AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ömer Çelik, "Geçen seçim gibi AK Parti ve Cumhur İttifakı'na aşırı iddialı olanların yanıldığını ve neticenin bizim lehimize tecelli ettiğini göreceğiz" dedi.
29.03.2024 Gündem
Erzincan'daki maden faciası! MHP lideri Devlet Bahçeli: Yeni bilirkişi raporu hazırlanmalı
Erzincan'daki maden faciası! MHP lideri Devlet Bahçeli: Yeni bilirkişi raporu hazırlanmalı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında Erzincan'daki maden faciasıyla ilgili olarak "İliç'te tehlikeli bir sızıntı tespit edilmemiştir. Altın madenciliğinde kimyasallarla değerli madenlerin kazanılmasında kullanılan siyanür ve ağır metallerin olumsuz etkilerinin olduğu bilinen husustur. Tedbirlerin göz ardı edildiği çatlaklara karşı müdahalenin yapılmadığı, ikazlara karşı alanlara solisyon basılması felaketin alt yapısını hazırladığı iddiası vardır. Bilirkişi raporunu tekrar ele alması akla en uygun seçenektir." dedi.
20.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Refah kayıplarını telafi edecek adımları atacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Refah kayıplarını telafi edecek adımları atacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB İkiz Kuleleri'nde düzenlenen “TOBB Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni’nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “Toplumumuzun farklı kesimlerinde yaşanan refah kayıplarını telafi edecek adımları atmakta kararlıyız. Vatandaşımızı enflasyona ezdirmeme politikamıza sıkı sıkıya bağlıyız. 21 yıllık iktidarlarımız döneminde de bundan taviz vermedik” dedi.
30.05.2023 Gündem
Ahmet Özal, cumhurbaşkanlığı adaylık başvurusunu yaptı
Ahmet Özal, cumhurbaşkanlığı adaylık başvurusunu yaptı Türkiye İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Ahmet Özal, cumhurbaşkanlığı adaylık başvurusunu yaptı.
20.03.2023 Gündem
Sinan Oğan, cumhurbaşkanı adaylığı için YSK'ya başvurdu
Sinan Oğan, cumhurbaşkanı adaylığı için YSK'ya başvurdu Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanlığı için aday gösterdiği Sinan Oğan, Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) adaylık başvurusunda bulundu.
20.03.2023 Gündem
Ahmet Özal Türkiye İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı oldu
Ahmet Özal Türkiye İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı oldu 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal Türkiye ittifakı Cumhurbaşkanı adayı oldu. Herkese eşit bir Cumhurbaşkanı olacağını ifade eden Özal, "Türkiye İttifakı beni Cumhurbaşkanı adayı gösterdi. Bana güvenen herkese teşekkür ederim" dedi.
17.03.2023 Gündem
Erdoğan: Finlandiya'nın NATO'ya katılım protokolünün onay sürecini başlatıyoruz
Erdoğan: Finlandiya'nın NATO'ya katılım protokolünün onay sürecini başlatıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ülkemizin güvenlik kaygılarını gidermek yolunda gösterdiği hassasiyet ve kaydedilen mesafeye binaen Finlandiya'nın NATO'ya katılım protokolünün, Meclisimizdeki onay sürecini başlatmaya karar verdik" dedi.
17.03.2023 Gündem
4 siyasi partiden oluşan Ata İttifakı kuruldu
4 siyasi partiden oluşan Ata İttifakı kuruldu Zafer Partisi, Adalet Partisi, Türkiye İttifakı Partisi ve Ülkem Partisi'nden oluşan “Ata İttifakı” Zafer Partisi’nin Genel Merkezi’nde kuruldu.
11.03.2023 Gündem
Akşener'in manevrası ters tepti, masa artık 5'li! 'CHP'yi bölmeye çalıştı yorumları var'
Akşener'in manevrası ters tepti, masa artık 5'li! 'CHP'yi bölmeye çalıştı yorumları var' İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sert bir açıklamayla 6'lı Masa'dan kalkmasının etkileri sürerken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Ankara'da kulislerdeki son gelişmeleri aktardı. Canova, "CHP'deki kulislere göre İYİ Parti'nin son çıkışı biraz CHP'nin kendi içine yönelik bir manevra olarak algılandı. Yani partiyi bölmeye, parçalamaya çalıştı yorumları var. Akşener'in bu manevrasının CHP'ye göre ters teptiği ve aksine partiyi konsolide ettiği konuşuluyor" dedi. Canova, masadaki 5 partinin bugün birlik mesajı vereceğini ve adayın Kılıçdaroğlu olarak açıklanacağını aktardı.
4.03.2023 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu: CHP’de mutsuz olan parti kurabilir
Kemal Kılıçdaroğlu: CHP’de mutsuz olan parti kurabilir Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “Güçlendirilmiş parlamenter sistem gelirse niye karşı çıkalım ki. Tek tek taahhüt edilecek, tek tek takvimlendirilecek, şu tarih
11.12.2020 Siyaset
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal'dan önemli açıklamalar
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal'dan önemli açıklamalar AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, CNN Türk'de yayınlanan Hakan Çelik ile Hafta Sonu programında gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.
21.12.2019 Siyaset
TBB Başkanı Feyzioğlu’ndan Yargı Reformu Strateji Belgesi'ne tam destek
TBB Başkanı Feyzioğlu’ndan Yargı Reformu Strateji Belgesi'ne tam destek Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, “Sayın Cumhurbaşkanının Türkiye ittifakı söyleminin de altını dolduran bir husus. Bugün açıklanan belgeyi sadece bir reform belgesi olarak görmüyorum, Türkiye’nin büyük kucaklaşmasının adı olarak nitelediğim Türkiye ittifakının yol haritası olarak görüyorum” dedi.
30.05.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde: Yerli elektrikli traktör üreteceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde: Yerli elektrikli traktör üreteceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çiftçiler ile iftar programı sonrası açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hem milli hem yerli elektrikli traktörünün prototipini tamamladıklarını ifade ederek yakın dönemde seri üretime geçileceğini belirtti.
14.05.2019 Gündem
NATO'dan Türkiye açıklaması
NATO'dan Türkiye açıklaması NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, "Zorlu güvenlik sınamalarının olduğu bu dönemde NATO müttefikleri Türkiye ile dayanışma içindedir." dedi.
5.05.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Yüzde 33 arttı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Yüzde 33 arttı... TOBB'un 75. Genel Kurulu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hububat alım fiyatlarını açıkladı. Erdoğan,"Arpa alım fiyatı yüzde 33 artışla ton başına 1100 lira olarak, sert ekmeklik buğdayın fiyatı yüzde 29 artışla ton başına bin 350 lira olarak belirlenmiştir" dedi. 'Bazıları Türkiye ittifakı ifademizden fitne çıkarma gayretinde'diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz hiçbir zaman kucaklaşmadan kaçmadık. Onun için Türkiye İttifakı dedik, Cumhur İttifakı dedik. Terör örgütüyle ele olanlar bizimle ittifak halinde olamazlar" ifadelerini kullandı.
2.05.2019 Siyaset
MHP Lideri Bahçeli'den 'Cumhur İttifakı' açıklaması!
MHP Lideri Bahçeli'den 'Cumhur İttifakı' açıklaması! Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "MHP'nin temel tercihi Cumhur İttifakı’nın yaşaması ve yaşatılması doğrultusundadır. '2023 Lider Ülke Türkiye' amacına sonuna kadar sadığız." dedi. İstanbul seçimlerine de değinen Bahçeli, "MHP, İstanbul'daki seçimlerin yenilenmesinden yanadır" ifadelerini kullandı.
1.05.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile bugünlerde bir görüşme yapabileceklerini bildirdi.
23.04.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan HDP tepkisi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan HDP tepkisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Genel Kurulu'ndan, HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’ın konuşmasını dinlemeden ayrılmasına ilişkin, "Nasıl ayrılmayalım? İstiklal Marşı'nı şu parlamento içerisinde okumayanları dinleyelim mi? Benim Mehmetlerimi şehit edenleri dinleyelim mi? Onlarla kol kola gezenleri, onlarla omuz omuza verenleri dinleyelim mi?" dedi.
23.04.2019 Siyaset
MHP Lideri Bahçeli: İstanbul'da seçim tekrarı beka meselesidir
MHP Lideri Bahçeli: İstanbul'da seçim tekrarı beka meselesidir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Antalya’daki İl Başkanları ve Belediye Başkanları Toplantısı'nın kapanış oturumunda konuştu. Bahçeli, "İstanbul'da seçim tekrarı beka meselesidir." dedi.
21.04.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: YSK noktayı koyduğu zaman bizim için de mesele bitmiştir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: YSK noktayı koyduğu zaman bizim için de mesele bitmiştir Cumhurbaşkanı Erdoğan Memur-Sen Genel Kurulu'nda konuştu. Gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunan Erdoğan yerel seçimlere ilişkin " YSK noktayı koyduğu zaman bizim için de mesele bitmiştir. Ondan sonra da yola devam. Siyaset milletin maslahatını kendi menfaatinin önüne koymayı gerektirir. Türkiye’nin bekası, vatandaşlarımızın birlik ve beraberliği her türlü politik hesabın üstündedir." dedi.
18.04.2019 Siyaset
Rakka yolunda ABD-Rusya-Türkiye ittifakı
Rakka yolunda ABD-Rusya-Türkiye ittifakı DEAŞ'ın başkenti olan Rakka'nın ABD-Rusya-Türkiye ittifakıyla alınacağı iddia edildi. İsrail sitesi DEBKA, Türkiye ile Rusya'nın bölgedeki Kürt güçlerini havadan vuracağını, planın ocak ayının ortasında başlayacağını iddia etti.
17.06.2021 Dünya
Cezayı değerlendirdi
Cezayı değerlendirdi Erdoğan, PFDK'nın şike dosyasıyla ilgili kararları üzerine ilk kez düşüncelerini açıkladı
9.05.2012 Siyaset
Neo-Con'lar TSK'yı ezdirmezdi!
Neo-Con'lar TSK'yı ezdirmezdi! Stratfor’a konuşan TR5 rumuzlu Hürriyet yazarı: ABD’de Neo-concular iktidarda olsa AKP orduyu böyle hor göremezdi.
29.09.2021 Gündem
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. "Orta Vadeli Plan ile yol haritamızı belirledik" diyen Bolat, "Hedef dış ticaret açıklarının ve cari açığının azaltılması, istikrarlı ve orta düzeyli büyüme trendine girmekti. Şu an hedeflerimizin ilerisindeyiz." dedi. Gazze'ye ihracat tartışmalarına da değinen Bakan Bolat, "Türkiye, İsrail'e jet yakıtı satmıyor. Sosyal medya üzerinden büyük bir yalan uydurdular." dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi.
17.04.2024 Gündem