Türk Dizileri

Türk Dizileri

Son dakika türk dizileri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan türk dizileri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını türk dizileri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türk Dizileri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türk dizileri gelişmeleri de dahil olmak üzere 589 türk dizileri haberi bulunmuştur. Tüm türk dizileri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çağlayan Çetin: Körfez bölgesinde Türkiye’ye ilgi büyük
Çağlayan Çetin: Körfez bölgesinde Türkiye’ye ilgi büyük Dünyanın önde gelen perakende liderlerini bir araya getiren The Retail Summit 23-24 Nisan tarihlerinde Dubai’de gerçekleştirildi. Zirve kapsamında Körfez pazarını mercek altına alan panelde konuşan Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin, bölgede Türk ürünlerine ve Türk kültürüne büyük ilgi olduğunu söyledi.
26.04.2024 Ekonomi
İnci Taneleri Makedonya'da başlıyor
İnci Taneleri Makedonya'da başlıyor Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin Kanal D ekranındaki başarısı Balkanlar’a ulaştı. Yayına başladığı günden bu yana reyting listeleri ve sosyal medyada zirvede yer alan dizi, çok yakında Makedonya’da yayına başlayacak.
12.04.2024 Magazin
Balkanlar'da İnci Taneleri rüzgarı
Balkanlar'da İnci Taneleri rüzgarı Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin Kanal D ekranındaki başarısı sınırları aştı, Balkanlar’a ulaştı. Yayına başladığı günden bu yana reyting listeleri ve sosyal medyada zirvede yer alan dizi, çok yakında Makedonya’da yayına başlayacak.
12.04.2024 Magazin
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Mumcu: Türk dizilerini 750 milyon kişi izliyor
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Mumcu: Türk dizilerini 750 milyon kişi izliyor Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, Türk yapımı dizilerin en çok izlendiği yerleri de sıraladı. Mumcu’nun Türk gazetecilere yaptığı açıklamaya göre, yerli diziler, Amerika’dan Uzak Doğu’ya dünya genelinde 170’ten fazla ülkede seyrediliyor.
18.02.2024 Gündem
Edin Dzeko futbolu bırakıyor mu? eşi Amra Dzeko açıkladı
Edin Dzeko futbolu bırakıyor mu? eşi Amra Dzeko açıkladı Edin Dzeko’nun eşi Amra Dzeko, Boşnak golcünün sahalarda ne kadar süre daha kalacağını açıkladı. Bayan Dzeko ayrıca İstanbul hakkında da konuştu.
6.01.2024 Fenerbahçe
Azerbaycan'ın Türkiye tercihleri ortaya çıktı! İşte en çok sevdikleri Türk yemekleri, dizileri ve Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş tercihleri...
Azerbaycan'ın Türkiye tercihleri ortaya çıktı! İşte en çok sevdikleri Türk yemekleri, dizileri ve Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş tercihleri... Azerbaycanlıların Türkiye tercihleri araştırıldı. Türkiye ve Azerbaycan’da eşzamanlı olarak yaptığı araştırmada iki ülkenin ilişkilerini mercek altına aldı. Yapılan araştırmada Azerbaycan halkının en sevdiği Türk yemeği, Türk dizileri ve en çok desteklediği Türk takımı belli oldu.
20.11.2023 Yaşam
Bakan Ersoy: Terör gruplarının medyamızı yönlendirmesini istemiyoruz
Bakan Ersoy: Terör gruplarının medyamızı yönlendirmesini istemiyoruz RTÜK 3. Medya Buluşması'nda konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Biz Türk medyasının dünyanın en güvenilir medyalarından biri olmasını istiyoruz. Etkin, güçlü, objektif Türk medyasını kendi çocuklarımızın; aile yapımızı, toplumsal değerlerimizi koruması gerektiğine inanıyoruz. Uluslararası güçlerin oyuncağı haline gelen terör gruplarının medyamızı yönlendirmesini istemiyoruz" dedi.
27.10.2023 Gündem
Kanal D'den önemli iş birliği... D Media ile Eagle Films anlaştı
Kanal D'den önemli iş birliği... D Media ile Eagle Films anlaştı Yaratıcı endüstriler sektörünün en görkemli fuarlarından biri olan MIPCOM (International Market of Communications Programmes) 2023, devlerin buluşmasına sahne oldu. Fuarda, Türk televizyonculuğunun amiral gemisi Kanal D ile uluslararası yapım ve dağıtım şirketi Eagle Films önemli bir iş birliğine imza attı. Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, “Birlikte çok iyi işlere imza atacağımızı düşünüyoruz. Türk televizyon tarihine damga vuracak büyük projeler geliyor” ifadelerini kullandı.
22.10.2023 Ekonomi
Cannes’da Türkiye rüzgarı esiyor! Kanal D standına ziyaretçi akını
Cannes’da Türkiye rüzgarı esiyor! Kanal D standına ziyaretçi akını Televizyon dünyasının en büyük buluşması MIPCOM (International Market of Communications Programmes) 2023, Fransa’nın festivaller kenti Cannes’da başladı. Türk dizileri, 108 ülkenin ilgi odağı oldu. Kanal D International da sevilen dizileriyle fuarın iddialı stantları arasında yerini aldı.
17.10.2023 Kültür Sanat
Sardar Azmoun: Çocukluğumdan beri Fenerbahçe'yi çok severim
Sardar Azmoun: Çocukluğumdan beri Fenerbahçe'yi çok severim Bayer Leverkusen'in yıldız golcüsü Sardar Azmoun "Fenerbahçe, Galatasaray veya Beşiktaş'ta oynamayı herkes ister. Çocukluğumdan beri Fenerbahçe'yi çok severim ama kariyerim için doğru olanı yapmak istiyorum" ifadelerini kullandı.
5.07.2023 Fenerbahçe
Fiyat artışları tüketiciyi harekete geçirdi! Alım tarihleri öne çekildi
Fiyat artışları tüketiciyi harekete geçirdi! Alım tarihleri öne çekildi Tüketiciler artan fiyatlar nedeniyle mobilya alımlarını öne çekiyor. Sektör, mobilya alımlarında taksit sınırının artırılmasını talep ediyor.
1.07.2023 Ekonomi
Arap medyası Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ı yazdı! Türk dizileri, CIA ve FBI ayrıntısına yer verildi
Arap medyası Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ı yazdı! Türk dizileri, CIA ve FBI ayrıntısına yer verildi 'NATO Zirvesi Türkiye yüzünden başarısız' diyen Yunan medyası Ankara'nın hamlesini skandal başlıklarla gördü, Londra merkezli Suudi Arabistan gazetesi ise 'Türkiye'nin sır küpü' Hakan Fidan' başlığıyla uzun bir analiz yayımladı.
18.06.2023 Gündem
İhracatta tarihi rekor! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni hedefi açıkladı
İhracatta tarihi rekor! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni hedefi açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, '2022 Yılı Dış Ticaret Rakamları Açıklaması' programında açıklamalarda bulundu. 2022 yılında ihracatın yüzde 12.9 oranında artışla 254.2 milyar dolar olarak gerçekleştiğini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Hedefimiz, Türkiye'nin dünyanın en çok ihracat yapan ilk 10 ülkesindeki yerini almasını sağlamaktır" dedi.
2.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Avrupa'ya tepki: Terörle mücadelede kimse bize hesap soramaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan Avrupa'ya tepki: Terörle mücadelede kimse bize hesap soramaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Geleceği Şekillendirmek: Belirsizlikler, Gerçekler ve Fırsatlar” temasıyla İstanbul’da düzenlenen TRT World Forum'unda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Tahıl krizini çözmek amacıyla Sayın Putin ile pazar günü görüşeceğiz. Aynı şekilde Sayın Zelenskiy ile de görüşmemiz olacak" dedi. Erdoğan Avrupa'ya terör destek tepkisi göstererek "Teröristlerle verdiğimiz mücadelede bize kalkıp kimse hesap soramaz" açıklamasında bulundu.
9.12.2022 Siyaset
Tarihe geçen yükseliş! Türkiye, ABD'den sonra ikinci oldu
Tarihe geçen yükseliş! Türkiye, ABD'den sonra ikinci oldu Türkiye için sevindiren gelişme. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Amerika Birleşik Devletleri’nin ardından dünyada en çok yapımları izlenen ülke konumuna ulaştıklarını açıkladı.
3.12.2022 Ekonomi
Bakan Ersoy: Dünya halkları Türk dizileri sayesinde Türk kültürünü merak ediyor
Bakan Ersoy: Dünya halkları Türk dizileri sayesinde Türk kültürünü merak ediyor Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Uzun yıllar boyunca Hollywood yapımları sayesinde farklı coğrafyalarda ilgi duyulan kültür Amerikan kültürüyken, bugün dünya halkları Türk dizileri sayesinde Türk kültürünü merak etmeye başlıyor" dedi.
7.06.2022 Kültür Sanat
Manken Cemrenaz Turhan: Annem botoks yaptırmama izin vermiyor
Manken Cemrenaz Turhan: Annem botoks yaptırmama izin vermiyor teve2’nin sunuculuğunu, Esin Övet, Ebru Şancı ve Timuçin Güner’in yaptığı, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen programı “teve2 Magazin Masası”na bugün, Türkiye 2’inci güzeli Cemrenaz Turhan konuk oldu. Birkaç gün önce düzenlenen Kainat Güzellik Yarışması’ndan dönen ve ayağının tozuyla “teve2 Magazin Masası” canlı yayınına katılan Turhan, heyecanını programda paylaştı. Yarışmaya katılmak gibi bir niyetinin olmadığını, mühendislik kariyeri yapmak isterken Miss Turkey yarışmasıyla hayatının değiştiğini söyleyen Türkiye 2’inci güzeli Cemrenaz Turhan, Kainat Güzellik Yarışması’nda yaşadıklarını anlattı.
16.12.2021 Televizyon
Türk dizileri, mimari açıdan Araplara ilham kaynağı oluyor!
Türk dizileri, mimari açıdan Araplara ilham kaynağı oluyor! Dünyanın bir çok ülkesinde yayınlanan Türk dizileri ve Türk dizi oyuncularına olan yoğun ilgi ülkemizde farklı sektör dallarındaki kişilerinde yüzünü güldürüyor. Bu sektörlerden bir tanesi de, Mimarlık. Başta Araplar olmak üzere bir çok ülkede dizilerimizin bağımlısı olan yabancı izleyiciler Türk mimari yapılarına gözünü dikti.
29.11.2021 Kültür Sanat
RTÜK Başkanı Şahin: Reyting her şeydir ama RTÜK için her şey değildir
RTÜK Başkanı Şahin: Reyting her şeydir ama RTÜK için her şey değildir TİAK Televizyon İzleme Araştırmaları, Türkiye’de 2020 yılında kişi başı ortalama televizyon izleme süresinin, dünya ortalamasının da üzerine çıkarak, 2019 yılına göre 19 dakikalık bir artışla 4 saat 33 dakika olarak gerçekleştiğini açıkladı. Programda konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Reyting her şeydir ama RTÜK tarafından baktığınız zaman her şey değildir” dedi.
11.11.2021 Gündem
Diego Lugano: Türkiye'de oyun sürekli duruyor
Diego Lugano: Türkiye'de oyun sürekli duruyor Fenerbahçe'nin eski stoperlerinden Diego Lugano "Türkiye’de her şey var gibi gözüküyor ama sıkıntı organizasyon eksikliği." dedi.
15.09.2021 Fenerbahçe
EDHO'dan Yargı'ya flaş transfer!
EDHO'dan Yargı'ya flaş transfer! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın ana kadrosunun önemli bir ismi Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu başrolleri paylaşacağı 'Yargı' dizisinin ekibine katıldı. İşte detaylar...
26.07.2021 Televizyon
Türk yapımları Dramax ile dünyaya bağlanıyor
Türk yapımları Dramax ile dünyaya bağlanıyor Dünya dizi sektöründe önemli bir paya sahip Türk yapımları, artık yeni nesil dijital platform Dramax ile tüm dünyada yer alacak. Dramax İcra Kurulu Üyesi Murat Saygı, "Dramax, ülkemize sağlayacağı ekonomik katkıların yanı sıra Türk kültürünün, coğrafyasının, gelenek ve göreneklerinin, turizminin tanıtıldığı en kuvvetli platform olacak" dedi
14.04.2021 Ekonomi
Bangladeş'te yerli uygulama BİP’e ilgide büyük artış
Bangladeş'te yerli uygulama BİP’e ilgide büyük artış Türkiye'nin iletişim ve yaşam platformu BiP, WhatsApp'ta mahremiyetin korunmasına ilişkin endişelerin ardından Bangladeşli kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen uygulama oldu.
18.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Bangladeş'te yerli uygulama BİP’e ilgide büyük artış
Bangladeş'te yerli uygulama BİP’e ilgide büyük artış Türkiye'nin iletişim ve yaşam platformu BiP, WhatsApp'ta mahremiyetin korunmasına ilişkin endişelerin ardından Bangladeşli kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen uygulama oldu.
17.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Kanal D dizileri Latin Amerika’da
Kanal D dizileri Latin Amerika’da Kanal D dizileri, Latin Amerika’da yayılmaya devam ediyor. Dizilerin dağıtımını üstlenen Kanal D International, bölgeyi kapsayan yeni anlaşmalarının duyurusunu yaptı.
29.11.2020 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Türk Dizileri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türk dizileri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.