Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

Bu Kasım Amazon’la herkes gülecek!

Amazon Türkiye’nin gelenekselleşen alışveriş etkinliği Gülümseten Kasım Kampanyası, bu yıl 1 – 30 Kasım tarihleri arasında gerçekleşiyor. 1-7 Kasım tarihleri arasında Prime üyelerine özel erken erişim ayrıcalığının da sunulacağı kasım ayı boyunca Amazon müşterileri tüm kategorilerde popüler markalara ve sezonun olmazsa olmaz ürünlerine muhteşem fırsatlarla erişirken, Amazon.com.tr’de gülümsemek için birçok sebep bulabilecek.

Bu Kasım Amazon’la herkes gülecek!

Amazon.com.tr, kasım ayında müşterilerine seçili ürünlerde indirimler ve bedava ve hızlı kargo seçenekleri ile kusursuz bir deneyim sunuyor.

Kasım boyunca devam edecek indirim ve fırsatların yanı sıra Amazon Türkiye,ünlü komedyenlerin Zorlu PSM’deki seçili gösterilerine, aynı zamanda Prime üyeliğinin de ücreti olan 7,90 TLkarşılığında katılma fırsatısunarak müşterilerini gülümsetiyor.

1 – 7 Kasım tarihlerinde Prime üyelerine özel erken erişim ayrıcalığının da sunulacağı kasım ayı boyunca müşterilerine, aralarında Canon, Xiaomi, Gillette, Arzum, GoProgibi birçok markanınbulunduğu binlerce üründe indirimleri, bedava ve hızlı kargo seçenekleri ile sunan Amazon.com.tr, aynı zamandaZorlu PSM’dekasım ayı boyunca gerçekleşecek üç komedi gösterisinin biletlerini de çok uygun bir fiyata izleme fırsatı sunarak müşterilerini gülümsetiyor.

Gülümseten Kasım Kampanyası süresince belirli tarihler arasında Amazon.com.tr ve Amazon mobil uygulamasından, satıcısı Amazon Türkiye olan ürünlerde500 TL ve üzeri alışveriş yapan müşteriler,ünlü komedyenlerin Zorlu PSM’de gerçekleşecek seçili stand-upgösterileri için kontenjanlarla sınırlı biletleri, Prime üyeliğinin de aylık ücreti olan, sadece 7,90 TL karşılığındasatın alabilecek. ”Gülümseten Kasım Akşamları” adı altında Zorlu PSM’de, sevilen komedyenler Baturay ve Kaan Sekban ile 70’i aşkın stand-up sanatçısını bünyesinde barındıran TuzBiber’in sürpriz 6’lı konseptiyle sahne alacağı gösterilerde geçerli olacak kampanyanın biletlerine erişmek için kampanya sayfasında belirtilen tarihler arasında 500 TL ve üzeri alışveriş yapan Amazon.com.tr müşterileri, kayıtlı e-mail adreslerine gelen kodlar ile PASSO üzerinden biletlere sadece 7,90 TL’ye sahip olma şansını yakalayacaklar.

Haberin Devamı

Etkinlik günleri:

5 Kasım BaturayStandUp
13 Kasım Kaan Sekban Saçmalar
25 Kasım TuzBiberStandUp

Kasım ayında gerçekleştirilecek kampanya ve etkinlikler ile ilgili bilgiler paylaşan Amazon Türkiye Ülke Genel Müdürü Richard Marriott, “Müşterilerimizi gülümsetmek için her zaman uygun fiyata, geniş bir ürün yelpazesinden ürünleri, en iyi teslimat deneyimiylesunuyoruz. Müşterilerimizi memnun etmek için gösterdiğimiz bu devamlı çaba sayesinde hem müşteri sayımızda hem de müşteri memnuniyetimizde ciddi artışlar gördük. Bu yıl ise, Amazon Türkiye tarihindeki en uzun süreli kampanya olan Gülümseten Kasım’ı duyurmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 1 – 30 Kasım tarihleri arasında geçekleşecek kampanyamız kapsamındatüm Amazon.com.tr müşterileri, ara tatil hediyesi olarak çocuklarının istediği oyun bilgisayarı, evcil hayvan ihtiyaçları veya yeni tarzlarını yansıtmak için bir süredir almayı planladıkları tıraş setleri gibi, geniş bir seçkiden seçili ürünleremuhteşem indirimlerle erişim sağlamanın yanı sıraZorlu PSM’de gerçekleştirilecek seçili komedi gösterilerine sadece 7,90 TL karşılığında erişim sağlayabilecekler.Yani kasım ayı boyunca, müşterilerimizi gülümsetecek ve güldürecek içerikleri de diğer tüm ürün ve hizmetlerimizde olduğu gibi en ulaşılabilir fiyatlarla müşterilerimiz için erişilebilir hale getiriyoruz.” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Seçilen komedi etkinlikleri için, gerekli koşulları karşılayan tüm Amazon.com.tr müşterilerinin biletleri kişi başı sadece 7,90 TL’ye satın alabileceğini söyleyen Marriott, “7,90 TL aynı zamanda bir aylık Prime üyeliğinin de fiyatı. Prime üyeleri en iyi alışveriş deneyiminin yanısıra Prime Video ile aralarında Amazon Originals içeriklerinin de bulunduğu geniş bir dizi ve film seçkisi,Prime Gaming ile ise ücretsiz oyunlar, oyun içi ayrıcalıklar ve Twitch.tv üzerinden favori yayıncılarına abone olma şansına da ayda 7,90 TL’ye ulaşabiliyor. Bu kampanya sayesinde, standart fiyatları çok daha yüksek olan bu etkinlik biletlerine sadece 7,90 TL’ye ulaşma fırsatını da müşterilerimize sunuyoruz.”şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Gülümseten Kasım kampanyası boyunca, Zorlu PSM’de gerçekleşecek seçili komedi şovlarına davetiye satın alma fırsatının yanı sıra birbirinden eğlencelistand-up sanatçılarının kısa gösterileri de online olarak Amazon sosyal medya hesapları üzerinden tüm Amazon müşterilerine ulaşacak. TuzBiber platformuyla birlikte hazırlanan online içerikler her cuma günü TuzBiber ve Amazon Instagram kanallarından yayınlanacak.

Haberin Devamı

Detaylara bu linkten ulaşabilirsiniz

İlandır