Uyarı Ateşi

Uyarı Ateşi

Son dakika uyarı ateşi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uyarı ateşi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uyarı ateşi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uyarı Ateşi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uyarı ateşi gelişmeleri de dahil olmak üzere 419 uyarı ateşi haberi bulunmuştur. Tüm uyarı ateşi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Muhtarlık kavgasında ağaç dallarını kırarak birbirine saldırdılar
Muhtarlık kavgasında ağaç dallarını kırarak birbirine saldırdılar Şanlıurfa’da,iki grup arasında muhtarlık seçimi yüzünden okul bahçesinde kavga cıktı. Ağaç dallarını kırarak birbirine saldıran kalabalık polisin havaya uyarı ateşi açmasıyla dağıldı. 15 kişinin gözaltına alındığı kavga, cep telefonu kamerasıyla da kaydedildi.
1.04.2024 Gündem
Ehliyeti olmadığı için ortalığı birbirine kattı! Filmleri aratmayan olay...
Ehliyeti olmadığı için ortalığı birbirine kattı! Filmleri aratmayan olay... Adana'da polisin “dur” ihtarına uymayan otomobil, 70 kilometrelik kovalamaca sonucu kıskıvrak yakalandı. Şahıslar kaçarken araç içinden polislere taş attı, polis aracının camı zarar gördü. Sürücünün ehliyeti olmadığı için kaçtığı öğrenilirken araçta bulunan 5 kişi gözaltına alındı.
15.08.2023 Yaşam
Ayrı yaşadığı eşinin hamile olduğunu öğrendi, ortalığı birbirine kattı!
Ayrı yaşadığı eşinin hamile olduğunu öğrendi, ortalığı birbirine kattı! İstanbul'da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait midibüsle çok sayıda araca çarparak ortalığı birbirine katan Erhan Yöndemir'in (54), ayrı yaşadığı eşinin hamile olduğunu öğrenince yanına gitmek için yola çıktığı belirlendi.
16.03.2023 Yaşam
Yunan medyasından provokasyon! Gerçek görüntüler ortaya çıktı
Yunan medyasından provokasyon! Gerçek görüntüler ortaya çıktı Yunan gazetesinin yayınladığı video kaydı, bir ay önce Didim'le Bulamaç Adası arasında çekildi. Türk Sahil Güvenlik botunun Yunan aracına çarpmayı denediği öne sürüldü. Ancak Türkiye tarafından çekilen görüntüler gerçeği ortaya çıkardı.
2.02.2023 Dünya
Sinan Ateş cinayetine ilişkin aranan zanlı yakalandı
Sinan Ateş cinayetine ilişkin aranan zanlı yakalandı Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin aranan Doğukan Ç. Beykoz'da yakalanarak gözaltına alındı.
5.01.2023 Gündem
Polise ateş açarak kaçmaya çalışan şüpheli bacağından vurularak etkisiz hale getirildi: 3 gözaltı
Polise ateş açarak kaçmaya çalışan şüpheli bacağından vurularak etkisiz hale getirildi: 3 gözaltı Bursa’da gözaltına alınacağı sırada tabanca ile ateş açarak kaçmaya çalışan şüpheli Muhammet Emin A., polis ekiplerince bacağından vurularak etkisiz hale getirildi. Hastaneye götürüleceği sırada Muhammet Emin A.’nın ambulansa bindirilmesini önlemeye çalışan yakınları ile polis arasında çıkan arbedede 3 kişi gözaltına alındı.
24.11.2022 Gündem
Küçükçekmece’de iki grup arasında taşlı sopalı kavga!
Küçükçekmece’de iki grup arasında taşlı sopalı kavga! Küçükçekmece’de iki grup arasında kavga çıktı. Polis kısa sürede büyüyen kavgayı ayırmakta güçlük çekerken havaya uyarı ateşi açtı. Taraflar güçlükle ayrılırken o anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
20.11.2022 Yaşam
Polis merkezinde tartıştığı polisi tabancayla ayağından vurdu
Polis merkezinde tartıştığı polisi tabancayla ayağından vurdu Artvin'in Borçka ilçesinde bir kişi, eşinden şikayetçi olmak gittiği polis merkezinde tartıştığı polis memuru Ali Rıza Yıldıran'ı tabancayla ayağından vurarak yaraladı.
5.11.2022 Gündem
Tayvan’dan Çin’e ait İHA’ya uyarı atışı
Tayvan’dan Çin’e ait İHA’ya uyarı atışı Tayvan ordusu, Çin’e ait insansız hava aracının (İHA) tüm uyarılara rağmen Tayvan’a bağlı Erdan Adası üzerinde uçuşuna devam etmesi üzerine ilk kez bir Çin İHA’sına uyarı ateşi açtı.
30.08.2022 Dünya
Afrika ülkesinde BM karşıtı gösteri! Çok sayıda ölü var
Afrika ülkesinde BM karşıtı gösteri! Çok sayıda ölü var Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nde dünden bu yana devam eden Birleşmiş Milletler (BM) karşıtı gösterilerde can kaybının 15’e yükseldiği bildirildi. Hayatını kaybedenler arasında 3 BM personeli olduğu aktarıldı.
26.07.2022 Dünya
Tekirdağ’da aileler arasında taşlı-sopalı kavga; 10 yaralı, 10 gözaltı
Tekirdağ’da aileler arasında taşlı-sopalı kavga; 10 yaralı, 10 gözaltı Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde çocuklar arasında çıkan tartışmaya ailelerin de karışmasıyla çıkan taşlı-sopalı kavgada 10 kişi yaralandı. Polisin havaya uyarı ateşi açarak sonlandırdığı kavgaya karıştığı belirlenen 10 kişi gözaltına alındı.
12.07.2022 Yaşam
İstanbul'da operasyonda hareketli anlar; kaçan şüpheli takip sonucu yakalandı
İstanbul'da operasyonda hareketli anlar; kaçan şüpheli takip sonucu yakalandı İstanbul'da sabah saatlerinde düzenlenen terör operasyonu sırasında hareketli anlar yaşandı. Polisi gören şüpheli arka kapıdan kaçarken, sokak aralarında bir süre kovalandı. Takip sırasında uyarı ateşi açan polis, şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Bu sırada polislerden biri düşerek hafif şekilde yaralandı.
5.07.2022 Yaşam
Çorlu’da iki grup arasında silahlı kavga: 2’si polis 10 yaralı
Çorlu’da iki grup arasında silahlı kavga: 2’si polis 10 yaralı Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgayı polis havaya uyarı ateşi açarak önledi. Arbede sırasında 2 polis memuru beyzbol sopası darbesi ile yaralanırken, 2 kişi tabanca, 6 kişi bıçak ve sopalarla olmak üzere toplamda 10 kişi yaralandı, 20 kişi gözaltına alındı.
25.06.2022 Yaşam
Taciz iddiası mahalleyi karıştırmıştı! Serbest bırakıldı
Taciz iddiası mahalleyi karıştırmıştı! Serbest bırakıldı Bursa’da, S.K. (15) adlı kız çocuğunu mesaj göndererek taciz ettiği öne sürülen ve linçten kurtarılan M.K. (30), emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
23.06.2022 Yaşam
İran ve ABD Basra Körfezi’nde karşı karşıya geldi!
İran ve ABD Basra Körfezi’nde karşı karşıya geldi! Basra Körfezi'nde Rutin geçişini yapan ABD devriye gemisi "USS Sirocco" ve nakliye gemisi "USNS Choctaw County" İran hücum botları ile neredeyse kafa kafaya geldi.
21.06.2022 Dünya
Avrupa ülkesi İsveç'te Kur’an-ı Kerim yaktılar! Olaylar patladı, peş peşe nota verdiler
Avrupa ülkesi İsveç'te Kur’an-ı Kerim yaktılar! Olaylar patladı, peş peşe nota verdiler Avrupa ülkesi İsveç karıştı. Aşırı sağcıların Kur’an-ı Kerim yakmasından sonra olaylar patladı. Aşırı sağcı Danimarka-İsveç vatandaşı Rasmus Paludan’ın Kur’an-ı Kerim yakmasının ardından son 3 gündür birçok kentte şiddet olayları patlak verdi. Norrköping kentinde polisin uyarı ateşi açması sonucu çok sayıda kişi yaralandı. Bazı ülkeler Kur’an-ı Kerim’e yönelik çirkin saldırı nedeniyle İsveç’e nota verdi. İşte son dakika haberinin detayları...
17.04.2022 Dünya
Rusya'nın planı deşifre oldu! İngiltere Savunma Bakanlığı duyurdu
Rusya'nın planı deşifre oldu! İngiltere Savunma Bakanlığı duyurdu  İngiltere Savunma Bakanlığı, Ukrayna-Rusya savaşındaki son duruma ilişkin gelişmeleri paylaştı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, Rusya’nın Herson’da Kırım, Luhansk ve Donetsk’te olduğu gibi referandum yapmayı planladığı belirtildi.
15.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri! Yaptığı eylemle Rusya'ya damga vurmuştu cezası belli oldu
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri! Yaptığı eylemle Rusya'ya damga vurmuştu cezası belli oldu Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 20. güne girildi. İşgal edilen Ukrayna topraklarında çatışmalar ve bombalamalar devam ediyor. Rusya'dan ABD'ye üst düzey misilleme geldi. Joe Biden, Dışişleri Bakanı Antony Blinken ve CIA Direktörü William Burns dahil 13 ABD'li yetkilinin yaptırım listesine alındığını açıklandı. Ukrayna'nın güney komşusu Romanya'ya bir Orlan-10 drone'u düştü. Ukrayna'ya işgalin başlangıcından bu yana en üst düzey ziyaret gerçekleşiyor, Çekya, Polonya ve Slovenya başbakanları Kiev'de Zelenskiy ile buluşacak. Ukrayna lideri, Kiev'in muhtemel NATO üyeliğine ilişkin en karamsar açıklamasını yaptı. Rusya’da yayın yapan Kanal 1’de canlı yayın sırasında savaş karşıtı pankart açan editör Marina Ovsyannikov, gözaltına alınmasının ardından sorgusunun 14 saatten fazla sürdüğünü ifade ederken, editörün 30 bin ruble para cezasına çarptırıldığı aktarıldı.
15.03.2022 Dünya
Mangal dehşeti! Pompalı tüfeği elimden alıp...
Mangal dehşeti! Pompalı tüfeği elimden alıp... Adana’da, sürücüsü ihtara uymayınca polisin lastiklerine ateş ederek durdurduğu otomobilden yaralı çıkarılan Adnan A.’nın tedavisi sürerken, Abdullah K. ise taburcu oldu. Gözaltına alınan Abdullah K., apartmanda mangal yakma yüzünden Adnan A. ile aralarında husumet oluştuğunu belirterek, "Pompalı tüfeği elimden alıp, bana ateş etti. Arbede çıkınca ben de silahlı alıp Adnan A.’yı vurdum" dediği ifade edildi. Mahkemeye çıkarılan Abdullah K., tutuklandı.
23.02.2022 Gündem
İstanbul Bakırköy'de kovalamaca! Valilik açıklama yaptı, 2 polis gözaltına alındı
İstanbul Bakırköy'de kovalamaca! Valilik açıklama yaptı, 2 polis gözaltına alındı Bakırköy’de polisin “dur” ihtarına uymayıp ters yönden araçlara çarpan şüpheli, polise silah göstererek kaçmaya çalıştı. Polisin araca açtığı ateş sonucu vurulan araçtaki bir kadın, yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yaya olarak kaçan şüpheli yakalanırken, hayatını kaybeden kız hakkında ise 7 defa kayıp başvurusu olduğu öğrenildi. Olayla ilgili iki polis memuru gözaltına alındı. Öte yandan İstanbul Valiliğinden Bakırköy’de polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan araçla ilgili açıklama yapıldı.
9.02.2022 Gündem
Ezik şeftali sebebiyle ortalık savaş alanına döndü
Ezik şeftali sebebiyle ortalık savaş alanına döndü Ankara'da, pazar esnafı ile müşteri arasında ezik şeftali tartışması sonucu çıkan kavgada gözaltına alınan 13 pazarcı esnafından 4'ü, adliyeye sevk edildi. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Doğru esnaf başımızın tacı ama vatandaşa hakaret eden, çürük mal satan esnafa da müsaade ve müsamahamız olmadı" dedi.
24.08.2021 Yaşam
Mahalle düğününde kavga çıktı! Jandarma uyarı ateşi açtı
Mahalle düğününde kavga çıktı! Jandarma uyarı ateşi açtı Konya'nın Emirgazi ilçesinde yapılan mahalle düğününde, 2 kişi arasında çıkıp, yakınlarının da dahil olduğu kavga, jandarmanın havaya uyarı ateşi açmasıyla sona erdi.
13.07.2021 Gündem
Karadeniz'de sıcak saatler! Rus jetleri İngiliz savaş gemisinden sonra Hollanda gemisini taciz etti!
Karadeniz'de sıcak saatler! Rus jetleri İngiliz savaş gemisinden sonra Hollanda gemisini taciz etti! Gelen son dakika haberine göre Hollanda Savunma Bakanlığı flaş bir açıklama yaparak Rus jetlerinin Karadeniz'de donanma gemilerini taciz ettiğini bildirdi.
29.06.2021 Dünya
Otobüs durağında çok gizli belgeler bulundu!
Otobüs durağında çok gizli belgeler bulundu! İngiltere'de bir otobüs durağında, İngiliz ordusuyla ilgili ayrıntı bilgilerin ve Afganistan'da olası bir İngiliz askeri varlığına ilişkin planların yer aldığı Savunma Bakanlığına ait gizli belgeler bulundu.
27.06.2021 Dünya
Gizli belgeler otobüs durağında bulundu
Gizli belgeler otobüs durağında bulundu İngiliz savaş gemisi HMS Defender ve İngiliz ordusuna ait gizli olarak sınıflandırılmış belgeler, Londra'nın güneyindeki Kent bölgesinde bir otobüs durağında bulundu.
27.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Uyarı Ateşi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uyarı ateşi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.