Üstsüz

Üstsüz

Son dakika üstsüz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan üstsüz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını üstsüz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Üstsüz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan üstsüz gelişmeleri de dahil olmak üzere 666 üstsüz haberi bulunmuştur. Tüm üstsüz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Müstehcen ilişki skandalında yeni gelişme! Yasak aşk işinden etti
Müstehcen ilişki skandalında yeni gelişme! Yasak aşk işinden etti Geçtiğimiz yıl ABD'de ortaya çıkan skandal ortalığı kasıp kavurdu. Mesleğe yeni başlayan genç polisin meslektaşlarıyla kurduğu müstehcen ilişkileri ortaya çıkmasının ardından açılan davada geçtiğimiz günlerde sonuçlandı.
22.03.2024 Dünya
Eşinin fotoğrafını paylaştı, yorumlar gecikmedi! 'Tüm dünya için bir yılbaşı hediyesi'
Eşinin fotoğrafını paylaştı, yorumlar gecikmedi! 'Tüm dünya için bir yılbaşı hediyesi' Eski İngiliz futbolcu David Beckham ile uzun süredir evli olan şarkıcı ve modacı Victoria Beckham, yaptığı paylaşımla tüm dünyanın gündemine oturdu. David Beckham'ın üstsüz bir şekilde evlerindeki televizyonu tamir ettiği anı takipçileriyle paylaşan ünlü isme kısa sürede 1 milyondan fazla beğeni ve 20 binden fazla yorum geldi.
16.12.2023 Magazin
Kate Winslet çıplak sahneleri hakkında samimi itiraflarda bulundu! “Soyunmaktan niye korkayım”
Kate Winslet çıplak sahneleri hakkında samimi itiraflarda bulundu! “Soyunmaktan niye korkayım” Kate Winslet 1997'de kamera karşısına geçtiği ve kariyerindeki altın sıçrayışa neden olan Titanik filmiyle birlikte sinema dünyasının en çok konuşulan kadın oyuncuları arasında yer alıyor. Ünlü oyuncu Kate Winslet son olarak yeni filmi Lee'deki üstsüz sahneleriyle gündeme geldi. Winslet, filmlerde çektiği çıplak sahneler hakkında çok konuşulan itiraflarda bulundu.
13.09.2023 Magazin
Eda Taşpınar kuralını bozmadı yine üstsüz güneşlendi!
Eda Taşpınar kuralını bozmadı yine üstsüz güneşlendi! Yaptığı cesur paylaşımlarla adından söz ettiren Eda Taşpınar, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. Son olarak Yunan adalarının keyfini çıkaran Eda Taşpınar şimdi ise İspanya’da verdiği pozla gündeme geldi.
2.08.2023 Magazin
Didem Soydan takipçisinin yorumuna kayıtsız kalamadı!
Didem Soydan takipçisinin yorumuna kayıtsız kalamadı! Ünlü manken Didem Soydan yine çok cesur. Didem Soydan, iddialı pozlarına bir yenisini ekledi. Ünlü manken, ailesi üzerinden kendisine tepki gösteren takipçisinin yorumuna kayıtsız kalmadı.
27.07.2023 Magazin
Kimseye aldırış etmeden üstsüz güneşlenmişti! Nesrin Cavadzade eve kapanıp ağlamış!
Kimseye aldırış etmeden üstsüz güneşlenmişti! Nesrin Cavadzade eve kapanıp ağlamış! Son olarak Uraz Kaygılaroğlu'nun doğum gününü kutladığı video ile gündeme gelen oyuncu Nesrin Cavadzade, Bodrum'da tatil yapıyor. Sosyal medyada iddialı tarzıyla dikkat çeken ünlü oyuncu, güneşlenirken kimseyi umursamadan bikini üstünü çıkardı. Cavadzade'nin neden üstsüz güneşlendiği ortaya çıktı. Üstsüz pozlarıyla gündeme gelen Nesrin Cavadzade, iddialara göre pozları yayınlanınca kendini 4 gün eve kapatmış.
23.07.2023 Magazin
Kimseye aldırış etmeden üstsüz güneşlenmişti! Sebebi ortaya çıktı
Kimseye aldırış etmeden üstsüz güneşlenmişti! Sebebi ortaya çıktı Son olarak Uraz Kaygılaroğlu'nun doğum gününü kutladığı video ile gündeme gelen oyuncu Nesrin Cavadzade, Bodrum'da tatil yapıyor. Sosyal medyada iddialı tarzıyla dikkat çeken ünlü oyuncu, güneşlenirken kimseyi umursamadan bikini üstünü çıkardı. Cavadzade'nin neden üstsüz güneşlendiği ortaya çıktı. İşte detaylar...
20.07.2023 Magazin
Simge Ünal: Gündeme gelmek için üstsüz poz veriyorlar
Simge Ünal: Gündeme gelmek için üstsüz poz veriyorlar İddialı tarzıyla adından söz ettiren Simge Ünal, bir otelin daveti üzerine Dubai’ye gitti. Dikkat çeken açıklamalarıyla sıkça adından söz ettiren 28 yaşındaki güzel, havuz başında mayoyla poz verirken, "Bikinili paylaşım yapanlar gazeteciler tarafından görüntülenince gerçek ortaya çıkıyor" sözleriyle gündem oldu.
20.07.2023 Magazin
Didem Soydan üstsüz pozuyla sosyal medyayı salladı!
Didem Soydan üstsüz pozuyla sosyal medyayı salladı! Ünlü manken Didem Soydan yine çok cesur. Soydan, Tayland'a gitti. Dünyaca ünlü Phi Phi adasında tatil yapan ünlü isme Erdi Doğan, Umut Yıldırım ve Ali Kalyoncu da eşlik etti. Ünlü manken iş ve tatili bir arada yaptı.
4.07.2023 Magazin
Keçiören’deki taciz iddiasında yeni gelişme: Antrenörün telefonunda öğrencisinin üstsüz fotoğrafı çıktı
Keçiören’deki taciz iddiasında yeni gelişme: Antrenörün telefonunda öğrencisinin üstsüz fotoğrafı çıktı Ankara Keçiören’de 14 yaşındaki kız öğrencinin üstsüz fotoğrafını çektiği ileri sürülerek gözaltına alınan tekvando antrenörü ifadesinde, boy ve kilo ölçümü yapmak için fotoğraf çektiğini ileri sürdü.
26.06.2023 Gündem
Antrenörün taciz savunması; Öğrencimin üstsüz fotoğrafını boy-kilo ölçümü için çektim
Antrenörün taciz savunması; Öğrencimin üstsüz fotoğrafını boy-kilo ölçümü için çektim Ankara'nın Keçiören ilçesinde 14 yaşındaki kız öğrencisini üstsüz fotoğraflarını çekerek taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan tekvando antrenörü F.M.D., ifadesinde fotoğrafı boy ve kilo ölçümü yapmak için çektiğini ileri sürdü. Öğrencilerin yakınları tarafından camları kırılan spor salonu mühürlendi.
26.06.2023 Gündem
Kelly Brook'tan şaşırtan açıklama: Takipçilerim üstsüz fotoğraflarımı görmek istiyor
Kelly Brook'tan şaşırtan açıklama: Takipçilerim üstsüz fotoğraflarımı görmek istiyor 2022 yılının yazında Jeremy Parisi ile evlenen ünlü model Kelly Brook (43), samimi bir röportaj vererek özel hayatıyla ilgili konuştu.
10.05.2023 Magazin
Heidi Klum'dan nefes kesen pozlar!
Heidi Klum'dan nefes kesen pozlar! Alman model ve oyuncu Heidi Klum, cesur pozlarıyla tanınıyor. Heidi Klum son olarak üstsüz şezlongda güneşlenirken poz verdi. 50 yaşındaki Klum genç kızlara adeta taş çıkardı.
9.05.2023 Magazin
Yüsra Geyik cesur tarzıyla dikkat çekti!
Yüsra Geyik cesur tarzıyla dikkat çekti! Aile dizisinde Yağmur karakterini canlandıran Yüsra Geyik ünlü bir marka için kamera karşısına geçti. Marka için iddialı pozları veren Geyik sütyensiz tarzıyla yine adından söz ettirdi. Yüsra Geyik geçtiğimiz günlerde Bozkır dizisi için üstsüz pozlar vererek gündeme gelmişti.
24.04.2023 Magazin
Hadise'den ayna karşısında poz!
Hadise'den ayna karşısında poz! Şarkıcı Hadise, Mehmet Dinçerler ile boşanmasıyla gündemdeydi. Özel hayatıyla çok konuşulan ünlü popçu, İngiltere'nin başkenti Londra'ya giderek kafa dağıtmıştı. Hadise son olarak sosyal medya hesabından aynı karşısında verdiği pozu paylaştı.
15.01.2023 Magazin
G7 liderleri Putin'le dalga geçti! İşte zirveye damga vuran o sözler
G7 liderleri Putin'le dalga geçti! İşte zirveye damga vuran o sözler Dünyanın gözü kulağı Almanya'da başlayan G7 zirvesinde. Liderlerin Ukrayna savaşı dahil pek çok küresel konuyu masaya yatıracağı zirveye Putin şakası damgasını vurdu. İşte liderlerin Putin'i ti'ye aldığı o anlar...
27.06.2022 Dünya
Öğretmenin verdiği ödev ülkeyi karıştırdı aileler okulu bastı!
Öğretmenin verdiği ödev ülkeyi karıştırdı aileler okulu bastı! İngiltere'nin Northamptonshire bölgesindeki Huxlow Science College'ta çalışan Wright, çevresinde çok sevilen bir öğretmendi. 36 yaşındaki resim öğretmeni Emma Wright uzun bir süredir aynı okulda görev yapıyordu. Uzun yıllardır aynı okulda görev yapmasından ötürü herkes onu tanıyor, öğrencileri tarafından çok seviliyordu. Ancak yaşanan bir olay Emma Wright'ın kaderini tamamen değiştirecekti. Emma Wright'ın bir hareketi okulu birbirine katacak, olaylar kısa süre içinde çığrından çıkacak ve ülkeyi ayağa kaldıracaktı. Peki Emma Wright ne yapmıştı?
21.06.2022 Dünya
Denizli çıplak kadın olayı nedir? Denizli’de çıplak markete giren kadın kimdir, soruşturma mı başladı?
Denizli çıplak kadın olayı nedir? Denizli’de çıplak markete giren kadın kimdir, soruşturma mı başladı? Denizli’de markete giren yarı çıplak kadın, vatandaşı şoka uğrattı. Pamukkale ilçesinde yaşanan olayda kadının göğsünü açık bir şekilde markete girerek alışveriş yapması sonrası “Denizli çıplak kadın olayı nedir? Denizli’de çıplak markete giren kadın kimdir, soruşturma mı başladı?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
7.06.2022 Yaşam
Yarı çıplak markete girip alışveriş yaptı! Kimseye aldırış etmedi! Denizli'de şok eden olay
Yarı çıplak markete girip alışveriş yaptı! Kimseye aldırış etmedi! Denizli'de şok eden olay Denizli’de sabaha karşı taksiden indikten sonra üstsüz şekilde gittiği marketten alışveriş yapan kadın hakkında soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında kadının, M.B. olduğu saptandı. 'Teşhircilik' suçundan gözaltına alınan M.B., adliyeye sevk edildi. Hayasızca hareketlerde bulunmak suçundan çıkarılmış olduğu adli makamlar tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
7.06.2022 Yaşam
Gülşen'den üstsüz sahne kıyafeti! 'Giyinmeyi unutmuş'
Gülşen'den üstsüz sahne kıyafeti! 'Giyinmeyi unutmuş' Şarkıcı Gülşen sahne kıyafetleriyle sık sık gündeme geliyor. Gülşen sahnede yine iddialı bir seçim yaptı. Siyah pantolonun üstüne sadece göğüs ucunu kapatan bir büstiyer giyen Gülşen yine sosyal medyada gündeme geldi. Gülşen'e 'Giyinmeyi unutmuş,kıyafet nerede, yatak odası kostümü" gibi yorumlar yapıldı.
5.06.2022 Magazin
Şeyma Subaşı'ndan üstsüz poz! 'Gerçekliğe ihanettir'
Şeyma Subaşı'ndan üstsüz poz! 'Gerçekliğe ihanettir' Mohammed Alsaloussi ile geçtiğimiz aylarda ilişkisini bitiren Şeyma Subaşı yine üstsüz pozlarını paylaştı. Geçtiğimiz günlerde mikseri çalıştırmayı beceremeyince dalga konusu olan Subaşı paylaşımlarıyla yine gündeme geldi.
3.06.2022 Magazin
Sevgilisini öldürüp cinsel organını kesti! Bir ülke bu olay ile çalkalanıyor
Sevgilisini öldürüp cinsel organını kesti! Bir ülke bu olay ile çalkalanıyor İddiaya göre Avustralya'da bir kadın, cinnet getirerek vahşet saçtı. Sevgilisini ve onun arkadaşını öldüren ve sokakta üstsüz halde güvenlik kameralarına yakalanan kadının geçtiği her sokakta kan izleri bıraktığı bildirildi.
9.05.2022 Dünya
Kendall Jenner son paylaşımıyla adından söz ettirdi!
Kendall Jenner son paylaşımıyla adından söz ettirdi! Paylaşımlarıyla olay yaratan model Kendall Jenner yine sosyal medyayı salladı. Annesi Kris Jenner’ın kendisine doğurması için baskı yaptığını açıklamasıyla son günlerde gündeme gelen Jenner üstsüz havuz pozuyla dikkat çekti.
17.04.2022 Magazin
Üstsüz fotoğraf paylaşan Şeyma Subaşı eleştiri oklarının hedefi oldu!
Üstsüz fotoğraf paylaşan Şeyma Subaşı eleştiri oklarının hedefi oldu! Geçtiğimiz haftalarda mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ayrılan Şeyma Subaşı, Instagram hesabından yayınladığı üstsüz fotoğrafla olay yarattı. Paylaşımına maneviyatla ilgili bir de not düşen Şeyma'ya takipçileri tepki gösterdi. Bir takipçisinin "Müslümanca yaşamak istiyorsan namaz kıl, alkol ve uyuşturucu madde alma" yoruma ise Şeyma "Yıllarca ben yıllarca yaptım nasıl hissettirdiğini biliyorum" cevabıyla şaşırttı.
12.04.2022 Magazin
Lottie Moss'tan şok eden ilişki itirafı! Ücretli takipçileri ile paylaştı, bir pop yıldızı ile...
Lottie Moss'tan şok eden ilişki itirafı! Ücretli takipçileri ile paylaştı, bir pop yıldızı ile... İngiliz model Lottie Moss, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Moss, ücretli takipçileri için 60 dakikalık bir video çekerek dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Üstsüz video paylaşan Lottie Moss bombayı patlattı ve bir pop yıldızı ile üçlü ilişkiye girdiğini itiraf etti.
19.03.2022 Güzeller

Benzer Haber Etiketleri

Üstsüz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki üstsüz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.