Ümitcan Uygun

Ümitcan Uygun

Son dakika ümitcan uygun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ümitcan uygun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ümitcan uygun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ümitcan Uygun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ümitcan uygun gelişmeleri de dahil olmak üzere 70 ümitcan uygun haberi bulunmuştur. Tüm ümitcan uygun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aleyna Çakır'ı ölümünden önce darp görüntülerini yayınlayan Ümitcan Uygun'un cezası belli oldu
Aleyna Çakır'ı ölümünden önce darp görüntülerini yayınlayan Ümitcan Uygun'un cezası belli oldu Aleyna Çakır'ı ölümünden önce darp edip, bu görüntüleri sosyal medyadan canlı yayınladığı suçlamasıyla yargılanan Ümitcan Uygun, 4 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.
7.10.2022 Gündem
Esra'nın ölümünde Ümitcan Uygun'a 10 yıl hapis! Gerekçesi açıklandı
Esra'nın ölümünde Ümitcan Uygun'a 10 yıl hapis! Gerekçesi açıklandı Ankara'da, 'Aleyna Çakır' olarak bilinen Sema Esen’in ölümüne ilişkin soruşturmada şüpheli olan Ümitcan Uygun'un (28), Esra Hankulu'nun (25) evinde ölü bulunmasıyla ilgili tutuklu yargılandığı davada 'neticesi sebebiyle ağırlaşmış yaralama'dan aldığı 10 yıl hapsin gerekçesi açıklandı. Kararda Uygun'un Hankulu'ya darp- cebir uyguladığı ancak fenalaşmasıyla diğer 2 sanıkla banyoya götürüp, ıslatarak kendine getirmeye çalışması nedeniyle öldürme kastı ile hareket etmediği belirtildi.
14.05.2022 Yaşam
Müsilajdan sonra Marmara Denizi için korkutan uyarı! Toksik tehlikesi...
Müsilajdan sonra Marmara Denizi için korkutan uyarı! Toksik tehlikesi... Balıkesir'in Bandırma ve Erdek ilçelerinde dört ayrı üniversiteden bilim insanlarının oluşturduğu araştırma ekibinin müsilaj çalışmasının sonuçları açıklandı. Geçen yıl haziran ayında deniz tabanından alınan örneklere göre, Marmara Denizi'nde tek tehlikenin müsilaj olmadığı, toksik tehlikesi ile de karşı karşıya kalındığı kaydedildi.
13.04.2022 Gündem
Yere dökülen hamurla lavaş yapmıştı! Skandal sonrası ilk açıklama: Şantaja uğradım
Yere dökülen hamurla lavaş yapmıştı! Skandal sonrası ilk açıklama: Şantaja uğradım Edirne'de, yere dökülen unların kürekle toplanıp lavaş yapımında kullanıldığı gerekçesiyle 21 bin 296 lira ceza uygulanan fırının sahibi Onur Mersin, görüntülerin 6-7 ay önce çekildiğini ve kurgu olduğunu öne sürüp bunula kendisine şantaj yapıldığını öne sürdü. Görüntülerle ilgili 1 ay önce suç duyurusunda bulunduğunu söyleyen Mersin, "Bu video tamamen yalan. Mülk sahibinin bana oynadığı bir oyun. İşçilerimi yalandan kandırarak yaptı bu şeyi. Bu şahıs, bana 6-7 aydır şantaj uyguluyor" dedi.
13.04.2022 Gündem
Esra Hankulu davasında flaş gelişme! Ümitcan Uygun'un cezası belli oldu
Esra Hankulu davasında flaş gelişme! Ümitcan Uygun'un cezası belli oldu Ankara'da 'Aleyna Çakır' olarak bilinen Sema Esen’in ölümüyle ilgili soruşturmada şüpheli olan Ümitcan Uygun (28), Esra Hankulu'nun (25) evinde ölü bulunmasıyla ilgili tutuklu yargılandığı davada, 'neticesi sebebiyle ağırlaşmış yaralama' suçundan 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Kararda takdir indirimi uygulanmadı.
13.04.2022 Gündem
Nafaka ile ilgili flaş karar! Cezaevine giren de ödeyecek
Nafaka ile ilgili flaş karar! Cezaevine giren de ödeyecek Bir boşanma davasının temyiz müracaatını değerlendiren Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, erkeğin cezaevinde tutuklu veya hükümlü olmasının, yoksulluk nafakası ile sorumlu tutulmasını engellemeyeceğine hükmetti. Emsal kararla birlikte, cezaevindeki kocalar da kusurlu bulunmaları halinde nafaka ödeyecek.
21.03.2022 Gündem
Ümitcan Uygun'a takdir indirim yok
Ümitcan Uygun'a takdir indirim yok Ankara'da Aleyna Çakır davasında 4 yıl 10 ay hapse çarptırılan Ümitcan Uygun'un ceza gerekçesi açıklandı. Mahkeme kararınca Uygun'a, suç kastıyla eve girdiği ve benzer suçlardan soruşturması olduğu gerekçesiyle takdiri indirim uygulanmadı.
21.03.2022 Gündem
Ümitcan Uygun kaç yıl ceza aldı? Aleyna Çakır davası ne oldu, son durum ne?
Ümitcan Uygun kaç yıl ceza aldı? Aleyna Çakır davası ne oldu, son durum ne? Ümitcan Uygun kaç yıl ceza aldı? Aleyna Çakır'ın ölümü sonrası başlatılan soruşturma kapsamında yargılanan Ümitcan Uygun'a 3 ayrı suçtan 4yıl 10 ay hapis cezası verildi. İşte Aleyna Çakır davasında son durum…
25.02.2022 Yaşam
Aleyna Çakır'ın ölümüyle ilgili davada yargılanan Ümitcan Uygun'ın cezası belli oldu
Aleyna Çakır'ın ölümüyle ilgili davada yargılanan Ümitcan Uygun'ın cezası belli oldu Ankara'da, 'Aleyna Çakır' olarak bilinen Sema Esen'i (21) ölümünden önce darbedip, bu anları sosyal medyadan canlı yayınladığı suçlamasıyla yargılanan Ümitcan Uygun (28), 4 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.
25.02.2022 Gündem
10 bin 945 noktada 'düzensiz göç' uygulaması: 25 gözaltı
10 bin 945 noktada 'düzensiz göç' uygulaması: 25 gözaltı İçişleri Bakanlığı'nca 10 bin 945 noktada yapılan 'Düzensiz Göç ile Mücadeleye Yönelik Huzur Uygulaması'nda, 3’ü yabancı uyruklu 25 organizatörün gözaltına alındığı, 1474 düzensiz göçmenin de yakalandığı açıklandı.
25.02.2022 Gündem
Ümitcan Uygun ile ilgili flaş gelişme! Esra Hankulu'nun telefonundan silmiş
Ümitcan Uygun ile ilgili flaş gelişme! Esra Hankulu'nun telefonundan silmiş Ankara'da Esra Hankulu'nun (25) evinde ölü bulunmasıyla ilgili davada savcının 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapis talep ettiği tutuklu sanık Ümitcan Uygun'un (28), delilleri yok etmek için telefonundaki rehberden Esra'nın ismini sildiği ortaya çıktı. Ayrıca Esra'nın telefonunda da bazı veriler ile 112 hattını arama kaydının da silindiği belirlendi.
22.01.2022 Yaşam
Ümitcan Uygun'un yargılandığı davada flaş gelişme! Esra'yı öldürüp yataktaki pozisyonunu verdi
Ümitcan Uygun'un yargılandığı davada flaş gelişme! Esra'yı öldürüp yataktaki pozisyonunu verdi Ankara'da 'Aleyna Çakır' olarak bilinen Sema Esen’in ölümüyle ilgili soruşturmada şüpheli olan Ümitcan Uygun'un (28), Esra Hankulu'nun (25) evinde ölü bulunmasıyla ilgili yargılandığı davada, savcı celse arasında mütalaasını mahkemeye sundu. Savcı, sanık Uygun'un, Hankulu'nun başına cebir uygulayarak, kafasını sert ve künt bir zemine çarptırması sonucu hayatını kaybetmesine neden olduğunu, ardından cesede yatakta bulunduğu pozisyonu verdiğini belirtti. Savcı sanığın, 'kasten öldürmek' suçundan müebbet hapisle cezalandırılmasını istedi.
20.01.2022 Yaşam
Esra Hankulu'nun ölümünde 'Aleyna Çakır' detayı! Ümitcan Uygun bu sözlerle reddetti
Esra Hankulu'nun ölümünde 'Aleyna Çakır' detayı! Ümitcan Uygun bu sözlerle reddetti Ankara’da 'Aleyna Çakır' olarak bilinen Sema Esen’in ölümüyle ilgili soruşturmada şüpheli olan Ümitcan Uygun'un, Esra Hankulu'nun evinde ölü bulunmasıyla ilgili davada 'kasten öldürmek' suçundan tutuklu yargılanmasına başlandı. Uygun'un cep telefonunun dijital incelemesinde olay sabahı, Sema Esen'in fotoğraflarına baktığı ortaya çıktı. Müşteki avukatının Hankulu ile bu yüzden kavga etmiş olabileceğini söylemesi üzerine Uygun, kavga etmediklerini iddia etti.
19.01.2022 Gündem
Ümitcan Uygun'un annesinin ölümüyle ilgili flaş gelişme!
Ümitcan Uygun'un annesinin ölümüyle ilgili flaş gelişme! Esra Hankulu’nu “kasten öldürme” suçlamasıyla yargılanan, Aleyna Çakır’ın ölümüne ilişkin soruşturmanın da şüphelisi olan Ümitcan Uygun'un hayatını kaybeden annesiyle ilgili karar verildi. Savcılık boş bir arazide cansız bedeni bulunan anne Uygun hakkındaki soruşturmasını tamamlandı. Tüm delilleri inceleyen, tanık beyanlarını alan Savcılık, “Gülay Uygun kendi iradi eylemi neticesinde yaşamına son verdi” dedi, takipsizlik kararı verdi. Savcılık; Gülay Uygun hakkında bir televizyon kanalında dile getirilen iddialarla ilgili de “hakaret ve iftira” suçlarından ayrı bir soruşturma başlattı.
18.12.2021 Yaşam
Müebbet ile yargılanan Ümitcan Uygun davasında flaş gelişme!
Müebbet ile yargılanan Ümitcan Uygun davasında flaş gelişme! Ankara'nın Mamak ilçesinde Esra Hankulu'nun (25) evinde ölü bulunmasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan, hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açılan Ümitcan Uygun, 19 Ocak 2022'de hakim karşısına çıkacak.
28.10.2021 Yaşam
Ümitcan Uygun'a şok üstüne şok! Yeni dava açıldı
Ümitcan Uygun'a şok üstüne şok! Yeni dava açıldı Ankara'da 'Aleyna Çakır' olarak bilinen Sema Esen’i, ölümünden önce darbedip bayıltan Ümitcan Uygun (27) hakkında, o anları sosyal medyada canlı yayınlamasıyla ilgili, 2 yıldan 5 yıla kadar hapis istemiyle yeni dava açıldı. Ümitcan Uygun hakkında, Esra Hankulu'nun evinde ölü bulunmasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında ise 'kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle iddianame düzenlendi.
26.10.2021 Yaşam
Esra Hankulu’nun ölümünde flaş iddia
Esra Hankulu’nun ölümünde flaş iddia Esra Hankulu isimli genç kadının 3 Ağustos’ta evindeki şüpheli ölümüne ilişkin iddianamede, dikkat çekici ayrıntılar yer aldı.
23.10.2021 Yaşam
Ümitcan Uygun için istenen hapis cezası belli oldu
Ümitcan Uygun için istenen hapis cezası belli oldu Esra Hankulu iddianamesinde Ümitcan Uygun için "ağırlaştırılmış müebbet hapis" istendi. Ankara 9. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilen iddianamede, Hankulu'nu öldürmekle suçlanan Uygun hakkında "ağırlaştırılmış müebbet", diğer iki şüphelinin de "suç delillerini gizlemekten" 5 yıla kadar hapisle cezalandırılmaları talep edildi.
21.10.2021 Yaşam
Esra Hankulu cinayetinde şok eden rapor! Ümitcan Uygun...
Esra Hankulu cinayetinde şok eden rapor! Ümitcan Uygun... Ümitcan Uygun'un karıştığı cinayette şok eden rapor ortaya çıktı. Esra Hankulu’nun evinde ölü bulunmasıyla ilgili Ümitcan Uygun’un şüpheli olarak tutuklandığı soruşturma kapsamında, İstanbul Adli Tıp Kurumu’nun hazırladığı rapor, büyük ihmali gözler önüne serdi!
18.10.2021 Yaşam
Kült kafa travması nedir? Esra Hankulu’nun ölüm sebebi kült (künt) kafa travması neden ve nasıl olur?
Kült kafa travması nedir? Esra Hankulu’nun ölüm sebebi kült (künt) kafa travması neden ve nasıl olur? Esra Hankulu'nun evde ölü bulunmasıyla ilgili Ümitcan Uygun'un tutuklandığı soruşturma kapsamında adli tıp kurumu raporunda Hankulu'nun kült kafa travması sonrası meydana gelen iç kanama sonucu hayatını kaybettiği belirtildi. Söz konusu rapordan sonra kültü kafa travması nedir, kült kafa travması nasıl olur?
14.10.2021 Gündem
Esra Hankulu neden öldü? Esra Hankulu’nun otopsisi…
Esra Hankulu neden öldü? Esra Hankulu’nun otopsisi… Esra Hankulu neden öldü? Esra Hankulu’nun ölüm nedeni belli oldu. Esra Hankulu'nun evde ölü bulunmasıyla ilgili Ümitcan Uygun'un tutuklandığı soruşturma kapsamında adli tıp kurumu raporunda Hankulu'nun kült kafa travması sonrası meydana gelen iç kanama sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.
14.10.2021 Gündem
Esra Hankulu'nun ölümü ile ilgili son dakika gelişmesi
Esra Hankulu'nun ölümü ile ilgili son dakika gelişmesi Esra Hankulu'nun evde ölü bulunmasıyla ilgili Ümitcan Uygun'un tutuklandığı soruşturma kapsamında adli tıp kurumu raporunda Hankulu'nun kült kafa travması sonrası meydana gelen iç kanama sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.
14.10.2021 Yaşam
Müge Anlı'yı ölümle tehdit eden Uygun ailesi hakkında flaş karar
Müge Anlı'yı ölümle tehdit eden Uygun ailesi hakkında flaş karar Aleyna Çakır ve Esra Hankulu cinayetlerinde şüpheli olarak yargılanan Ümitcan Uygun hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Müge Anlı'yı ölümle tehdit eden Ümitcan Uygun, Burak Uygun ve Erol Uygun hakaret ve tehdit suçlarından toplamda 2 yıl 4 ay 19 gün hapis cezasına çarptırıldı.
23.09.2021 Gündem
Esra Hankulu neden öldü, belli oldu mu? Esra Hankulu cinayeti son dakika gelişmesi!
Esra Hankulu neden öldü, belli oldu mu? Esra Hankulu cinayeti son dakika gelişmesi! Ankara'da, Esra Hankulu'nun şüpheli ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, olay gecesi evde bulunan Ümitcan Uygun, Dilan C., Furkan G ile Hankulu’nun kanında uyuşturucu madde tespit edildi. Peki, Esra Hankulu neden öldü? Esra Hankulu cinayeti…
22.09.2021 Gündem
Ümitcan Uygun’un şüpheli olduğu Esra Hankulu davasında flaş gelişme
Ümitcan Uygun’un şüpheli olduğu Esra Hankulu davasında flaş gelişme Ankara'da, Esra Hankulu'nun şüpheli ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, olay gecesi evde bulunan Ümitcan Uygun, Dilan C., Furkan G ile Hankulu’nun kanında uyuşturucu madde tespit edildi. Hankulu’nun kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için, soruşturma dosyası İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
22.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ümitcan Uygun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ümitcan uygun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.