Ucuzluk

Ucuzluk

Son dakika ucuzluk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ucuzluk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ucuzluk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ucuzluk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ucuzluk gelişmeleri de dahil olmak üzere 192 ucuzluk haberi bulunmuştur. Tüm ucuzluk haberleri aşağıda listelenmiştir.
SUV pazarında bu ucuzluk görülmedi; Renault fiyat listesiyle şok yaşatttı
SUV pazarında bu ucuzluk görülmedi; Renault fiyat listesiyle şok yaşatttı Otomobil markaları arasında iddiasını her zaman sürdüren Renault bu fiyat listsiyle sürpriz yaptı. İşte Renault Austral Nisan 2024 fiyat listesi...
27.03.2024 Gündem
ŞOK 9-13 Haziran aktüel katalog 2023 yayınlandı! Güneş kremi 69 TL, Blender 229 TL! ŞOK Kadınlar özel sürprizi var!
ŞOK 9-13 Haziran aktüel katalog 2023 yayınlandı! Güneş kremi 69 TL, Blender 229 TL! ŞOK Kadınlar özel sürprizi var! ŞOK 9-13 Haziran aktüel katalog 2023 yayınlandı. ŞOK güneş kreminde ucuzluk fırsatı var. Yaklaşan yaz mevsimiyle birlikte deodorant dahil kişisel bakım ürünlerinde indirimler var. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği ŞOK yeni hafta katalogda blender 229 TL fiyatıyla cazip hale geldi. Öte yandan kadın çantalarında ise büyük fırsatlar yer aldı. İşte 9-13 Haziran ŞOK aktüel katalog 2023 ve indirimli ürünler listesi...
8.06.2023 Ekonomi
Bursa’da ucuzluk izdihamı!
Bursa’da ucuzluk izdihamı! Bursa'da ev eşyası satan mağaza, açılışa özel kampanya düzenleyince sabahın ilk ışıklarından itibaren gelen kalabalık izdihama neden oldu. İçeri girmek isteyen binlerce kadın birbirini ezerken, bazı vatandaşlar bir ürün yerine daha fazla alınca aralarında yaşanan sözlü tartışmalar kameraya yansıdı.
12.05.2023 Haber
Yüzde 90 indirimi duyanlar çılgına döndü! Birbirlerini ezip dükkanı talan ettiler
Yüzde 90 indirimi duyanlar çılgına döndü! Birbirlerini ezip dükkanı talan ettiler Bursa'da ev eşyası satan mağaza, açılışa özel kampanya düzenleyince sabahın ilk ışıklarından itibaren gelen kalabalık izdihama neden oldu. İçeri girmek isteyen binlerce kadın birbirini ezerken, bazı vatandaşlar bir ürün yerine daha fazla alınca aralarında yaşanan sözlü tartışmalar kameraya yansıdı.
12.05.2023 Yaşam
Ucuz fiyatları ürünleri duyan koştu! 'Piyasa değerinden daha düşük'
Ucuz fiyatları ürünleri duyan koştu! 'Piyasa değerinden daha düşük' Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde unutulan veya sahipleri tarafından alınmayan, 2 bin 400 elektronik cihaz ve binlerce eşya Avcılar'da satışa çıkarıldı. Satış mağazasının önünde sabah erken saatlerde kuyruk oluştu.
11.03.2023 Yaşam
Bursa'da ucuzluk çılgınlığı... Kadınlar birbirini ezdi
Bursa'da ucuzluk çılgınlığı... Kadınlar birbirini ezdi Bursa'nın İnegöl ilçesinde ev eşyası satan mağaza, açılışa özel indirim kampanyası düzenleyince izdiham yaşandı. Kadınların birbirini ezdiği açılış amatör kameraya yansıdı.
27.01.2023 Vatan TV
Bursa'da ucuzluk çılgınlığı...Kadınlar birbirini ezdi
Bursa'da ucuzluk çılgınlığı...Kadınlar birbirini ezdi Bursa'nın İnegöl ilçesinde ev eşyası satan mağaza, açılışa özel indirim kampanyası düzenleyince izdiham yaşandı. Kadınların birbirini ezdiği açılış amatör kameraya yansıdı.
27.01.2023 Yaşam
Ucuzluk çılgınlığı! Kadınlar birbirini ezdi
Ucuzluk çılgınlığı! Kadınlar birbirini ezdi Bursa'nın İnegöl ilçesinde ev eşyası satan mağaza, açılışa özel indirim kampanyası düzenleyince izdiham yaşandı. Kadınların birbirini ezdiği açılış amatör kameraya yansıdı.
27.01.2023 Gündem
Diyarbakır'da gece yarısı 'ucuzluk' izdihamı
Diyarbakır'da gece yarısı 'ucuzluk' izdihamı Diyarbakır'da, aşılışa özel indirim yapan bir çeyiz mağazasının önünde toplananlar, ucuz ürün alabilmek için izdiham oluşturdu. Polis, kalabalığı elektriği kestirerek dağıttı.
21.01.2023 Haber
Yumurta fiyatlarına yüzde 50 zam! Bir kolisi...
Yumurta fiyatlarına yüzde 50 zam! Bir kolisi... Yumurta fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Yazla birlikte tüketim azaldığı için fiyatların gerilediği yumurtaya yüzde 50’nin üzerinde zam geldi.
19.07.2022 Ekonomi
Bayram öncesi ucuz baklava yoğunluğu
Bayram öncesi ucuz baklava yoğunluğu Ramazan Bayramı öncesi ucuz baklava almak isteyen vatandaşlar Şirinevler’de bulunan tatlıcıya yoğun ilgi gösterdi. Tatlı almak isteyen çok sayıda kişi dükkanın önünde metrelerce kuyruk oluşturdu.
1.05.2022 Ekonomi
Ekmek 1.5 liradan satılıyor
Ekmek 1.5 liradan satılıyor İhtiyaç sahibi vatandaşlar için harekete geçildi. Ekmek 15 liradan satılıyor. Tekirdağ’da Süleymanpaşa Belediyesi’nin desteğiyle 26 fırın bir araya gelerek Tekirdağ Fırıncılar Derneği adı altında birleşerek ihtiyaç sahipleri vatandaşlara 10 noktadan 1,5 liraya ekmek satacak.
17.03.2022 Ekonomi
2021’in en pahalı uçak bileti açıklandı! Gidiş dönüş 32 bin TL...
2021’in en pahalı uçak bileti açıklandı! Gidiş dönüş 32 bin TL... Seyahat yasaklarının hafiflediği ve hayatın yeniden normale dönmeye başladığı 2021’de havayolu seyahatleri de arttı. Açıklanan verilere göre 2021’de gidiş dönüş yönünde en pahalı dış hatlar uçak bileti İstanbul- New York uçuşunda 32.746,99 TL’ye satıldı. En pahalı tek yön dış hatlar uçak bileti ise Doha- İstanbul hattında 28.347,99 TL’ye alıcı buldu.
7.02.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı, süt, yumurta, çay fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Yüzde 20...
Ayçiçek yağı, süt, yumurta, çay fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Yüzde 20... Ayçiçek yağı, süt, yumurta, çay fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Yüzde 20 indirim. Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde birçok ürünün fiyatları belli oldu. Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde fiyatlar diğer marketlerdeki ürün fiyatlarından yüzde 20 daha ucuz olacak. İşte tüm gelişmeler...
7.10.2021 Ekonomi
Ucuz tatilin püf noktaları... Paranız cebinizde kalsın
Ucuz tatilin püf noktaları... Paranız cebinizde kalsın Ucuz tatil yapmak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Küresel anlamda aşılamayla birlikte koronavirüs pandemisinin etkisi azaldı. Yazın gelmesiyle turizm sezonun açılmasının da normalleşme sürecine denk gelmesi sektörü daha da hareketlendirdi. Tatil anlayışları Covid etkileriyle değişti. Talep normalleşmeyle artarken, sonbaharda tatil yapmak isteyenler için en ucuz ve en tercih edilen yerleri araştırdık.
31.08.2021 Ekonomi
Altın, dolar ve euro ile ilgili flaş tahmin! Yatırımcılar...
Altın, dolar ve euro ile ilgili flaş tahmin! Yatırımcılar... Yatırımcılar güvenli liman arayışında. Altın, dolar ve euroda son durum ne? Altına mı dövize mi yatırım yapmak daha karlı? Parasına değer katmak isteyenler uzun vadeli yatırımlarında altını tercih ediyor. Kısa süreli kazan. sağlamak isteyenler dolar ve altına yöneliyor. Altın, dolar ve euro ile ilgili flaş tahmin!
1.08.2021 Ekonomi
Tuğba Ekinci'den dikkat çeken açıklama: Zengin adam sevmek ucuzluktur!
Tuğba Ekinci'den dikkat çeken açıklama: Zengin adam sevmek ucuzluktur! Ceren Hindistan'ın "Fakir sevgiliyi ne yapayım?" ve Özge Ulusoy'un "Mankenler gidip fakirle mi çıksın?" cevaplarından sonra şarkıcı Tuğba Ekinci'den de açıklama geldi.
29.03.2021 Magazin
İnternetten altın alırken dikkat
İnternetten altın alırken dikkat Gaziantep Kuyumcular Odası Başkanı Sedat Özdinç, yeni yıl nedeniyle internetten yapılan indirimli altın ve pırlanta satışlarına karşı vatandaşları uyardı. Özdinç, indirimli olarak alınan altınların düşük ayarlı veya boyanmış bakır olduğunu belirterek, "İnternetten kurumsal firmalar dışında alışverişten uzak durarak, dolandırılmaktan kurtulursunuz" dedi.
29.12.2020 Ekonomi
Bakan Albayrak Yeni Ekonomik Programı'nı açıkladı!
Bakan Albayrak Yeni Ekonomik Programı'nı açıkladı! Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak 2021-2023 döneminin ekonomideki yol haritasını çizecek Yeni Ekonomi Programı'nı açıkladı. Bakan Albayrak, "2019 ve 2020 yıllarında hayata geçen projelerimizle Türkiye'nin milli ekonomi temellerini atıyoruz. Yeni Ekonomi Programı'nın bu yılki ana temalarını; 'Yeni Dengelenme', 'Yeni Normal' ve 'Yeni Ekonomi' olarak belirledik. 2020 büyüme tahminimiz yüzde 0,3. 2021 büyüme beklentisi yüzde 5,8 olmasını tahmin ediyoruz. 2022-2023 büyüme beklentisi yüzde 5 seviyesinde seyretmesi ile evrilmesini öngörüyoruz. İşsizlik oranının, kademeli azalarak 2023'te yüzde 10,9 seviyesinde gerçekleşmesini bekliyoruz. Program dönemi boyunca bütçe açığının GSYH'ye oranının kademeli gerilemesini ve dönem sonunda yüzde 3,5 olmasını bekliyoruz." ifadelerini kullandı. Yeni Ekonomi Programı'nda enflasyon hedefleri ise 2020 için yüzde 10,5, 2021 için yüzde 8, 2022 için yüzde 6, 2023 için yüzde 4,9 oldu.
29.09.2020 Ekonomi
Salçalık domatesin kilosu 50 kuruşa düştü
Salçalık domatesin kilosu 50 kuruşa düştü Adana'da sebze-meyve halinde salçalık domatesin kilosu 50 kuruşa, kasası ise 15 liraya düştü. Adana Kabzımallar Odası Başkanı Ali Batman, "Tam salça sezonundayız. Bu ucuzluk bir daha ele geçmez" diyerek vatandaşları halden domates almaya davet etti.
24.09.2020 Ekonomi
Yatırımcı yüzünü online gıdaya çevirdi
Yatırımcı yüzünü online gıdaya çevirdi Pandemiden ile birlikte artan online alışverişin en büyük etkisi süpermarket alışverişinde görüldü. Market alışverişlerindeki yüzde 420’lik artış sektöre yeni yatırımları çekti. Market zincirler sanal satışa soyunurken, bu alana yeni girişimciler de akın ediyor
18.09.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Beştepe'ye giden CHP'li" iddiasıyla ilgili konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Beştepe'ye giden CHP'li" iddiasıyla ilgili konuştu Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Beştepe'ye giden CHP'li" iddiasıyla ilgili konuşarak, "Şimdi biz de bu iddianın neresini düzeltelim bilemiyoruz. Her şeyden önce böyle bir görüşmemiz olmadı. Bu Külliye'ye giren araç da bellidir, çıkan araç da bellidir. Hiçbir CHP’liye Genel Başkan olması gerektiği yönünde telkinde bulunmadık. Çünkü Sayın Kılıçdaroğlu'ndan daha ideal bir genel başkan olmaz. CHP’nin başında kimin olduğundan bize ne?" ifadelerini kullandı. İstanbul'da yaşanan kuraklık hakkında da konuşan Erdoğan, "İstanbul ile ilgili gelen haberler hiç hayra alamet değil. İstanbul’da 3 ay gibi bir süre sonra havalar böyle giderse İstanbul susuzluğa doğru yürüyor" dedi.
26.11.2019 Siyaset
Rekabeti bozana mesafe sınırı!
Rekabeti bozana mesafe sınırı! Perakende Yasası sektörde rekabeti yeniden düzenleyecek. Mesafe maddesiyle 26 bin ucuzluk marketinin yarattığı haksız rekabet ortadan kaldırılacak.
6.03.2019 Ekonomi
Binali Yıldırım: 500 bin kişiye 'iş' sağlanacak
Binali Yıldırım: 500 bin kişiye 'iş' sağlanacak İstanbul için onlarca yeni proje hazırladıklarını ve bunların kaynağının hazır olduğunu anlatan AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, “Paramız bol... Projelerimiz kendi finansmanını sağlayacak güçte olacak. İstanbul’u dünya yıldızı yapacağız. 500 bin kişiye istihdam sağlanmasının yolunu açacağız” dedi.
2.03.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ucuzluk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ucuzluk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.