Türk Baba

Türk Baba

Son dakika Türk baba haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türk baba ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türk baba haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türk Baba

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türk baba gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.302 türk baba haberi bulunmuştur. Tüm türk baba haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meksikalı eşi 2 çocuğunu alıkoydu, Türk babanın 'evlat' mücadelesi başladı: Onlar benim hayatım, onlar olmadan yaşayamam
Meksikalı eşi 2 çocuğunu alıkoydu, Türk babanın 'evlat' mücadelesi başladı: Onlar benim hayatım, onlar olmadan yaşayamam Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yaşayan Alper Sancaktar (44), eşi Yeni Antonia Rodriguez Gallegos'un (38), 11 ve 5 yaşlarındaki çocuklarıyla tatile gittiği memleketi Meksika'dan dönmediğini belirterek, çocukları alıkoyduğu iddiasıyla yargıya başvurdu. Sancaktar, "Çocuklarımı çok özledim. Evlatlarım olmadan yaşayamam" dedi. Sancaktar'ın avukatı Hasan Emrehan Çetin ise "Çocuklar anneleri tarafından kanuna aykırı bir şekilde Meksika'ya tatil amaçlı götürüldükten sonra alıkonulmuşlar. Kuşadası Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayetimizi yaptık" dedi.
22.02.2024 Gündem
Cep telefonu almayan ailesine kızıp sırra kadem bastı!
Cep telefonu almayan ailesine kızıp sırra kadem bastı! Antalya'nın Serik ilçesinde 6. sınıf öğrencisi 13 yaşındaki çocuk, okul sonrası geldiği evden akşam üzeri ayrılıp kayıplara karıştı. Türk baba ve Rus uyruklu annenin iki çocuğundan biri olan Timur Nuri'ye ulaşamayan ve kayıp başvurusunda bulunan gözü yaşlı aile, cep telefonu isteyen çocuklarının isteği yerine getirilmediği için evi terk etmiş olabileceğini söyledi.
27.11.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan müdahale etti! Kızına kavuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan müdahale etti! Kızına kavuştu Ukraynalı eşi tarafından Türkiye’den kaçırılan 6.5 yaşındaki kızı için hukuk mücadelesi veren Türk baba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın araya girmesiyle sonunda muradına erdi.
12.12.2020 Yaşam
Ukrayna'da darp edilen Türk baba için Büyükelçilik devreye girdi
Ukrayna'da darp edilen Türk baba için Büyükelçilik devreye girdi Çocuğunu görmek için geldiği Ukrayna'da kimliği belirsiz kişilerce darp edilen Tayfun Mustafaoğlu için Türkiye’nin Kiev Büyükelçiliği devreye girdi. Bu tür olayların yaşanmaması adına Türkiye-Ukrayna arasında özel mekanizma geliştirileceği bildirildi.
3.07.2020 Gündem
Kızı sarı bültenle aranıyor! 'Mesajı görünce çılgına döndüm...'
Kızı sarı bültenle aranıyor! 'Mesajı görünce çılgına döndüm...' Antalya’da evlendiği Ukraynalı eşinin, kızlarını 3 yıl önce ülkesine götürdüğünü ve kendisinden koparmak istediğini söyleyen Türk baba İsmail Yüce, Ukrayna’da hukuk mücadelesi veriyor. “Çocuğum Ukrayna’da illegal olarak alıkonuluyor” diyen acılı baba, Kiev’deki duruşma sonrası konuştu.
4.07.2019 Yaşam
Tek kelimeyle vahşet! Döve döve öldürdüler
Tek kelimeyle vahşet! Döve döve öldürdüler Fransa'nın Tours şehrinde vatmanlık yapan 3 çocuk babası Ali Ünlü, Cumartesi günü bir park yeri için uğradığı saldırıda çocuklarının gözleri önünde vahşice öldürüldü.
18.09.2018 Yaşam
Avusturya Türk bebeğe süt tozu eksik diye el koydu
Avusturya Türk bebeğe süt tozu eksik diye el koydu Avusturya’nın Türk çocuklarına uyguladığı el koyma olaylarına bir yenisi daha eklendi. 2 aylık Muhammed Ali, ‘evde bebek için süt tozu neden eksik, hediye paketleri neden açılmadı’ gibi sebeplerle aileden alınarak Hristiyan bir aileye verildi
23.11.2017 Dünya
Kamerunlu Selma 21 yıl sonra babasına kavuştu
Kamerunlu Selma 21 yıl sonra babasına kavuştu Türk baba Halil Sarı’nın Kamerunlu bir kadınla ilişkisinden dünyaya gelen Selma Halil, Türkiye’nin Yaunde Büyükelçiliği ve Türk Hava Yolları’nın desteğiyle Adana’ya gelerek babasına kavuştu
7.07.2017 Yaşam
Fransa’nın yeni starı Türk kızı Sıla
Fransa’nın yeni starı Türk kızı Sıla Türk asıllı sanatçı Anne Sıla, Fransa’da her geçen gün şöhret basamaklarını tırmanmayı sürdürüyor
3.03.2017 Magazin
Türk babasını 40 yıl sonra buldu
Türk babasını 40 yıl sonra buldu Avusturyalı yönetmen, Türk babasını 40 yıl sonra Müge Anlı'da buldu.
31.01.2017 Televizyon
Şebnem Schaefer: Pişman oldu
Şebnem Schaefer: Pişman oldu Şebnem Schaefer geçtiğimiz hafta gecelerde yakalandığı Yavuz Mermerci ile ilgili olarak, "Çok şaşırdım ve gittiğim için pişman oldum" dedi.
24.10.2016 Magazin
Adanalı Arcan ABD’de AVM’ye daldı 5 can aldı
Adanalı Arcan ABD’de AVM’ye daldı 5 can aldı ABD polisi, Burlington kentinde Cuma günü Cascade Alışveriş Merkezi’ndeki Macy’s mağazasına girip av tüfeğiyle beş kişiyi öldüren saldırganın Arcan Çetin adlı, Adana doğumlu 20 yaşında bir Türk vatandaşı olduğunu açıkladı. Çetin saldırıdan 24 saat sonra yolda yürürken yakalandı
17.06.2021 Dünya
Kahraman baba evlat katili oldu
Kahraman baba evlat katili oldu ABD’nin Georgia eyaletinin Lilburn şehrinde yaşayan, Türk baba Fikri Erdem’in evine 2011 yılında yıldırım düştü...
21.11.2015 Dünya
‘Alo polis oğlum IŞİD’e katılacak!’
‘Alo polis oğlum IŞİD’e katılacak!’ Almanya’da yaşayan Türk baba oğlunu ihbar etti
29.09.2021 Gündem
Şebnem değil Nefise hamile!
Şebnem değil Nefise hamile! Şebnem Schaefer’ın hamile olduğu söylentisi doğru çıkmadı ama müjdeli haber Nefise Karatay’dan geldi.
24.03.2015 Magazin
Eski futbolcu HDP'den aday!
Eski futbolcu HDP'den aday! Diyarbakırspor'un 2'nci ligde 1993-94 ve 95 sezonlarında mücadele ettiği yıllarda top koşturan başarılı ve sevilen stoperi Barış Karabıyık, HDP'den milletvekili aday adaylığı için başvurdu.
29.09.2021 Gündem
'Bir adım geride durayım, güven veren adam olayım'
'Bir adım geride durayım, güven veren adam olayım' Yeni filmi Aşk Sana Benzer’le birlikte, oyunculuk harici sulara da yelken açıyor Burak Özçivit. Kalbinde tatlı bir heyecan, kaleminde yeni hikayeler, aklında başka başka projeler, üstünde bir tazelik var. Haliyle anlattıkça anlatası geliyor. Dinlemez miyiz hiç?
11.02.2015 Magazin
Türk babaya Hollanda’da infaz
Türk babaya Hollanda’da infaz Hollanda’daki Türk yeraltı dünyasının önde gelen isimlerinden Okan Fidan, başkent Amsterdam’da öldürüldü. Saldırının Türkiye’deki üç saldırıyla bağlantılı olabileceği öne sürüdü
4.01.2015 Dünya
Depresyon tedavisi tümden değişebilir
Depresyon tedavisi tümden değişebilir New York Stony Brook Üniversitesi'nde Nöroloji alanında çalışan Türk bilim adamı Prof. Dr. Turhan Çanlı, hayat kalitesini önemli ölçüde düşüren depresyonun nedeninin virüs, bakteri ya da parazit gibi bulaşıcı etmenler olabileceğini belirtti.
22.12.2014 Sağlık
Alman annenin gözyaşları
Alman annenin gözyaşları Türk eşinin ‘Zara’ isimli kızını Türkiye’ye kaçırdığını öne süren Alman anne Edytha Sowula, devlet kanalı ZDF’de gözyaşlarına boğuldu
12.08.2014 Dünya
Türk baba kaybetti ikizler Alman anneye!
Türk baba kaybetti ikizler Alman anneye! Mahkeme kararı doğrultusunda Alman anneye teslim edilmesi gereken Mersin’deki ikizlerin, “psikolojileri uygun olmadığı” gerekçesiyle Türk babanın yanında kalması kararı, iptal edildi...
29.09.2021 Gündem
Reuters’tan çarpıcı analiz!
Reuters’tan çarpıcı analiz! ‘Türk ailelerin El Kaide korkusu!’
29.09.2021 Gündem
'Sen kafir misin?'
'Sen kafir misin?' El Kaide komutanı Türk babaya bunları söyledi...
29.09.2021 Gündem
Siyasati bırakacağı tarihi açıkladı!
29.09.2021 Gündem
Kebaba ‘Papa Türk’ formülü
Kebaba ‘Papa Türk’ formülü ‘Papa Türk’ adlı içecek yok satıyor
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Türk Baba ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türk baba haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.