Ucuz Tatil

Ucuz Tatil

Son dakika ucuz tatil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ucuz tatil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ucuz tatil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ucuz Tatil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ucuz tatil gelişmeleri de dahil olmak üzere 429 ucuz tatil haberi bulunmuştur. Tüm ucuz tatil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tatilini eylüle erteleyenlere yüzde 50 indirim imkanı
Tatilini eylüle erteleyenlere yüzde 50 indirim imkanı Eylül ayına girilmesiyle yaz sezonu sona ererken, Çeşmeli turizmciler hala tatil yapamayanlar için yüzde 50'ye varan indirim kampanyası yaptılar.
4.09.2023 Ekonomi
İstanbul'a yeni hat geliyor! Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Yıl sonunda açılıyor
İstanbul'a yeni hat geliyor! Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Yıl sonunda açılıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğu "Şuan İstanbul’un raylı sistem ağı 338,8 kilometre ve yapımı devam eden projelerimiz bittiğinde bu rakam 394,5 kilometreye yükselecek. Kimsenin şüphesi olmasın ki İstanbul’da araç trafiğinin yoğunlaşmasını engellemek adına Kazlıçeşme-Sirkeci projesi gibi çevreye duyarlı modern ulaşım sistemlerini yaygınlaştırmak için yeni yatırım ve teşviklerimize devam edeceğiz. Bu Hattımızı bu yılsonunda hizmete alacağız. Hayırlı olsun” dedi.
19.08.2023 Ekonomi
Memur ve emekliye yeni zam teklifi sunuldu! Gözler salı gününde
Memur ve emekliye yeni zam teklifi sunuldu! Gözler salı gününde Milyonlarca memur ve emekliyi yakından ilgilendiriyor. 7. Kamu Toplu Sözleşmesi'nde kamu işveren tarafı ilk teklifini güncelleyerek 2024'ün ilk altı ayında yüzde 15, ikinci altı ayında yüzde 10 artış teklif etti. Süreç 22 Ağustos Salı günü yapılacak dördüncü toplantıyla devam edecek.
19.08.2023 Memur
Koronavirüsün yeni varyantı 'Eris' 51 ülkede ortaya çıktı
Koronavirüsün yeni varyantı 'Eris' 51 ülkede ortaya çıktı Koronavirüsün gündemdeki yeni adı ‘Eris’ olurken Dünya Sağlık Örgütü de ‘bu varyantı izlemeye aldığını’ duyurdu. 51 ülkede görülen Eris varyantı en hızlı hastalık artışına yol açsa da ağır hastalık ve ölüm riski açısından korkutmuyor.
19.08.2023 Yaşam
Doğal gaz ile ilgili yeni karar! EPDK devreye girebilecek
Doğal gaz ile ilgili yeni karar! EPDK devreye girebilecek Doğal gaz ile ilgili yeni karar verildi. Doğal gaz dağıtımında hizmet kalitesini arttırma ve tüketicileri korumak amacıyla hazırlanan tedbirler yönetmeliği, Resmi Gazete'de yayımlandı.
19.08.2023 Ekonomi
Aref Ghafouri ve 12 kişiye 6 ay işlem yasağı getirildi! Hissesi rekor seviyede yükseldi
Aref Ghafouri ve 12 kişiye 6 ay işlem yasağı getirildi! Hissesi rekor seviyede yükseldi Avrupa Yatırım Holding hissesine ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu yeniden incelemede bulundu. SPK, Bilgi Suistimali ve Piyasa Dolandırıcılığı İncelemelerinde Uygulanacak Tedbirler Tebliği gereğince 13 kişiye 6 ay süreyle borsalarda işlem yapma yasağı getirdi. Yasak gelen kişiler arasında illüzyonist Aref Ghafouri de bulunuyor.
19.08.2023 Ekonomi
Ucuz tatil fırsatı başladı! Fiyatlar yüzde 40 düştü
Ucuz tatil fırsatı başladı! Fiyatlar yüzde 40 düştü Ucuz tatil fırsatı başladı. Yabancılar tarafından satın alınan konutların turizm amaçlı konaklamada kullanılması otellerdeki doluluk oranını aşağı çekti. Ayrıca artan maliyetler de fiyatlara yansıyınca iç talep sınırlı kaldı ve otellerdeki doluluk istenen seviyeye gelemedi. Bu nedenle sezonun son aylarına girilirken oteller yüzde 40’lara varan indirime gitti. İşte detaylar...
19.08.2023 Ekonomi
Tatile çıkacaklar dikkat! Fiyatlar düşecek, bekleyen karlı çıkacak
Tatile çıkacaklar dikkat! Fiyatlar düşecek, bekleyen karlı çıkacak Ucuz tatil yapmak isteyenleri ilgilendiren son dakika uyarısı! Tatilin en ucuz olduğu dönemler açıklandı. Yüksek zamlı fiyatlar yüzünden ev kiralayan veya yazlığına gidenlerin sayısında yükseliş yaşanırken turizmciler, eylül-ekim aylarında fiyatlarda kırılma olacağını belirtiyor. Temmuz ve ağustos aylarında ise yoğunluğun sürmesi öngörülüyor.
4.07.2023 Ekonomi
Tatil planı yapanlara dikkat çeken uyarı:Çakma reklam sitelerine aldanmayın!
Tatil planı yapanlara dikkat çeken uyarı:Çakma reklam sitelerine aldanmayın! Yaz tatili için planlar yapılmaya başladı. Erken rezervasyon yaparak kampanyalardan yararlanmak isteyenlerin tercihi internet üzerinden tatil paketi satın almak oluyor. Uzmanlar ise vatandaşları sahte siteler konusunda uyarıyor.
12.06.2023 Ekonomi
Tatil sezonu açıldı, uyarılar art arda geldi! Dolandırıcılardan akılalmaz yöntem
Tatil sezonu açıldı, uyarılar art arda geldi! Dolandırıcılardan akılalmaz yöntem Yaz tatili için plan yapanlara uyarılar art arda gelmeye başladı. Dolandırıcılar her sektörde olduğu gibi tatil sektöründe de adeta pusu kurdu. Ucuz tatil ile kandırılan vatandaşlar, sahte sitelerle tuzağa çekiliyor. Konuyla ilgili ise uzmanlar önemli uyarılarda bulundu.
15.05.2023 Gündem
Tatil planlayanlara sahte site ve sosyal medya uyarısı! Paylaşım yaparken iki kez düşünün
Tatil planlayanlara sahte site ve sosyal medya uyarısı! Paylaşım yaparken iki kez düşünün Yaz tatili için planlar başlarken uzmanlar, internet üzerinden rezervasyon yaptıracak müşterileri uyardı. Dolandırıcılar, otel sayfalarını birebir kopyalayıp onlarca kişinin hesabını boşaltmaya başladı. TÜKONFED Başkan Vekili Avukat İbrahim Güllü ise hem dolandırıcıların hem de hırsızların yeni yöntemlerini anlatarak, önemli tavsiyelerde bulundu.
5.05.2023 Gündem
Araba fiyatlarında son dakika gelişmesi! ÖTV kararı sonrası otomobil fiyatları tek tek açıklandı
Araba fiyatlarında son dakika gelişmesi! ÖTV kararı sonrası otomobil fiyatları tek tek açıklandı İkinci el araba fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Geçen yıl 40 bin lira olan araçlar bu yıl 149 liraya çıktı, uyarılar art arda geldi. ÖTV gelişmesi sonrası da yeni araba fiyatları belli oldu. Yüz binlerce engelli ÖTV'siz otomobil almak için yapılacak artışı merakla bekliyor. Şu anda 450 bin 500 lira olan limitin yeniden değerleme oranıyla yükselmesi bekleniyor. İşte ÖTV kararı sonrası yeni araba fiyatları ve ikinci el otomobil piyasasında son durum...
10.12.2022 Otomobil
Ehliyet almayı düşünenlere kritik uyarı! '2023 yılında 10 bin TL’yi geçecek'
Ehliyet almayı düşünenlere kritik uyarı! '2023 yılında 10 bin TL’yi geçecek' Ehliyet almayı düşünen herkesi ilgilendiren son dakika açıklaması! Yeni yıl itibarıyla fiyatlar güncellenecek, aralık ayında kayıt yaptıranlara dikkat çeken bir uyarı geldi.
10.12.2022 Gündem
Ucuz tatil fırsatı! Tatile gidecekler elini çabuk tutun
Ucuz tatil fırsatı! Tatile gidecekler elini çabuk tutun Tatile gidecek herkesi yakından ilgilendiriyor. Ucuz tatil fırsatı başladı. Birçok noktada uygun fiyatlı tatil yapılabiliyor. Tatile gitmek isteyenler erken rezervasyon dönemine yoğun ilgi gösteriyor. Erken rezervasyon yaptıranların hem fiyat hem de yer bulma açısından avantajlı olacağını belirten Turizmciler yeni yılla birlikte tatile gideceklere kötü haberi duyurdu.
10.12.2022 Ekonomi
Ucuz tatil dolandırıcılığı ortaya çıktı! 'Tipik bir saadet zinciri örneği'
Ucuz tatil dolandırıcılığı ortaya çıktı! 'Tipik bir saadet zinciri örneği' Dolandırıcıların akılalmaz yöntemlerinin ardı arkası kesilmiyor. Fırsatçıların kurbanı bu kez de bir öğretmen oldu. Zeynep A., özel bir lisede matematik öğretmeni olan Burcu D.'den lüks otellerde ucuza tatil odaları aldığını ve yüksek karla turistlere sattığını söyleyerek yüzde 10 kar vaadiyle para talep etti. Çocukluk arkadaşının sosyal medyadaki lüks yaşantısına aldanan Burcu D., istenilen parayı aracını satıp karşıladı. Skandallar zinciri ise bu andan itibaren başladı. İşte “onu kardeşim gibi görüyordum” diyen Burcu D.’yi kabusa götüren sürecin detayları...
22.11.2022 Yaşam
Uzungöl’ü doğal haline döndürecek projede start verildi! TOKİ'den flaş açıklama
Uzungöl’ü doğal haline döndürecek projede start verildi! TOKİ'den flaş açıklama Trabzon’da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nca kentsel dönüşüm çalışması başlatılan, dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl’de, altyapı çalışmalarının ardından üstyapı için harekete geçiliyor. Kentsel dönüşüm ihalesi yapılan proje ile yapılardan arındırılacak göl kıyısında görsel estetiğe sahip doğal rekreasyon alanları oluşturulacak, konut ve pansiyonlara 2, otellerde ise 3 kat düzenlemesi getirilecek. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, "Çarpık yapılaşmanın başka alana transferi sağlanacak. Uzungöl’ü ilk zamanlardaki gibi doğal haline döndüreceğiz" dedi. 
11.11.2022 Ekonomi
Ucuz tatil fırsatı, fiyatları yüzde 50 düşüyor! Dikkat çeken rezervasyon detayı
Ucuz tatil fırsatı, fiyatları yüzde 50 düşüyor! Dikkat çeken rezervasyon detayı Ucuz tatil yapmak isteyenleri ilgilendiren son dakika uyarısı! Yüzde 50 indirim yapılıyor, tatilin en ucuz olduğu dönemler açıklandı. Erken rezervasyon anlamında otellerin sağladığı birçok avantaj var. Antalya’da 6 gece konaklamalı her şey dahil otelde 2 yetişkin için 48 bin lira olan fiyat, yüzde 40 indirimle 28 bin liraya kadar iniyor. İşte erken rezervasyon, sigorta, yasal cayma süresi, cezasız iptal, ödeme kolaylıkları ile ilgili detaylar...
11.11.2022 Ekonomi
Ucuz tatil müjdesi! Tarih verip açıkladı: Yüzde 100...
Ucuz tatil müjdesi! Tarih verip açıkladı: Yüzde 100... Yerli turistin ne zaman uygun tatil yapabileceği ile ilgili açıklamalarda bulunan Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Akdeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Ferit Turgut, "Bizim yerli tatil reaksiyonumuz okul tatilleri ile alakalıdır. Okullar açılınca yerli turiste daha uygun fiyatlar olacaktır. Eylül ve Ekim fiyatları daha uygun olacak. Antalya’da 12 ay turizm yapılıyor. Gelmek isteyen Kasım, Aralık, Ocak, Şubat gibi de tatil yapabilirler” sözlerine yer verdi.
9.08.2022 Ekonomi
Ucuz tatil şehirleri açıklandı! Listede Türkiye’den de bir kent var, maliyet kuruşu kuruşuna hesaplandı
Ucuz tatil şehirleri açıklandı! Listede Türkiye’den de bir kent var, maliyet kuruşu kuruşuna hesaplandı Tatil yapmaya hazırlananlar dikkat! Bu listeye bakmadan tatile çıkmayın. Hem ekonomik hem de Avrupa’nın en iyileri. Maliyetleri ise kuruşu kuruşuna hesaplandı. Avrupa’nın 40 şehrinin incelendiği bir araştırmada ekonomik açıdan gidilebilecek en avantajlı tatil bölgeleri sıralandı. Liste bir haftalık konuklamaya maliyeti ile hesaplandı. İşte ekonomik açıdan en iyi tatil şehirleri ve bir haftalık tatil maliyetleri...
4.08.2022 Ekonomi
Ucuz tatil dönemi bitiyor! Resmen kriz, fiyatlara zam geldi
Ucuz tatil dönemi bitiyor! Resmen kriz, fiyatlara zam geldi Ucuz tatil dönemi bitiyor. Maliyetlerdeki artış fiyatlara yansıdı. Tatile çıkacakları yakından ilgilendiriyor. Tüm dünyada havayolu şirketleri ve oteller, artan maliyetleri fiyat tarifelerine yansıtmaya başladı. Yaşanan gelişmeler, fiyatlarda geri dönülmesi zor artışlara neden oluyor. İspanya, İtalya, Yunanistan ve Portekiz’deki kuruluşlar bu noktaya dikkat çekerken ucuz, sık ve hızlı tatilin sona erdiği bir döneme işaret ediyor. İşte son dakika haberinin detayları...
29.07.2022 Ekonomi
En ucuz ve en iyi tatil yerleri belirlendi! Listede çarpıcı Türkiye detayı...
En ucuz ve en iyi tatil yerleri belirlendi! Listede çarpıcı Türkiye detayı... En ucuz tatil yerlerini belirleyen araştırma sonuçları açıklandı. Birleşik Krallık’ın postane servislerinden ‘Post Office’, İngilizlerin gidebileceği en ucuz 13 tatil yerini sıraldı.
26.07.2022 Dünya
Ucuz  tatil fırsatı! 100 liradan başlıyor
Ucuz tatil fırsatı! 100 liradan başlıyor Pandemi nedeniyle son iki yıldır tatil yapamayan pek çok kişi, havaların ısınmasıyla birlikte bütçesine uygun ucuz yaz tatili arayışına girdi. Peki bu yıl Ege ve Akdeniz’in turistik ilçelerinde kamp fiyatları ne kadar? Karavanla tatilin maliyeti ne? Dört kişilik bir ailenin otel tatili ne kadara mal oluyor? İşte en uygunundan pahalısına, her bütçeye uygun tatil alternatifleri.
28.05.2022 Ekonomi
Kiralık ve satılık evler için dikkat çeken açıklama! Konut fiyatları düşebilir, 3 ay...
Kiralık ve satılık evler için dikkat çeken açıklama! Konut fiyatları düşebilir, 3 ay... Satılık ve kiralık konutlar ile ilgili açıklama geldi. Son 3 aydır resmen durdu. Konut piyasası ile ilgili son dönemde birçok yeni gelişmeler yaşanıyor. Artan konut ve kira fiyatları sebebiyle yapılacak düzenlemeler dört gözle bekleniyor. Ev sahibi ve kiracıyı mağdur etmeyecek yeni bir çalışmanın yapıldığını belirten Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un bu açıklaması vatandaşın gözünü Kabine'ye çevirdi. Öte yandan konut piyasası ile ilgili fiyatların düşüp düşmeyeceği ile ilgili de değerlendirmeler geliyor. Konut alarak Türk vatandaşlığına geçişte 250 bin dolar olan tutarın 400 bin dolara yükseltilmesi sonucu satılık ev fiyatlarının tepetaklak olabileceği belirtilirken; özellikle son 3 aydır ise konutta alım satımların durduğu ve konut fiyatların düşebileceği açıklaması yapıldı. İşte satılık ve kiralık konut piyasası ile ilgili son açıklamalar ve yaşanan gelişmeler...
27.05.2022 Ekonomi
Ucuz tatil fırsatı! Tüm seçenekler verildi! Paranız cebinizde kalsın
Ucuz tatil fırsatı! Tüm seçenekler verildi! Paranız cebinizde kalsın Ucuz tatil yapmak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Tatil yapmak isteyen vatandaşlar erken rezervasyonla büyük kar etti. Öte yandan tatil planını yeni yapan vatandaşlar için ise yeni fırsatlar tek tek sıralandı. Peki tatil için yeterli bütçesi olmayanlar ne yapmalı? Erken rezervasyon ucuzluğu sürüyor mu? Tatili ucuza getirmenin püf noktaları neler? İşte 12 başlıkta merak edilenler...
27.05.2022 Ekonomi
Ucuz tatil imkanı! Fiyatlar 50 TL'den başlıyor, talep yoğun...
Ucuz tatil imkanı! Fiyatlar 50 TL'den başlıyor, talep yoğun... İstanbul'da Ramazan Bayramı tatilini geçirecekler, çadır ve karavan kamplarına yoğun ilgi gösterdi. Şile, Çatalca ve Sarıyer'de bulunan kamp alanlarında doluluk oranları yüzde 80'lere ulaştı. Kamp bedeli günlük 50 ila 200 TL arasında değişirken, karavan kiraları haftalık 14 bin TL'den başlıyor. Karavan park ücretleri ise 50 metrekare alan için haftalık 1200 lira olarak belirlendi.
28.04.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ucuz Tatil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ucuz tatil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.