Türk Kızılay

Türk Kızılay

Son dakika Türk Kızılay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türk Kızılay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türk Kızılay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türk Kızılay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türk kızılay gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.600 türk kızılay haberi bulunmuştur. Tüm türk kızılay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elektrik direği altında ders çalışması ilham oldu, Konteyner kütüphanelerin artırılacak
Elektrik direği altında ders çalışması ilham oldu, Konteyner kütüphanelerin artırılacak Türk Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı, 6 Şubat depremlerinin vurduğu kentlerde hayata geçen 'Kızılay 100'üncü Yıl Kütüphanesi' projesine Malatya'da konteyner kentte yaşayan ve elektrik direği altında ders çalışmak zorunda kalan genç bir kızın ilham olduğunu belirterek, "Deprem illerindeki her konteyner kente bir kütüphane açmayı hedefledik. Şu ana kadar 8 kütüphanemiz açıldı. Bunu yıl sonuna kadar 50'ye çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.
1.04.2024 Adana
Kızılay'dan Adanalılara kan bağışı çağrısı! "Kardeşlerimiz bağış yapmayı ötelemesin"
Kızılay'dan Adanalılara kan bağışı çağrısı! "Kardeşlerimiz bağış yapmayı ötelemesin" Türk Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı, ramazan ayında yaz aylarında olduğu gibi bağışların aşağı yönlü düştüğü zamanlar olduğundan herkesi kan bağışı yapmaya davet ederek, tüm bağış noktalarının iftar sonrasından gece 24.00'a kadar açık tuttuklarını belirtti.
15.03.2024 Adana
Yeni aldığı telefon yarım milyona patladı! Sabah uyanınca gerçek ortaya çıktı
Yeni aldığı telefon yarım milyona patladı! Sabah uyanınca gerçek ortaya çıktı Erzurum'da mobilya pazarlamacısı Adem Kızıltaş'ın (43) satın aldığı yeni cep telefonuna sızan dolandırıcılar, hesabındaki 173 bin lira ile kredi kartlarından 336 bin lira para çekerek kendi hesaplarına aktardı. Yaklaşık yarım saat içerisinde 509 bin lirayı alan dolandırıcıların Türk Kızılay Kahramanmaraş Şubesi'ne de 50 lira bağış yaptıkları dikkat çekti.
14.03.2024 Gündem
Yeni telefon aldı! Dolandırıcılar hesabından para çekti, 50 Lira'da bağış yaptılar
Yeni telefon aldı! Dolandırıcılar hesabından para çekti, 50 Lira'da bağış yaptılar Erzurum'da toptan mobilya pazarlamacılığı yapan Adem Kızıltaş'ın telefonuna su kaçması sonucu bozuldu. Yeni telefon aldı, kurulumunu yaptı ve uykuya daldı. Dolandırıcılar 02.30 ile 03.00 saatleri arasında Kızıltaş'ın hesabından 509 bin lira çekti, 50 lira da Kızılay'a bağış yaptılar.
14.03.2024 Gündem
Kızılay’ın yeni projesinde pilot il Adana oldu
Kızılay’ın yeni projesinde pilot il Adana oldu Türkiye’nin iyilik eli olarak bugüne kadar çok sayıda projeyi hayata geçirip, gönüllere dokunan Kızılay, talasemi hastaları için sadık bağışçı havuzu oluşturmak amacıyla BİS (Biz İyilik Severiz) Projesini hayata geçirdi. Adana projede pilot il oldu.
28.01.2024 Adana
Karda mahsur kalanlara Türk Kızılay'dan yiyecek- içecek ikramı
Karda mahsur kalanlara Türk Kızılay'dan yiyecek- içecek ikramı Erzurum'da öğle saatlerinde başlayıp akşama kadar süren kar sebebiyle yolda kalanlara, Türk Kızılay Erzurum Afet Müdahale Merkezi ekipleri, yiyecek ve içecek ikram etti.
23.12.2023 Gündem
Emine Erdoğan: İsrail ordusu bir milleti tarihten silmeye çalışıyor
Emine Erdoğan: İsrail ordusu bir milleti tarihten silmeye çalışıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Gazze'deki insani duruma ilişkin, "Yeryüzünün daha önce hiç görmediği bir vahşet sergileniyor ki, 'savaş' demek bile mümkün değil. Yüksek teknolojiyle donatılmış İsrail ordusu, sistematik şekilde sivillere, özellikle çocuklara saldırarak, bir milleti tarihten silmeye çalışıyor" dedi.
7.11.2023 Gündem
İsrail savaş uçakları bu kez Türk-Filistin Hastanesi'ni bombaladı! Dışişleri'nden kınama
İsrail savaş uçakları bu kez Türk-Filistin Hastanesi'ni bombaladı! Dışişleri'nden kınama İsrail savaş uçakları Türk - Filistin dostluk hastanesini bombalayarak hastanenin üçüncü ve son katında ağır hasara yol açtı. Ayrıca Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) “İsrail, Gazze’de AFAD binasını vurdu” iddialarını yalanladı. AFAD yaptığı açıklama Gazze’de depolarının olmadığını belirtti.
30.10.2023 Dünya
Cumhuriyet'in 100’üncü yılında 100’üncü kan bağışını yaptı
Cumhuriyet'in 100’üncü yılında 100’üncü kan bağışını yaptı Diyarbakır'da Aydoğan Eğin (48), Cumhuriyet'in 100’üncü yılında 100’üncü kan bağışını yaptı. 30 yıldır kan bağışı yapan Eğin, “Bu memleket kolay kurulmadı, kanlarımızla kuruldu. O yüzden de kanın bir önemi var hepimiz için. Kanımızla işlenmiş bir bayrağımız var. O yüzden bunu da 100’üncü yıla dokunduralım dedik” dedi.
28.10.2023 Gündem
İsrail-Hamas savaşında son dakika! Türk Kızılay: Gazze'de görev yapan yerel ekibimizle iletişim kuramıyoruz
İsrail-Hamas savaşında son dakika! Türk Kızılay: Gazze'de görev yapan yerel ekibimizle iletişim kuramıyoruz İsrail ablukasındaki Gazze hala yoğun bir bombardıman altında. Saldırılarda hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı 7.000'in üzerine çıktı. ABD ordusu Suriye’nin doğusunda İran Devrim Muhafızları tarafından kullanılan ait tesislere hava saldırısı düzenlendiğini duyurdu. Türk Kızılay, Gazze'deki sabit hat, mobil telefon ve internet iletişiminin kesilmesi nedeniyle "Üzülerek belirtmeliyiz ki, Gazze'de görev yapan yerel ekibimizle iletişim kuramıyoruz. Maalesef hiçbir iletişim kanalı çalışmıyor ve tüm insani yardım çalışanları ile ilgili büyük bir endişe içindeyiz" açıklamasında bulundu.
27.10.2023 Dünya
Kızılay'ın Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz oldu
Kızılay'ın Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz oldu Kızılay’ın olağanüstü genel kurulu, Ankara’da Kızılay’a ait Etimesgut yerleşkesinde gerçekleştirildi. Yurdun dört bir yanından gelen Kızılay delegelerinin oy kullandığı olağanüstü genel kurulda geçerli oyların tamamını alan Fatma Meriç Yılmaz genel başkan oldu. Yılmaz, 155 yıllık Kızılay tarihinin ilk kadın genel başkanı olarak da tarihe geçti.
9.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kızılay mesajı: Siyasi çıkar hesabıyla yıpratılmaması gerekiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kızılay mesajı: Siyasi çıkar hesabıyla yıpratılmaması gerekiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızılay' 85 milyonun sahip çıkması gerektiğini hatırlatarak, "Siyasi çıkar hesabıyla Kızılay'ın yıpratılmaması gerekiyor" dedi.
9.07.2023 Gündem
Türk Kızılay, kurban kesimlerini başlattı
Türk Kızılay, kurban kesimlerini başlattı Türk Kızılay, kurban kesimlerine başladığını duyurdu. Kızılay, başta depremzedeler olmak üzere ihtiyaç sahiplerine kurban paylarını ulaştıracağını açıkladı.
28.06.2023 Gündem
Bakan Bak paylaştı: Cumhurbaşkanımız ile basketbol maçlarına devam ediyoruz
Bakan Bak paylaştı: Cumhurbaşkanımız ile basketbol maçlarına devam ediyoruz Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile oynadıkları basketbol maçının ardından bir fotoğraf paylaştı.
11.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kızılay'ın kuruluş yıl dönümünü tebrik etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kızılay'ın kuruluş yıl dönümünü tebrik etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından Türk Kızılay'ının 155'inci yıl dönümünü tebrik etti. 
12.06.2023 Gündem
Kerem Kınık kimdir, kaç yaşında, nereli? İstifa enden Kerem Kınık'ın hayatı…
Kerem Kınık kimdir, kaç yaşında, nereli? İstifa enden Kerem Kınık'ın hayatı… Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık istifa etti. Kızılay Yönetim Kurulu bugün olağanüstü toplanarak oy birliği ile genel kurula gitme kararı aldı. Gelişmenin ardından Kerem Kınık hakkında bilgiler merak konusu oldu. Peki, Kerem Kınık kimdir, kaç yaşında? Kerem Kınık'ın hayatı...
12.05.2023 Gündem
Kerem Kınık istifa etti
Kerem Kınık istifa etti Kerem Kınık, Türk Kızılay Genel Başkanlığı'ndan istifa etti. Kızılay Yönetim Kurulu bugün olağanüstü toplanarak oy birliği ile genel kurula gitme kararı aldı.
12.05.2023 Gündem
Teknoparklardan deprem bölgesine destek! 32 bin taşınabilir şarj cihazı ulaştırıldı
Teknoparklardan deprem bölgesine destek! 32 bin taşınabilir şarj cihazı ulaştırıldı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, depremin hemen ardından sanayiciler ile deprem bölgesi arasında yardım koridoru oluşturdu. Üretim, tedarik, lojistik ve dağıtım temelli yardım koridoru, AFAD ve Türk Kızılay ile koordineli bir şekilde çalışıyor ve öncelikli ihtiyaç listesinde yer alan ürünlerin afetzedelere ulaştırılmasında önemli bir rol oynuyor.
5.03.2023 Gündem
Kızılay Başkanı Kınık CNN Türk'te açıkladı: Bize ait olan bütün çadırları AFAD'a verdik
Kızılay Başkanı Kınık CNN Türk'te açıkladı: Bize ait olan bütün çadırları AFAD'a verdik Kızılay Başkanı Kerem Kınık CNN TÜRK'te 'Kızılay çadır sattı' tartışmasıyla ilgili olarak CNN TÜRK'te Tarafsız Bölge'nin sorularını yanıtladı. Kerem Kınık, "Tüm çadırları AFAD'a verdik" ifadelerini kullandı.
27.02.2023 Gündem
Kerem Kınık kimdir, eşi kim? Kızılay Başkanı Kerem Kınık kaç yaşında, nereli, ne doktoru, hangi görevlerde bulundu?
Kerem Kınık kimdir, eşi kim? Kızılay Başkanı Kerem Kınık kaç yaşında, nereli, ne doktoru, hangi görevlerde bulundu? Kızılay başkanı Kerem Kınık’ın hayatı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki Kızılay başkanı kimdir, Kerem Kınık kaç yaşında, nereli, ne doktoru? İşte Kerem Kınık’ın özgeçmişi... 
27.02.2023 Gündem
Depremde son durumu AFAD açıkladı: 44 bin 218 vatandaşımız hayatını kaybetti
Depremde son durumu AFAD açıkladı: 44 bin 218 vatandaşımız hayatını kaybetti Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısının 44 bin 218’e yükseldiğini açıkladı. AFAD, depremlerin ardından 9 bin 136 artçı depremin meydana geldiğini duyurdu.
24.02.2023 Gündem
Depremzedeler için lojistik üs! Binlerce ürün kategorize ediliyor
Depremzedeler için lojistik üs! Binlerce ürün kategorize ediliyor Depremzedelere yardımların hızlı ulaştırılması kadar ihtiyaç malzemelerinin tasnif edilmiş bir şekilde öncelikli lokasyonlara sevk edilmesi de büyük önem taşıyor. Bu amaç doğrultusunda Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda OSB’ler ve özel sektör eliyle Kayseri’de lojistik aktarma merkezi kuruldu.
24.02.2023 Gündem
Tekstil fabrikalarında üç vardiya 'battaniye' mesaisi
Tekstil fabrikalarında üç vardiya 'battaniye' mesaisi Sanayiciler, deprem bölgesine yardım etmek amacıyla ilk andan itibaren kolları sıvadı. Depremzedelerin acil ısınma ihtiyacını karşılayabilmek için günlerdir hummalı çalışma yürüten yerlerden biri de Uşak. Battaniye üretimiyle de tanınan Uşak’taki tekstil fabrikaları, üç vardiyalı sisteme geçerek üretim kapasitelerini artırdı. Battaniye üreticileri, iki haftada yaklaşık 1,5 milyon battaniye üreterek deprem bölgesine ‘sıcacık’ bir yardım eli uzattı.
20.02.2023 Gündem
Dışişleri'nden 'Acil Yardım Çağrısı' açıklaması
Dışişleri'nden 'Acil Yardım Çağrısı' açıklaması Dışişleri Bakanlığı kaynakları, Birleşmiş Milletler (BM) tarafından Türkiye'ye destek amacıyla başlatılan Acil Yardım Çağrısı'na ilişkin "Acil Yardım Çağrısı, insani dış politika anlayışıyla son yıllarda uluslararası yardım ve dayanışma konusunda örnek bir rol oynayan ülkemize, karşılaşılan afetin büyüklüğü ve kapsamıyla orantılı biçimde uluslararası dayanışmayla mukabele edilmesi ihtiyacına dikkat çeken bir belge niteliği taşımaktadır" açıklamasını yaptı.
18.02.2023 Gündem
Kızılay günde 500 çadır üretiyor
Kızılay günde 500 çadır üretiyor Türk Kızılay, deprem mağdurları için çadır üretim kapasitesini iki katına çıkardı.
13.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Türk Kızılay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türk kızılay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.