Türkiye Jokey Kulübü

Türkiye Jokey Kulübü

Son dakika Türkiye Jokey Kulübü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türkiye Jokey Kulübü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türkiye Jokey Kulübü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkiye Jokey Kulübü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkiye jokey kulübü gelişmeleri de dahil olmak üzere 179 türkiye jokey kulübü haberi bulunmuştur. Tüm türkiye jokey kulübü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uğurcan Demirbaş kimdir, nereli, kaç yaşındaydı? TJK genç apranti Uğurcan Demirbaş neden öldü?
Uğurcan Demirbaş kimdir, nereli, kaç yaşındaydı? TJK genç apranti Uğurcan Demirbaş neden öldü? TJK, genç apranti Uğurcan Demirbaş'ın bir kaza sonucu hayatını kaybetti. Türkiye Jokey Federasyonu'nun genç apranti Uğurcan Demirbaş'ın başına gelenlerden sonra Uğurcan Demirbaş kimdir, kaç yaşındaydı, neden öldü? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
13.07.2022 Yaşam
Türkiye Jokey Kulübü (TJK) iş garantili seyis kursu düzenliyor! Kursiyerlere aylık 1000 TL burs verilecek!
Türkiye Jokey Kulübü (TJK) iş garantili seyis kursu düzenliyor! Kursiyerlere aylık 1000 TL burs verilecek! Türkiye Jokey Kulübü (TJK) duyurdu! Karacabey Atçılık Eğitim Merkezi'nde Seyisbaşı (Çalıştırıcı Seyis) kursu düzenleyecek. Kurs yatılı olacak ve kurs süresince kursiyerlerin tüm eğitim ve iaşe masrafları Türkiye Jokey Kulübü tarafından karşılanacak. Ayrıca, kursiyerlere 1000 TL burs ödenecek. Peki, TJK seyislik kursu başvurusu nasıl yapılır? TJK seyislik kursu başvuru şartları ne? İşte detaylar…
27.04.2022 Personel Alımı
Sanatçı Faruk Tınaz’ın ölümünde korkunç iddia: Doktor hazırlanan raporu...
Sanatçı Faruk Tınaz’ın ölümünde korkunç iddia: Doktor hazırlanan raporu... Sanatçı Faruk Tınaz (65) ile ilgili, ‘ölümünde doktor ihmali olduğu’ iddiası ile yürütülen soruşturmanın detayları ortaya çıktı. Savcılık dilekçesinde, Tınaz’ın pankreas kanseri olduğunu ortaya koyan raporun, Doktor A.A. tarafından okunmadığı öne sürüldü.
25.12.2021 Gündem
65 yaşında hayatını kaybeden Faruk Tınaz'ın eşinden 'doktor ihmali' iddiası
65 yaşında hayatını kaybeden Faruk Tınaz'ın eşinden 'doktor ihmali' iddiası Şarkılarıyla bir döneme damga vuran Türk Sanat Müziği Sanatçısı Faruk Tınaz, 65 yaşında pankreas kanserinden dolayı İstanbul’da yaşamını yitirdi. Atları çok sevdiği ve at sahibi de olduğu bilinen Türkiye Jokey Kulübü asli üyesi olan Tınaz için Veliefendi Hipodrumu Şeref Tribünü önünde veda töreni düzenlendi. Törende konuşan Tınaz’ın eşi Canan Tınaz, doktorun raporu doğru okumaması dolayısıyla teşhisin yanlış konulduğunu söyledi.
24.12.2021 Magazin
Faruk Tınaz kimdir, neden öldü, hastalığı neydi? İşte Fırat Tınaz’ın son hali…
Faruk Tınaz kimdir, neden öldü, hastalığı neydi? İşte Fırat Tınaz’ın son hali… Türk Sanat Müziği'nin usta isimlerinden Faruk Tınaz hayatını kaybetti. 65 yaşındaki ünlü sanatçı uzun süredir kanser tedavisi görüyordu. Peki, Faruk Tınaz kimdir? İşte Fırat Tınaz’ın son hali ve biyografisi...
23.12.2021 Magazin
Ünlü şarkıcı Faruk Tınaz hayatını kaybetti
Ünlü şarkıcı Faruk Tınaz hayatını kaybetti 65 yaşındaki Faruk Tınaz'ın bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü öğrenildi. Tınaz bugün İstanbul'da hayatını kaybetti. Tınaz aynı zamanda Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu üyesiydi.
23.12.2021 Magazin
Veliefendi'de atıyla devrilmişti! Eszter Jeles hayatını kaybetti
Veliefendi'de atıyla devrilmişti! Eszter Jeles hayatını kaybetti İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda 5 Eylül Pazar günü gerçekleştirilen Fegentri Amatör Kadın Biniciler Dünya Şampiyonası Koşusu’nda yaşanan kaza sonrasında ağır yaralanan Macar kadın binici Eszter Jeles, 13 günlük yaşam mücadelesi sonrasında hayatını kaybetti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kadın binici Ezster Jeles yaşam savaşını kaybetti
Kadın binici Ezster Jeles yaşam savaşını kaybetti Amatör Kadın Biniciler Dünya Şampiyonası Koşusu'nda Toms isimli attan düşen Eszter Jeles, yaşam savaşını yitirdi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
95. Gazi Koşusu'nu Burgas adlı atıyla jokey Ahmet Çelik kazandı
95. Gazi Koşusu'nu Burgas adlı atıyla jokey Ahmet Çelik kazandı Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına 1927 yılından bu yana düzenlenen Gazi Koşusu'nun 95'incisinin galibi, Burgas adlı atıyla Ahmet Çelik oldu. Jokey Ahmet Çelik, üst üste 7. Gazi Koşusu zaferini yaşayarak rekor kırdı.
10.11.2021 At Yarışı
Emekli maaşı ve ikramiye ödemeleri ile ilgili son dakika açıklaması! İçişleri Bakanlığı duyurdu...
Emekli maaşı ve ikramiye ödemeleri ile ilgili son dakika açıklaması! İçişleri Bakanlığı duyurdu... İçişleri Bakanlığı tek tek açıkladı. Emekli, yaşlı ve engelli aylıklarının ödemesiyle ilgili yeni gelişme. Belli oldu. Engelli ve yaşlı aylıkları ile sosyal destek ödemeleri hak sahiplerine nasıl ulaştırılacak? sorusu yüz binlerce vatandaş tarafından aranıyor. İçişleri Bakanlığı konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: 5-10 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek engelli ve yaşlı aylıkları ile sosyal destek ödemeleri kapsamında; PTT kartına ya da İban numarasına gönderilecek olanların haricindeki toplam 1 milyon 633 bin 094 hak sahibinin ödemeleri; valilerimizin koordinasyonunda ve Vefa sosyal destek grupları bünyesinde, PTT dağıtıcıları, kolluk görevlileri ve diğer kamu personeli aracılığıyla hak sahiplerine ikametlerinde teslim şeklinde yapılacaktır. Öte yandan İçişleri Bakanlığınca Çalışma İzinleri Görev Belgelerine ilişkin genelge yayımlandı. Çalışan ve iş yeri yetkilisinin imzasıyla düzenlenen manuel çalışma izni görev belgesinin geçerlilik süresi 7 Mayıs Cuma 24.00'e kadar uzatıldı.
2.05.2021 Gündem
Samet Erkuş kimdir? Jokey Samet Erkuş'un sağlık durumu nasıl?
Samet Erkuş kimdir? Jokey Samet Erkuş'un sağlık durumu nasıl? Türkiye Jokey Kulübü'nün (TJK) Adana yarışlarında, attan düşerek yaralanan jokey Samet Erkuş'un sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Samet Erkuş'un, ameliyata alındığı hastanedeki yoğun bakım tedavisi sürüyor. TJK'dan yapılan açıklamada, "Ameliyat sonrası yoğun bakımda tedavisi devam eden jokeyimizin durumu ciddiyetini korumaktadır." ifadeleri kullanıldı. Peki, Jokey Samet Erkuş kimdir? İşte Jokey Samet Erkuş hakkında merak edilenler...
20.04.2021 Gündem
Cumhuriyet koşusu ne zaman? Cumhurbaşkanlığı Koşusu saat kaçta? İşte atlar ve jokeyler!
Cumhuriyet koşusu ne zaman? Cumhurbaşkanlığı Koşusu saat kaçta? İşte atlar ve jokeyler! At yarışlarında 82. Cumhurbaşkanlığı Koşusu ve 40. Cumhuriyet Koşusu, 75. Yıl Ankara Hipodromu'nda yapılacak. Peki, Cumhuriyet Koşusu ve Cumhurbaşkanlığı Koşusu ne zaman, saat kaçta? İşte Cumhuriyet Koşusu ve Cumhurbaşkanlığı Koşusu atları ve jokeyleri...
14.11.2020 Gündem
Melisa Ural'dan aşk iddialarına cevap! 'Arkadaşımın nişanlısı'
Melisa Ural'dan aşk iddialarına cevap! 'Arkadaşımın nişanlısı' Sibel Can’ın kızı Melisa Ural, Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı’nın oğlu Serhan Adalı’yla ilişki yaşadığı iddiasına yanıt verdi.
7.11.2020 Magazin
94. Gazi Koşusu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Gazi Koşusu jokeyleri ve atları...
94. Gazi Koşusu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Gazi Koşusu jokeyleri ve atları... 94 yıldır kesintisiz düzenlenen, Türk yarışçılığının derbisi (G1) Gazi Koşusu’na geri sayım başladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına 1927 yılından bu yana düzenlenen Türk at yarışçılığının derbisi kabul edilen 94. Gazi Koşusu İstanbul’da yapılacak. Peki, 94. Gazi Koşusu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gazi Koşusu jokeyleri kimler? 94. Gazi Koşusu ikramiyesi ne kadar? İşte Gazi Koşusu jokeyleri ve atları...
27.08.2020 Gündem
İstanbul Valiliği'nden sokağa çıkma yasağı açıklaması!
İstanbul Valiliği'nden sokağa çıkma yasağı açıklaması! İstanbul Valiliği, sokağa çıkma kısıtlamasından kimlerin muaf tutulacağına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.
13.05.2020 Gündem
At yarışları ne zaman başlayacak? Türkiye Jokey Kulübü açıklama yaptı!
At yarışları ne zaman başlayacak? Türkiye Jokey Kulübü açıklama yaptı! Corona virüs nedeniyle diğer spor müsabakaları gibi at yarışları da yapılamıyordu. Pek çok kişi de at yarışları ne zaman başlayacağını merak ediyordu. Türkiye Jokey Kulübü (TJK) açıklama yaptı. Peki, at yarışları ne zaman başlayacak? İşte at yarışları ile ilgili Türkiye Jokey Kulübü'nün (TJK) açıklaması...
8.05.2020 Gündem
TJK, Ankara çıkarması yaptı
TJK, Ankara çıkarması yaptı Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı, Genel Sekreter Ahmet Özbelge ve Genel Müdür Tuncel Aydın’ın, bir dizi görüşme yapmak üzere bu sabah Ankara’ya gittiği öğrenildi.
10.11.2021 At Yarışı
Doğum için gittikleri ABD'de mahsur kaldılar
Doğum için gittikleri ABD'de mahsur kaldılar Galatasaray'ın eski yöneticisi Osman Hattat, 61 yaşında baba oldu. İş adamı ve yasak aşkı Gizem Burak, corona virüs yüzünden uçuşlar iptal edilince gizli doğum için gittikleri Amerika'da mahsur kaldı.
21.04.2020 Magazin
Türkiye Jokey Kulübü açıkladı! Deprem sonrası hipodromu açtı...
Türkiye Jokey Kulübü açıkladı! Deprem sonrası hipodromu açtı... Türkiye Jokey Kulübü, Elazığ'da deprem etkilenen vatandaşlar için Yurtbaşı ilçesinde bulunan hipodromun açık olacağını açıkladı.
24.01.2020 Gündem
Milyonluk safkanlar, binlerce kişiye istihdam sağlıyor
Milyonluk safkanlar, binlerce kişiye istihdam sağlıyor Türkiye'deki 9 hipodromda toplam 350 bin kişi çalışıyor, bu da yaklaşık 1.5 milyon kişiye aş veriyor.Bir yarış atının aylık maliyeti en az 7 bin TL.
30.11.2019 Ekonomi
Serdal Adalı'dan Anderson Talisca bombası!
Serdal Adalı'dan Anderson Talisca bombası! Beşiktaş'ta seçime kısa bir süre kala adaylar çalışmalarını hızlandırdı. Başkan adayı Serdal Adalı, seçilmesi durumunda gerçekleştireceği politikaları açıkladı.
18.10.2019 Beşiktaş
Seda Üren gözyaşlarına boğuldu
Seda Üren gözyaşlarına boğuldu 'Dünya Otizm Farkındalık Günü' kapsamında Türkiye Jokey Kulübü’nün düzenlediği etkinlikte, ünlü isimler bir araya geldi. Törende şarkıcı Seda Üren açıklama yaptığı sırada gözyaşlarını tutamadı.
4.04.2019 Magazin
Jokeyler at binmeme kararı aldılar
Jokeyler at binmeme kararı aldılar Türkiye Jokey Kulübü'nde görev alan jokeyler 20 Aralık günü Resmi Gazete'de yayınlanan At Yarışları Yönetmeliği ile Jokey Montlarında yapılan indirimlerin üzerine, gelecek yıldan itibaren at binmeme kararı aldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Ünlü jokey Halis Karataş korkuttu
Ünlü jokey Halis Karataş korkuttu Adana’daki Umutbey Koşusu'nda atıyla birlikte düşen şampiyon jokey Halis Karataş, hastaneye kaldırıldı. Göğüs ağrısı sebebiyle hastaneye sevk edilen Halis Karataş’ın, yapılan kontroller sonucu herhangi bir kırığı veya ciddi sağlık problemi olmadığı açıklandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Şampiyonun gerçek yüzü
Şampiyonun gerçek yüzü Efsane jokey Halis Karataş ile eşi Begüm Atman’ın ölümsüz aşkı ve yarış atı Bold Pilot’un gerçek hikayesi beyazperdeye taşındı.
6.10.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye Jokey Kulübü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkiye jokey kulübü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.