Uzun Namlu

Uzun Namlu

Son dakika uzun namlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uzun namlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uzun namlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uzun Namlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uzun namlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 60 uzun namlu haberi bulunmuştur. Tüm uzun namlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da hareketli dakikalar! Polis harekete geçti
İstanbul'da hareketli dakikalar! Polis harekete geçti İstanbul Ümraniye’de hırsızlık yapmak için bir iş yerine uzun namlulu silahlar ile girdiği öne sürülen bir grup şüpheli için polis ekipleri geniş çaplı güvenlik önlemleri aldı. Bölgeye özel harekat ekipleri sevk edildi. Hırsızların teslim olması için teslim ol çağrılarında bulunarak anonslar yapıldı.
22.08.2020 Gündem
Tunceli'de teröristler yol yapan işçilere saldırdı
Tunceli'de teröristler yol yapan işçilere saldırdı TUNCELİ'de yol yapımında çalışan işçilere teröristlerin uzun namlu silahlarla ateş açması sonucu iş makinesindeki teknisyen yaralandı.
21.10.2019 Gündem
Yüzde 100 yerli silahlar sergileniyor
Yüzde 100 yerli silahlar sergileniyor Konya 2. Savunma Sanayi Zirvesi ve Tedarikçi Günleri kapsamında açılan Savunma Sanayi Sergisinde piyasaya yeni çıkacak olan silahlar dikkat çekiyor
29.09.2021 Gündem
Bahçe duvarına gizlenmiş halde bulundu
Bahçe duvarına gizlenmiş halde bulundu Mardin’in Dargeçit ilçesinde düzenlenen operasyonda 1 adet AK-47 uzun namlulu silah ve 2 adet av tüfeği ele geçirildi.
5.01.2017 Yaşam
Son Dakika: Kırklareli'nde saldırgan alarmı
Son Dakika: Kırklareli'nde saldırgan alarmı Ekipler, özellikle Bulgaristana ulaşımın sağlandığı Dereköy Sınır Kapısı yolunda güvenlik önlemlerini arttırdı
29.09.2021 Gündem
Polisten, dizi setine uzun namlulu silah baskını
Polisten, dizi setine uzun namlulu silah baskını ADANA Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çekimleri devam eden ve sadece internet üzerinde yayınlanan 'Adana 01' dizisinin platosunu, kullanılan uzun namlulu oyuncak silahlar nedeniyle bastı.
9.12.2016 Yaşam
40 saniye süren kuyumcu soygunu
40 saniye süren kuyumcu soygunu Maskeli ve pompalı tüfekli 4 kişi, bir kuyumcu dükkanından 80 bin lira alarak kaçtı. Soygun sadece 40 saniye sürdü
29.09.2021 Gündem
PKK iki yerde saldırdı!
PKK iki yerde saldırdı! Şırnak'ın Cizre ilçesinde Hayati Bilgin Karakolu'na uzun namlulu silahlarla taciz ateşi açıldı...
29.09.2021 Gündem
Türkiye'ye uzun namlulu silah sokmak istediler
Türkiye'ye uzun namlulu silah sokmak istediler Suriye sınırında bulunan Silopi'ye bağlı Kavaközü köyünde, Dicle Nehri üzerinden Türkiye’ye uzun namlulu silah sokmak isteyen 5 kişi yakalandı...
29.09.2021 Gündem
Polise uzun namlulu silahlarla ateş açıldı
Polise uzun namlulu silahlarla ateş açıldı Ankara'da polise ateş eden 3 kişiden biri yakalandı. Kaçan 2 kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.
29.09.2021 Gündem
Korucular, PKK kıyafeti giyip köy kahvesini bastı
Korucular, PKK kıyafeti giyip köy kahvesini bastı Diyarbakır'ın Kulp ilçesine bağlı Karpzulu köyünde 10 kişi, kendilerine kötü muamelede bulunduklarını öne sürdüğü geçici köy korucuları hakkında savcılığa şikayet dilekçesi verdi...
29.09.2021 Gündem
İzleyicinin gözünden kaçmadı!
İzleyicinin gözünden kaçmadı! Yayın hayatına böyle başladı
29.03.2013 Televizyon
TEM de faturayı Maoculara kesti!
TEM de faturayı Maoculara kesti! MİT’ten sonra Maoculara bir darbe de TEM'den
29.09.2021 Gündem
Ses ve sarsıntı düzeyi düşük susturucu geliştirdiler
Ses ve sarsıntı düzeyi düşük susturucu geliştirdiler Eskişehir Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesinden iki araştırma görevlisi, ateşli silahlarda benzerlerinden daha sessiz ve stabil atış imkanı sunan susturucu sistemi tasarladı.
12.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Namlu ömrünü uzatan karışım elde edildi
Namlu ömrünü uzatan karışım elde edildi Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) yerleşkesindeki Kapadokya Teknopark'ta, silahların namlu ömrünü uzatmak amacıyla geliştirilen özel karışımın prototiplerdeki ön testinde başarı sağlandı.
5.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Yerli ve milli makineli tüfek güvenlik güçlerinin destekçisi olacak
Yerli ve milli makineli tüfek güvenlik güçlerinin destekçisi olacak Düzce'deki bir silah fabrikasında yerli ve milli imkanlarla üretilen SAR 762 MT makineli tüfek, güvenlik güçlerinin terörle mücadelesinde kullanılabilecek.
27.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Türk savunma sanayisi firmaları IDEX 2021'de boy gösterdi
Türk savunma sanayisi firmaları IDEX 2021'de boy gösterdi Türk savunma sanayisi firmaları, ürün ve kabiliyetleriyle Birleşik FuarArap Emirlikleri'nde düzenlenen 15. IDEX Uluslararası Savunma Fuarı'na (IDEX 2021) katıldı.
25.02.2021 Bilim ve Teknoloji
TUFAN'dan namlu çıkış enerjisi rekoru
TUFAN'dan namlu çıkış enerjisi rekoru Elektromanyetik Top Sistemi TUFAN ile yapılan atışlarda namlu çıkış enerjisi rekoru kırıldı.
11.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Yerli "WATTOZZ T61" ateşli silahlardaki tepmeyi önlüyor
Yerli "WATTOZZ T61" ateşli silahlardaki tepmeyi önlüyor Albayraklar Grup Üst Yöneticisi (CEO) Sertan Ayçiçek, "Yerli ve milli WATTOZZ T61 her türlü uzun veya kısa namlulu silahta geri tepme ve şahlanmayı ortadan kaldırıyor. WATTOZZ T61, aynı zamanda mermilerin namlu çıkış hızını ve menzilini artıran ve silahın atış kararlılığını üst düzeye çıkartan bir sistem." dedi.
29.11.2019 Gündem
KOSGEB destekli keskin nişancı tüfeği
KOSGEB destekli keskin nişancı tüfeği Kırıkkale'de, KOSGEB Ar-Ge ve İnovasyon Destek Programı kapsamında geliştirilen yerli ve milli Keskin Nişancı Tüfeğinin (Sniper) prototip üretimi gerçekleştirildi.
2.11.2019 Bilim ve Teknoloji
Fırtına'nın namlusu yerli teknolojiye emanet!
Fırtına'nın namlusu yerli teknolojiye emanet! Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) ateş gücüne büyük katkı sağlayan Fırtına obüsünün namlu bakımı için yerli üretim otomatik namlu temizleme cihazı 'Çıngı' geliştirildi.
29.04.2019 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'nin eli namluda güçleniyor
Türkiye'nin eli namluda güçleniyor Savunma, havacılık ve uzay sanayisinde namlu ve roket gövdesi gibi stratejik ürünlerde yerli ve milli çözümler geliştirildi.
14.04.2019 Bilim ve Teknoloji
Ar-Ge'ye yatırım yapanlar kazandı
Ar-Ge'ye yatırım yapanlar kazandı Geçen yıl Türkiye’de araştırma geliştirme harcamaları yüzde 21 arttı. Harcamalarda özel sektör aslan payını üstlendi, Ar-Ge merkezi kuran firmalar cirolarını katladı.
30.11.2018 Ekonomi
Yerli elektromanyetik topta hedef büyüyor
Yerli elektromanyetik topta hedef büyüyor Türkiye'de, ateşli silahların yerine geçmesi beklenen ve geleceğin silahı olarak nitelendirilen elektromanyetik top sistemlerine yönelik çalışmalar başarıyla sürdürülüyor. Elektromanyetik top ŞAHİ 209'un saha prototipini teslim eden Yeteknoloji AŞ, yakın zamanda 6 megajul güçle 25 kilometre menzile ulaşmayı hedefliyor.
31.10.2018 Ekonomi
Yerli "bomba atarlar" kışla yolunda
Yerli "bomba atarlar" kışla yolunda Güvenlik güçlerinin bomba atar ihtiyacının karşılanması için Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) tarafından düzenlenen ihaleye katılan Konya'daki Akdaş Silah firması, Kara Kuvvetlerine 8 bin adet "AK40-GL" bomba atar yapacak.
11.10.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Uzun Namlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uzun namlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.