Türk Askeri

Türk Askeri

Son dakika Türk askeri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türk askeri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türk askeri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türk Askeri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türk askeri gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.801 türk askeri haberi bulunmuştur. Tüm türk askeri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayraktar TB2 SİHA'lar artık Arnavutluk semalarında
Bayraktar TB2 SİHA'lar artık Arnavutluk semalarında Arnavutluk'un ilk NATO Taktik Hava Üssü'nün törenle açılmasının ardından Bayraktar TB2 SİHA'lar Arnavutluk semalarında uçarak, ilk kez Arnavutluk Ordusu'nun envanterine girdi.
4.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası sözleri dünya basınında: Ya yanımızdasınız ya da karşımızda
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası sözleri dünya basınında: Ya yanımızdasınız ya da karşımızda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kabine Toplantısı sonrasında yaptığı açıklamalar dünya basınında geniş yer buldu. Pek çok haber platformu Erdoğan’ın 'Ya yanımızdasınız ya da karşımızda' mesajı verdiğini yazdı.
17.01.2024 Dünya
Türkiye'nin hava harekatı dünya basınında yankı buldu!  Alman gazeteden skandal harita
Türkiye'nin hava harekatı dünya basınında yankı buldu! Alman gazeteden skandal harita Türkiye'nin Suriye ve Irak'taki terör hedeflerinin imha edildiği hava saldırıları dünya basınında geniş yer buldu. Alman gazetesi ise skandal bir harita ile okurlarının karşısına çıktı.
14.01.2024 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı duyurdu: Pençe-Kilit bölgesinde dokuz kahraman askerimiz şehit oldu, dört asker yaralı
Milli Savunma Bakanlığı duyurdu: Pençe-Kilit bölgesinde dokuz kahraman askerimiz şehit oldu, dört asker yaralı Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde, bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 9 askerimiz şehit oldu.
12.01.2024 Gündem
4. Sınıf Milli Mücadele: Milli Mücadele Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
4. Sınıf Milli Mücadele: Milli Mücadele Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Milli mücadele ülkemizin tarihi açısından önemli bir dönemdir. Eğitim sisteminde bu konu ilk kez 4. sınıfta Sosyal bilimler dersinde işlenir.
25.12.2023 Eğitim
ABD'nin skandal Kıbrıs kararına Türkiye'den sert tepki
ABD'nin skandal Kıbrıs kararına Türkiye'den sert tepki ABD, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'ne yönelik silah ambargosunu 2024 yılı için kaldırdı. Alınan skandal karar sonrası Dışişleri Bakanlığı'ndan yazılı bir açıklama geldi.
19.08.2023 Gündem
Kadın terörist itiraf etti: Türk askeri beni buldu, yaralarımı açıp pansuman yapıyorlar
Kadın terörist itiraf etti: Türk askeri beni buldu, yaralarımı açıp pansuman yapıyorlar MSB, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonunda 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini, Marya Umut kod adlı Şengül Bulut isimli kadın teröristin sağ olarak ele geçirildiğini duyurdu. Kadın terörist, kahraman askerlerin kendisine nasıl davrandığını anlattı: Hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değil
5.08.2023 Gündem
Milli Savunma Bakanı Güler, NATO Karargahı'na geldi
Milli Savunma Bakanı Güler, NATO Karargahı'na geldi Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, NATO Savunma Bakanları Toplantısı'na katılmak üzere NATO Karargahı'na geldi.
15.06.2023 Gündem
Skandal Üstüne skandal Türk bayrağını indirdiler, Ersin Tatar'a saldırı girişimde bulundular
Skandal Üstüne skandal Türk bayrağını indirdiler, Ersin Tatar'a saldırı girişimde bulundular Güney Kıbrıs'ın sahil ilçesi Baf skandal bir olaya ev sahipliği yaptı. İlçedeki uluslararası bisiklet yarışı kapsamında asılan Türk bayrağı indirildi. CNN Türk'e konuşan Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ise dün yaşanan saldırı girişimi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Tatar, 'Hiç bir İngiliz yetkili bana 'geçmiş olsun' demedi. Hukuk çevreleri gereğini yapar diye düşünüyorum biz mesajımızı ilettik. Demokrasinin beşiği olduğunu iddia ettikleri bir yerde benim söz hakkımın engellenmeye çalışılması çok yakışıksız' dedi.
30.03.2023 Gündem
Bakan Akar'ın Özel Kalem Müdürü, milletvekili aday adaylığı için emekli oldu
Bakan Akar'ın Özel Kalem Müdürü, milletvekili aday adaylığı için emekli oldu Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın Özel Kalem Müdürü Tuğgeneral Remzi Albasan, Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki (TSK) görevinden emekliye ayrılarak AK Parti'den 28'inci dönem milletvekili aday adayı olabilmek için başvuruda bulundu.
16.03.2023 Gündem
Güney Koreli çizerden anlamlı Türkiye paylaşımı
Güney Koreli çizerden anlamlı Türkiye paylaşımı Güney Koreli çizer Myeong Minho, 6 Şubat’ta meydana gelen depremler sonrasında taziye mesajını anlamlı bir çizim yaparak Türkiye ile Güney Kore arasında 73 yıl öncesine uzanan kardeşlik bağlarıyla tasvir etti. Minho, Kore Savaşları’nda Türk askerinin desteğini ve depremler sonrası Türkiye’ye gelen Güney Kore kurtartıcılarının desteğini iki ayrı çizimle vurguladı.
11.02.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ve Zelenskiy ile görüşecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ve Zelenskiy ile görüşecek Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın katıldığı canlı yayında dış politikaya dair merak edilenleri yanıtladı. Kalın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın Rusya Lideri Putin ve Ukrayna Lideri Zelenskiy ile görüşeceğini açıkladı.
3.01.2023 Gündem
MSB’den duygulandıran paylaşım! 'Vasiyetiniz, vasiyetimizdir'
MSB’den duygulandıran paylaşım! 'Vasiyetiniz, vasiyetimizdir' Milli Savunma Bakanlığı, şehitler için özel klip bir paylaşarak “Onlar hayattayken de şehadete yürürken de kendini düşünmez. Daima devleti, milleti ve insanlık için yaşar.” ifadelerini kullandı.
4.12.2022 Gündem
Türk çift, Türk bayrağını Kore Birleşmiş Milletler Anıt Mezarlığı'na teslim etti
Türk çift, Türk bayrağını Kore Birleşmiş Milletler Anıt Mezarlığı'na teslim etti Türkiye’den yola çıkıp altı aydır bisikletleriyle dünyayı dolaşan, 'Dünyaperestiz' adıyla bilinen Yasemin ve Murat çifti, 6 bin kilometre boyunca taşıdıkları Türk bayrağını, Kore Savaşı’nda hayatlarını kaybeden Türk askerleri anısına Kore Birleşmiş Milletler Anıt Mezarlığı’na teslim etti.
18.11.2022 Dünya
Terör ve Güvenlik Uzmanı Ağar: Böyle bir olay oldu diye güvenlik açığı vardır gibi bir cümle kuramayız
Terör ve Güvenlik Uzmanı Ağar: Böyle bir olay oldu diye güvenlik açığı vardır gibi bir cümle kuramayız Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, “Böyle bir sızma nedeniyle de güvenlik kuvvetlerimizi hakir göremeyiz, itibarsızlaştıramayız. Canlarını koyuyorlar bizler için. Gecelerini gündüzlerine karışıyor. Böyle bir olay oldu diye bir güvenlik açığı vardır gibi bir cümle kuramayız” dedi.
14.11.2022 Gündem
MSB görüntüleri paylaştı! Mağarada sıkıştırılan teröristler teslim oldu
MSB görüntüleri paylaştı! Mağarada sıkıştırılan teröristler teslim oldu Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bir mağarada tespit edilen 5 terörist daha teslim oldu. Böylece son 10 günde toplam 7 terörist Türk Silahlı Kuvvetlerimize teslim olmuş oldu.
12.11.2022 Gündem
Azerbaycan tezkeresi nedir, Azerbaycan tezkeresi kaç oyla kabul edildi?
Azerbaycan tezkeresi nedir, Azerbaycan tezkeresi kaç oyla kabul edildi? TSK'nın Azerbaycan'daki görev süresini 1 yıl daha uzatan Cumhurbaşkanlığı tezkeresi Meclis'te kabul edildi. Peki, Azerbaycan tezkeresi nedir, Azerbaycan tezkeresi kaç oyla kabul edildi?
2.11.2022 Gündem
Milli Savunma Bakanı Akar, NATO Karargahı'nda
Milli Savunma Bakanı Akar, NATO Karargahı'nda Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, NATO Savunma Bakanları Toplantısı'na katılmak üzere Belçika'nın Brüksel kentindeki NATO Karargahı'na geldi.
12.10.2022 Gündem
Atatürk'ün İzmir sözleri ve 9 Eylül İzmir'in kurtuluşu mesajları! Anlamlı, en güzel, İzmir'in Kurtuluşu 100. Yıl İzmir’in Kurtuluşu sözleri, mesajları, görselleri!
Atatürk'ün İzmir sözleri ve 9 Eylül İzmir'in kurtuluşu mesajları! Anlamlı, en güzel, İzmir'in Kurtuluşu 100. Yıl İzmir’in Kurtuluşu sözleri, mesajları, görselleri! İzmir'in Kurtuluşu mesajları ve sözleri İzmir’in kurtuluşunun 100. Yılında arama motorları aracılığıyla sorgulanıyor. 9 Eylül 1922 yılında İzmir'in Yunan işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin tüm illerinde coşkuyla kutlanacak. Biz de Türkiye tarihine geçen İzmir'in Kurtuluşu ile ilgili anlamlı, en güzel resimli mesajları bir araya getirdik. İşte, Anlamlı, en güzel, İzmir'in Kurtuluşu 100. Yıl mesajları, sözleri ve görselleri…
9.09.2022 Gündem
Atatürk zafer sözleri! Zafer zafer benimdir, diyebilenindir! 30 Ağustos Zafer Bayramı Atatürk sözleri!
Atatürk zafer sözleri! Zafer zafer benimdir, diyebilenindir! 30 Ağustos Zafer Bayramı Atatürk sözleri! Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharrebesi 30 Ağustos'ta zaferle sonuçlandı. Büyük Taarruz zaferi tüm yurtta coşkuyla kutlanırken, sosyal medya hesapları üzerinden günün anlam ve önemine ait mesaj ve söz paylaşmak isteyen, Atatürk’ün zafer üzerine söylediği sözleri araştırıyor. 100.yıla özel Zafer Bayramı Atatürk sözleri için biz de derleme hazırladık. İşte Atatürk zafer sözleri…
30.08.2022 Gündem
‘Mustafa Kemal bütün askerî kavramları yıktı’
‘Mustafa Kemal bütün askerî kavramları yıktı’ Mustafa Kemal, ABD Büyükelçisi Sherrill’e 30 Ağustos Zaferi’ni, çizdiği krokiyle anlatmıştı. Sherrill, Büyük Taarruz’un kazanıldığı Dumlupınar Meydan Muhaberesi krokisinin “Mustafa Kemal’in bütün askerî kavramları yıkan” taktiğini gösterdiğini kaydeder...
30.08.2022 Gündem
Yunan Sahil Güvenliği, yelkenli tekneyi taciz etti, Türk askeri “rotanızı değiştirmeyin, tam yol ileri” dedi
Yunan Sahil Güvenliği, yelkenli tekneyi taciz etti, Türk askeri “rotanızı değiştirmeyin, tam yol ileri” dedi İstanbul’da başlayan Bodrum’da son bulan 51. Deniz kuvvetleri kupası uluslararası açık deniz yat yarışını Yunan askerleri Bodrum açıklarında taciz etti. Türk Sahil Güvenlik ekipleri tacizi edilen tekneye anons geçerek “Dümeninizi kırmayın, rotanızı değiştirmeyin, yarış bırakmayın, tam yol ileri” diyerek Yunan askerini püskürttü.
26.07.2022 Gündem
Tahıl sevkiyatında detaylar belli oldu! Türkiye denetleyecek, boğazlarda ve...
Tahıl sevkiyatında detaylar belli oldu! Türkiye denetleyecek, boğazlarda ve... Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Dolmabahçe Sarayı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve BM Genel Sekreteri António Guterres'in katılımı ile düzenlenen tarihi 'tahıl koridoru' anlaşması sonrası CNN Türk'te sevkiyatın detaylarını açıkladı. Öte yandan Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Tahıl sevkiyatı Ukrayna'daki 3 liman üzerinden yapılacak. Türkiye boğazlara giriş-çıkış öncesi, gemi kontrolü yapacak." ifadeleri kullanıldı.
22.07.2022 Gündem
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan flaş Suriye açıklaması!
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan flaş Suriye açıklaması! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bakan Çavuşoğlu Suriye meselesiyle ilgili konuşarak, "Elimiz kolumuz bağlı kalamayız. Bugüne kadar yaptığımız harekatlarda kimseden icazet almadık doğrusu. Almayız da" dedi.
21.07.2022 Siyaset
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Türk Askeri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türk askeri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.