Müzisyen

Müzisyen

Son dakika müzisyen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan müzisyen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını müzisyen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Müzisyen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan müzisyen gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.212 müzisyen haberi bulunmuştur. Tüm müzisyen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emir Yeşil 43 yaşında hayatını kaybetti
Emir Yeşil 43 yaşında hayatını kaybetti Dolapdere Big Gang grubunun eski solisti Emir Yeşil, dün hayatını kaybetti. 43 yaşındaki Yeşil, uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu.
21.04.2024 Magazin
Mahsun Kırmızıgül kendisine öldü diyenlere bölye tepki gösterdi: 'Yıkılmadım ayaktayım'
Mahsun Kırmızıgül kendisine öldü diyenlere bölye tepki gösterdi: 'Yıkılmadım ayaktayım' Müzisyen ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, sosyal medyada kendisine 'öldü' şeklinde yapılan paylaşımlara tepki gösterdi.
15.04.2024 Magazin
Usta sanatçı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti
Usta sanatçı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan, Muğla'nın Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede 82 yaşında hayatını kaybetti.
13.04.2024 Magazin
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, ilk durağı Adana’da 13 Nisan’da başlayacak 21 Nisan'a kadar devam edecek.
4.04.2024 Adana
Mert Demirli bıyık sorusu Serenay Sarıkaya'yı güldürdü!
Mert Demirli bıyık sorusu Serenay Sarıkaya'yı güldürdü! Serenay Sarıkaya, yüzü olduğu lüks mücevher markasının etkinliği için gittiği Güney Kore'den dönüşte, İstanbul Havalimanı'nda görüntülendi. Basın mensuplarını karşısında görünce şaşkınlık yaşayan güzel oyuncu, uzun süredir adının aşk dedikodularına karıştığı Mert Demir'le ilgili sorulardan kaçamadı.
20.03.2024 Magazin
Kas şovları ve fit haliyle dikkat çeken Biricik Suden bu kez makyajlı görüntüsüyle şaşırttı
Kas şovları ve fit haliyle dikkat çeken Biricik Suden bu kez makyajlı görüntüsüyle şaşırttı Mazhar Alanson'un 60 yaşındaki eşi Biricik Suden, spora olan tutkusuyla dikkat çeken ünlü isimlerden. Suden, bu kez bir arkadaşının doğum günü partisinde tarzıyla dikkat çekti.
10.03.2024 Magazin
Müzisyen Özgül Akgül’den İstanbul’a “Hediye”
Müzisyen Özgül Akgül’den İstanbul’a “Hediye” Geleneksel ezgileri modern elektronik tınılarıyla buluşturan müzisyen Özgür Akgül’ün ilk albümü "Hediye" müzikseverlerle buluştu.
3.03.2024 Magazin
Deniz Tekin müziği bıraktı! “Yoruluyorum”
Deniz Tekin müziği bıraktı! “Yoruluyorum” Deniz Tekin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla müziği bıraktığını duyurdu. Tekin yaptığı paylaşımda “Belki kaydettiklerimi sizinle bir gün yine paylaşırım ama hayatımı bundan kazanmayacağım." İfadelerini kullandı.
14.02.2024 Magazin
Nazan Öncel, Gurur Çıkmazı'nın hikayesini anlattı: Bir gün Sezen Aksu'dan konum istedim...
Nazan Öncel, Gurur Çıkmazı'nın hikayesini anlattı: Bir gün Sezen Aksu'dan konum istedim... Nazan Öncel, beş yıl aradan sonra 13'üncü stüdyo albümünü yayımladı. Usta müzisyen, Ali Necati Kumcuoğlu’nun yönetmenliğinde klibi çekilen 'Gurur Çıkmazı' şarkısının hikayesini paylaştı.
11.02.2024 Magazin
Müzisyene tekme tokat saldırı; nişanlısının kollarında can verdi
Müzisyene tekme tokat saldırı; nişanlısının kollarında can verdi Göngören'de nişanlısıyla birlikte bir restorana giden müzisyen Umut Emre Aytekin(36) ile iki kişi arasında tartışma çıktı. İki kişinin tekme tokat saldırdığı Aytekin'i nişanlısı Maria Zeppin kurtarmaya çalıştı. Başına aldığı darbelerle ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Aytekin yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
5.02.2024 Gündem
Türk firmasından Dubai'ye Müzik Müzesi
Türk firmasından Dubai'ye Müzik Müzesi İlki İstanbul’da 2 yıl önce açılan Türk Müziği Müzesi’nin ikincisi Arap Müziği Müzesi adıyla Dubai’de Türk firması Outdoor Factory tarafından hayata geçirildi.  Emaar Entertainment LLC için tasarım ve uygulaması yapılan proje Orta Doğu’da ilk olma özelliği taşıyor.
26.01.2024 Vitrin
Çetin Körükçü neden öldü? Müzisyen Çetin Körükçü kimdir, kaç yaşında öldü?
Çetin Körükçü neden öldü? Müzisyen Çetin Körükçü kimdir, kaç yaşında öldü? Usta sanatçı Çetin Körükçü 75 yaşında hayatını kaybetti. Körükçü'nün vefat haberini şarkıcı Umut Akyürek duyurdu. Peki, Çetin Körükçü neden öldü? Müzisyen Çetin Körükçü kimdir, kaç yaşında
16.01.2024 Gündem
İbrahim Tatlıses ve kızı Dilan Çıtak arasında soğuk rüzgarlar esiyor! İbo'dan şaşırtan hamle!
İbrahim Tatlıses ve kızı Dilan Çıtak arasında soğuk rüzgarlar esiyor! İbo'dan şaşırtan hamle! İbrahim Tatlıses (71) ile şarkıcı kızı Dilan Çıtak'ın (34) arası "Kuşadası'nda ev" krizi yüzünden açılmıştı. Buzları eriten ikiliden Dilan Çıtak, sosyal medyada "Babacığım" mesajıyla paylaşım da yapmıştı. Ünlü türkücü ile kızı arasında yeniden soğuk rüzgarlar esiyor.
26.12.2023 Magazin
Ayşen Gruda'nın kızı Elvan Gruda 55 yaşında hayatını kaybetti
Ayşen Gruda'nın kızı Elvan Gruda 55 yaşında hayatını kaybetti Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Ayşen ve Yılmaz Gruda çiftinin kızı Elvan Gruda, 55 yaşında yaşamını yitirdi. Elvan Gruda'nın vefatının ardından acı gerçeği yakın arkadaşı oyuncu Tuna Arman açıkladı: 'Kendi seçimiydi, kanseri umursamadı'
25.12.2023 Magazin
İpek Açar ikinci kez anne oldu! Ömer Bebek'ten ilk fotoğraf
İpek Açar ikinci kez anne oldu! Ömer Bebek'ten ilk fotoğraf 2019 yılında müzisyen Alper Kömürcü ile hayatını birleştiren İpek Açar, 14 Aralık'ta ikinci kez anne olma mutluluğu yaşadı. Ünlü çift, oğullarına Ömer adını verdi.
20.12.2023 Magazin
Sertab Erener'in arşivinden! Uzay ile beraber ilk kez seslendiriyoruz, çok tarihi bir andır!
Sertab Erener'in arşivinden! Uzay ile beraber ilk kez seslendiriyoruz, çok tarihi bir andır! 'Yanarım', 'Aldırma Deli Gönlüm' ve 'Mecbursun' gibi şarkılarla uzun yıllardır dinlenen şarkıcı Sertab Erener, Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla takipçilerini hem geçmişe götürdü hem de hüzünlendirdi. Erener, Sezen Aksu'nun yazdığı ve Uzay Heparı'nın bestelediği 'Sakin Ol' şarkısının arşiv görüntülerini paylaştı.
19.12.2023 Magazin
Apaşlar grubunun gitaristi Yalçınkaya Tümay vefat etti
Apaşlar grubunun gitaristi Yalçınkaya Tümay vefat etti 1960'ta kurulan Apaşlar grubunun gitaristi Yalçınkaya Tümay, zatürreye bağlı organ yetmezliğinden 81 yaşında hayatını kaybetti
6.12.2023 Magazin
April Wine'ın solisti Myles Goodwyn hayatını kaybetti
April Wine'ın solisti Myles Goodwyn hayatını kaybetti 1969'da kurulan müzik grubu April Wine'da yer alan 75 yaşındaki Myles Goodwyn hayatını kaybetti.
6.12.2023 Magazin
Müzisyene ‘çiftetelli’ dayağı! 'Bana hayvanca saldırdılar, mahkemede kıvırdılar'
Müzisyene ‘çiftetelli’ dayağı! 'Bana hayvanca saldırdılar, mahkemede kıvırdılar' Müzisyeni ikinci kez ‘çiftetelli’ müziği çalmadığı için öldüresiye dövenler hakkında mahkeme karaını verdi. Bursa’da, bir gece kulübünde sahne alan müzisyen Özkan Süslerer’i (45), ikinci kez ‘çiftetelli’ müziği çalmadığı için öldüresiye döven tutuksuz 8 sanık, ‘kasten yaralama’ suçundan takdir indirimiyle 1 yıl 5 ay 15’er gün hapis cezasına çarptırılıp, hükmün açıklanması geri bırakıldı. Olayın ardından müzisyenliği bırakıp özel güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlayan Süslerer, karara tepki gösterip, "Tutkuyla çaldığım müzik aletim artık bana acı hatıralar anlatıyor" dedi.
28.11.2023 Gündem
Dilan Çiçek Deniz'den Hollandalı müzisyene jest!
Dilan Çiçek Deniz'den Hollandalı müzisyene jest! Sahne adı Cosmic Crooner olan Hollandalı müzisyen Joep Meyer, 3 Kasım'da Zorlu PSM'de konser vermişti.
22.11.2023 Magazin
Eşine ve erkek arkadaşını öldürüp intihar etti! Sokak ortasında korkunç vahşet
Eşine ve erkek arkadaşını öldürüp intihar etti! Sokak ortasında korkunç vahşet Denizli'nin Pamukkale ilçesinde erkek arkadaşı Yusuf Cavlak (37) ile sokakta yürüyen Özlem Ülker (38), eşi Emin Ülker'in (38) silahlı saldırısına uğradı. Pompalı tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği Cavlak ve Ülker, hayatını kaybederken, olay yerinden ayrılan Emin Ülker ise kısa süre sonra aynı siyahla intihar etti. Emin Ülker'in olaydan 4 saat önce sosyal medya hesabından, "Ölümümden Yusuf Cavlak ve eşim Özlem Ülker sorumludur. Hakkım varsa eşim ve Yusuf Cavlak haricinde herkese helal olsun" paylaşımında bulunduğu ortaya çıktı.
14.11.2023 Yaşam
Uğur Yücel’den 'Eşkıya' itirafı! ‘Oyunculuğu bıraktım’
Uğur Yücel’den 'Eşkıya' itirafı! ‘Oyunculuğu bıraktım’ Yavuz Turgul'un yönettiği ve senaryosunu yazdığı, başrolü Şener Şen'le paylaştığı 1996 yapımı 'Eşkıya' ile büyük çıkış yakalayan Uğur Yücel aynı zamanda yönetmen ve müzisyen kimliğiyle de öne çıkıyor. Yücel, Türkiye’nin kült filmleri arasında yer alan Eşkıya filmiyle ilgili çarpıcı bir itirafa imza atarken, oyunculuğuna ve yönetmenliğine yönelik de çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
9.11.2023 Magazin
Süleyman Keleş kimdir, neden öldü? Peçenekli Süleyman kaç yaşında öldü?
Süleyman Keleş kimdir, neden öldü? Peçenekli Süleyman kaç yaşında öldü? Müzisyen Süleyman Keleş kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kısa bir süre ölüm haberi gelen ve kamuoyunda Peçenekli Süleyman olarak bilinen sanatçı Süleyman Keleş hayatını kaybetti. Hayatı ve şarkıları konusunda araştırmaların devam ettiği Süleyman Keleş neden öldü? Peçenekli Süleyman kaç yaşında öldü? İşte detaylar...
30.10.2023 Gündem
Işın Karaca üçüncü kez nikah masasına oturdu
Işın Karaca üçüncü kez nikah masasına oturdu Işın Karaca, 3 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile Amsterdam'da evlendi.
28.10.2023 Magazin
Seda Tosun - Eymen Adal ikinci kez nikah masasına oturmuştu! 'Artık hatalarına katlanamıyorum'
Seda Tosun - Eymen Adal ikinci kez nikah masasına oturmuştu! 'Artık hatalarına katlanamıyorum' Oyuncu Seda Tosun, Haziran 2022'de evlendiği Taner Ataş'tan boşanma kararı aldı. Tosun, "Hamileliliğim nedeniyle uzun süredir sabretmek zorunda kaldım. Artık hatalarına katlanamıyorum. Evliliğimi sonlandırıyorum" dedi.
24.10.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Müzisyen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki müzisyen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.