Antalya için turuncu kodlu uyarı yapılmıştı! Dolu yağdı
Antalya için turuncu kodlu uyarı yapılmıştı! Dolu yağdı Meteoroloji'nin dün 'turuncu kod' ile uyardığı Antalya'da bu sabah dolu etkili oldu. Yarım saat yağan dolu sonrası kent merkezinde zemin, beyaz örtüyle kaplandı.
15.12.2021 Gündem
Meteoroloji uyardı! 22 ilde sarı, 14 ilde turuncu alarm! Kar, sağanak ve fırtına...
Meteoroloji uyardı! 22 ilde sarı, 14 ilde turuncu alarm! Kar, sağanak ve fırtına... Meteoroloji'nin hava durumu raporunda 22 şehre sarı, 14 şehre ise turuncu uyarı yapıldı. Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, batı ve orta Karadeniz sağanak yağışlı, yer yer kar yağışlı olacak. Yağışların Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeyinin yüksekleri, Erzurum çevreleri ve Edirne'nin güney kesimlerinde yer yer karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz ile Muğla'nın doğu ilçeleri, Giresun, Malatya, Elazığ, Erzincan, Tunceli ve Bingöl çevrelerinde yağışların kuvvetli olması bekleniyor. Öte yandan Ankara'da sabah saatlerinde başlayan yağmur, yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı.
13.01.2021 Gündem
Meteoroloji'den 'sarı' ve 'turuncu' uyarı!
Meteoroloji'den 'sarı' ve 'turuncu' uyarı! Meteoroloji Genel Müdürlüğünün internet sitesi üzerinden yayınlanan tahminlerde Türkiye genelinde 4 il için turuncu, 20 il için ise sarı kodlu "sağanak yağış" uyarısında bulunuldu. Meteoroloji vatandaşlara sel, su baskını, yıldırım gibi afetlere karşı dikkatli olmaları çağrısında bulundu. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir'de bugün hava nasıl olacak? İşte 13 Aralık 2020 Pazar Türkiye geneli hava durumu tahminleri...
13.12.2020 Gündem
Meteoroloji'den turuncu uyarı! Gece başlıyor...
Meteoroloji'den turuncu uyarı! Gece başlıyor... Meteoroloji, Bursa ve çevre illerde kuvvetli yağış beklendiğini açıklayıp bu gece 01.00'dan yarın gece 23.59'a kadar geçerli olmak üzere 'turuncu uyarı' yayınladı.
2.05.2020 Yaşam