Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 06 Mayıs Pazar

06 Mayıs Pazar gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah 06:00’da “Arda’nın Mutfağı” adlı enfes yemek tariflerinin yapıldığı renkli program ile başlıyor. Damak zevkinize uygun lezzetlerin hazırlandığı programı sabahın ilk saatlerinde izleyerek sofralarınıza yepyeni lezzet dokunuşları getirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programı yayında yerini alacak. Ada hayatına dair farklı gelişmelerin ele alındığı program ile heyecan dolu bir pazar akşamına hazır olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 06 Mayıs Pazar

Sabah saat 06:00’da “Arda’nın Mutfağı” adlı program yayına geçiyor. Damaklarınızı tatlandıracak birbirinden lezzetli ve çeşitli yemek tariflerini bu programdan öğrenebilme imkanı elde edeceksiniz. Hafif, pratik, bol çeşitli ve sağlıklı yemek tarifleri ile her öğününüzü ziyafete dönüştürebilirsiniz. 07:00’da “Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular” adlı yarışma programı yayına başlıyor. Hayacanı doruklara çıkartan sorular karşısında kendinizle yarışma imkanı bulacaksınız. 08:45’de küçüklerin vazgeçilmez çizgi filmi “Maşa ile Koca Ayı” ekranlar karşısına geçecek. Eğlence dolu kesitler sunan çizgi film ile sabahınızı çok daha eğlenceli ve keyifli bir atmosfere bürüyebilirsiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09:00’da “5’er Beşer” adlı komedi programı sizlerle oluyor. Eğlenceli skeçlerle zenginleştirilen program ile sabahınızı çok daha keyifli hale getirebilirsiniz. Ardından 09:30’da “Sultan” yerli sinema filmi başlıyor. Nostaljik anlara tanıklık etmek isterseniz sabahın ilk saatlerinde bu yerli filmi seyredebilirsiniz.

Haberin Devamı

11:30’da “Arda ile Omuz Omuza” adlı enfes yemek tariflerinin sunulduğu program karşınıza çıkacak. Lezzetli, bol çeşitli ve pratik tarifler karşısında hemen kendinizi mutfağa atabilir, yepyeni tatlarla ailenize şaşırtıcı anlar yaşatabilirsiniz. 12:30’da “Magazin 8” adlı eğlence dolu magazin programı karşınızda yerini alacak. Magazin dünyasını meşgul eden tüm sıcak gelişmeler detayları ile birlikte ekranlara dahil oluyor. Ünlü yaşamına dair tüm merak ettiklerinizi, bu programdaki güncel VTR’leri izlerken öğrenebileceksiniz.

16:15’de “Survivor Panorama” adlı canlı yayın programı yayında olacak. Ada hayatında yaşanan gelişmeleri tek tek ayrıntıları ile birlikte bu yayından takip edebilirsiniz. Gönüller ve ünlüler yaşamındaki tüm merak edilen bomba gelişmeler ekranlara geçiyor. 20:00’da “Survivor 2018” adlı ada hayatına ışık tutan renkli yarışma programı sevenleri ile buluşuyor. Keyifli bir akşama başlangıç yapmak istiyorsanız bu eğlenceli yarışmayı sakın kaçırmayın. 00:15’de “Magazin 8” adlı programın tekrarını seyredebilirsiniz. 03:00’da “Bilginiz Olsun”, ardından 04:45’de ise “8X8” adlı iki programın tekrar bölümü ekranlar karşısına çıkıyor.

Haberin Devamı