Türkiye Gençlik Vakfı

Türkiye Gençlik Vakfı

Son dakika Türkiye Gençlik Vakfı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türkiye Gençlik Vakfı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türkiye Gençlik Vakfı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkiye Gençlik Vakfı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkiye gençlik vakfı gelişmeleri de dahil olmak üzere 462 türkiye gençlik vakfı haberi bulunmuştur. Tüm türkiye gençlik vakfı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuştu İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Netanyahu yönetimiyle yan yana anılmak bile başlı başına ağır bir cezadır, utanılacak bir ayıptır. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi katildir. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi zalimdir." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede Hamas'a terör iftirası atan İsrail muhiplerine asla inanmayın. Hamas bunların iddia ettiği gibi bir örgüt değildir; bilakis direniş hareketidir. Türkiye olarak hiçbir tehdide baskıya boyun eğmeden Gazze'de yaşanan katliamın, Filistin'de yaşayan zulmün sona ermesi için kalbimizle, dilimizle, elimizle her türlü çabayı gösteriyoruz." diye konuştu.
8.03.2024 Gündem
Şehitlerimiz ile Gazze için Galata Köprüsü'nde tarihi yürüyüş: Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak'tan çağrı
Şehitlerimiz ile Gazze için Galata Köprüsü'nde tarihi yürüyüş: Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak'tan çağrı Sınır ötesinde görev yaparken şehit düşen Mehmetçiklerimiz ile İsrail'in saldırılarına maruz kalan Filistinliler için yılın ilk gününde Galata Köprüsü'nde yürüyüş düzenlenecek. Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak ile eşi Esra Albayrak, Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA) sosyal medya hesabından yayınlanan videoyla tarihi yürüyüşe destek verdi.
29.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye savaş gemisi tepkisi: Senin İsrail'de ne işin var?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye savaş gemisi tepkisi: Senin İsrail'de ne işin var? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Gençlik Vakfı 2023 Teşkilat Buluşması'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ABD'nin İsrail'e destek amacıyla Akdeniz'e uçak gemisi göndermesine tepki göstererek, "ABD uçak gemisi gönderiyor. Bay Amerika, Amerika nere, İsrail-Filistin nere? Ne işin var senin orada. Amerika gibi ülkeye barışı tesis mi yakışır, yoksa oraya benzinle körükle gitmek mi yakışır?" ifadelerini kullandı.
12.10.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: Bu hem ahlaksızlıktır hem de alçaklıktır
Bakan Çavuşoğlu: Bu hem ahlaksızlıktır hem de alçaklıktır Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu "İsveç, Hollanda, Danirmarka'da olanları görüyorsunuz. Bu menfur eylemleri ifade özgürlüğü kapsamında değerlendirmek akıl tutulmasıdır. Başka inançlara gelince olmaz suç, ama bizim yüce dinimiz İslam'a kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'e gelince ifade özgürlüğü. Bu hem ahlaksızlıktır hem de alçaklıktır" dedi.
28.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güçlü Türkiye'yi inşa edene kadar mücadelemizi sürdüreceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güçlü Türkiye'yi inşa edene kadar mücadelemizi sürdüreceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve cari fazla yoluyla büyümeyi esas alan ekonomi modelimizin müspet etkilerine her alanda şahit oluyoruz." dedi.
25.11.2022 Siyaset
TÜGVA binasına bombalı saldırı soruşturması tamamlandı
TÜGVA binasına bombalı saldırı soruşturması tamamlandı Gaziosmanpaşa'daki Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) binasına el yapımı bomba ile saldırı düzenlediği iddiasıyla tutuklanan Besra Yalçın hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcılık, Besra Yalçın hakkında 60 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.
11.10.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2023 mesajı: Başarıyla bitireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2023 mesajı: Başarıyla bitireceğiz Türkiye Gençlik Vakfı 5. Olağan Genel Kurul ve 6. Gençlik Buluşması’nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Özgürlük diyenlerin maskeleri inince altından faşist suratları belirdi. Bu ülkenin 85 milyon insanının her biri birinci sınıf vatandaşımızdır. Bizim ne terör örgütlerine ne sapkın akımlara ne de diğer ülkelere kaptıracak tek bir evladımız yoktur. Benim karşımda şu anda muhafazakar devrimciler var. Ben muhafazakar devrimcilerle 2023’ü başarıyla bitireceğimize inanıyorum" dedi.
9.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş asgari ücret açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş asgari ücret açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA 5. Olağan Genel Kurulu ve 6. Gençlik Buluşması öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücret ile ilgili açıklamalarda bulunarak, "Hedefimiz asgari ücreti en uygun düzeye çıkarmak" dedi.
9.10.2022 Siyaset
'İstanbul-İzmir Otoyolu ve Osmangazi Köprüsü'nden bir haftada 290 bin araç geçti'
'İstanbul-İzmir Otoyolu ve Osmangazi Köprüsü'nden bir haftada 290 bin araç geçti' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İstanbul-İzmir Otoyolu ve Osmangazi Köprüsü'nden 29 Nisan-4 Mayıs tarihlerinde, yani sadece 1 haftada 290 bin araç geçti. Garanti karşılama oranı yüzde 120'nin üzerine çıktı" dedi.
9.05.2022 Siyaset
Bakan Soylu duyurdu! TÜGVA saldırganı yakalandı
Bakan Soylu duyurdu! TÜGVA saldırganı yakalandı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İstanbul Gaziosmanpaşa Temsilciliği önüne el yapımı patlayıcı (EYP) bırakan teröristin, polis ekiplerince yakalandığını açıkladı.
26.04.2022 Gündem
İletişim Başkanı Altun, TÜGVA'ya yapılan saldırıyı kınadı
İletişim Başkanı Altun, TÜGVA'ya yapılan saldırıyı kınadı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye Gençlik Vakfı'na (TÜGVA) yapılan saldırıyla ilgili, "Alçak saldırıyı şiddetle kınıyorum" dedi.
21.04.2022 Siyaset
Tügva nedir, açılımı ne? Gaziosmanpaşa Tügva ofisinde neler oluyor, Tügva bombalı saldırı olayı ne?
Tügva nedir, açılımı ne? Gaziosmanpaşa Tügva ofisinde neler oluyor, Tügva bombalı saldırı olayı ne? Gaziosmanpaşa'da sabah saatlerinde Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Gaziosmanpaşa temsilciliğine sabah saatlerinde bombalı saldırı düzenlendi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken polisin incelemesi sürüyor. Söz konusu gelişmenin ardından “Tügva nedir, açılımı ne?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
21.04.2022 Gündem
İstanbul'da korkutan patlama
İstanbul'da korkutan patlama Gaziosmanpaşa'da Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA)'nın da bulduğu binanın yanında patlama meydana geldi. Valilik patlamaya el yapımı patlayıcının neden olduğunu açıkladı.
21.04.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Önümüzde çok büyük fırsatlar var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Önümüzde çok büyük fırsatlar var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Girişimci Buluşmasına video mesaj gönderdi. Erdoğan, "Gençlerimizden çok büyük beklentilerimiz var. Batı ülkelerinin nüfusunun yaşlanmaya başladığı, doğuda hala eğitim ve altyapı sorunlarının çözülemediği bir dönemde, ülkemiz Türkiye, gençlerinden aldığı güçle geleceğine umutla baktığı bir yerde durmaktadır" dedi.
3.11.2021 Siyaset
Büyükada'da tahliye gerilimi! İBB ve TÜGVA'dan açıklama
Büyükada'da tahliye gerilimi! İBB ve TÜGVA'dan açıklama Büyükada'da bulunan Şehir Hatları Vapur İskelesi'nde TÜGVA Adalar İlçesi Temsilciliği'nin İBB tarafından tahliye edilmek istenmesi üzerine polis ile zabıta ekipleri arasında gerginlik çıktı. TÜGVA yetkilileri kira sözleşmesinin İBB tarafından usulsüz olarak tek taraflı bozulduğunu iddia etti. İBB ise binanın tahliyesi için ellerinde mahkeme kararı olduğunu açıkladı.
6.10.2021 Gündem
Akıncı TİHA'da flaş gelişme! Müjdeli haber geldi
Akıncı TİHA'da flaş gelişme! Müjdeli haber geldi Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, "Akıncı TİHA’mızın bu yıl envantere girmesini bekliyoruz" dedi.
24.04.2021 Ekonomi
Osman Nuri Kabaktepe kimdir? AK Parti'nin yeni İstanbul İl Başkan adayı Osman Nuri Kabaktepe kaç yaşında, nereli?
Osman Nuri Kabaktepe kimdir? AK Parti'nin yeni İstanbul İl Başkan adayı Osman Nuri Kabaktepe kaç yaşında, nereli? AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla AK Parti'nin yeni İstanbul İl Başkan adayını Osman Nuri Kabaktepe olarak duyurdu. Osman Nuri Kabaktepe kimdir? AK Parti'nin yeni İstanbul İl Başkan adayı Osman Nuri Kabaktepe kaç yaşında, nereli?
22.02.2021 Gündem
AK Parti'nin İstanbul İl Başkanı adayı belli oldu
AK Parti'nin İstanbul İl Başkanı adayı belli oldu AK Parti'nin İstanbul İl Başkanı adayı belli oldu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, adayın Osman Nuri Kabaktepe olduğunu duyurdu.
22.02.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bakan Soylu arasında geçen istifa konuşması
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bakan Soylu arasında geçen istifa konuşması İçişleri Bakanı Süleyman Soylu görevinden istifa ettiğini açıkladı. Açıklamanın ardından gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çevrildi. Erdoğan istifayı kabul etmedi. Peki o süreçte neler yaşandı...
13.04.2020 Siyaset
Tarihi tartışmayı yazarlar değerlendirdi
Tarihi tartışmayı yazarlar değerlendirdi 23 Haziran İstanbul seçimi öncesinde AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu canlı yayında karşı karşıya geldi.
18.06.2019 Gündem
Oktay, genç diplomat adaylarıyla bir araya geldi
Oktay, genç diplomat adaylarıyla bir araya geldi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Sudan'a, Venezuela'ya bakın, hepsi aynı odaklardan beslenen, tasarlanan, uygulamaya alınan ve bir enstrüman olarak kullanılan, seni, senin insanın üzerinden vuran, maliyetini de sana ödeten bir uluslararası yapıdan bahsediyoruz." dedi.
2.05.2019 Gündem
TÜGVA Edirne ve Uzunköprü temsilciliklerinin açılışı yapıldı!
TÜGVA Edirne ve Uzunköprü temsilciliklerinin açılışı yapıldı! Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan "Çocuklarımızın sporla, sanatla, kültürle, kendi değerleri ve inancı ile yoğrulmuş ortamlarda bulunmasına özen göstereceğiz ki yanlış ortamlara girmesin. Onun için TÜGVA iddialı bir gençlik yetiştirmek için çalışıyor." dedi.
23.03.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 41 günde 44 ilde miting yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan 41 günde 44 ilde miting yaptı Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçim maratonunda 41 günde 44 il ve 14 ilçede düzenlenen mitinglerde vatandaşlara hitap etti.
21.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu meseleyi halledeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu meseleyi halledeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Seyrantepe Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen TÜGVA 5. Gençlik Buluşması'da konuştu. Rusya'dan alınan S-400 konusuna değinen Erdoğan, "İnşallah geçmişteki pek çok hadise gibi bu meseleyi de aklıselimin, mantığın, ortak çıkarların gerektirdiği şekilde halledeceğiz" dedi.
10.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Beyin göçünü önlemeye yönelik özel bir çalışma yapıyoruz
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Beyin göçünü önlemeye yönelik özel bir çalışma yapıyoruz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, beyin göçünü durdurmak ve tersine nasıl beyin göçü yaratmak için çalıştıklarını belirterek, "Beyin göçünü önlemeye yönelik özel bir çalışma yapıyoruz. Kısmet olursa bu çalışmayı birkaç aya bitireceğiz." dedi.
24.02.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye Gençlik Vakfı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkiye gençlik vakfı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.