Typ Nedir

Typ Nedir

Son dakika TYP nedir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TYP nedir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TYP nedir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Typ Nedir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan typ nedir gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 typ nedir haberi bulunmuştur. Tüm typ nedir haberleri aşağıda listelenmiştir.
TYP işçilerine kadro verilecek mi, İŞKUR TYP işçilerine kadro gelecek mi 2024?
TYP işçilerine kadro verilecek mi, İŞKUR TYP işçilerine kadro gelecek mi 2024? İŞKUR Toplum Yararına Program (TYP) işçileri kendilerine kadro verilmesini bekliyor.  TYP ile çalışan işçiler, kadro beklentilerine devam ediyor. İşsiz olan vatandaşlara kamu kurumlarında 9 aylık dilimlerle çalışma imkanı tanıyan TYP kapsamında çalışan işçiler kadro ile ilgili açıklamaları yakından takip ediyor. Peki, TYP işçileri kadrolu olacak mı, İŞKU TYP işçilerine kadro gelecek mi?
9.03.2024 Çalışma Hayatı
İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne TYP kapsamında 400 personel alınacak! Başvurular başladı! İşte İŞKUR TYP başvuru ekranı!
İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne TYP kapsamında 400 personel alınacak! Başvurular başladı! İşte İŞKUR TYP başvuru ekranı! İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü duyurdu! İŞKUR üzerinden TYP kapsamında 400 temizlik görevlisi alınacak. İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sosyal medya hesabından yaptığı duyuruya göre, Toplum Yararına Programı ile İşkur üzerinden 5+5 ay süreyle çalıştırmak üzere 400 personel istihdam edilecek. Peki, TYP başvuru ne zaman 2022? TYP başvuru şartları ne? GSB TYP başvurusu başladı mı? İşte detaylar…
21.09.2022 Personel Alımı
İŞKUR TYP başvurusu ile 60 bin temizlik ve güvenlik görevlisi alımı yapılacak! İŞKUR TYP başvuru şartları neler, İŞKUR personel alımı 2022 ne zaman?
İŞKUR TYP başvurusu ile 60 bin temizlik ve güvenlik görevlisi alımı yapılacak! İŞKUR TYP başvuru şartları neler, İŞKUR personel alımı 2022 ne zaman? İŞKUR TYP başvuruları için araştırmalar hızlandı. 2022-2023 eğitim yılı için geri sayım başlarken MEB'in ihtiyaçları doğrultusunda okullarda istihdam edilecek personellerin alımına yönelik sorgulamalar arttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Milli Eğitim Bakanlığımız tüm okullarımızın temizlik, kırtasiye, küçük onarım, atölye gibi bütçeleri bu yıl doğrudan okullara gönderdi. Temizlik işlerinde çalışacak 60 bin kişi okulların açılmasıyla görevlerine başlayacaklar." Açıklamasını yapmıştı. Peki, İŞKUR TYP başvuruları ne zaman, 60 bin temizlik ve güvenlik görevlisi alımı şartları neler, İŞKUR personel alımı 2022 ne zaman?
24.08.2022 Personel Alımı
TYP yönetmeliği değişti! TYP'ye katılanlar program süresince kaç gün izin kullanabilecek? TYP’de izin süresi kaç gün?
TYP yönetmeliği değişti! TYP'ye katılanlar program süresince kaç gün izin kullanabilecek? TYP’de izin süresi kaç gün? Toplum Yararına Programlarda (TYP) değişiklik! İŞKUR’un TYP yönetmeliği değişti. İŞKUR tarafından düzenlenen işsizlere geçici gelir desteği sağlayan Toplum Yararına Programların (TYP) yönetmeliğinde değişikliğe gidildi. TYP’ye alınacak personelin kriterleri değişirken, TYP’nin belirli bir mesleğe yönelik TYP düzenlenmemesi ve TYP katılanların izin durumları gibi konular değişti. Peki, TYP'ye katılanlar, program süresince kaç gün izin kullanabilecek? TYP’de izin süresi kaç gün? TYP başvuruları nasıl yapılacak? TYP’de çalışma nasıl olacak? İşte TYP çalışma şartları!
30.05.2022 Çalışan Hakları
KPSS şartı yok, 43 ilde 4 bin 253 lira maaşla işçi alınacak! Başvuru İŞKUR üzerinden…
KPSS şartı yok, 43 ilde 4 bin 253 lira maaşla işçi alınacak! Başvuru İŞKUR üzerinden… İş arayanlara iyi haber İŞKUR üzerinden geldi. 81 ilde 10 bine yakın işçi alımı yapılacaktı. 43 ildeki alımlara ilişkin ilanlar İŞKUR’un sitesinde yayınlandı. Milli Eğitim Bakanlığı işçileri okullarda güvenlik, temizlik, bakım ve onarım gibi işlerde görevlendirecek. Alınan işçilere asgari ücret ödenecek. İŞKUR TYP ile 81 ilde yapılacak alımlarda KPSS şartı yok. İşçiler kura ile belirlenecek.
9.02.2022 Personel Alımı
MEB İŞKUR üzerinden 10 bin TYP çalışanı alacak! Bakan Özer’den TYP müjdesi!
MEB İŞKUR üzerinden 10 bin TYP çalışanı alacak! Bakan Özer’den TYP müjdesi! Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer müjdeyi verdi. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) okullara İŞKUR’un Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında 10 bin işçi alacak. Bakan Özer, yaptığı açıklamada “10 bin daha TYP'den temizlik elemanımızı okullarımıza inşallah kavuşturacağız." dedi. Peki, MEB TYP başvuruları ne zaman? İşte Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in TYP açıklaması…
3.11.2021 Personel Alımı
Şanlıurfa İŞKUR TYP alımları ne zaman 2020? 13 ilçede şoför alımı yapılacak! Şartları nelerdir, nasıl başvuru yapılacak?
Şanlıurfa İŞKUR TYP alımları ne zaman 2020? 13 ilçede şoför alımı yapılacak! Şartları nelerdir, nasıl başvuru yapılacak? İŞKUR Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında Şanlıurfa'da İl Sağlık Müdürlüğü'nde istihdam edilecek şoför alımı başvurusunu açtı. Şoför alımı başvuruları İŞKUR esube.iskur.gov.tr internet adresinden alınacak. Şanlıurfa İŞKUR TYP alımları ne zaman 2020?
14.12.2020 Personel Alımı
İŞKUR TYP sonuçları açıklandı mı? MEB TYP kura sonuçları sorgulama!
İŞKUR TYP sonuçları açıklandı mı? MEB TYP kura sonuçları sorgulama! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) okullarda görev yapmak üzere hizmetli ve güvenlik görevlisi alımı için İŞKUR aracılığı ile TYP personeli alımı yapıyor. Başvuruları 22 Eylül'de sona eren İŞKUR TYP başvuruları için adayların gözü açıklanacak TYP sonuçlarında. Peki, İŞKUR TYP sonuçları ne zaman açıklanacak? TYP nedir? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) TYP sonuçları açıklandı mı? İşte İŞKUR TYP sonuç sorgulama ekranı...
5.10.2020 Personel Alımı
İŞKUR TYP başvuru sonuçları ne zaman açıklanır? İŞKUR TYP başvurularında son günler!
İŞKUR TYP başvuru sonuçları ne zaman açıklanır? İŞKUR TYP başvurularında son günler! İŞKUR Toplum Yararına Programları (TYP) kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) en az ilkokul mezunu yüzlerce personel alımı yapılacak. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından TYP personel alımı başvuruları için son 2 güne girildi. Başvurularını tamamlayan adaylar TYP kura çekilişinin ne zaman yapılacağını ve TYP sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırıyor. TYP kapsamında alınacak MEB personeli ekim ayında göreve başlayacak. Peki, İŞKUR TYP başvuru sonuçları ne zaman açıklanır? İŞKUR TYP kura çekilişi ne zaman? İşte İŞKUR TYP kura sonuçlarının açıklanacağı tarih...
21.09.2020 Personel Alımı
TYP numarası nedir? İŞKUR TYP numarası nasıl alınır? (TYP numarası al)
TYP numarası nedir? İŞKUR TYP numarası nasıl alınır? (TYP numarası al) İŞKUR TYP başvuruları başladı. İŞKUR TYP personel alımı başvurularının başlamasıyla birlikte başvuru yapacak kişiler TYP numarası hakkında araştırma yapmaya ve bilgi edinmeye başladı. Arama motorları üzerinden 'İŞKUR TYP numarası nedir, TYP numarası nasıl alınır?' sorusuna yanıt atıyor. İşte TYP numarası hakkında merak edilenler…
14.09.2020 Çalışma Hayatı
İŞKUR TYP başvuru sonuçları ne zaman açıklanır? İŞKUR MEB TYP sonuç ekranı!
İŞKUR TYP başvuru sonuçları ne zaman açıklanır? İŞKUR MEB TYP sonuç ekranı! İŞKUR'a kayıtlı istihdamında zorluk çekilen işsizlerin, işsizliğin yoğun olduğu dönemlerde istihdamına olanak sağlayan Toplum Yararına Program (TYP) başvuruları yoğun ilgi görüyor. Son olarak İŞKUR Toplum Yararına Programları (TYP) kapsamında en az ilkokul mezunu yüzlerce MEB güvenlik görevlisi, MEB bakım, onarım ve temizlik alanında personel alımı başvuruları alındı. Adaylar İŞKUR TYP başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Peki, İŞKUR TYP başvuru sonuçları ne zaman açıklanır? İşte İŞKUR MEB TYP sonuç ekranı...
14.08.2020 Personel Alımı
Son dakika: Çalışma Bakanlığı 80 bin kişiyi işe alacak
Son dakika: Çalışma Bakanlığı 80 bin kişiyi işe alacak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, toplum yararına çalışma programı kapsamında 80 bin kişinin işe alınacağını açıkladı.Bu kişiler okulların bakım ve temizliğinde görev yapacak.
7.09.2018 Ekonomi
TYP numarası nasıl alınır? TYP numarası nedir, nasıl öğrenilir? İŞKUR TYP numarası alma ve sorgulama!
TYP numarası nasıl alınır? TYP numarası nedir, nasıl öğrenilir? İŞKUR TYP numarası alma ve sorgulama! TYP numarası nasıl öğrenilir, TYP numarası nasıl alınır? İŞKUR TYP numarası hizmetli alımı kapsamında merak ediliyor. Alımlarla ilgili süreç devam ederken TYP numarası için yapılan aramalar da arttı. Başvuruda bulunmak isteyenler TYP numarası nerede yazar, TYP numarası nedir, ne demek? Sorularına yanıt arıyor.
2.02.2023 Ekonomi
Bakan Bilgin'den son dakika EYT açıklaması! 'En kapsamlı düzenleme olacak'
Bakan Bilgin'den son dakika EYT açıklaması! 'En kapsamlı düzenleme olacak' Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, TBMM'deki bütçe görüşmelerinde milyonlarca vatandaşı ilgilendiren Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bilgin konu ile ilgili, "En kapsamlı düzenlemeyi yapacağımızdan kimsenin endişesi olmasın." ifadelerini kullandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT ile ilgili düzenlemenin aralık ayı sonu gibi Meclis'e geleceğini belirterek, "EYT konusunda en kapsamlı düzenlemeyi yapacağımızdan kimsenin endişesi olmasın" dedi.
8.12.2022 Ekonomi
Kıdem tazminatı kaldırılıyor mu? Bakan son dakika açıkladı! Her çalışan...
Kıdem tazminatı kaldırılıyor mu? Bakan son dakika açıkladı! Her çalışan... Kıdem tazminatı kaldırılıyor mu? sorusuna net yanıt geldi. Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren açıklama. Resmen duyurdu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Kıdem tazminatını kim kaldırıyor? Ben kıdem tazminatını savunan bir adamım. Bu konuda yazılarım var. Onu nereden çıkardınız? Kıdem tazminatını kimse kaldırmıyor. Birisi kaldırırsa da ben çıkarım kıdem tazminatını savunurum." dedi.
5.11.2021 Çalışma Hayatı
3600 ek gösterge nedir, kimleri kapsıyor? Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın’dan ek gösterge açıklaması!
3600 ek gösterge nedir, kimleri kapsıyor? Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın’dan ek gösterge açıklaması! Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, 3600 ek göstergenin kapsamına ilişkin çalışmayı başlatmak için bakanlıkla mutabakata vardıklarını belirterek, "Buna ilişkin startı kasım ayı içinde vereceğiz" dedi. 3600 ek gösterge teklifinin kendilerine ait olduğunu dile getiren Yalçın, "Toplu sözleşme kararı bize aittir. Buna ilişkin vaat Cumhurbaşkanımıza aittir. 2022 yılı içinde çalışacağız tamamlayacağız" diye konuştu. İşte ek göstergede son durum...
11.10.2021 Çalışma Hayatı
İŞKUR TYP alımı (16 ilde 278 kişi) 2020 başladı! İŞKUR TYP personel alımı hangi illerde var? İŞKUR TYP personel alımı başvuru nasıl yapılır?
İŞKUR TYP alımı (16 ilde 278 kişi) 2020 başladı! İŞKUR TYP personel alımı hangi illerde var? İŞKUR TYP personel alımı başvuru nasıl yapılır? İŞKUR TYP işçi alımı ilanları açıklandı. Toplum Yararına programı kapsamında ilk ilanlar açıklandı. İŞKUR TYP personel alımı 16 il genelinde, İl Kültür ve Turizm müdürlüklerinde görevlendirilmek üzere 278 personel alımı yapılacak. İŞKUR TYP personel alımı hangi illerde var? İŞKUR TYP personel alımı başvuru nasıl yapılır?
3.07.2020 Personel Alımı
Son dakika: Milyonlar dikkat! 3 ay sürecek, ödenecek para...
Son dakika: Milyonlar dikkat! 3 ay sürecek, ödenecek para... 16 Kasım’da Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Aktif İşgücü Hizmetleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile üniversite öğrencilerine yönelik Toplum Yararına Programların uygulanmasına ilişkin esaslar belirlendi.
21.11.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Typ Nedir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki typ nedir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.