Türkiyeye Destek

Türkiyeye Destek

Son dakika Türkiyeye destek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türkiyeye destek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türkiyeye destek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkiyeye Destek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkiyeye destek gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 türkiyeye destek haberi bulunmuştur. Tüm türkiyeye destek haberleri aşağıda listelenmiştir.
İdlib'deki saldırıya peş peşe kınamalar!
İdlib'deki saldırıya peş peşe kınamalar! Fransa, İdlib'de gerginliği azaltma konusunda verdiği taahhütleri yerine getirmemesi nedeniyle Esed rejimini ve Rusya'yı kınadı. Fransa Dışişleri Bakanı Le Drian: "Suriye'nin kuzeybatısında dün Türk güçlerine yönelik yapılan saldırının ardından (Mevlüt) Çavuşoğlu'na başsağlığı dileklerimi ilettim ve Fransa'nın Türkiye ile dayanışma içerisinde olduğunu söyledim" açıklamasını yaptı. Öte yandan İngiltere, İdlib'de Türk askerlerin şehit edilmesini kınadı.
28.02.2020 Dünya
'Türkiye'yi her türlü terörizme karşı destekliyoruz'
'Türkiye'yi her türlü terörizme karşı destekliyoruz' Pakistan Federal Eğitim, Mesleki Eğitim ve Ulusal Miras Bakanı Shafqat Mahmood, ülkesinin Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile mücadelede Türkiye'ye her zaman destek verdiğini belirterek, "Pakistan'da bir terör örgütü tarafından yönetilen bütün bu okulları aldık ve Maarif Vakfına teslim ettik. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve Türkiye halkını her türlü terörizme karşı destekliyoruz." dedi
9.10.2019 Dünya
İsveç'ten Türkiye'nin AB üyeliğine destek
İsveç'ten Türkiye'nin AB üyeliğine destek İsveç hükümeti, Makedonya ile Türkiye'ye AB'ye katılım yolunda destek vermeye devam edileceğini açıkladı
29.09.2021 Gündem
'Türkiye'nin düşmanı bizim de düşmanımızdır'
'Türkiye'nin düşmanı bizim de düşmanımızdır' Pakistan Dışişleri Bakanı Hoca Muhammed Asıf, "Türkiye'nin düşmanları, Pakistan'ın da düşmanlarıdır." dedi
13.09.2017 Dünya
Macaristan'dan Türkiye'ye destek!
Macaristan'dan Türkiye'ye destek! Macaristan Dışişleri ve Dış Ticaret Bakanı Peter Szijjarto, Macaristan'ın terörle mücadele konusunda Türkiye'nin yanında durduğunu belirterek, "(Macaristan) 15 Temmuz darbe girişiminden daha çok darbe girişiminde bulunanların hukuku konusunda endişelenen Avrupa'daki sesleri de reddediyor." dedi
3.03.2017 Dünya
'Türkiye için gerekeni yaparız!'
'Türkiye için gerekeni yaparız!' NATO'dan Türkiye'ye destek mesajı
29.09.2021 Gündem
Fuat Oktay'dan, İmamoğlu açıklaması: Trajikomik bir görüntü
Fuat Oktay'dan, İmamoğlu açıklaması: Trajikomik bir görüntü Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İmamoğlu davasına ilişkin, “Karar henüz kesinleşmemiştir. Bu kararın daha istinaf ve Yargıtay aşamaları bulunmaktadır. Kararı verecek olan ne yürütme ne TBMM ne de karalama siyasetiyle muhalefettir. Şayet verilen kararda herhangi bir eksik veya yanlış varsa, bunun düzeltileceği yer yine yargı kademeleridir. Mahkeme kararlarının arkasında siyasi akıl aramak, siyasal akılsızlığın ta kendisidir" dedi.
16.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kimyasal silah' iddialarına sert tepki: Yargıda hesabını verecek bedelini ödeyecekler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kimyasal silah' iddialarına sert tepki: Yargıda hesabını verecek bedelini ödeyecekler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Mahalle Bizim, Gençlik Bizim' programında konuştu. Erdoğan 'TSK kimyasal silah kullandı' iddialarına sert tepki göstererek, "Yargıda hesabını verecekler, üzerlerine gidiyoruz, gideceğiz. Bunları meydanı boş bırakmak suretiyle istediğiniz gibi dolaşın diyemeyiz" dedi.
22.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bosna Hersek'te dünyaya duyurdu: İki ülke arasında kimlik kartıyla seyahat yapılabilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bosna Hersek'te dünyaya duyurdu: İki ülke arasında kimlik kartıyla seyahat yapılabilecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Caferoviç, konsey üyeleri Komsic ve Dodik ile anlaşmaların imza töreni sonrası ortak basın toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir yeni adımı da özellikle artık kimlik kartlarıyla, özellikle Bosna Hersek - Türkiye arasındaki gidiş-gelişleri yapabilme kararını verdik. Bundan böyle Türkiye'den Bosna Hersek'e, Bosna Hersek'ten de Türkiye'ye kimlik kartlarıyla seyahat edilebilecek" dedi.
6.09.2022 Siyaset
Kritik NATO zirvesinde Türkiye istediğini aldı İsveç ve Finlandiya'ya vetosunu kaldırdı! İşte 11 maddelik mutabakat metni...
Kritik NATO zirvesinde Türkiye istediğini aldı İsveç ve Finlandiya'ya vetosunu kaldırdı! İşte 11 maddelik mutabakat metni... İspanya'nın başkenti Madrid'de başlayan NATO Zirvesi’nde, İsveç ve Finlandiya’nın başvurusuna Türkiye’nin koyduğu veto aşıldı. İki ülke terörle mücadelede Türkiye ile tam dayanışma ve işbirliği ile silah ambargosu olmayacağı garantisi verdiler. Türkiye de iki ülkenin üyeliği önündeki engelleri kaldırdı.
29.06.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO Zirvesi'nde ambargo tepkisi: Hiçbir makul açıklaması yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO Zirvesi'nde ambargo tepkisi: Hiçbir makul açıklaması yok Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi'nin ardından açıklama yaptı. Erdoğan sözlerine "Ukrayna'nın toprak bütünlüğüne desteğimizi güçlü biçimde vurguladık." bilgisini vererek başladı. Erdoğan, "Savaşın başından itibaren Montrö sözleşmesinin yetkilerini Karadeniz'de gerilimi düşürmek için kullanıyoruz." dedi. Erdoğan, "Savunma Sanayimizin önüne bizzat bazı müttefiklerimiz tarafından koyulan kısıtlamaların kaldırılması ortak menfaatimizedir. Bu konudaki beklentilerimizi liderle açıkça paylaştım. Müttefikler arasında gizli-açık ambargoların gündeme dahi gelmemesi gerekir." dedi. Erdoğan konuşmasının devamında, "Türkiye NATO'nun caydırıcılık ve savunma tedbirlerine katkı vermeye devam edecektir" sözlerini kullandı.
24.03.2022 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli'den 'sokak' çıkışı: Sandık diyorsanız 2023 Haziran ayını bekleyeceksiniz
MHP lideri Devlet Bahçeli'den 'sokak' çıkışı: Sandık diyorsanız 2023 Haziran ayını bekleyeceksiniz Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli 16. Dönem Sertifika Töreni'nde konuştu. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu, 'sokağa çıkmayacağız' diyor. Sokağa dökülseniz ne yazar, dökülmeseniz ne yazar. Sandık diyorsanız 2023 Haziran ayını bekleyeceksiniz." dedi.
8.01.2022 Siyaset
Tataristan Cumhurbaşkanı: Türkiye topraklarına yatırım gerçekleştirmek istiyoruz
Tataristan Cumhurbaşkanı: Türkiye topraklarına yatırım gerçekleştirmek istiyoruz Tataristan Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov, Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde bulunan Gebze Kimya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde incelemelerde bulunarak, "Tataristan'da birçok Türk şirketi kendi yatırımlarını gerçekleştirdi. Bizim de öyle bir düşüncemiz var. Türkiye topraklarına yatırım gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.
23.06.2021 Ekonomi
TBMM Başkanı Şentop'tan flaş HDP açıklaması
TBMM Başkanı Şentop'tan flaş HDP açıklaması TBMM Başkanı Mustafa Şentop gündeme dair açıklamalarda bulundu. Şentop, HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun vekilliğinin düşürülmesi ile ilgili olarak, 'Daha önce de milletvekilliği düşenler oldu. Ortada kesin bir hüküm olup olmadığı önemli. Ortada kesin bir hüküm var' ifadelerini kullandı.
18.03.2021 Gündem
Azerbaycan ordusu Türk bayrağını Karabağ'a dikti
Azerbaycan ordusu Türk bayrağını Karabağ'a dikti Azerbaycan ve Ermenistan arasında imzalan Dağlık Karabağ anlaşmasının etkileri sürerken, Azerbaycan ordusu Karabağ'ın tepesine Türk bayrağı dikti.
19.11.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM'ye video mesaj
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM'ye video mesaj Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyinin yapısını eleştirerek, "BM sistemini yeniden etkin kılmak için öncelikle Güvenlik Konseyini reforma tabi tutmamız gerekiyor. 7 milyarı aşkın insanın kaderini 5 ülkenin insafına bırakan bir konsey yapısı adil de sürdürülebilir de değildir" dedi.
21.09.2020 Gündem
Türkiye'ye böyle teşekkür etti!
Türkiye'ye böyle teşekkür etti! Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yaşayan Suriyeli terzi Muhammed Khaled Alhajeleh, iş yerine astığı tabela ile Türkiyeye teşekkür etti.
22.08.2020 Yaşam
İhtiyaç sahiplerine 10 bin 'Ramazan Dayanışma Paketi'
İhtiyaç sahiplerine 10 bin 'Ramazan Dayanışma Paketi' Hepsiburada, İçişleri Bakanlığı koordinasyonu ile Ramazan ayına özel dayanışma seferberliğini hayata geçirdi. İlk aşamada ramazan ayı boyunca, 10 bin Ramazan Dayanışma Paketi tedarik edilerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.
28.04.2020 Ekonomi
Karantinadan çıkan Nagihan: Ölüm korkusu başlayınca Türkiye'ye getirildik
Karantinadan çıkan Nagihan: Ölüm korkusu başlayınca Türkiye'ye getirildik İtalya'dan getirildikten sonra yerleştirildikleri yurttan, 14 günlük karantina sürelerinin tamamlanmasının ardından evlerine gönderilen 401 öğrenciden Nagihan Şahin (25), "İtalyada durumlar kötüyü gitmeye başlayınca endişelenmeye başladık. İtalyada büyük korkular yaşadık. Ölüm korkusu yaşamaya başlayınca da Türkiyeye getirildik" dedi.
11.04.2020 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Bu kalleşliğin hesabını verecekler
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Bu kalleşliğin hesabını verecekler AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İdlib'de Türk askerlerine gerçekleştirilen hava saldırısına ilişkin, "Bu saldırıdan sonra rejim unsurları bütün kara ve hava unsuralarıyla düşman unsur haline gelmiştir. Onlara gerekli cevaplar veriliyor ve verilmeye devam edecektir. Rejim unsurları Türkiye Cumhuriyeti için artık düşman unsurudur." dedi.
28.02.2020 Siyaset
Türkiye Eğilimleri Araştırması'nın sonuçları açıklandı
Türkiye Eğilimleri Araştırması'nın sonuçları açıklandı 'Türkiye Eğilimleri Araştırması'nın 2019 yılı sonuçları açıklandı. 2010 yılından bu yana Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Aydın koordinasyonunda akademik bir ekip tarafından sürdürülen ve Türkiyenin gündemi ile geleceğe yönelik olası sorunlara kamuoyunun bakışını tespit eden araştırma 26 ilde 18 yaş üzeri bin kişiyle yapıldı. Araştırmada farklı ülkelerin Türkiyeye tehdit olarak algılanıp algılanmadıkları sorgulandığında, ABD yüzde 64,5 ile ilk sırayı alırken, yüzde 55,6 ile İsrail ikinci, yüzde 49,2 ile İngiltere üçüncü sırada yer aldı. Türkiyenin en yakın dostu-müttefiki olarak görülen ülke ise yüzde 56,5 ile yine Azerbaycan oldu. Azerbaycanı KKTC ve Özbekistan takip etti.
15.01.2020 Gündem
MasterChef Cemre ilk iş olarak bakın ne yaptı?
MasterChef Cemre ilk iş olarak bakın ne yaptı? Türkiyeyi ekran başına kilitleyen MasterChef 2019 Şampiyonu Cemre Uyanık, şampiyon olduktan hemen sonra yaptığıyla gönüllerin de şampiyonu oldu. MasterChef Cemre, 'Aslında Amerika'dan yarışmaya katılmak için gelmedim' diyerek asıl amacının ne olduğunu da açıkladı. İşte MasterChef Cemre'nin birincilik ödülünü aldıktan sonra ilk yaptığı o örnek hareket...
30.12.2019 Televizyon
Bakan Albayrak canlı yayında indirimi duyurdu: Yarın başlıyor...
Bakan Albayrak canlı yayında indirimi duyurdu: Yarın başlıyor... Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak "İnşallah 2019'u büyüme tarafında pozitif bir rakamla kapatacağız. Yeni ekonomik program ile birlikte enflasyonda yüzde 5'in altına ineceğiz. Bugün, istihdama katkı sağlamak adına 3 kamu bankamızla istihdam odaklı kredi paketini devreye alıyoruz" dedi.
31.10.2019 Ekonomi
Yeni yasama yılı başladı
Yeni yasama yılı başladı 19 Temmuz'da tatile giren TBMM Genel Kurulu, mesaisine yeniden başladı. Meclis açılışı öncesi Atatürk Anıtı'nda tören düzenlendi. Meclis'e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı törenle karşılayan TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Meclis açılış konuşmasını yaptı. Şentop'un konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.
1.10.2019 Siyaset
Devlet Bahçeli: Sıra Fırat’ın doğusuna gelmiştir
Devlet Bahçeli: Sıra Fırat’ın doğusuna gelmiştir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli "Sıra Fırat’ın doğusuna gelmiştir. Türk milleti zilleti muhakkak alt edecektir. Bunun başka çaresi yoktur"dedi.
14.09.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Türkiyeye Destek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkiyeye destek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.