Tütün Mamülleri

Tütün Mamülleri

Son dakika tütün mamülleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tütün mamülleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tütün mamülleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tütün Mamülleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tütün mamülleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 358 tütün mamülleri haberi bulunmuştur. Tüm tütün mamülleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sigara paketlerinde yeni dönem! Artık fiyatı da yazacak
Sigara paketlerinde yeni dönem! Artık fiyatı da yazacak Sigara, puro, sigarillo, nargilelik tütün gibi tütün mamüllerinin üretimi ve ticaretini düzenleyen yönetmelikte değişikliğe gidiliyor.
16.03.2024 Ekonomi
Bakanlık açıkladı! 508 milyon liralık kaçak eşya ve araç ele geçirildi
Bakanlık açıkladı! 508 milyon liralık kaçak eşya ve araç ele geçirildi Ticaret Bakanlığı, Gümrük Muhafaza ekiplerince yaklaşık 508 milyon lira değerinde çeşitli ürün, eşya ve araç ele geçirildiğini açıkladı.
24.02.2024 Gündem
81 ilde okul çevreleri ve servis araçlarına denetim! 113 kişi yakalandı
81 ilde okul çevreleri ve servis araçlarına denetim! 113 kişi yakalandı Türkiye genelinde okul çevreleri ve servis araçlarına yönelik denetimde çeşitli suçlardan aranan 113 kişi yakalandı, kayıp 6 çocuk bulundu.
12.09.2023 Yaşam
‘Zehir topu’ ile yasak deliniyor! Fiyatı 20 TL, içeriği belli değil
‘Zehir topu’ ile yasak deliniyor! Fiyatı 20 TL, içeriği belli değil Mentollü sigara yasağını delen ‘mentol topları’ raflarda alenen satılmaya başladı. Şırınga benzeri bir mekanizma aracılığıyla sigaranın süngerine enjekte edilen küçük toplar, çocukların rahatlıkla erişebileceği çikolata veya sakız raflarının hemen yanında satışa çıkarıldı.Ortalama 20 TL’ye satılan topların üzerinde içeriğiyle ilgili hiçbir bilgi bulunmuyor. Uzmanlar ise mentol toplarının sağlığa daha zararlı ve yasa delici bir ürün olduğu konusunda uyarıyor.
4.05.2023 Ekonomi
81 ildeki 'Güvenli Eğitim' uygulamasında kayıp 8 çocuk bulundu
81 ildeki 'Güvenli Eğitim' uygulamasında kayıp 8 çocuk bulundu İçişleri Bakanlığı, 81 il genelinde okul ve öğrenci yurtlarının yakın çevrelerinde ve umuma açık iş yerlerinde yapılan uygulamada; çeşitli suçlardan aranan 663 kişinin yakalandığını, 8 kayıp çocuğun da bulunduğunu açıkladı.
16.04.2023 Yaşam
Ortağını kasığından vurup yaraladı, sığındığı manavda da kalbinden vurup öldürdü
Ortağını kasığından vurup yaraladı, sığındığı manavda da kalbinden vurup öldürdü Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde, tütün mamulleri satışının yapıldığı iş yerinde ortaklar arasında 'hisse devri' nedeniyle çıkan tartışmada Azerbaycan uyruklu Şamil Xalıd (30), ortağı Ahmet Dikbaş tarafından tabancayla kasığından vuruldu. Dikbaş, kasığından yaralanarak kaçıp bir manava sığınan Xalıd'ı bu kez de kalbine ateş ederek öldürdü.
31.03.2023 Yaşam
Tütün kaçakçılığına hapis cezası! Resmen yürürlüğe girdi
Tütün kaçakçılığına hapis cezası! Resmen yürürlüğe girdi Tütün Mamulleri ve Alkol Piyasası Kanunu'na değişiklik getiren düzenleme Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Düzenlemeyle, Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan yetki belgesi almadan tütün ticareti yapanlara 5 yıla kadar hapis cezası verilecek.
10.12.2022 Gündem
Tütün satmak yasak mı? Tütün yasası ne? Tütün satışına hapis mi geliyor?
Tütün satmak yasak mı? Tütün yasası ne? Tütün satışına hapis mi geliyor? Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) yeni haftaya yoğun gündemle başlıyor. Meclis Genel Kurulu’nda tütün, tütün mamulleri ve alkol piyasasına ilişkin kanun teklifi de genel kurul gündemine gelecek. Peki, Tütün satmak yasak mı? Tütün yasası ne? Tütün satışına hapis mi geliyor? İşte detaylar…
21.11.2022 Gündem
İstanbul’da büyük operasyon: Piyasa değeri 33 milyon olan kaçak tütün ele geçirildi
İstanbul’da büyük operasyon: Piyasa değeri 33 milyon olan kaçak tütün ele geçirildi İstanbul’da tütün kaçakçılığı yapanlara yönelik düzenlenen operasyonda 16 kişi gözaltına alındı. Baskın yapılan adreslerde ve 3 araçta yapılan aramalarda piyasa değeri 33 milyon 200 bin lira civarında olduğu belirtilen 2 ton 286 kilogram nargile tütünü ile 1 ton 165 kilo kıyılmış tütün ele geçirildi.
1.11.2022 Gündem
Nefes-2 Operasyonu başladı
Nefes-2 Operasyonu başladı Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı bandrolsüz olarak yasa dışı şekilde tütün mamulü ve makaron satışı yapan suç gruplarına yönelik 7 ilde Nefes-2 Operasyonu başlattı. 9 suç grubuna yönelik başlatılan operasyonda 198 şüpheli hakkında gözaltı kararı bulunuyor.
26.10.2022 Gündem
TBMM'de 'bütçe maratonu' başlıyor
TBMM'de 'bütçe maratonu' başlıyor TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda çarşamba günü 2023 bütçe maratonu başlayacak.
23.10.2022 Ekonomi
TBMM'de 'bütçe maratonu' başlıyor
TBMM'de 'bütçe maratonu' başlıyor TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda çarşamba günü 2023 bütçe maratonu başlayacak.
23.10.2022 Siyaset
Imei yasası nedir, imei klonlama (kopyalama) sona mı erecek?
Imei yasası nedir, imei klonlama (kopyalama) sona mı erecek? Imei yasası nedir, imei klonlama sona mı erecek? IMEI klonlama ile ilgili çeşitli önlemler alınmaya devam ediliyor. Adalet ve Kalkınma Partisi tarafından bu konu hakkında bir kanun teklifi daha TBMM Başkanlığına sunuldu. 
19.10.2022 Bilim ve Teknoloji
Kaçak tütün ticareti yapanlara ceza verilecek mi? Tütün ticareti yetki belgesi nedir?
Kaçak tütün ticareti yapanlara ceza verilecek mi? Tütün ticareti yetki belgesi nedir? Tütün ve alkol piyasasına ilişkin kanun teklifi geliyor! TBMM'ye sunuldu. AK Parti, Tütün, tütün mamulleri ve alkol piyasasına ilişkin kanun değişikliği teklifi hazırladı. Teklife göre, tütün ticareti yapanlara hapis cezası geliyor. Peki, Kaçak tütün kanunu değişiyor mu? Y Kaçak tütün ticareti yapanlara ceza verilecek mi? Tütün ticareti yetki belgesi nedir? İşte detaylar…
19.10.2022 Gündem
AK Parti'den 11 maddelik yeni yasa teklifi
AK Parti'den 11 maddelik yeni yasa teklifi AK Parti, tütün, tütün mamulleri ve alkol piyasasının düzenlenmesine, bu mamüllerin Türkiye'de üretimine, iç ve dış alım ile satımına ilişkin usul ve esasları belirleyen 11 maddelik yasa teklifini TBMM Başkanlığı'na sundu.
18.10.2022 Siyaset
Ankara polisinden okul çevrelerinde eş zamanlı denetim
Ankara polisinden okul çevrelerinde eş zamanlı denetim Ankara'da polis ekipleri, kent genelindeki okul çevrelerinde, yeni eğitim- öğretim döneminin ilk günü eş zamanlı denetimler gerçekleştirdi.
12.09.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı açıkladı: 81 ilde eş zamanlı uygulanacak
İçişleri Bakanlığı açıkladı: 81 ilde eş zamanlı uygulanacak İçişleri Bakanlığı koordinesinde Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığına bağlı personelin katılımı ile 81 ilde eş zamanlı olarak Asayiş, Çocuk, Narkotik, TEM ve KOM birimlerinden oluşturulan karma ekipleri ile bugünden itibaren beş (5) gün boyunca Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Okul Çevreleri Denetim Uygulaması yapılacak.
12.09.2022 Gündem
Tütün mamulleriyle birlikte binlerce cinsel içerikli ürün ele geçirildi
Tütün mamulleriyle birlikte binlerce cinsel içerikli ürün ele geçirildi Eskişehir’de 4 ayrı adrese yapılan operasyonda çok miktarda makaron, tütün ürünü ve cinsel içerikli ürün ele geçirilirken, ilgisi olduğu tespit edilen 4 kişi yakalandı.
26.08.2022 Yaşam
Uyuşturucuyu bir kez deneyenlerin yüzde 70’i bağımlı oluyor
Uyuşturucuyu bir kez deneyenlerin yüzde 70’i bağımlı oluyor Özellikle son dönemlerde dijital mecralardaki içeriklerde “uyuşturucu” maddelerin normal bir şeymiş gibi lanse edilmeye çalışıldığını vurgulayan Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, “Bazen çok kötü örnekler oluyor. Ekranda ve sosyal medyada görüyorsunuz. Sanki uyuşturucu kullanılabilir, standart bir şey gibi insanlara gösterilmeye çalışılıyor. Oysaki öyle değil. Uyuşturucuyu bir kez deneyenlerin yüzde 70’i bağımlı oluyor” dedi.
26.06.2022 Sağlık
Türkiye'nin Avrupa'ya açılan kapılarındaki teknolojik yatırımlar, güvenliği üst düzeye taşıyor
Türkiye'nin Avrupa'ya açılan kapılarındaki teknolojik yatırımlar, güvenliği üst düzeye taşıyor Edirne Kapıkule Sınır Kapısı'nda yolculara rahat bir geçiş sağlanması ve kaçakçılıkla mücadele faaliyetlerinin etkin şekilde yürütülmesi amacıyla teknolojinin tüm olanaklarından yararlanılıyor.
16.06.2022 Bilim ve Teknoloji
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile genelge! Resmen harekete geçildi, polis ve jandarma...
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile genelge! Resmen harekete geçildi, polis ve jandarma... İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) ve Jandarma Genel Komutanlığı'na bağlı 61 bin 45 personelin katılımıyla, yurt genelinde 'Güvenli Eğitim' uygulaması yapıldı.
14.06.2022 Gündem
Kaçak tütünde vergi kaybı 30 milyar lira
Kaçak tütünde vergi kaybı 30 milyar lira Türkiye'de yasadışı tütün mamulü ticaretinin yüzde 20’lerin üzerinde olduğu tahmin ediliyor. Devletin vergi kaybının ise 30 milyar TL civarında olduğu hesaplanıyor.
5.04.2022 Ekonomi
İstanbul Büyükçekmece’de kaçak tütün operasyonu
İstanbul Büyükçekmece’de kaçak tütün operasyonu Büyükçekmece’de bir adreste kaçak sigara ve tütün mamulleri olduğunun belirlenen adrese operasyon yapıldı. Operasyonda 2 kişi gözaltına alınırken ekiplerin yaptığı aramalarda 581,5 kg kaçak tütün ve çok sayıda makaron gibi malzemeler ele geçirildi.
19.02.2022 Yaşam
Bakan Muş: Küresel ihracattan aldığımız pay, ilk defa yüzde 1'in üzerinde
Bakan Muş: Küresel ihracattan aldığımız pay, ilk defa yüzde 1'in üzerinde Ticaret Bakanı Mehmet Muş, 2021'in Türkiye'nin ihracatında önemli mesafe ve tarihi başarıların kaydedildiği yıl olduğunu belirterek, "Geçtiğimiz yıl Türkiye'nin ihracatı bir önceki yıla göre yüzde 32,9 oranında artışla 225,4 milyar dolara yükseldi; tarihimizde ilk defa küresel ihracattan aldığımız pay, yüzde 1'in üzerine çıktı" dedi.
1.02.2022 Ekonomi
İstanbul’da sahte alkol deposuna baskın: 1 buçuk ton metil alkol ele geçirildi
İstanbul’da sahte alkol deposuna baskın: 1 buçuk ton metil alkol ele geçirildi İstanbul’da sahte alkol üretilen ve dağıtımı yapıldığı depolardan birine baskın yapan polis ekipleri, dağıtıma hazır 1 buçuk tonluk metil alkol ele geçirdi, 2 kişi de gözaltına alındı.
17.12.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tütün Mamülleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tütün mamülleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.