Uzun Menzilli Füze

Uzun Menzilli Füze

Son dakika uzun menzilli füze haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uzun menzilli füze ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uzun menzilli füze haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uzun Menzilli Füze

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uzun menzilli füze gelişmeleri de dahil olmak üzere 571 uzun menzilli füze haberi bulunmuştur. Tüm uzun menzilli füze haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP'yi eleştirerek, "Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır. Kent uzlaşması dedikleri ülkemize karşı beşinci kol faaliyetidir. CHP düştüğü denizde yılana sarılmıştır" dedi.
29.02.2024 Gündem
ROKETSAN, uzun menzilli füze TAYFUN'un yeni görüntülerini paylaştı
ROKETSAN, uzun menzilli füze TAYFUN'un yeni görüntülerini paylaştı ROKETSAN, Türkiye'nin şu ana kadarki en uzun menzilli füzesi TAYFUN'un test atışına ilişkin yeni bir video yayımladı.
13.06.2023 Ekonomi
Bayraktar TB2'lerden öykündüler! Tıpatıp aynısını yaptılar
Bayraktar TB2'lerden öykündüler! Tıpatıp aynısını yaptılar Türkiye'nin insansız hava araçlarına karşı çare arayan Yunanistan, İsrail'den Spike-NLOS füze sistemi satın aldı. Bir pistte havalanan drone görüntüsü ise, fazlasıyla tanıdık.
2.04.2023 Dünya
Tayfun balistik füzesi nedir? Tayfun füzesi özellikleri nelerdir, menzili ne kadar?
Tayfun balistik füzesi nedir? Tayfun füzesi özellikleri nelerdir, menzili ne kadar? Tayfun menzili nedir, özellikleri nelerdir, menzili ne kadar? Roketsan tarafından tasarlanıp geliştirilen yerli ve milli Tayfun Balistik Füzesi'nin ilk test atışı yapıldı. 561 kilometre uzaktaki hedefi vurdu. İşte Tayfun balistik füzesi hakkında merak edilenler…
18.10.2022 Bilim ve Teknoloji
Putin'den Ukrayna'ya saldırı açıklaması!
Putin'den Ukrayna'ya saldırı açıklaması! Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya’nın Ukrayna'ya yönelik saldırılarının Kırım Köprüsü'ne saldırı da dahil olmak üzere 'terörist' eylemine yanıt olarak yapıldığını söyledi. Öte yandan Putin, "Ukrayna güçleri, Türk Akım doğal gaz boru hattını havaya uçurmayı denedi" dedi.
10.10.2022 Dünya
ABD bomba 'roket' hamlesi! Rusya'ya karşı kullanılacak
ABD bomba 'roket' hamlesi! Rusya'ya karşı kullanılacak ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, ABD’nin Ukrayna’ya Rusya’nın saldırılarına karşı koyması için 4 adet daha yüksek hareketli topçu roket sistemi (HIMARS) göndereceğini aktardı.
20.07.2022 Dünya
Rusya'dan son dakika Ukrayna açıklaması! Moskova'nın yeni hedefi dünyayı endişelendirdi
Rusya'dan son dakika Ukrayna açıklaması! Moskova'nın yeni hedefi dünyayı endişelendirdi Ukrayna'daki savaş devam ederken Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'dan tabiri caizse gündeme bomba gibi düşen sözler geldi. Lavrov, Rusya'nın Ukrayna'daki yeni hedeflerini açıklarken savaşın adresinin Donbas ile sınırlı kalmayacağını belirtti.
20.07.2022 Dünya
Zelenski 'acı verici' diyerek dünyaya duyurdu! Rusya'dan son dakika çağrısı
Zelenski 'acı verici' diyerek dünyaya duyurdu! Rusya'dan son dakika çağrısı Ukrayna'daki savaş ülkenin doğu bölgelerinde can almaya devam ediyor. Askeri kayıpların 'acı verici' diyen Zelenski, her gün 100 ila 200 Ukrayna askerinin hayatını kaybettiğini ve yüzlercesinin yaralandığını belirterek 'ancak dayanmalıyız' dedi. Rusya'dan ise son dakika çağrısı geldi.
15.06.2022 Dünya
Severodonetsk kentinde kritik gelişme! Zelenski 'Donbas'ımızın kaderi orada belirleniyor' demişti...
Severodonetsk kentinde kritik gelişme! Zelenski 'Donbas'ımızın kaderi orada belirleniyor' demişti... Ukrayna'daki Rus ordusunun işgali 4'üncü ayında. Çatışmaların yoğunlaştığı doğu bölgelerinde peş peşe dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Zelenski'nin 'ülkenin kaderi oraya bağlı' sözleri ile önemine vurgu yaptığı kentteki son durumu vali açıkladı.
14.06.2022 Dünya
Lavrov: Ne kadar uzun menzilli silah gönderirseniz hattı topraklarımızdan o kadar uzağa iteriz
Lavrov: Ne kadar uzun menzilli silah gönderirseniz hattı topraklarımızdan o kadar uzağa iteriz Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Batılı ülkelerin Ukrayna’ya uzun menzilli füze gönderme planına ilişkin, “Ne kadar uzun menzilli silah gönderirseniz hattı topraklarımızdan o kadar uzağa iteriz” dedi.
6.06.2022 Dünya
ABD Başkanı Biden'dan flaş uzun menzilli füze açıklaması
ABD Başkanı Biden'dan flaş uzun menzilli füze açıklaması ABD Başkanı Joe Biden, Ulusal Anma Günü'nde ülkelerin demokrasi ve özgürlük ilkeleri için fedakarlık etmeleri gerektiğini belirterek, "Ukrayna'nın mücadelesi demokrasi ve otokrasi arasındaki bir savaşın parçası" dedi. Öte yandan Biden, Ukrayna'ya Rusya topraklarına ulaşabilecek herhangi bir füze göndermeyi planlamadığını söyledi. Biden, bugün Anma Günü etkinlikleri önce Beyaz Saray'da yaptığı açıklamada, Ukrayna'ya uzun menzilli roket göndermeyi planlayıp planlamadığı sorusuna, "Rusya'ya ateş edebilecek hiçbir şey göndermeyeceğim" şeklinde cevap verdi.
30.05.2022 Dünya
Rusya uzun menzilli füzelerle ABD ve Avrupa'nın Ukrayna'ya gönderdiği silahları vurdu!
Rusya uzun menzilli füzelerle ABD ve Avrupa'nın Ukrayna'ya gönderdiği silahları vurdu! Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş ülkenin doğusunda tüm şiddetiyle sürüyor. Rusya Savunma Bakanlığı Batı'nın Kiev'e gönderdiği büyük bir silah sevkiyatının Ukrayna'nın kuzeybatısında uzun menzilli füzelerle imha edildiğini duyurdu. Bakanlık Sözcüsü İgor Konaşenkov ise Mariupol'de Rusya'ya karşı direnişi sürdüren Azovstal çelik fabrikasındaki Ukrayna askerlerinin son grubunun da teslim alındığını, fabrikanın tamamen boşaltıldığını açıkladı.
21.05.2022 Dünya
Rusya, ABD ve Avrupa’dan gönderilen silahların bulunduğu depoyu vurdu
Rusya, ABD ve Avrupa’dan gönderilen silahların bulunduğu depoyu vurdu Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna’nın Zaporijya kentinde ABD ve Avrupa’dan gönderilen silahların içinde bulunduğu bir depoyu vurduğunu açıkladı.
27.04.2022 Dünya
Pentagon harekete geçti! Uzun menzilli füze, nükleer silah ve F-35...
Pentagon harekete geçti! Uzun menzilli füze, nükleer silah ve F-35... ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), 2022 mali yılı savunma bütçesi hazırlarken, eski yönetim döneminde fon sağlanan veya mevcut fonları artırılan gemi inşa ve düşük tesirli nükleer füze geliştirme programları ile Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM) bütçesi ve Pasifik Caydırıcılık İnisiyatifi Fonu dahil birkaç konuda inceleme başlattı.
24.02.2021 Dünya
Türkiye harekete geçti! Atmaca geliyor, uzun menzilli füze...
Türkiye harekete geçti! Atmaca geliyor, uzun menzilli füze... Roketsan tarafından geliştirilen uzun menzilli gemisavar füzesi Atmaca, Sinop'ta test edildi.
5.02.2021 Gündem
Yunan spikerden Türk donanması isyanı: Ne kadar budala olduğumuzu gördüler
Yunan spikerden Türk donanması isyanı: Ne kadar budala olduğumuzu gördüler Doğu Akdeniz ve Adalar bölgesinde yaşanan gerilim, yerini diyalog ortamına şimdilik bıraktı. Atina'nın attığı geri adım ile sağlanan sakinlik, Yunan medyasına da yansıdı. Türkiye'yi yakından takip eden Yunan spiker İoannis Theodoratos, ülkesinin donanmasının Türkiye karşısında eski ve yıpranmış olduğunu belirterek isyan etti. Theodoratos Yunan hükümetine ağır eleştirilerde bulundu.
16.09.2020 Dünya
ABD füze denemesinin görüntüsünü yayınladı
ABD füze denemesinin görüntüsünü yayınladı ABD ordusu, Orta Menzilli Nükleer Kuvvetler Anlaşması'ndan (INF) çıkmasının ardından ilk kez 500 kilometreden uzun menzilli füze denemesi gerçekleştirdi.
20.08.2019 Dünya
İlk kez denendi... 5000 KM'den daha uzun menzilli
İlk kez denendi... 5000 KM'den daha uzun menzilli ABD ordusu, Orta Menzilli Nükleer Kuvvetler Anlaşması'ndan (INF) çıkmasının ardından ilk kez 500 kilometreden uzun menzilli füze denemesi gerçekleştirdi.
20.08.2019 Dünya
Pakistan'ın uzun menzilli füze denemesi başarıyla sonuçlandı
Pakistan'ın uzun menzilli füze denemesi başarıyla sonuçlandı Pakistan ordu sözcüsü General Asıf Gafur, Şahin-2 füzesinin deneme atışının başarıyla yapıldığını bildirdi.
23.05.2019 Dünya
Son dakika... Son savaş yaklaşıyor! Gemiler Akdeniz'de
Son dakika... Son savaş yaklaşıyor! Gemiler Akdeniz'de Suriye rejimi İdlib'i üç taraftan kuşatırken art arda gelen açıklamalar Suriye'deki son savaşın yaklaştığına işaret ediyor. Son iddia ise Rusya'ya ilişkin. Russia Today'in iddiasına göre Rusya bugüne kadarki en geniş savaş gemisi filosunu Suriye sularına ulaştırdı.
29.08.2018 Dünya
CNBC duyurdu! ABD'yi tutuşturacak gelişme
CNBC duyurdu! ABD'yi tutuşturacak gelişme ABD'li CNBC televizyonu, Rusya'nın yeni nesil füze savunma sistemi olan S-500'ü gizli olarak gerçekleştirdiği denemede başarıyla test ettiğini duyurdu.
25.05.2018 Dünya
Trump: Dört gözle bekliyoruz!
Trump: Dört gözle bekliyoruz! ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore Lideri Kim Jong Un'un, nükleer ve uzun menzilli füze testlerini askıya aldığını ve nükleer test sahasını kapatmayı planladığını belirtmesinin ardından Twitter üzerinden açıklama yaptı
21.04.2018 Dünya
Dağa, taşa patlayıcı döşemişler!
Dağa, taşa patlayıcı döşemişler! Zeytin Dalı Harekatı kapsamında teröristlerden temizlenen, stratejik öneme sahip Burseya Dağı’na tuzaklanan patlayıcılar, uzman ekiplerce tek tek imha ediliyor
14.02.2018 Gündem
Çin’in hayalet uçağı görevde
Çin’in hayalet uçağı görevde 6 yıldır geliştirme aşamasında olan Çin’in yeni hayalet jeti J-20 ilk kez operasyonel olarak kullanılmaya başlandı.
10.02.2018 Dünya
'Rusya güvenliğimizi tehdit ediyor!'
'Rusya güvenliğimizi tehdit ediyor!' İngiltere Genelkurmay Başkanı Sir Nik Carter, kendilerinin Rus ordusunun gelişiminin gerisinde kaldıklarını ve bunu yakalamaları gerektiğini ifade etti.
23.01.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Uzun Menzilli Füze ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uzun menzilli füze haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.