Gazete Vatan Logo
Magazin Serdar Ortaç evini satışa çıkardı! Fiyatı dikkat çekti

Serdar Ortaç evini satışa çıkardı! Fiyatı dikkat çekti

Uzun süredir sağlık sorunlarıyla uğraşan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda yaşadığı sağlık sorunları hakkında bilgi vererek sol bacağını kullanmakta zorluk çektiğini belirmişti. Şimdi ise Serdar Ortaç’ın Sarıyer’de bulunan evini satışa çıkardığı iddia edildi.

Serdar Ortaç evini satışa çıkardı! Fiyatı dikkat çekti

1994 yılında ilk albümü 'Aşk İçin' ile müzik dünyasına 'merhaba' diyen Serdar Ortaç, 'Karabiberim'le çıkış yaptı ve bu parça ile uzun süre gündemde kaldı. Albümde yer alan 'Değmez' ve 'Hadi Git' de çok sevildi ve listelerde üst sıralara yükseldi. Serdar Ortaç, bu başarısı ile Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde 'En İyi Çıkış Yapan Erkek Sanatçı' ödülüne layık görüldü. Daha sonra sırasıyla 'Yaz Yağmuru', 'Gecelerin Adamı', 'Bilsem ki', 'Sahibinin Sesi', 'Okyanus', 'Beni Unut/Çakra', 'Mesafe', 'Nefes', 'Kara Kedi', 'Ray', 'Bana Göre Aşk', 'Çek Elini Kalbimden' ve 'Gıybet' albümlerini çıkaran Ortaç, birçok ödül aldı.

"BU HASTALIKTA ATAK GEÇMEZ"

Yıllardır MS hastalığı ile mücadele eden ünlü isim, geçtiğimiz günlerde sağlık durumu hakkında sevenlerini üzen bir açıklamaya imza attı.

Konser yapmazsam hastalıkla uğraşamam, konsersiz olmuyor. Bu hastalıkla uğraşamıyorum yoksa. Artık bisiklet süremiyorum, 1.5 senedir binmiyorum. Sol ayağıma bir daha inme indi. İnşallah geçer ama bu hastalıkta atak geçmez. Boş verin.

 

GÜNDE SEKİZ İLAÇ!

Alişan’ın programına konuk olan Serdar Ortaç, maddi ve manevi çöküş yaşadığını, İrlandalı model Chole Loughnan'la evliliğinin ise hata olduğunu itiraf etmişti. Ağır bir hastalık geçirdiğini söyleyen popçu, günde sekiz tane ilaç içtiğini söylemişti.

Haberin Devamı

"SEKİZ SENE SONRA BENİ ŞUTLADI!"

Serdar Ortaç, geçtiğimiz kasım ayında Ankara konserinde, beş yıl evli kaldığı eski eşini gece boyunca dilinden düşürmemişti.

Sekiz sene sonra şutladı beni. Evliliği beceremedim. Mutluluğu buldum da şikayet mi ettim? Annem 'Sarışınlardan uzak dur, sarışınlara bulaşma' demişti, dinlemedim. Eşim sarışındı, sevgilim sarışındı.

82 MİLYON TL!

Kumar ve nafaka borçlarıyla uzun süre gündeme gelen Serdar Ortaç, İstinye'deki evini iddialara göre satışa çıkardı. 750 metrekare, 8 oda 4 salonlu ve 4 banyolu olduğu bilinen İstinye'deki evi için harekete geçen Serdar Ortaç, 2. Sayfa'nın haberine göre, 82 milyon TL istiyor.

Sağlık sorunlarıyla da gündeme gelen Ortaç'ın hayali ise bir yalıda oturmak... Şarkıcı takipçilerine "Avrupa Yakası'ndan taşınıyorum. Beykoz, Kavacık, Kanlıca'da denize sıfır bir yalı olabilir. Karşı tarafta satılık kiralık varsa haber verin" dedi.

2016 YILINDA 15 MİLYON TL'YE ALMIŞTI

Serdar Ortaç uzun yıllar her ay 120 bin TL ödediği İstinye’deki ikiz villasını eski eşi Chloe ile oturmak için 2016’da tam 15 milyon TL’ye almıştı.