Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi

Son dakika Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkiye milli olimpiyat komitesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 269 türkiye milli olimpiyat komitesi haberi bulunmuştur. Tüm türkiye milli olimpiyat komitesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eda Erdem heykeli nerede? Fenerbahçeli voleybolcu Eda Erdem Dündar kimdir (hayatı), nereli, kaç yaşında?
Eda Erdem heykeli nerede? Fenerbahçeli voleybolcu Eda Erdem Dündar kimdir (hayatı), nereli, kaç yaşında? Fenerbahçeli voleybolcu ve milli takımın kaptanı Eda Erdem Dündar'ın heykeli açıldı. Açılış töreninde konuşan Eda Erdem, "Bana öyle bir şey armağan ettiniz ki, kendimi ne zaman kötü hissetsem bu heykele bakacağım" dedi.
9.03.2024 Gündem
Murat Kurum: İstanbul’umuzu küresel sporun başkenti yapmak istiyoruz
Murat Kurum: İstanbul’umuzu küresel sporun başkenti yapmak istiyoruz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum; "2027 Avrupa Oyunları ve 2036 Olimpiyat Oyunları’nı İstanbul’a getirmek için çalışacağız" dedi.
10.02.2024 Gündem
Usta gazeteciye Rotary'den meslek hizmet ödülü
Usta gazeteciye Rotary'den meslek hizmet ödülü Adana Tepebağ Rotary Kulübü Gazeteci-Yazar Ramazan Şanıvar’ı Meslek Hizmet Ödülü’ne layık gördü.
1.02.2024 Adana
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi Fanatik Gazetesi ev sahipliğinde, Bitexen, Petrol Ofisi, Türkiye İş Bankası, Ülker, Vestel ve Qnet sponsorluğunda düzenlenen Fanatik Sports & Business Summit 2023, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılında Türk sporunu ileri taşıyan sporcular ve yöneticilerin katılımıyla bugün gerçekleşti.
27.12.2023 Şampiy10
Hasan Arat kimdir, nereli, ne iş yapıyor? İşte Beşiktaş'ın 35. yeni başkanının biyografisi
Hasan Arat kimdir, nereli, ne iş yapıyor? İşte Beşiktaş'ın 35. yeni başkanının biyografisi Beşiktaş Kulübünün olağanüstü genel kurulunda Hasan Arat başkan seçildi. Söz konusu gelişöenin ardından Hasan Arat'ın kim olduğu, sorgulanmaya başlandı. Peki, Hasan Arat kimdir? Hasan Arat kaç yaşında, nereli, ne iş yapar?
4.12.2023 Şampiy10
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 69. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Görkemli gecede 2022 yılının en başarılı isimleri belli oldu.
3.05.2023 Şampiy10
Halit Kıvanç'a veda! Son yolculuğuna uğurlandı
Halit Kıvanç'a veda! Son yolculuğuna uğurlandı Türk spor basınının duayen ismi Halit Kıvanç bugün son yolculuğuna uğurlandı. Kıvanç için ilk olarak kurucuları arasında yer aldığı Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin Levent'teki binasında bir tören düzenlendi. Halit Kıvanç'ın naaşı, Zincirlikuyu Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.
27.10.2022 Magazin
Halit Kıvanç 97 yaşında hayatını kaybetti
Halit Kıvanç 97 yaşında hayatını kaybetti Radyo ve televizyon sunucusu Halit Kıvanç, 97 yaşında hayatını kaybetti. Kıvanç'ın cenazesi 27 Ekim Perşembe günü Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.
25.10.2022 Gündem
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 7. kez düzenlenen “68. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni muhteşem bir geceyle Volkswagen Arena’da yapıldı. 'Yılın sporcusu' Olimpiyat Şampiyonu Mete Gazoz seçildi. Erdoğan Demirören Büyük Ödülü ise Dünya Etnospor Konfederasyonu'na verildi.
31.03.2022 Şampiy10
68'inci Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'nde Büyük Jüri Toplantısı yapıldı
68'inci Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'nde Büyük Jüri Toplantısı yapıldı P&Gnin markası Gillette ile Milliyet Gazetesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türkiyenin en prestijli ödül töreni olan 68'inci Gillette Milliyet Yılın Sporu Ödüllerinin büyük jüri toplantısı gerçekleştirildi. Halk oylamasına sunulacak olan 2021 yılının spordaki enleri, jüri tarafından belirlendi.
22.12.2021 Şampiy10
Araba kiralayanlar dikkat! Flaş karar
Araba kiralayanlar dikkat! Flaş karar Araç kiralayan binlerce kişi veya firmayı ilgilendiren bir mahkeme kararı çıktı. Mahkeme, uzun yıllardır müşterisi olduğu firmanın aracını zamanında teslim etmeyen Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play Konseyi eski Başkanı Murat Faruk Özbay’a ‘güveni kötüye kullanmak’ suçundan hapis cezası verdi. Hukukçular “Bu karar, araç kiralayan ev kiralayan herkesin bu cezayı alabileceğini gösteriyor” uyarısı yaptı.
14.10.2021 Ekonomi
67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 6. kez düzenlenen “67. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Muhteşem gecede 'Sporun Oscarları' sahiplerini buldu. Gecenin en çok merak edilen ödüllerinden biri olan 67. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödülü'nü başarılı milli cimnastikçimiz İbrahim Çolak kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Busenaz Sürmeneli maçı ne zaman? Busenaz Sürmeneli boks maçı saat kaçta, hangi kanalda, canlı izlenebilecek mi? Sürmeneli’nin son maçı…
Busenaz Sürmeneli maçı ne zaman? Busenaz Sürmeneli boks maçı saat kaçta, hangi kanalda, canlı izlenebilecek mi? Sürmeneli’nin son maçı… Milli boksörümüz Busenaz Sürmeneli 69 kiloda Hindistanlı rakibi Lovlina Borgohain'i yenerek finale yükseldi. Tokyo 2020'de finale yükselen Buse Naz Çakıroğlu’nun ardından Busenaz Sürmeneli de bu gururu Türkiye’ye yaşattı. Busenaz Sürmeneli maçı ne zaman, Sürmeneli’nin boks maçı saat kaçta, hangi kanalda?
4.08.2021 Gündem
5 hakemden tam puan! Buse Naz Çakıroğlu ve Busenaz Sürmeneli finalde
5 hakemden tam puan! Buse Naz Çakıroğlu ve Busenaz Sürmeneli finalde 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın 12. gününde boksta kadınlar 51 kiloda Buse Naz Çakıroğlu, finale çıkmasının ardından Busenaz Sürmeneli de kadınlar 69 kiloda finale adını yazdırdı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Sadece Türkiye değil Avrupa da 'Kardelenleri' konuşuyor
Sadece Türkiye değil Avrupa da 'Kardelenleri' konuşuyor Avrupa Ritmik Jimnastik Şampiyonası’nda zirveye çıkan Duygu, Azra, Peri, Nil ve Eda'nın başarı öyküsü alkış topladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
"2020 Mustafa V. Koç Spor Ödülü"nün sahibi, milli sporcu İbrahim Çolak  oldu
"2020 Mustafa V. Koç Spor Ödülü"nün sahibi, milli sporcu İbrahim Çolak oldu Milli sporcu İbrahim Çolak, sporla ilgili pek çok kişi ve kurumdan gelen aday önerileri arasından, seçici kurul ve jüri değerlendirmesi sonucunda "2020 Mustafa V. Koç Spor Ödülü"ne layık görüldü.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Galatasaray - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Derbi ne zaman? GS FB maçı muhtemel 11'leri
Galatasaray - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Derbi ne zaman? GS FB maçı muhtemel 11'leri Süper Lig'in 3. haftasında sezonun ilk büyük karşılaşması Galatasaray - Fenerbahçe maçı için nefesler tutuldu. Galatasaray - Fenerbahçe 392. randevuya çıkıyor. Her iki takımın taraflarları Galatasaray Fenerbahçe karşılaşmasının saatini ve kanalını merak ediyor. Peki, Galatasaray - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? GS FB maçı muhtemel 11'leri...
27.09.2020 Gündem
Bakan Kasapoğlu Avrupa Oyunları Açılış Törenini izledi
Bakan Kasapoğlu Avrupa Oyunları Açılış Törenini izledi 2. Avrupa Oyunları, ev sahibi Belarus’un başkenti Minsk'te gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı. Töreni, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu da izledi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Gillette ve Milliyet, 35 bin öğrenciye spor desteği verdi
Gillette ve Milliyet, 35 bin öğrenciye spor desteği verdi Milliyet ve Gillete tarafından bu yıl 65'incisi düzenlenen Türkiye’nin en prestijli spor ödülü Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri töreninde hayata geçirilen ‘35 bin öğrenciye spor malzemesi desteği’ projesi kapsamında Gaziantep’te ilk spor malzemesi dağıtıldı. Törende konuşan Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, sayının 100 bine çıkması talebinde bulundu. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ise Demirören'in bu talebi üzerine destek verilecek öğrenci sayısının 150 bine çıkacağını söyledi.
16.04.2019 Futbol
Gillette Milliyet Ödülleri'nde oylar 35 bin çocuğun ihtiyacını karşılayacak
Gillette Milliyet Ödülleri'nde oylar 35 bin çocuğun ihtiyacını karşılayacak Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde kullanılacak her oy, 35 bin çocuğa spor ekipmanı olarak geri dönecek.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Genç sporculara ödül
Genç sporculara ödül Işık Okulları ve Işık Spor Kulübünde spor yaparak başarıya ulaşan ve milli takım forması giyen genç sporcular, Erenköy Kampüsü Osman Erbelger Oditoryumu'nda düzenlenen törende onurlandırıldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde “Sporun En İyileri” adayları belirlendi
Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde “Sporun En İyileri” adayları belirlendi Dünyanın en uzun soluklu spor ödülleri projesi olan ve bu yıl dördüncü kez P&G’nin lider erkek bakım markası Gillette iş birliğiyle düzenlenecek 65. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde halk oylamasına sunulacak aday listesi Büyük Jüri tarafından belirlendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Seyit Mehmet Özkan dünya fair play ödülüne aday
Seyit Mehmet Özkan dünya fair play ödülüne aday TMOK Fair Play Komisyonu Başkanı Erdoğan Arıpınar: "Altınordu'nun sistemi ve çalışmalarından dolayı kulüp başkanı Seyit Mehmet Özkan'ı dünya fair play ödülüne aday göstereceğiz"
15.09.2018 TFF 1.Lig
Amacımız başarılı rol modelleri desteklemek
Amacımız başarılı rol modelleri desteklemek Mustafa V. Koç Spor Ödülü bu yıl ilk Türk kadın güreşçi Yasemin Adar’a giderken törende konuşan Caroline Koç, “İyi refah seviyesi sadece ekonomi ile olmaz. Kültür, sanat ve sportif başarı ile olur. Biz de başarılı rol modelleri ödüllendirip sportmenliği teşvik ediyoruz” dedi
11.09.2018 Ekonomi
Boğaziçi'ndeki yarışta rahatsızlanan yüzücü hayatını kaybetti
Boğaziçi'ndeki yarışta rahatsızlanan yüzücü hayatını kaybetti Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından bu yıl 30. kez düzenlenen Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı'nda rahatsızlanan yüzücü Mehmet Baykal, hayatını kaybetti.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkiye milli olimpiyat komitesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.