Gazete Vatan Logo

Twitch abonelik ücretlerine zam mı geldi? Twitch abonelik ücreti 2024 ne kadar oldu? İşte yeni Twitch abonelik fiyatları

Türkiye Twitch abonelik ücreti ne kadar? Twitch abonelik fiyatları zam haberleri bir anda en çok konuşulan konu başlıklarından biri oldu. Ülkemizde 9,90 TL olan Twitch abonelik ücreti güncellendi. Peki, Twitch abonelik ücretlerine zam mı geldi?

Twitch abonelik ücretlerine zam mı geldi? Twitch abonelik ücreti 2024 ne kadar oldu? İşte yeni Twitch abonelik fiyatları

Twitch, 2021 yılında ülkemizde artık Türk Lirası ile abone olmaya izin vererek, Kademe 1 abonelik ücretinin 9,90 TL'ye sabitlendiğini duyurmuştu. Döviz kurundaki artışın ardından Twitch'in yayıncılardan kestiği komisyonlar arttı. Yayıncılara ellerine az tutar geçtiği için tepkilerini sosyal medya üzerinden paylaşıyordu. Tepkiler sonrası Twitch yıllar sonra bu miktarı zamlayacağını açıkladı.

Twitch abonelik ücretlerine zam mı geldi, zamlı Twitch abonelik ücretleri ne zaman geçerli olacak?

Twitch'in açıklamasına göre değişiklik yalnızca Türkiye ile sınırlı değil. 28 Mart’tan itibaren geçerli olacak değişikliklerde Avustralya, Kanada ve Birleşik Krallık’taki Kademe 1 abonelik ve hediye abonelik fiyatlarında değişikliğe gidilirken, ülkemizde ise her üç kademedeki abonelik ve hediye abonelik fiyatları güncelleniyor.

Yeni Twitch Abonelik Ücretleri

                            Mevcut Fiyat     Yeni Fiyat

Kademe 1           9,90 TL               43,90 TL

Kademe 2           19,99 TL             87,90 TL

Kademe 3           49,99 TL             215,90 TL

Haberin Devamı

Twitch'in açıklamasına göre mevcut abonelikler yeni fiyattan otomatik olarak yenilenecek, kullanıcıların ekstra bir işlem yapması gerekmiyor. Şirket ayrıca mevcut abonelere, bu fiyat güncellemesinin yürürlüğe girmesinden bir ay önce e-posta yoluyla bildirimde bulunacağını da belirtti.