Twitch

Twitch

Son dakika Twitch haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Twitch ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Twitch haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Twitch

haberleri sayfasında son dakika yaşanan twitch gelişmeleri de dahil olmak üzere 86 twitch haberi bulunmuştur. Tüm twitch haberleri aşağıda listelenmiştir.
Twitch abonelik ücretlerine zam mı geldi? Twitch abonelik ücreti 2024 ne kadar oldu? İşte yeni Twitch abonelik fiyatları
Twitch abonelik ücretlerine zam mı geldi? Twitch abonelik ücreti 2024 ne kadar oldu? İşte yeni Twitch abonelik fiyatları Türkiye Twitch abonelik ücreti ne kadar? Twitch abonelik fiyatları zam haberleri bir anda en çok konuşulan konu başlıklarından biri oldu. Ülkemizde 9,90 TL olan Twitch abonelik ücreti güncellendi. Peki, Twitch abonelik ücretlerine zam mı geldi?
21.02.2024 Yaşam
realme PUBG Mobile Turnuvası: Kazanmak için mücadele başlıyor!
realme PUBG Mobile Turnuvası: Kazanmak için mücadele başlıyor! realme 11 ile mobil oyun dünyasına yenilik katan realme, heyecan verici bir turnuva düzenleyerek oyun severleri bir araya getiriyor. PUBG Mobile dünyasının önemli yayıncılarının yer alacağı turnuva, 17 Şubat Cumartesi günü saat 20:00’da heyecanı zirveye taşıyacak.
15.02.2024 Advertorial
Pqueen kanser mi? Twitch yayıncısı Büşra Pelin Baynazoğlu kaç yaşında, ne kanseri, Pqueen’in sağlık durumu nasıl?
Pqueen kanser mi? Twitch yayıncısı Büşra Pelin Baynazoğlu kaç yaşında, ne kanseri, Pqueen’in sağlık durumu nasıl? Twitch yayıncısı Pqueen Pqueen kimdir, kaç yaşında, kanser mi? Pqueen lakabıyla tanınan ünlü Twitch yayıncısı Büşra Pelin Baynazoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla meme kanserine yakalandığını duyurdu. Söz konusu açıklamanın ardından Pqueen'in kim olduğu, kaç yaşında olduğu, hayatı ve sağlık durumu sorgulanmaya başlandı. İşte Pqueen'in son durumu…
7.12.2023 Gündem
Twitch yayıncısı Pqueen’den kötü haber!
Twitch yayıncısı Pqueen’den kötü haber! Pqueen lakabıyla tanınan Twitch yayıncısı Büşra Pelin Baynazoğlu, sosyal medya sayfasından duyurduğu haberle sevenlerini üzdü.
6.12.2023 Magazin
Yaren Çakar ne dedi, Ali Yiğit Buruk olayı nedir? Twitch yayıncısı Yaren Çakar kimdir?
Yaren Çakar ne dedi, Ali Yiğit Buruk olayı nedir? Twitch yayıncısı Yaren Çakar kimdir? Yaren Çakar, canlı yayında Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit Buruk'a söylediği sözler nedeniyle gündeme geldi. Çakar'ın, Ali Yiğit Buruk'un fotoğraflarına bakarak kötü ifadeler kullanması Galatasaray taraftarlarını kızdırırken, Yaren Çakar, taraftarların sert sözleri sonucu özür dileyip hesabını kapattı. Olayın gündeme gelmesinin ardından “Yaren Çakar ne dedi, Ali Yiğit Buruk olayı nedir? Twitch yayıncısı Yaren Çakar kimdir?” sorularını yanıtı araştırılmaya başlandı.
28.08.2023 Gündem
Patronunun ahlaksız teklifi yüzünden oyunculuğu bıraktı! 'Çok ağladım'
Patronunun ahlaksız teklifi yüzünden oyunculuğu bıraktı! 'Çok ağladım' Son olarak 'What Comes Around' adlı filmde rol alan oyuncu Grace Van Dien, yaşadığı bir taciz olayından sonra oyunculuğu bıraktığını açıkladı. Sosyal medya yayıncılığına yönelen Van Dien, söz konusu ahlaksız tekliften bahsederek; bir film yapımcısının kendisine üçlü ilişki teklif ettiğini anlattı.
11.03.2023 Magazin
Montella'dan Zaniolo,  Icardi, Mertens ve Torreira açıklaması
Montella'dan Zaniolo, Icardi, Mertens ve Torreira açıklaması Adana Demirspor'un İtalyan teknik direktörü Montella, Galatasaray'da top koşturan yıldız futbolcularla ilgili çok önemli tespitlerde bulundu.
7.03.2023 Adana DemirSpor
'Ellen DeGeneres Show'un DJ'i Stephen 'tWitch' Boss hayatını kaybetti!
'Ellen DeGeneres Show'un DJ'i Stephen 'tWitch' Boss hayatını kaybetti! DJ, dansçı ve 'Ellen DeGeneres Show'un yardımcı yapımcısı Stephen 'tWitch' Boss, 40 yaşında hayatını kaybetti. Yapılan otopsi sonucu ünlü ismin bir silahla kendini başından vurarak öldüğü doğrulandı. Boss'un eşi Allison Holker ve komedyen Ellen DeGeneres, yürek burkan açıklamalar yaparken; tWitch'in ölümüne dair detaylar da ortaya çıktı.
15.12.2022 Magazin
Stephen Twitch Boss neden öldü? 'Ellen DeGeneres Show'da DJ'lik yapan Stephen Boss kimdir, kaç yaşında öldü?
Stephen Twitch Boss neden öldü? 'Ellen DeGeneres Show'da DJ'lik yapan Stephen Boss kimdir, kaç yaşında öldü? Talk show programı 'Ellen DeGeneres Show'da DJ'lik yapan Stephen Boss, 40 yaşında yaşamını yitirdi. Peki, Stephen Boss kimdir, neden öldü?
15.12.2022 Dünya
Melih Kalkan kaç yaşında, neden öldü? Twitch yayıncısı Melih Kalkan’ın hastalığı ne?
Melih Kalkan kaç yaşında, neden öldü? Twitch yayıncısı Melih Kalkan’ın hastalığı ne? Twitch izleyicileri yayıncı Unlostv ile birlikte yaptığı yayınlarla tanınan 14 yaşındaki Melih Kalkan'ın hayatını kaybettiğini açıklamasının ardından Melih Kalkan neden öldü, hastalığı ne? sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Twitch yayıncısı Melih Kalkan’ın hastalığı…
10.12.2022 Yaşam
Bu Kasım Amazon’la herkes gülecek!
Bu Kasım Amazon’la herkes gülecek! Amazon Türkiye’nin gelenekselleşen alışveriş etkinliği Gülümseten Kasım Kampanyası, bu yıl 1 – 30 Kasım tarihleri arasında gerçekleşiyor. 1-7 Kasım tarihleri arasında Prime üyelerine özel erken erişim ayrıcalığının da sunulacağı kasım ayı boyunca Amazon müşterileri tüm kategorilerde popüler markalara ve sezonun olmazsa olmaz ürünlerine muhteşem fırsatlarla erişirken, Amazon.com.tr’de gülümsemek için birçok sebep bulabilecek.
4.11.2022 Advertorial
Türkiye ilk 10 içerisinde! Gençleri pek çok iş fırsatı bekliyor
Türkiye ilk 10 içerisinde! Gençleri pek çok iş fırsatı bekliyor Pandeminin etkisiyle birlikte oyun pazarı devasa bir seviyeye ulaştı. Milyonlarca genç oyun sektöründe kariyer yapmak için seçenekleri araştırmaya başladı. Sektörün gençlere cazip gelmesindeki en büyük etken hem eğlendirip hem de para kazandırması olarak görülüyor. Gençlerin en çok talep gösterdiği alanda ise yayıncılık öne çıkıyor.
17.09.2022 Gündem
Memur, işçi milyonları ilgilendiriyor! Bakan duyurdu, yeni tedbirler yolda
Memur, işçi milyonları ilgilendiriyor! Bakan duyurdu, yeni tedbirler yolda Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, “Vatandaşımızın rahat etmesi lazım onun içinde dar gelirlileri, işçileri, memurları rahatlatacak tedbirleri aldık yeni tedbirlerimizde yolda. Paketlerle dar gelirlileri rahatlatacak tedbirleri alıyoruz” dedi.
9.09.2022 Ekonomi
Resmen para basıyorlar! Dakikalar içerinde binlerce lira kazanıyorlar
Resmen para basıyorlar! Dakikalar içerinde binlerce lira kazanıyorlar Paraya para demiyorlar. Gelirleri dudak uçuklatacak cinsten. Dakiklar içerisinde binlerce lira kazanıyorlar. Çok sayıda genç bu işi yapmak istiyor. Bir mekana bağlı kalmadan yapılabilmesi, gelirinin diğer birçok sektörün çok üzerinde olması nedeniyle en gözde meslekler arasına girdi. Günümüzde artık yeni nesil meslekler arasında gösteriliyor. YouTube’da bir milyon abonesi bulunan fenomenin aylık kazancı 40 bin liraya kadar çıkıyor. Bu rakam Instagram’da 30 bin lirayı bulurken TikTok’ta 100 bin takipçisi olan bir fenomen ise 8 bin lira kazanıyor.
24.07.2022 Ekonomi
Drake canlı yayında kumar oynadı! Milyonlarca doları 1 saatte kaybetti! 'Kazanmadım ama kazanacağım'
Drake canlı yayında kumar oynadı! Milyonlarca doları 1 saatte kaybetti! 'Kazanmadım ama kazanacağım' Kanadalı rapçi Drake, canlı yayın platformu olan Twitch'te oluşturulan kumar yayınlarına katıldı. Canlı yayında kumar oynayan ünlü rapçi bir saat içinde tam tamına 27 milyon dolar kaybetti. Drake, kumar sonrası yayında açıklamalarda bulundu.
16.07.2022 Magazin
Twitch üzerinden büyük vurgun! 'Kara para' skandalının detayları ortaya çıktı
Twitch üzerinden büyük vurgun! 'Kara para' skandalının detayları ortaya çıktı Twitch operasyonunun ikinci dalgası ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşandı. Zanlıların gizli bir grup kurduğu ve burada çalıntı kredi kart bilgilerini paylaşıp, sahte sitelerin nasıl oluşturulduğu hakkında eğitimler verdikleri ortaya çıktı. İşte Twitch vurgununun detayları...
24.06.2022 Gündem
Jahrein kimdir, ne dedi? Jahrein Mahmut Ustaosmanoğlu ne tweet attı?
Jahrein kimdir, ne dedi? Jahrein Mahmut Ustaosmanoğlu ne tweet attı? İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’nun ölüm haberinin ardından sosyal medya fenomeni Jahrein'in attığı bir tweet ile gündeme geldi. Peki, Jahrein kimdir, ne dedi? Jahrein Mahmut Ustaosmanoğlu ne tweet attı?
23.06.2022 Gündem
Saniye kimdir, Saniye’nin gerçek adı nedir? Discord Yetenek Sizsiniz videosu viral olan Saniye bey Mert Kaya kimdir?
Saniye kimdir, Saniye’nin gerçek adı nedir? Discord Yetenek Sizsiniz videosu viral olan Saniye bey Mert Kaya kimdir? Discord Yetenek Sizsiniz içeriğiyle büyük beğeni toplayan, Youtube'a çektiği videolar izlenme rekoru kıran Saniye hakkında yapılan aramalar yoğunlaştı. Peki, Saniye kimdir, Saniye’nin gerçek adı nedir? Mert Kaya kimdir? İşte Discord Yetenek Sizsiniz’deki Saniye Mert Kaya…
24.05.2022 Televizyon
Twitch'te dev vurgunu! İnanılmaz detaylar ortaya çıktı: Google’a para ödediler...
Twitch'te dev vurgunu! İnanılmaz detaylar ortaya çıktı: Google’a para ödediler... Twitch son yılların en gözde sosyal paylaşım platformlarından biri… Platform geçtiğimiz aylarda Kara Para aklama olaylarıyla gündeme geldi. TRT Haber'den Murat Can Öztürk'ün haberine göre yürütülen soruşturmaya dair yeni detaylara ulaşıldı. Geçtiğimiz aylarda Twitch üzerinden kara para akladıkları iddiasıyla 38 şüpheli gözaltına alınmıştı.
30.04.2022 Gündem
İspanya'da tape skandalı patlak verdi Pique özür dilemeyi düşünmüyorum dedi
İspanya'da tape skandalı patlak verdi Pique özür dilemeyi düşünmüyorum dedi İspanyol El Confidencial gazetesinde yer alan habere göre; Barcelona'nın dünyaca ünlü defans oyuncusu Pique ile İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales arasındaki konuşmalar bir anda ülke gündemine oturdu.
19.04.2022 İspanya
Reddit R Place nedir? Reddit place son hali nasıl, ne zaman bitecek?
Reddit R Place nedir? Reddit place son hali nasıl, ne zaman bitecek? Reddit R Place son hali ile Reddit R Place ne zaman bitecek sorusunun yanıtı merak ediliyor. Reddit adlı sosyal medya platformunun R Place uygulaması milyonlarca insanın katılımıyla piksel sanatına dönüştü. Uygulama ile ortaya çıkan tablonun son halinde Türk Bayrağı, Atatürk portresi, İstanbul silueti, Barış Manço, Anıtkabir ve TB-2 Bayraktar yer aldı. Peki, Reddit R Place nedir? Reddit place son hali nasıl, ne zaman bitecek?
5.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Sosyal medya platformu Reddit’te milyonların katılımıyla ‘piksel sanatı’
Sosyal medya platformu Reddit’te milyonların katılımıyla ‘piksel sanatı’ Reddit adlı sosyal medya platformunun ‘1 Nisan Şaka Günü’(April Fools’ Day’ kapsamında başlattığı ‘R Place’ uygulaması, milyonlarca insanın katılımıyla bir piksel sanatına dönüştü.
4.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Twitch’te 1 milyon dolarlık vurgun: 2 şüpheli tutuklandı
Twitch’te 1 milyon dolarlık vurgun: 2 şüpheli tutuklandı Yayıncılık platformu Twitch’i kullanarak sosyal medya ağlarında fenomenler üzerinden kredi kartları ile 1 milyon dolarlık vurgun yaptıkları iddia edilen 32 şüpheliden 2'si çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.
7.01.2022 Gündem
Twitch gözaltına alınanlar! Twitch nedir, bit dolandırıcılığı ne? İşte Twitch gözaltı listesi ve operasyonun detayları!
Twitch gözaltına alınanlar! Twitch nedir, bit dolandırıcılığı ne? İşte Twitch gözaltı listesi ve operasyonun detayları! Sosyal medya uygulaması Twitch’i kullanarak 'vurgun' yaptıkları iddia edilen aralarında fenomen isimlerin de olduğu şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. İstanbul merkezli 11 ilde düzenlenen operasyonda 40 şüpheli gözaltına alınırken, çok sayıda doküman ve dijital materyale el konuldu. Firari 4 şüphelinin yakalanması için ise çalışmalar devam ediyor. Peki, Sosyal medya uygulaması Twitch nedir? Twitch bit dolandırıcılığı ve Twitch gözaltına alınanlar listesi…
5.01.2022 Gündem
LoL Arcane ne zaman? League of Legends Arcane dizisi ne zaman çıkacak?
LoL Arcane ne zaman? League of Legends Arcane dizisi ne zaman çıkacak? Dünyanın en popüler oyunlarından League of Legends’in karakterlerinin yer alacağı Arcane dizisi için nefesler tutuldu. 2019 yılında ilk tanıtımı yapılan Arcane dizisinin yayın tarihi oyun tutkunlarının gündeminde. Arcane dizisinin projesi ilk olarak League of Legends'ın 10. yıl kutlamalarında duyurulmuş ve geçtiğimiz günlerde de ilk fragmanı yayınlanmıştı. Peki, LoL Arcane ne zaman? League of Legends Arcane dizisi ne zaman çıkacak? League of Legends (LoL) Arcane ne zaman, nerede yayınlanacak? LoL Arkane dizisinin konusu ne? İşte Arcane dizisi ile ilgili tüm detaylar…
7.11.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Twitch ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki twitch haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.