At Yarışı

At Yarışı

Son dakika at yarışı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan at yarışı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını at yarışı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

At Yarışı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan at yarışı gelişmeleri de dahil olmak üzere 388 at yarışı haberi bulunmuştur. Tüm at yarışı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarında ilk ayak müsabakası bu hafta sonu tamamlandı
Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarında ilk ayak müsabakası bu hafta sonu tamamlandı Binicilik dünyasının heyecanla beklediği, ilgiyle izlediği ve kıyasıya mücadele ettiği 2023 Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmaları bu hafta sonu Carpe Diem Equestrian Team Ana Sponsorluğunda İlk ayak müsabakasını gerçekleştirdi.
22.05.2023 Diğer Sporlar
Erzurum'da 'rahvan at' heyecanı; kadınlardan büyük ilgi
Erzurum'da 'rahvan at' heyecanı; kadınlardan büyük ilgi Erz'un Yakutiye ilçesinde 2'nci düzenlenen Geleneksel Rahvan Atları Koşusu'nda, renkli anlar yaşandı. Türkiye'nin dört bir yanında getirilen atların yarıştığı koşuya, erkeklerin yanı sıra kadınlar da büyük ilgi gösterdi.
4.09.2022 Yaşam
Gazi Koşusu’nu en çok kazanan jokey kim? Gazi Koşusu’nda en iyi dereceyi yapan at hangisi? Gazi Koşusu’nda tarihe geçen notlar!
Gazi Koşusu’nu en çok kazanan jokey kim? Gazi Koşusu’nda en iyi dereceyi yapan at hangisi? Gazi Koşusu’nda tarihe geçen notlar! 1927 yılından bu yana düzenlenen Türk at yarışçılığının derbisi Gazi Koşusu'nun 96’ıncısı için nefesler tutuldu. At yarışı tutkunlarının yakından takip ettiği Gazi Koşusu'nda ilk düzenlendiği tarihten bu yana en çok kazanan jokey merak ediliyor. Peki, Gazi Koşusu’nu en çok kazanan jokey kim? Gazi Koşusu’nda en iyi dereceyi yapan at hangisi? İşte detaylar…
26.06.2022 Diğer Sporlar
Trafikte ilginç anlar! Atla yarıştı, spiker gibi anlattı!
Trafikte ilginç anlar! Atla yarıştı, spiker gibi anlattı! Elazığ caddelerinde atla yolculuk yapan bir kişi, o anda yoldan geçen bir sürücü tarafından görüntülendi. Önünde ilerleyen atı gören sürücü at yarışı anlatır gibi video çekti. Video sosyal medyada birçok beğeni aldı.
29.05.2022 Yaşam
Trafikte atla yarıştı, araç sürücüsü de spiker gibi anlattı!
Trafikte atla yarıştı, araç sürücüsü de spiker gibi anlattı! Elazığ caddelerinde atla yolculuk yapan bir kişi, o anda yoldan geçen bir sürücü tarafından görüntülendi. Önünde ilerleyen atı gören sürücü at yarışı anlatır gibi video çekti. Video sosyal medyada birçok beğeni aldı.
29.05.2022 Yaşam
Akrep Nalan öldü mü, son hali? Akrep Nalan kimdir, neden akrep deniliyor? İşte Akrep Nalan şarkıları ve hayatı…
Akrep Nalan öldü mü, son hali? Akrep Nalan kimdir, neden akrep deniliyor? İşte Akrep Nalan şarkıları ve hayatı… Akrep Nalan öldü mü? Akrep Nalan lakaplı sanatçı Füsun Nalan Açın (67) hayatını kaybetti. Akrep Nalan neden öldü, Akrep Nalan kimdir, hastalığı ne? Neden akrep deniliyordu?
20.04.2022 Magazin
Akrep Nalan hayatını kaybetti!
Akrep Nalan hayatını kaybetti! Akrep Nalan lakaplı sanatçı Füsun Nalan Açın (67) hayatını kaybetti. Hayat Bilgisi dizisinde hayat verdiği Fidan Hoca karakteri ile hafızalarda yer edinen Akrep Nalan'ın ölüm haberini Özgür Aras, sosyal medya hesabından duyurdu.
4.03.2022 Magazin
Korkunç cinayeti adli tıp kurumu raporu çözecek!
Korkunç cinayeti adli tıp kurumu raporu çözecek! Bursa'da alacak meselesinden ganyan bayisinde çıkan kavgada, Aydın Aktaş'ı (53) öldürüp, 2 kişiyi de yaraladıkları suçlamasıyla tutuklanan Murat Beran (63) ve Cengiz Beran (50) ile tutuksuz sanık Kadir Beran'ın (35) yargılanmasına devam edildi. Tutuklu sanıkların tahliye talebini reddeden mahkeme heyeti, maktulün kesin ölüm nedeninin anlaşılması için İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan ek rapor istedi.
12.12.2021 Gündem
Takside skandal görüntüler! Seyir halindeyken açıp izledi
Takside skandal görüntüler! Seyir halindeyken açıp izledi İstanbul'da taksilere yönelik denetimler kazaya davetiye çıkaran görüntüleri değiştirmeye yetmedi. Esenyurt'ta bir taksi sürücüsü, direksiyon başında at yarışı izledi. Bir başka görüntüde ise Beşiktaş'ta taksiye alınan fazla yolcular cep telefonu kameralarına yansıdı.
3.11.2021 Gündem
Emekli maaşı ve ikramiye ödemeleri ile ilgili son dakika açıklaması! İçişleri Bakanlığı duyurdu...
Emekli maaşı ve ikramiye ödemeleri ile ilgili son dakika açıklaması! İçişleri Bakanlığı duyurdu... İçişleri Bakanlığı tek tek açıkladı. Emekli, yaşlı ve engelli aylıklarının ödemesiyle ilgili yeni gelişme. Belli oldu. Engelli ve yaşlı aylıkları ile sosyal destek ödemeleri hak sahiplerine nasıl ulaştırılacak? sorusu yüz binlerce vatandaş tarafından aranıyor. İçişleri Bakanlığı konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: 5-10 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek engelli ve yaşlı aylıkları ile sosyal destek ödemeleri kapsamında; PTT kartına ya da İban numarasına gönderilecek olanların haricindeki toplam 1 milyon 633 bin 094 hak sahibinin ödemeleri; valilerimizin koordinasyonunda ve Vefa sosyal destek grupları bünyesinde, PTT dağıtıcıları, kolluk görevlileri ve diğer kamu personeli aracılığıyla hak sahiplerine ikametlerinde teslim şeklinde yapılacaktır. Öte yandan İçişleri Bakanlığınca Çalışma İzinleri Görev Belgelerine ilişkin genelge yayımlandı. Çalışan ve iş yeri yetkilisinin imzasıyla düzenlenen manuel çalışma izni görev belgesinin geçerlilik süresi 7 Mayıs Cuma 24.00'e kadar uzatıldı.
2.05.2021 Gündem
Aydemir Akbaş sünnet oldu!
Aydemir Akbaş sünnet oldu! Antalya'nın Manavgat ilçesinde çekimleri tamamlanan 'Sünnet Çocuğu' filminde Aydemir Akbaş rol gereği sünnet oldu. Rol gereği yeniden sünnet olmanın hoşuna gittiğini söyleyen Akbaş, "Sünnet olmayı hiç yadırgamadım. Öyle hediyeler filan geldi, hoşuma gitti" dedi.
1.03.2021 Magazin
Varlık Fonu toplantısı ne zaman? Varlık Fonu yönetim kurulu kimlerden oluşuyor?
Varlık Fonu toplantısı ne zaman? Varlık Fonu yönetim kurulu kimlerden oluşuyor? Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilecek. Peki, Varlık Fonu nedir? Varlık Fonu amaçları nelerdir? Varlık Fonu yönetim kurulu kimlerden oluşuyor? İşte Varlık Fonu portföyünde bulunan şirketler...
27.11.2020 Ekonomi
Şuşa neden önemli? Dağlık Karabağ son durum ne? Şuşa ne zaman işgal edildi?
Şuşa neden önemli? Dağlık Karabağ son durum ne? Şuşa ne zaman işgal edildi? Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev Karabağ'ın kalbi Şuşa kentinin işgalden kurtarıldığını bildirdi. Peki, Şuşa neresi? Şuşa nerede? Şuşa Azerbaycanlılar için neden önemli? İşte Şuşa hakkında merak edilenler...
8.11.2020 Gündem
94. Gazi Koşusu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Gazi koşusu saati ve kanalı
94. Gazi Koşusu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Gazi koşusu saati ve kanalı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün adına ilk defa 1927 yılında koşulan ve Türk at yarışçılığının derbisi olarak kabul edilen 94. Gazi Koşusu bugün gerçekleştirilecek. Peki, 94. Gazi Koşusu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte 94. Gazi Koşusu saati ve kanalı...
30.08.2020 Gündem
94. Gazi Koşusu Kanal D’de ekrana geliyor...
94. Gazi Koşusu Kanal D’de ekrana geliyor... 94. Gazi Koşusu 30 Ağustos pazar günü saat 17:15’de Kanal D’de...
29.08.2020 Televizyon
94. Gazi Koşusu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Gazi Koşusu jokeyleri ve atları...
94. Gazi Koşusu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Gazi Koşusu jokeyleri ve atları... 94 yıldır kesintisiz düzenlenen, Türk yarışçılığının derbisi (G1) Gazi Koşusu’na geri sayım başladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına 1927 yılından bu yana düzenlenen Türk at yarışçılığının derbisi kabul edilen 94. Gazi Koşusu İstanbul’da yapılacak. Peki, 94. Gazi Koşusu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gazi Koşusu jokeyleri kimler? 94. Gazi Koşusu ikramiyesi ne kadar? İşte Gazi Koşusu jokeyleri ve atları...
27.08.2020 Gündem
At yarışları başladı! At yarışlarını canlı izle!
At yarışları başladı! At yarışlarını canlı izle! Corona virüs salgını nedeniyle duran at yarışları, kapılarını yeniden açıyor. Koronavirüs önlemleri kapsamında Tarım ve Orman Bakanlığının kararıyla 20 Mart'ta ertelenen at yarışları, İstanbul'daki Veliefendi Hipodromu'nda gerçekleştirilecek koşularla yeniden başlıyor. Yarış meraklıları da internette sıklıkla At yarışları ne zaman başlayacak? At yarışları başladı mı? sorularını araştırıyor. İşte at yarışları şle ilgili merak edilenler...
10.06.2020 Gündem
New York Valisi'nden Senatoya "yardım paketini acil onaylaması"  çağrısı
New York Valisi'nden Senatoya "yardım paketini acil onaylaması" çağrısı New York Valisi Andrew Cuomo, yeni tip corona virüs (Kovid-19) ile etkin mücadele için eyaletleri destekleyecek yasanın Senato tarafından bir an önce onaylanması gerektiğini söyledi.
16.05.2020 Corona Virüsü
At yarışları ne zaman başlayacak? Türkiye Jokey Kulübü açıklama yaptı!
At yarışları ne zaman başlayacak? Türkiye Jokey Kulübü açıklama yaptı! Corona virüs nedeniyle diğer spor müsabakaları gibi at yarışları da yapılamıyordu. Pek çok kişi de at yarışları ne zaman başlayacağını merak ediyordu. Türkiye Jokey Kulübü (TJK) açıklama yaptı. Peki, at yarışları ne zaman başlayacak? İşte at yarışları ile ilgili Türkiye Jokey Kulübü'nün (TJK) açıklaması...
8.05.2020 Gündem
Bugün TV'de ne var? Bugün ne izlesek? Günün en iyi filmleri ve dizileri
Bugün TV'de ne var? Bugün ne izlesek? Günün en iyi filmleri ve dizileri Corona virüs nedeniyle eve kapandığımız bugünlerde pek çok kişi hem internette hem de televizyonda dizi ve filmler izliyor. Nostalji kuşağından romantik ve sanat filmlerine, korku ve gerilim filmlerinden yerli ve yabancı komedilere pek çok seçenek hem televizyonlarda hem de internette sınırsız izlenebiliyor. Biz de bugün TV ekranlarında neler var, internette en çok hangi diziler ve filmler izleniyor araştırdık ve sizin için derledik. Bugün TV'de ne var, bugün ne izlesek diyorsanız işte televizyonda ve internette yayınlanan günün en iyi filmleri ve dizileri...
3.05.2020 Gündem
İngiltere'den ölümcül hata!
İngiltere'den ölümcül hata! Corona virüsten en çok etkilenen ülkelerden biri olan İngiltere’de düzenlenen ve 250 bin kişinin katıldığı Cheltenham Festivali virüsün hızla yayılmasına neden oldu. Büyük tartışmalara sebep olan festival hakkında konuşan İngilizlerin efsane jokeylerinden Sir Anthony Peter McCoy, "Bu tehlikeyi ön görememek çok büyük hata. Organizasyon ertelenmeliydi. Hükümet büyük yanlış yaptı, ölümcül bir yanlış" dedi.
14.04.2020 Dünya
Hekimoğlu 10. bölüm bu akşam var mı? Hekimoğlu yeni bölüm ne zaman? İşte 10. bölüm fragmanları…
Hekimoğlu 10. bölüm bu akşam var mı? Hekimoğlu yeni bölüm ne zaman? İşte 10. bölüm fragmanları… Kanal D’nin sevilen Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü izleyiciler tarafından merak ediliyor. Hekimoğlu'nun yayınlanan yeni bölüm fragmanında Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yüklü bir bağış yapan tanınmış iş adamı Vahap Ergün'un yeni yönetim kurulu başkanı olması, beklenmedik gelişmelerin yaşanacağını gösterdi. Peki Hekimoğlu 10. bölüm bu akşam var mı? Hekimoğlu yeni bölüm ne zaman? İşte 10. bölüm fragmanları…
3.03.2020 Gündem
Benden uzak dur Zeynep!
Benden uzak dur Zeynep! Hekimoğlu 9. Bölümde Zeynep'in Ateş'le olmak için onu ektiğini öğrenen Emre, tavrını ortaya koydu!
26.02.2020 Televizyon
Hekimoğlu 9. bölüm bu akşam var mı? Hekimoğlu yeni bölüm ne zaman? İşte Hekimoğlu 9. bölüm fragmanları…
Hekimoğlu 9. bölüm bu akşam var mı? Hekimoğlu yeni bölüm ne zaman? İşte Hekimoğlu 9. bölüm fragmanları… Kanal D’nin sevilen Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü izleyiciler tarafından araştırılıyor. Hekimoğlu 9. Bölüm fragmanlarının yayınlanmasının ardından neler olacağını merak eden dizinin hayranları merakla yeni bölümü bekliyor. Peki Hekimoğlu 9. bölüm bu akşam var mı? Hekimoğlu yeni bölüm ne zaman? İşte Hekimoğlu 9. bölüm fragmanları…
25.02.2020 Gündem
Hekimoğlu 9. bölüm fragmanı yayınlandı!
Hekimoğlu 9. bölüm fragmanı yayınlandı! Hekimoğlu 9. Bölüm Fragmanı yayında! Hekimoğlu ve Zeynep'in beraber at yarışı izlemeye gitmesi hastanede olay oluyor.
19.02.2020 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

At Yarışı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki at yarışı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.