Gazete Vatan Logo
Magazin Patronunun ahlaksız teklifi yüzünden oyunculuğu bıraktı! 'Çok ağladım'

Patronunun ahlaksız teklifi yüzünden oyunculuğu bıraktı! 'Çok ağladım'

Son olarak 'What Comes Around' adlı filmde rol alan oyuncu Grace Van Dien, yaşadığı bir taciz olayından sonra oyunculuğu bıraktığını açıkladı. Sosyal medya yayıncılığına yönelen Van Dien, söz konusu ahlaksız tekliften bahsederek; bir film yapımcısının kendisine üçlü ilişki teklif ettiğini anlattı.

Patronunun ahlaksız teklifi yüzünden oyunculuğu bıraktı! 'Çok ağladım'

'Stranger Things', 'Greenhouse Academy' ve 'Lady Driver' gibi yapımlarda yer alan 26 yaşındaki Grace Van Dien, bir film yapımcısının kendisine üçlü ilişki teklif etmesinin ardından oyunculuğu bıraktığını açıkladı. Stranger Things'de 'Chrissy Cunningham'ı canlandıran ünlü isim, Twitch yayıncılığına yöneldi.

"AĞLADIM VE ÇOK ÜZÜLDÜM"

Grace Van Dien, bu hafta internette yayınladığı bir videoda şunları söyledi:

İlişki yaşadığı bir kızı işe aldı ve sonra ona, bana onlarla üçlü ilişki yaşamamı teklif ettirdi. Bunu yaptıran kişi benim patronumdu. Benden istediği şeyi yapmadım, ağladım ve çok üzüldüm.

"BU AKIL SAĞLIĞIM İÇİN DAHA İYİ"

Ruh sağlığını korumak için oyunculuğu bıraktığını söyleyen Van Dien, "İnsanlar 'Yayıncılık yapmak senin ruh sağlığın için nasıl daha iyi olur?' diye soruyor. İşte böyle iyi oluyor. Evimde oturup video oyunları oynayabiliyorum ve patronum benden onunla ilişki yaşamamı istemiyor. Bu akıl sağlığım için daha iyi" açıklamasında bulundu.

"ROL ARKADAŞIM DA BENİMLE BİRLİKTEYDİ"

Genç oyuncu, yaşadığı olayı menajerine anlatarak durumu 'doğru şekilde ele aldığını' düşündüğünü de söyledi. Ayrıca olay sırasında başka bir rol arkadaşının da orada olduğundan bahseden ünlü isim, şöyle konuştu:

Rol arkadaşım da benimle birlikte oradaydı ve 'Dediği şeyi doğru mu duydum?' diye sordu. Ben de 'Evet' dedim. O da 'Biraz yürümek ister misin?' dedi. 'Evet' dedim. Ve berbat bir zaman geçirdik. O çekimde çok ağladık.

"BURADA MUTLUYUM"

Bir süre daha yayıncılık yapmaya devam edeceğini söyleyen aktris, "Umarım bu benimle ilgili düşüncelerinizde büyük bir değişiklik yaratmaz ama ben burada mutluyum" ifadelerini kullandı.

VİZYONA GİRECEK ÜÇ FİLMİ VAR

Grace Van Dien'in iddia ettiği tacizin ne zaman yaşandığı bilinmiyor; ancak IMDB'ye göre ünlü ismin henüz vizyona girmemiş, 'Alaska', 'Aaah! Roach!' ve 'Silver Star' adlı üç filmi var. Yaşananların, bu film setlerinden birinde gerçekleşmiş olabileceği düşünülüyor.

Haberin Devamı