Uzun Namlulu Silahlar

Uzun Namlulu Silahlar

Son dakika uzun namlulu silahlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uzun namlulu silahlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uzun namlulu silahlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uzun Namlulu Silahlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uzun namlulu silahlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 381 uzun namlulu silahlar haberi bulunmuştur. Tüm uzun namlulu silahlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Partili Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasındaki silahlı saldırıda vurulma anı ortaya çıktı
AK Partili Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasındaki silahlı saldırıda vurulma anı ortaya çıktı AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın Kanarya Mahallesi'nde gerçekleştirdiği 'Mardinliler Buluşması' sırasında beyaz bir araçla sokağa gelen şüpheliler silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda sokakta yürüyen Ebru Güneş (32) başından vurularak ağır yaralandı. Saldırı anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. 
12.02.2024 Gündem
AK Parti'nin seçim çalışması sırasındaki silahlı saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı
AK Parti'nin seçim çalışması sırasındaki silahlı saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı Yerel seçimlere kısa bir süre kala İstanbul’da AK Parti başkan adayının etkinliğine plakasız araçtan uzun namlulu silahlar ve tabancalarla 17 kez ateş açılırken, olaya ilişkin yeni görüntüler de ortaya çıktı.
11.02.2024 Gündem
AK Parti programına saldırıda yeni görüntü ortaya çıktı
AK Parti programına saldırıda yeni görüntü ortaya çıktı Yerel seçimlere kısa bir süre kala İstanbul’da AK Parti başkan adayının etkinliğine plakasız araçtan uzun namlulu silahlar ve tabancalarla 17 kez ateş açılırken, olaya ilişkin yeni görüntüler de ortaya çıktı.
11.02.2024 Vatan TV
Heijan, BIG ve CAC gözaltında! Rapçi şok baskın, uzun namlulu silahla yakalandılar
Heijan, BIG ve CAC gözaltında! Rapçi şok baskın, uzun namlulu silahla yakalandılar RAP müzik yapan Heijan olarak tanınan Doğan Tarda, BIG olarak tanınan Samet Işık, ile CAC lakaplı Şahan Terzioğlu organize suç örgütleri için şarkı yaptıkları, kliplerinde silah gösterdikleri, suç ve suçluyu övdükleri gerekçesiyle gözaltına alındı. Muti olarak tanınan Mücahit Doğan'ın hakkında ise yakalama kararı olduğu öğrenildi.
18.08.2023 Gündem
Meksika’da futbol maçına silahlı saldırı: 4 ölü
Meksika’da futbol maçına silahlı saldırı: 4 ölü Meksika’da bir futbol maçı sırasında düzenlenen silahlı saldırı sonucu 4 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı.
5.08.2023 Dünya
İstanbul'da skandal! Üstü açık araç, uzun namlulu silah...
İstanbul'da skandal! Üstü açık araç, uzun namlulu silah... İstanbul'da çökertilen Barış Boyun suç örgütü üyelerinin lüks araçların açılır tavanından çıkarak uzun namlulu silahlarla caddelerde dolaştığı tespit edildi. Şüphelilerin korku saçmak için o anlara ilişkin görüntüleri sosyal medyada paylaştığı belirlendi.
16.04.2023 Gündem
Gaziosmanpaşa'da operasyon! Lav silahı, Kalaşnikoflar, el bombaları ele geçirildi
Gaziosmanpaşa'da operasyon! Lav silahı, Kalaşnikoflar, el bombaları ele geçirildi Gaziosmanpaşa'da, polisin bir eve düzenlediği operasyonda lav silahı, Kalaşnikof marka uzun namlulu silahlar, suikast silahı ve el bombaları ele geçirildi.
3.11.2022 Gündem
Gaziosmanpaşa'da operasyon: Lav silahı, Kalaşnikoflar, el bombaları...
Gaziosmanpaşa'da operasyon: Lav silahı, Kalaşnikoflar, el bombaları... Gaziosmanpaşa'da, polisin bir eve düzenlediği operasyonda lav silahı, Kalaşnikof marka uzun namlulu silahlar, suikast silahı ve el bombaları ele geçirildi.
3.11.2022 Gündem
İstanbul'da sokak ortasında güpegündüz silahlı çatışma!
İstanbul'da sokak ortasında güpegündüz silahlı çatışma! İstanbul Fatih'te, iki grup arasında, sokak ortasında silahlı çatışma çıktı. Pompalı silahların da kullanıldığı çatışmada 2 kişi yaralandı, 1 kişi darbedildi.
7.10.2021 Gündem
‘Vejin’ kod adlı Zana Kılıçoğlu öldürüldü
‘Vejin’ kod adlı Zana Kılıçoğlu öldürüldü Son dakika haberi... Eren-14 Operasyonları kapsamında, Hakkari-Yüksekova ilçesi Uluyol köyü kırsalında, gerçekleştirilen operasyonda, etkisiz hale getirilen 2 teröristten birinin terörden arananlarda “turuncu” kategoride yer alan Vejin kod adlı Zana Kılıçoğlu olduğu belirlendi
5.08.2021 Gündem
21 bin asker Washington'da! Ölümcül tehdit...
21 bin asker Washington'da! Ölümcül tehdit... Dünya nefesini tuttu ABD'de yapılacak yemin törenini bekliyor. 20 Ocak'taki yemin töreni için önlemler en üst düzeyde. Başkent Washington’a 20 binden fazla asker konuşlandı. Bu sayı, Irak ve Afganistan’daki Amerikan askerlerinin dört katı.
16.01.2021 Dünya
Aysel Tuğluk ve Sebahat Tuncel hakkında tutuklama kararı
Aysel Tuğluk ve Sebahat Tuncel hakkında tutuklama kararı Eski HDP Milletvekilleri Aysel Tuğluk ve Sebahat Tuncel hakkında, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının 2014'te Kobani bahanesiyle düzenlenen 6-7 Ekim Olayları'na ilişkin soruşturması kapsamında tutuklama kararı verildi.
13.10.2020 Gündem
Kız arkadaşını dövüp 9. kattan aşağı sarkıttı! Kadını PÖH'ler kurtardı
Kız arkadaşını dövüp 9. kattan aşağı sarkıttı! Kadını PÖH'ler kurtardı Adana'da evine girip darbettiği kız arkadaşını 9.kattaki dairenin balkonundan sarkıtan kişi düzenlenen operasyonla yakalandı.
16.09.2020 Gündem
Bahçelievler'de silahlı saldırı: 2'si ağır, 5 yaralı
Bahçelievler'de silahlı saldırı: 2'si ağır, 5 yaralı Bahçelievler'de kimliği belirsiz bir grup, daha önceden aralarında husumet bulunan bir gruba ateş açtı. Açılan ateş sonucunda 2'si ağır 5 kişi yaralandı. Olay yerinde 40'a yakın boş kovan bulundu.
31.08.2020 Yaşam
İstanbul'da hareketli dakikalar! Polis harekete geçti
İstanbul'da hareketli dakikalar! Polis harekete geçti İstanbul Ümraniye’de hırsızlık yapmak için bir iş yerine uzun namlulu silahlar ile girdiği öne sürülen bir grup şüpheli için polis ekipleri geniş çaplı güvenlik önlemleri aldı. Bölgeye özel harekat ekipleri sevk edildi. Hırsızların teslim olması için teslim ol çağrılarında bulunarak anonslar yapıldı.
22.08.2020 Gündem
Mahalleyi ayağa kaldırdı! Özel Harekat harekete geçti
Mahalleyi ayağa kaldırdı! Özel Harekat harekete geçti Antalya'da, psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Uğur K. (39), eşyaları pencereden sokağa atıp, kendisini de eve kilitledi. Polislere "Gidin kapımın önünden. Burası boşalacak, boşaltın, dağılın" diye seslenen Uğur K., koçbaşıyla daire kapısını kırıp, içeri giren ekiplerce etkisiz hale getirildi.
11.06.2020 Gündem
Şehitlerin kanı yerde kalmadı! O terörist bakın kim çıktı?
Şehitlerin kanı yerde kalmadı! O terörist bakın kim çıktı? Ağrı'da güvenlik güçlerinin Tendürek Dağı'nda yürüttüğü hava destekli operasyonda etkisiz hale getirilen ve "Terörden Arananlar Listesi"nde 600 bin lira ödülle turuncu kategoride yer alan "Agir" kod adlı Uğur Arslan'ın bir çocuk ile 22 güvenlik görevlisinin şehit edilmesi olaylarına karıştığı bildirildi.
28.07.2019 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu: Türkiye’de bir kargaşanın çıkmasını isteyen çok çevre var
Kemal Kılıçdaroğlu: Türkiye’de bir kargaşanın çıkmasını isteyen çok çevre var CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çubuk’un Akkuzu mahallesindeki şehit cenazesine gitmeden önce şehidin ailesi ile önceden görüştüklerini ve ilçedeki mülki yetkililere ön bilgi verildiğini söyledi.
22.04.2019 Siyaset
Komşularına ve polise ateş açtı
Komşularına ve polise ateş açtı Bursa'da köpek beslediği için komşuları ile tartışan ve alkollü olduğu iddia edilen şahıs gece saatlerinde pompalı tüfek ile komşularına ve kendisini ikna etmeye çalışan polis ekiplerine kurşun yağdırdı. Olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi uzun namlulu silahlar ile sokakta güvenlik çemberi oluşturdu. Şans eseri olayda ölen veya yaralanan olmadı.
30.12.2018 Yaşam
İran'da uyuşturucu operasyonu: 2 ölü
İran'da uyuşturucu operasyonu: 2 ölü Sistan ve Beluçistan eyaletinde düzenlenen operasyonda 2 kaçakçı öldürüldü, 4 ton uyuşturucu madde ele geçirildi.
15.12.2018 Dünya
Yüksek gerilim hattı kabloları kalabalığın üzerine düştü
Yüksek gerilim hattı kabloları kalabalığın üzerine düştü Siirt'te düğünde ateşlenen silahlardan dolayı kopan yüksek gerilim kabloları kalabalığın üzerine düştü; 2'si ağır, 6 kişi yaralandı.
25.08.2018 Yaşam
15 Temmuz gazileri, o geceyi anlattı: Kol kola hainlerin üzerine yürüdük
15 Temmuz gazileri, o geceyi anlattı: Kol kola hainlerin üzerine yürüdük 15 Temmuz gecesi ellerinde Türk bayraklarıyla darbecilere karşı koyup şehit ya da gazi olan vatandaşlar, arkalarında unutulmayacak kahramanlık hikâyeleri bıraktı.
15.07.2018 Gündem
Balıkesir-Ankara otobüsünde büyük panik! Neye uğradıklarını şaşırdılar
Balıkesir-Ankara otobüsünde büyük panik! Neye uğradıklarını şaşırdılar Erdek-Ankara seferini yapan yolcu otobüsüne Bursa otobanında seyir halindeyken taşlı saldırı düzenlendi. Yol kenarındaki bir yamaçtan 2 kişinin attığı iddia edilen kaya parçası, otobüsün ön camından içeriye girerek muavin koltuğuna saplandı. Polis, otobüs dışında bir otomobilin daha zarar gördüğü saldırının faillerini tespit etmek için soruşturma başlattı.
13.06.2018 Yaşam
Kaza yapan araçtan sağ çıkan kız olayın şokunu uzun süre atlatamadı
Kaza yapan araçtan sağ çıkan kız olayın şokunu uzun süre atlatamadı Adana'da hafif ticari araç ile çarpışan polis zırhlı aracı takla attı. Kazada 2 polis memuru hafif yaralandı.
30.05.2018 Gündem
Şırnak'ta ele geçirildi! Uzun namlulu silahlar...
Şırnak'ta ele geçirildi! Uzun namlulu silahlar... Şırnak'ın Silopi ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 46 uzun namlulu silah dipçiği ele geçirildi.
31.03.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Uzun Namlulu Silahlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uzun namlulu silahlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.