Ünlü İş Adamı

Ünlü İş Adamı

Son dakika ünlü iş adamı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ünlü iş adamı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ünlü iş adamı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ünlü İş Adamı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ünlü iş adamı gelişmeleri de dahil olmak üzere 264 ünlü iş adamı haberi bulunmuştur. Tüm ünlü iş adamı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü iş adamı sevgilisinin yatak görüntülerini ifşa etti! 'Masajda tanışmıştık'
Ünlü iş adamı sevgilisinin yatak görüntülerini ifşa etti! 'Masajda tanışmıştık' Elkon Şirketler Grubu'nun sahibi ünlü iş adamı ve müzisyen Mustafa Alpagut, eski kız arkadaşının özel görüntülerini ifşa ettiği gerekçesiyle mahkemelik oldu. Alpagut'un 5 yıla kadar hapsi istendi.
19.04.2022 Yaşam
Ünlü iş adamının oğlunun intiharında kahreden detay!
Ünlü iş adamının oğlunun intiharında kahreden detay! Sarıyer’de, iş adamı Ali Armağan’ın 14 yaşındaki oğlu A.M.A’nın intihar etmeden önce babasını arayarak, “Babacığım seni çok seviyorum.” dedikten sonra dedesine ait tabancayla hayatına son verdiği ortaya çıktı.
26.02.2020 Yaşam
Ünlü iş adamına büyük şok! Hastanedeyken şirketi satılmış
Ünlü iş adamına büyük şok! Hastanedeyken şirketi satılmış İş adamı Enver Paralı (78), 1 Ağustos 2013’te beyin kanaması geçirdi. 1 ay 11 gün sonra taburcu edildi. İddiaya göre, Enver Paralı hastanedeyken oğlu Ahmet Galip Paralı, babasından 28 Ağustos 2013 tarihli vekâletname aldı. Ahmet Galip Paralı’nın bu vekâletnameyle babasının mal varlığını kendi şirketleri ve üçüncü şahıslar üzerine aktardığı öne sürüldü.
24.09.2019 Gündem
Ünlü iş adamı Murat Dedeman hayatını kaybetti
Ünlü iş adamı Murat Dedeman hayatını kaybetti Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman 67 yaşında hayatını kaybetti. Dedeman, geçirdiği açık kalp ameliyatı sonrası kaptığı enfeksiyon nedeniyle yoğun bakımda tutuluyordu.
26.07.2019 Gündem
Ünlü iş adamlarının yasak aşkını akıllı saat ortaya çıkardı!
Ünlü iş adamlarının yasak aşkını akıllı saat ortaya çıkardı! İş dünyasından iki ünlü erkek, eşlerine ihanet ederken yakayı ele verdi. Foyaları ise akıllı saatlerindeki sağlık uygulaması sayesinde ortaya çıktı.
15.06.2019 Gündem
Ünlü iş adamı ölü bulundu! Hem de...
Ünlü iş adamı ölü bulundu! Hem de... Rusya'nın başkenti Moskova'da korkunç bir olay yaşandı... Dünyanın en büyük çelik üreticilerinden NLMK'nin AR-GE Bölümü'nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Bruno Charles De Cooman'ın cansız bedeni yaşadığı apartmanın altında bulundu. İlk belirlemelere göre Cooman'ın pencereden düştüğü açıklanırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
30.08.2018 Dünya
Ünlü iş adamı, Erdoğan'la çekilen fotoğrafını gösterip Kuveytlileri dolandırdı iddiası!
Ünlü iş adamı, Erdoğan'la çekilen fotoğrafını gösterip Kuveytlileri dolandırdı iddiası! İş adamı Uğur Akkuş'un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ını kullanarak Kuveytlileri 20 milyon dolar dolandırdığı iddia edildi. Durumu fark eden Erdoğan'ın olaya el koyduğu belirtildi.
17.01.2018 Gündem
Tuğba Ekinci'den şaşırtan itiraf: Artık koca yok!
Tuğba Ekinci'den şaşırtan itiraf: Artık koca yok! Cesur pozları ve söylediği sözlerle adından sıkça söz ettiren Tuğba Ekinci, önceki gün köpeğiyle birlikte Nişantaşı'nda görüntülendi. Gazetecilerle konuşmayı ihmal etmeyen ünlü isim, "Yanınızda ne zaman birini göreceğiz?" sorusu üzerine isyan ederek; dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
24.07.2023 Magazin
Bir aileyi katletti, tarihe geçen idam! Son isteğini duyanlar inanamadı
Bir aileyi katletti, tarihe geçen idam! Son isteğini duyanlar inanamadı Bir aileyi canice katletti. Olay yerinden hemen kaçtı ama polis helikopteri sayesinde kısa süre içinde yakalandı. İdama mahkum edilen katil, tarihe geçti. İdamı izleyen herkes katilin son isteğini duyunca şoke oldu. İşte haberin detayları...
30.01.2023 Dünya
Serdar Ortaç evini satışa çıkardı! Fiyatı dikkat çekti
Serdar Ortaç evini satışa çıkardı! Fiyatı dikkat çekti Uzun süredir sağlık sorunlarıyla uğraşan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda yaşadığı sağlık sorunları hakkında bilgi vererek sol bacağını kullanmakta zorluk çektiğini belirmişti. Şimdi ise Serdar Ortaç’ın Sarıyer’de bulunan evini satışa çıkardığı iddia edildi.
29.01.2023 Magazin
Mustafa Kemal Atatürk'ün Fikir Hayatını Etkileyen Yazarlar Ve Düşünürler Hangileridir?
Mustafa Kemal Atatürk'ün Fikir Hayatını Etkileyen Yazarlar Ve Düşünürler Hangileridir? Kurtuluş Savaşı'na öncülük eden Mustafa Kemal Atatürk, oldukça geniş bir dünya görüşüne sahipti. Özellikle sahip olduğu fikirler onu özel kılmaktaydı. Ayrıca yaşamında onu etkileyen birçok yazar ve düşünür olmuştur.
17.11.2022 Eğitim
Ünlü isimlerin zayıflama sırrı: Aralıklı Oruç
Ünlü isimlerin zayıflama sırrı: Aralıklı Oruç Hareketsiz yaşam tarzı, hazır gıdalar, çeşitli rahatsızlıklar kilo artışına neden oluyor. Dünya genelinde obezite giderek artarken, fazla kilo kişilerin yaşam kalitesini de olumsuz etkiliyor. Bu nedenle kilo kontrolü birçok kişinin gündeme. Ünlü isimler de kilo vermek için pek çok yöntemi deniyor. Ünlülerin yeni favorisi ise 'İntermittent Fasting. Aralıklı oruç olarak bilinen İntermittent Fasting beslenme şeklini hangi ünlüler uyguluyor? İF diyeti gerçekten sağlıklı mı? İşte aralıklı oruç ile ilgili merak edilen tüm detaylar…
16.09.2022 Magazin
Sarallar operasyonu böyle başladı! Erdal Acar en yakın dostunun mirasını çeteye aktarmış...
Sarallar operasyonu böyle başladı! Erdal Acar en yakın dostunun mirasını çeteye aktarmış... İstanbul merkezli 13 ilde haziran ayında Sarallar çetesine yönelik gerçekleştiren operasyonlarda, nitelikli yağmadan kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmaya, tehdit ve şantajdan kasten yaralamaya kadar 73 ayrı suçlamayla aralarında iş insanı Erdal Acar’ın da bulunduğu 46 kişi tutuklanmıştı. Sarallar çetesinin sonunu, babasından kalan mirası elinden alınmaya çalışılan 10 yaşındaki bir çocuğun hakkını korumak için verilen mücadelenin getirdiği öğrenildi.
28.07.2022 Gündem
Kahin Baba Vanga’dan 2022 yılı için 6 kehanet!
Kahin Baba Vanga’dan 2022 yılı için 6 kehanet! Bulgar kahin Baba Vanga’nın geleceğe yönelik yaptığı isabetli tahminlerle tüm dünyayı şaşkına çeviriyor. Baba Vanga’nın 2022 yılı için yaptığı 6 kehanetten 2'si şimdiden gerçek oldu. Baba Vanga, daha önce de tüm dünyayı etkileyen bazı olayları yıllar öncesinden tahmin ederek şaşkına çevirmişti.
16.07.2022 Dünya
Son dakika... Cüneyt Arkın hayatını kaybetti
Son dakika... Cüneyt Arkın hayatını kaybetti Sanat dünyasının acı günü. Türk sinemasına damga vuran, yüzlerce filmde rol alan Cüneyt Arkın 85 yaşında hayatını kaybetti. Usta oyuncu Cüneyt Arkın dün gece saatlerinde rahatsızlanarak Beşiktaş, Ulus’ta bulunan özel bir hastanede tedaviye alındı. Eşi ve yakınları hastaneye koştu. Tüm müdahalelere rağmen usta sanatçı Cüneyt Arkın yaşamını yitirdi. Yeşilçam anılarını sosyal medya hesabında takipçilerine anlatan Cüneyt Arkın, son paylaşımını 19 Haziran Babalar Günü'nde yapmıştı.
28.06.2022 Magazin
Kadroya değil teknik heyete transfer! Mario Branco'dan sonra o da Samandıra'da
Kadroya değil teknik heyete transfer! Mario Branco'dan sonra o da Samandıra'da Jorge Jesus'la anlaştıktan sonra teknik heyet ayağını daha fazla güçlendirmek isteyen Ali Koç, Marco Aurelio'yu Samandıra'ya getirdi. Ayrıca Koç, Futbol Direktörlüğü görevini ise Mario Branco'ya teslim etti.
12.06.2022 Fenerbahçe
Tolga Çevik'ten eşine romantik doğum günü sürprizi!
Tolga Çevik'ten eşine romantik doğum günü sürprizi! Komedyen Tolga Çevik ile uzun süredir mutlu bir evlilik sürdüren Cem Yılmaz'ın kız kardeşi Özge Çevik, 40 yaşına bastı. Eşine doğum günü için sürpriz yapan ünlü isim, Özge Çevik'e yeniden evlenme teklifinde bulundu.
31.05.2022 Magazin
Amerika'nın en fazla nefret edilen adamı Martin Shkreli yıllar sonra yeniden gündemde!
Amerika'nın en fazla nefret edilen adamı Martin Shkreli yıllar sonra yeniden gündemde! Amerika'da televizyon kanalları ve gazeteler kendisini "bir numaralı halk düşmanı" ilan ettiğinde henüz 32 yaşındaydı. Onun yerinde başka kim olsa bir halkla ilişkiler şirketiyle anlaşır, yerle bir olan imajını düzeltmek için profesyonellerden yardım alırdı. O ise tam tersi bildiğini okumaya ve insanları sinirlendirmeye dozu artırarak devam ediyordu.
21.05.2022 Dünya
28 yıllık sırrı bir bant parçası çözdü! Rikki Neave öldüğünde 6 yaşındaydı...
28 yıllık sırrı bir bant parçası çözdü! Rikki Neave öldüğünde 6 yaşındaydı... İngiltere'nin Peterborough şehrinin Welland kasabasındaki evlerinde annesi ve kız kardeşleriyle birlikte yaşayan Rikki Neave ortadan kaybolduğunda henüz 6 yaşındaydı.
4.05.2022 Dünya
Hande Erçel'den aşk iddialarına yanıt!
Hande Erçel'den aşk iddialarına yanıt! 'Sen Çal Kapımı' dizi setinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen Kerem Bursin ile Hande Erçel geçtiğimiz günlerde yollarını ayırdı. Erçel' e yakışıklı oyuncuyu unutturan isim belli oldu. İddiaya göre Hande Erçel ünlü ve yakışıklı iş adamı ile aşk yaşıyor. Güzel oyuncu bu iddialara yanıt verdi.
13.03.2022 Magazin
'Sarı Bıyık'tan canlı yayında Gerçek Kesit: Eşim gelmeden çekin gidin!
'Sarı Bıyık'tan canlı yayında Gerçek Kesit: Eşim gelmeden çekin gidin! 'Sarı Bıyık' lakabıyla ünlenen Cahit Kaan Kaşıkçılar, '2. Sayfa' programında usta sanatçı Selahattin Alpay ve sunucular ile Gerçek Kesit dizisinden bir sahneyi canlandırdı. Canlı yayında sinirlenen bir babayı oynayan Kaşıkçılar, performansıyla herkesi güldürdü. Kaşıkçılar, çekim için tercih ettikleri bir evde, kadının eşinin eve gelmesiyle başına gelen trajikomik olayı anlattı.
10.03.2022 Magazin
Usta oyuncu Sezai Aydın için Musahipzade Celal Sahnesi’nde tören düzenlendi
Usta oyuncu Sezai Aydın için Musahipzade Celal Sahnesi’nde tören düzenlendi Türk tiyatro, sinema, dizi oyuncusu ve seslendirme sanatçısı Sezai Aydın diyabet ve kalp rahatsızlığı nedeniyle 20 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Bugün Üsküdar Musahipzade Celal Sahnesi’nde usta oyuncu için sevenlerinin katılımıyla tören düzenlendi. Törenin ardından Aydın'ın cenazesi alkışlar eşliğinde cenaze aracına koyuldu.
22.12.2021 Magazin
Annesi ameliyattan önce itiraf etti! Babalık davası nedeniyle ünlü tekstilcinin mezarı açılacak
Annesi ameliyattan önce itiraf etti! Babalık davası nedeniyle ünlü tekstilcinin mezarı açılacak Bursa'da yaşayan mühendis Hakan Yılmaz (55) annesinin ameliyat öncesi itirafı ile biyolojik babasının iş insanı Ahmet Necati Yılmaz, olduğunu öğrendi. Yılmaz'ın açtığı babalık davası kapsamında 14 yıl önce hayatını kaybeden Ahmet Necati Yılmaz'ın mezarının DNA testi için açılmasına karar verdi.
10.12.2021 Gündem
Emre Belözoğlu rüzgarı! Fatih Terim gibi İtalya'ya...
Emre Belözoğlu rüzgarı! Fatih Terim gibi İtalya'ya... Başakşehir'in başında ligde 4 maçta 4 galibiyet alan Emre Belözoğlu'nun 'geleceğin hocası' yakıştırmaları alması dikkatlerden kaçmıyor.
14.11.2021 Başakşehir

Benzer Haber Etiketleri

Ünlü İş Adamı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ünlü iş adamı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.