Üfürükçü

Üfürükçü

Son dakika üfürükçü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan üfürükçü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını üfürükçü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Üfürükçü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan üfürükçü gelişmeleri de dahil olmak üzere 42 üfürükçü haberi bulunmuştur. Tüm üfürükçü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Semih Sevim’i öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi olayında kan donduran işkence detayları ortaya çıktı!
Semih Sevim’i öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi olayında kan donduran işkence detayları ortaya çıktı! İstanbul'da ormanlık alanda bir kişiye ait cansız beden bulundu. Polis yaptığı araştırmada cansız bedeninin Semih Sevgi'ye ait olduğunu tespit etti. Sevgi'nin eski sevgilisi model ve şarkıcı Seçil Çiftçi'nin sosyal medya paylaşımlarını inceleyen ekipler, korkunç bir gerçeği ortaya çıkardı. Genç şarkıcı, kan dondura itiraflarda bulunurken, kendisini cinayete götüren süreci detayları ile anlattı.
24.01.2023 Gündem
Semih Sevim’i öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi'nin kullandığı cinayet silahı herkesi şok etti
Semih Sevim’i öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi'nin kullandığı cinayet silahı herkesi şok etti İstanbul'da ormanlık alanda bir kişiye ait cansız beden bulundu. Polis yaptığı araştırmada cansız bedeninin Semih Sevgi'ye ait olduğunu tespit etti. Sevgi'nin eski sevgilisi model ve şarkıcı Seçil Çiftçi'nin sosyal medya paylaşımlarını inceleyen ekipler, korkunç bir gerçeği ortaya çıkardı. Genç şarkıcı, kan dondura itiraflarda bulunurken, kendisini cinayete götüren süreci detayları ile anlattı.
20.01.2023 Gündem
Müge Anlı Hilal Baltacı kimdir, üfürükçü hoca Süleyman olayı nedir? Hilal Baltacı bulundu mu, kimdir, üfürükçü hoca ne dedi?
Müge Anlı Hilal Baltacı kimdir, üfürükçü hoca Süleyman olayı nedir? Hilal Baltacı bulundu mu, kimdir, üfürükçü hoca ne dedi? 18 yaşındaki kayıp kızının 51 yaşındaki üfürükçü olduğunu söyleyen bir adama kaçtığını öğrenen anne, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında sinir krizi geçirdi. Peki, Müge Anlı üfürükçü hoca kimdir, üfürükçü Süleyman olayı nedir? Hilal Baltacı kimdir, bulundu mu?
18.01.2023 Yaşam
Semih Sevim’i öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi’den kan donduran itiraflar: 'Sapık mısın, defol'
Semih Sevim’i öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi’den kan donduran itiraflar: 'Sapık mısın, defol' İstanbul'da ormanlık alanda bir kişiye ait cansız beden bulundu. Polis yaptığı araştırmada cansız bedeninin Semih Sevgi'ye ait olduğunu tespit etti. Sevgi'nin eski sevgilisi model ve şarkıcı Seçil Çiftçi'nin sosyal medya paylaşımlarını inceleyen ekipler, korkunç bir gerçeği ortaya çıkardı. Genç şarkıcı, kan dondura itiraflarda bulunurken, kendisini cinayete götüren süreci detayları ile anlattı.
17.01.2023 Gündem
18 yaşındaki kızı üfürükçü kandırdı! Annesinin feryatları stüdyoyu inletti...
18 yaşındaki kızı üfürükçü kandırdı! Annesinin feryatları stüdyoyu inletti... 50 yaşındaki üfürükçü skandalı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ortaya çıktı. Yayına katılan Baltacı ailesi 50 yaşındaki Süleyman'ın 18 yaşındaki kızları Hilal'i kaçırdığını iddia etti. Yayına telefonla bağlanan genç kız ise "Onun yanında güvendeyim" dedi. Genç kızın annesi bu cevabın üzerine gözyaşlarına boğulurken Müge Anlı, Hilal'e sitem etti.
16.01.2023 Yaşam
Öğretmen kadın ‘Sen seçilmiş insansın’ diyen üfürükçüye kaçtı! Talihsiz kocaya şok üstüne şok
Öğretmen kadın ‘Sen seçilmiş insansın’ diyen üfürükçüye kaçtı! Talihsiz kocaya şok üstüne şok ‘Sen seçilmiş insansın’ diyerek kendisini kandıran üfürükçüye giden eşi tarafından boşanma davası açılan avukat, mahkemenin verdiği nafaka kararına isyan etti.
27.12.2022 Yaşam
Koronavirüs'ü 3 köye böyle üfürdü!
Koronavirüs'ü 3 köye böyle üfürdü! Son dakika haberine göre, Koronavirüs vakaları ülkemizde son dönemde büyük bir tırmanışa geçerken, evlere ziyaretçi kabul edilmemesi ve kalabalık ortamlardan uzak durulması gibi önlemler her fırsatta dile getiriliyor. Filyasyon ekipleri ise yaşadıkları ilginç vaka örneklerini sosyal medyada paylaşıyor...
5.12.2020 Gündem
Anormal münasebet! Kocasını terk etti, cinci hocaya gitti
Anormal münasebet! Kocasını terk etti, cinci hocaya gitti İstanbul’da, dört yıllık eşinin sözde bir din hocası tarafından “Sen seçilmiş insansın” diyerek kandırıldığını ve binlerce lira parasını alarak karısının kendisini terk edip hocaya gittiğini iddia eden bir avukat savcılığa suç duyurusunda bulundu.
14.10.2020 Yaşam
Tacizci üfürükçünün ifadesi ortaya çıktı!
Tacizci üfürükçünün ifadesi ortaya çıktı! İstanbul'da kendini hoca olarak tanıtarak kadınlara istismarda bulunan üfürükçünün ifadesi ortaya çıktı. Üfürükçü hoca, "Bana kumpas kuruldu." dedi.
16.09.2020 Yaşam
“Babama acı çektirmek için yaptım” dedi, kardeşini öldürdü
“Babama acı çektirmek için yaptım” dedi, kardeşini öldürdü Aynı anda iki evladını da kaybeden baba ilk kez “Neler Oluyor Hayatta” programına konuştu.
10.08.2020 Televizyon
İddialar şoke etmişti gerçek ortaya çıktı!
İddialar şoke etmişti gerçek ortaya çıktı! Bir mahalledeki 35 kişinin virüsü ‘üfürükçü’den kaptığı iddia edildi, ancak adres taziye evi çıktı.
15.05.2020 Gündem
Üfürükçü kadın tüm mahalleye virüs bulaştırmış!
Üfürükçü kadın tüm mahalleye virüs bulaştırmış! Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, corona virüs taşıyıcısı olan ‘üfürükçü’ bir kadının, virüs bulaşmaması için tüm mahalle sakinlerini okuyup-üfleyerek hastalığı yaydığını açıkladı.
14.05.2020 Yaşam
Ankara polisinden 'üfürükçü' operasyonu
Ankara polisinden 'üfürükçü' operasyonu Ankara'da, polis ekiplerince düzenlenen operasyonla, insanların dini duygularını sömürerek dolandıran 3 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 1'i tutuklanırken, 3 kişinin mağdurları dolandırdıktan sonra "Senin de nefesin baya kuvvetliymiş" diyerek dalga geçtikleri belirlendi.
22.08.2019 Yaşam
Üfürükçü çalı süpürgesiyle karı-kocayı böyle çarptı
Üfürükçü çalı süpürgesiyle karı-kocayı böyle çarptı Balıkesir’de para karşılığı büyü bozduğunu iddia eden şahsın çalı süpürgesiyle bir çiftin üzerindeki sözde büyüyü bozması kameralara takıldı.
12.11.2018 Yaşam
71 yaşındaki üfürükçüye sağlam raporu geldi
71 yaşındaki üfürükçüye sağlam raporu geldi Başka kadınla ilişki yaşayan babalarına muska yaptırmak için gelen 2 kız kardeşe cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan 71 yaşındaki Ziyettin Ç.'nin "5 yıldır erkekliğim yok" yalanını Adli Tıp Kurumu raporu ortaya çıkardı. Raporda Ziyettin Ç.'nin cinsel ilişkiye girmesi konusunda sorun olmadığı belirtildi.
19.09.2018 Yaşam
Şifa ararken başına gelmeyen kalmadı! Hem parası gitti hem de…
Şifa ararken başına gelmeyen kalmadı! Hem parası gitti hem de… İstanbul'da otizmli oğlu için şifa arayan kadın 'üfürükçü hoca'nın tuzağına düştü. İddiaya göre, 32 yaşındaki kadın, 71 yaşındaki Ziyettin Ç.'ye 25 bin TL kaptırdı. Yetmedi Ç.'nin cinsel istismarına uğradı. E.E, "Cinlerin benimle ilişkiye girmeye devam ettiğini, kendisiyle ilişkiye girmem halinde cinlerden kurtulacağımı söyledi. Anlamsız şekilde karşı koyamıyor, dediklerini yapıyordum. Bana el vereceğini söyledi" dedi
17.05.2018 Yaşam
‘Muska işe yaramadı büyü yaptınız’ dedi sonrası korkunç!
‘Muska işe yaramadı büyü yaptınız’ dedi sonrası korkunç! İşleri bozulan ve alkol sorunu yaşayan Serdal Aslan, kurtuluşu muskada aradı. Neslihan K.’ya yazdırdığı muskanın işe yaramadığını anlayınca “Bana büyü yaptınız” diyerek parasını geri istedi. Üfürükçü kadının kocası, Aslan’ı öldürdü, yoldan geçen bir genç yaralandı
15.08.2017 Yaşam
Üfürükçü karı-kocaya suçüstü
Üfürükçü karı-kocaya suçüstü Ankara'nın Haymana ilçesinde muska yazdığı ve para karşılığı dua ettiği iddia edilen 55 yaşındaki M.Z.Ç. ile eşi 49 yaşındaki G.Ç. polis tarafından baskın yapılarak gözaltına alındı.
10.08.2017 Yaşam
'Üfürükçü Hoca'ya üniversiteli kız kardeşlere taciz iddiasıyla gözaltı
'Üfürükçü Hoca'ya üniversiteli kız kardeşlere taciz iddiasıyla gözaltı Samsun'da, üniversite öğrencisi iki kız kardeş, baş ağrısı ve kötü rüyalar görmeleri nedeniyle gittikleri 'Üfürükçü Hoca' olarak tanınan Ahmet E.'nin kendilerini taciz ettiği iddiasıyla şikayetçi oldu. Şüpheli Ahmet E., polis tarafından gözaltına alındı.
26.07.2017 Yaşam
Şizofreni hastasına cin çarptı diyen profesör de ihraç edildi
Şizofreni hastasına cin çarptı diyen profesör de ihraç edildi Prof. Irmak, yayımladığı makalede “şizofreni teşhisi konulan bir hastanın aslında cin çarpmasına maruz kalmış olabileceğini” ileri sürmüş ve üfürükçü tedavisini tavsiye etmişti
29.09.2021 Gündem
Üfürükçü, imamı 110 bin lira dolandırdı!
Üfürükçü, imamı 110 bin lira dolandırdı! İzmir’in Aliağa ilçesi Karaköy Mahallesi’nde görevli imam Halil E...
31.07.2015 Yaşam
Sidney’de IŞİD’çi ‘birader’ paniği
Sidney’de IŞİD’çi ‘birader’ paniği Polis rehinelerin tutulduğu kafeye baskın düzenledi. Polis, operasyonun bittiğini açıkladı. İranlı saldırgan hayatını kaybetti. Sidney'de son 35 yılda iki büyük olay yaşandı, her ikisi de Türk bağlantılıydı.
15.12.2014 Dünya
'Ahmet Çakar yine üfürüyor'
'Ahmet Çakar yine üfürüyor' Rasim Ozan Kütahyalı, Ahmet Çakar'ın Galatasaray için yaptığı değerlendirmelerle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.
7.02.2014 Futbol
Justin Bieber’e 11 gün kala
Justin Bieber’e 11 gün kala Pek çok genç kızın heyecanla beklediği tarihe az kaldı...
20.04.2013 Arşiv
Tecavüzcü üfürükçü
Tecavüzcü üfürükçü Böyle dolandırıcılık görülmedi
24.01.2013 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Üfürükçü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki üfürükçü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.