Ünlüler Nostaljik

Ünlüler Nostaljik

Son dakika ünlüler nostaljik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ünlüler nostaljik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ünlüler nostaljik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ünlüler Nostaljik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ünlüler nostaljik gelişmeleri de dahil olmak üzere 14 ünlüler nostaljik haberi bulunmuştur. Tüm ünlüler nostaljik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları! Beyaz “1980, Ankara Yenimahalle...” İstanbul'a geldiği gün hayatı değişti!
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları! Beyaz “1980, Ankara Yenimahalle...” İstanbul'a geldiği gün hayatı değişti! Çocukluğu Eskişehir ve Ankara arasında geçen Beyazıt Öztürk, yıllar önce çekilen aile fotoğrafını sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı.
13.10.2023 Magazin
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları! Ozan Akbaba "Yer: Kars, Benliahmet Köyü"
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları! Ozan Akbaba "Yer: Kars, Benliahmet Köyü" Ünlü oyuncu yıllar önce çekilen fotoğrafı takipçileriyle paylaştı. Rol aldığı dizilerle geniş bir hayran kitlesi edinen oyuncu Ozan Akbaba, yıllar önce çekilen okul fotoğrafını takipçileri ile paylaştı. Akbaba , fotoğrafın altına "Terekeme balaları" notunu düştü.
6.10.2023 Magazin
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları şaşırtıyor! 'Hangi şartlarda çektirdim acaba?'
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları şaşırtıyor! 'Hangi şartlarda çektirdim acaba?' Bir dönem podyumlarda fırtınalar estiren ünlü model, çocukluk fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.
15.08.2023 Magazin
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları!
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları! 'Sürünüyorum', 'Kırılsın Ellerim' ve 'Dilek Taşı' gibi hafızalara kazınan şarkılara imza atan Gülden Karaböcek, sosyal medyada nostaljik bir paylaşım yaptı.
18.07.2023 Magazin
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları!
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları! Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Şebnem Çapa ve Celal Çapa evliliklerinin 42'nci yılını nostaljik bir fotoğrafla kutladı.
26.06.2023 Magazin
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları!
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları! Bir dönem podyumlarda fırtınalar estiren ünlü model, çocukluk fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.
16.06.2023 Magazin
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları!
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları! Selvi Boylum Al Yazmalım’ın ‘Samet’iydi. Şimdi 49 yaşına geldi.
4.04.2023 Magazin
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları!
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları! Ünlü ismi tanıdınız mı? O şimdi Türkiye'nin en sevilen oyuncularından...
15.07.2022 Magazin
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 06 Mayıs Pazar
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 06 Mayıs Pazar 06 Mayıs Pazar gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah 06:00’da “Arda’nın Mutfağı” adlı enfes yemek tariflerinin yapıldığı renkli program ile başlıyor. Damak zevkinize uygun lezzetlerin hazırlandığı programı sabahın ilk saatlerinde izleyerek sofralarınıza yepyeni lezzet dokunuşları getirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programı yayında yerini alacak. Ada hayatına dair farklı gelişmelerin ele alındığı program ile heyecan dolu bir pazar akşamına hazır olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
6.05.2018 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 08 Nisan Pazar
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 08 Nisan Pazar 08 Nisan Pazar gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah 06:00’da “Arda’nın Mutfağı” adlı yemek programı ekranlara geçiyor. Birbirinden enfes lezzetlerin yapıldığı programdan mutfaklarınızı ve sofralarınızı renklendirecek pek çok tarif öğrenebilme imkanı elde edeceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’ds “Survivor 2018” adlı yarışma programının yepyeni bölümü ekranlara dahil oluyor. Ada hayatını gözler önüne seren renkli yarışma programı ile hafta sonu akşamınız çok daha renkli ve eğlenceli geçecek. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
8.04.2018 Gündem
Tarkan’ın kalça hareketleri nostaljik şarkılara damga vurdu
Tarkan’ın kalça hareketleri nostaljik şarkılara damga vurdu Yılbaşı gecesi ekranlara Tarkan’ın kalça hareketleri ve nostaljik şarkılar damga vururken, geçmiş yıllarda yayınlanan görkemli eğlencelerden ise eser yoktu
5.01.2017 Arşiv
Yılbaşı partisine ünlü akını!
29.12.2015 Magazin
Evleneceğim kişi Beşiktaşlı olmalı yoksa evde kavga çıkar
28.04.2012 Arşiv
Beyoğlu’nda  şapka devrimi
Beyoğlu’nda şapka devrimi Son yılarda modayı etkileyen vintage ve retro akımı sayesinde kadınlar yeniden eski şapkaların şıklığı ile tanıştı.
18.03.2011 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Ünlüler Nostaljik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ünlüler nostaljik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.