Tüfekle Vurdu

Tüfekle Vurdu

Son dakika tüfekle vurdu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tüfekle vurdu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tüfekle vurdu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tüfekle Vurdu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tüfekle vurdu gelişmeleri de dahil olmak üzere 345 tüfekle vurdu haberi bulunmuştur. Tüm tüfekle vurdu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yol istedi, sopayla saldırdı! Şoförü tüfekle vurdu
Yol istedi, sopayla saldırdı! Şoförü tüfekle vurdu Niğde'de otomobil sürücüsü Y.E. yol verme tartışmasında kendisine sopayla saldıran halk otobüsü şoförü Mehmet Erkin'i, tüfekle bacağından vurdu. Saldırıda yaralanan Erkin hastaneye kaldırılırken, Y.E. de gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı açıklandı.
5.04.2024 Gündem
Bahçesine giren eski eniştesini öldürmüştü: Karartı görünce o yöne ateş ettim
Bahçesine giren eski eniştesini öldürmüştü: Karartı görünce o yöne ateş ettim Eskişehir'de evinin bahçesine giren eski eniştesi Aydın Ercan'ı (43) av tüfeği ile öldüren Esma Sezen'i (43) azmettirdiği iddiasıyla gözaltına alınan Ali Gürdoğan (64) ile cinayete yardım ettiği iddia edilen Murat Çotuk (40), tutuklandı. Esma Sezen, ifadesinde, "Evin giriş kapısının karşısında bir karartı görünce o yöne ateş ettim. O an ne gördüğümü bilmeden ateş ettim. Jandarma bana söyleyene kadar neye ateş ettiğimi bilmiyordum" dedi.
21.12.2023 Gündem
Tüfekle gelinini vurup cesedini benzinle yaktı! Cani kayınpederin ifadesi ortaya çıktı
Tüfekle gelinini vurup cesedini benzinle yaktı! Cani kayınpederin ifadesi ortaya çıktı Muğla'nın Seydikemer ilçesinde gelini Hatice Öğüt'ü öldürüp cesedini ateşe veren kayınpeder Kamil Öğüt, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle ilk kez hakim karşısına çıktı. Fethiye 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada, olay günü ile ilgili olarak konuşmak istemediğini belirten Kamil Öğüt, "Hap kullanıyordum, şeker hastasıydım. Ne yaptığımı bilmiyorum, hiçbir şey hatırlamıyorum. Beni zorlamayın, konuşmak istemiyorum" dedi.
14.12.2023 Gündem
Yüksek sesle müzik kavgasında korkunç son! Tartıştığı 2 kişiyi vurdu ardından intihar etti
Yüksek sesle müzik kavgasında korkunç son! Tartıştığı 2 kişiyi vurdu ardından intihar etti Adana’da komşularıyla arasında yüksek sesle müzik açma meselesi yüzünden çıkan kavgada bir kahvehaneci, 2 kişiyi pompalı tüfekle vurup ardından intihar etti. Olayda tüfekle vurulan şahıslardan biri hayatını kaybetti, diğeri ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
25.07.2023 Gündem
Cani koca, karısını ve kayınvalidesini öldürüp intihar etti
Cani koca, karısını ve kayınvalidesini öldürüp intihar etti Sarıyer'de Erdal Şahin, tartıştığı eşi Nazlı Şahin ve kayınvalidesi S. Şahin'i öldürüp daha sonra kendi canına kıydı.
5.07.2023 Gündem
Kadına şiddet videosu çeken genç kız kardeşi tarafından öldürüldü
Kadına şiddet videosu çeken genç kız kardeşi tarafından öldürüldü Şanlıurfa’da kardeşi tarafından silahla sokak ortasında vurularak öldürülen genç mühendisin çektiği kadına şiddet videosu ortaya çıktı.
4.12.2022 Yaşam
Yolda tanıştığı kadın hayatını kabusa çevirdi! Neyi var neyi yok alıp kaçtı!
Yolda tanıştığı kadın hayatını kabusa çevirdi! Neyi var neyi yok alıp kaçtı! Kayseri’de yaşayan Mükremin Tercan, iddiaya göre yolda gezerken tanıştığı kadın hakkındaki gerçekleri öğrenince dünyası başına yıkıldı.
23.11.2022 Yaşam
Arkadaşı tüfekle vurdu! 17 yaşındaki Kader hayatını kaybetti
Arkadaşı tüfekle vurdu! 17 yaşındaki Kader hayatını kaybetti Ankara'nın Keçiören ilçesinde 17 yaşındaki Kader Yiğit, arkadaşı Y.B.'nin ateşlediği öne sürülen tüfekle vurulması sonucu hayatını kaybetti. Gözaltına alınan Y.B. tutuklandı.
22.11.2022 Yaşam
Eşini katleden adamın paylaşımları dikkat çekti! 'Ölüm ne garip şey anne'
Eşini katleden adamın paylaşımları dikkat çekti! 'Ölüm ne garip şey anne' Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi tarafından sokak ortasında vurulan kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Cinayetin detayları ortaya çıktı. Eski eşi Hülya Alkan'ı pompalı tüfekle vuran cani koca Ali Alkan'ın sosyal medya hesaplarında yaklaşık bir aydır "ölüm" ile ilgili paylaşımlar yaptığı ortaya çıktı.
17.11.2022 Yaşam
Küçükçekmece’de tartıştığı kişiyi vurup kendini evine kilitledi
Küçükçekmece’de tartıştığı kişiyi vurup kendini evine kilitledi Küçükçekmece’de Fatih K. evinin yakınlarında tartıştığı bir kişiyi tüfekle vurdu. Sokakta polisle çatıştıktan sonra kendini evine kilitleyen Fatih K.’yı ikna edilerek gözaltına alındı. Yaralanan kişinin durumun iyi olduğu öğrenilirken, Fatih K.’nın evinin balkonundan bağırarak havaya ateş ettiği anlar kameraya yansıdı.
28.08.2022 Yaşam
Küçükçekmece’de ortalık karıştı! Tartıştığı kişiyi vurdu, kendini eve kilitledi
Küçükçekmece’de ortalık karıştı! Tartıştığı kişiyi vurdu, kendini eve kilitledi Küçükçekmece’de Fatih K. evinin yakınlarında tartıştığı bir kişiyi tüfekle vurdu. Sokakta polisle çatıştıktan sonra kendini evine kilitleyen Fatih K.’yı ikna edilerek gözaltına alındı. Yaralanan kişinin durumun iyi olduğu öğrenilirken, Fatih K.’nın evinin balkonundan bağırarak havaya ateş ettiği anlar kameraya yansıdı.
28.08.2022 Yaşam
Ayrılmak isteyen eşinin evini basan koca dehşet saçtı
Ayrılmak isteyen eşinin evini basan koca dehşet saçtı Gaziantep’te cani koca, ayrılmak isteyen dini nikahlı eşinin evini bastı. Eşi ve eşinin annesini ağır yaralayan adam, eşinin 23 yaşındaki engelli kardeşini öldürdü. Korkunç cinayetin tek tanığı olan 4 yaşındaki Merva Bozan, dehşete düşüren anları “Ben çok korktum. Sadece bir kişiydi. O Ümit’ti” diyerek anlattı.
28.07.2022 Yaşam
Korkunç cinayet! Cani damat, kayınpederini önce ezdi sonra pompalı tüfekle katletti
Korkunç cinayet! Cani damat, kayınpederini önce ezdi sonra pompalı tüfekle katletti Şişli'de eşiyle boşanma aşamasında olan bir kişi, kayınpederini önce arabayla ezdi, daha sonra da pompalı tüfekle vurdu. Hastaneye kaldırılan adam, kurtarılamayarak hayatını kaybederken, katil ise kısa sürede yakalandı.
23.06.2022 Yaşam
Dayısını öldürüp, yengesini yaralayan şüpheli tutuklandı
Dayısını öldürüp, yengesini yaralayan şüpheli tutuklandı Düzce’nin Akçakoca ilçesinde, dayısı Neşet Özdemir’i pompalı tüfekle vurarak öldürüp eşi Şengül Özdemir’i ise yaralayan Efe Vurmaz (23) çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
13.03.2022 Yaşam
Birliktelik yaşadığı kadını ve eski kocasını pompalı tüfekle vurdu!
Birliktelik yaşadığı kadını ve eski kocasını pompalı tüfekle vurdu! Afyonkarahisar'da, boşandığı Elif Erkan (42) ile barışan Muhammed Ali Özcan (45), ayrıldıklarında eski eşinin Cemil Altıntaş (40) ile yaşadığını öğrendi. Bunun üzerine Özcan, Erkan ile beraber Altıntaş'ın evine gitti. Altıntaş, görüşmede çıkan tartışma sonrası evden ayrılan çifti balkondan pompalı tüfekle ateş edip yaraladı.
7.02.2022 Yaşam
Boşanmak isteyen eşini boş araziye kadar kovalayıp tüfekle vurdu
Boşanmak isteyen eşini boş araziye kadar kovalayıp tüfekle vurdu Adıyaman'da Mesut E., bir süredir ayrı yaşadığı ve kendisinden boşanmak isteyen Ayten E.'yi sokakta karşılaşınca kovaladığı boş arazide av tüfeğiyle vurarak, ağır yaraladı. Bu anlar, güvenlik kamarasına yansırken polis, kaçan Mesut E.'yi arıyor.
11.10.2021 Gündem
Bebeğin kendisinden olmadığını öne sürüp, hamile eşini öldüren kocaya 'iyi hal' indirimi
Bebeğin kendisinden olmadığını öne sürüp, hamile eşini öldüren kocaya 'iyi hal' indirimi Konya'nın Çumra ilçesinde 6 aylık hamile eşi Sadife Yüzer’i (35), karnındaki bebeğin kendisinden olmadığı iddiasıyla tüfekle vurarak öldüren Ali Rıza Yüzer (36), 'Gebe olduğunu bildiği eşine karşı kasten öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti, iyi hal indirimi uygulayarak cezayı müebbet hapse çevirdi.
1.10.2021 Gündem
Ava birlikte gittiği arkadaşını domuz sanıp vurdu!
Ava birlikte gittiği arkadaşını domuz sanıp vurdu! İzmir'in Tire ilçesinde, İlhami G. (38), birlikte ava gittiği arkadaşı Faruk Özkan'ı (26), domuz sanarak tüfekle vurdu. Faruk Özkan hayatını kaybederken, İlhami G. jandarma tarafından gözaltına alındı.
25.08.2021 Gündem
Dehşet! Temizlik işçisi babasını pompalı tüfekle vurdu
Dehşet! Temizlik işçisi babasını pompalı tüfekle vurdu Bursa'da, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Mehmet Ali B. (21), tartıştığı temizlik işçisi babası Recep B.yi (59) pompalı tüfekle vurarak, yaraladı. Mehmet Ali B., polis ekiplerince gözaltına alındı.
9.07.2021 Yaşam
Antalya'da trans birey tartıştığı arkadaşını tüfekle vurdu!
Antalya'da trans birey tartıştığı arkadaşını tüfekle vurdu! Antalya'da, trans birey S.K., tartıştığı arkadaşı Hakan S.'yi (44) pompalı tüfekle sol omuz ve kulağından yaraladı. S.K., çilingirle eve girilmesinin ardından gözaltına alınırken, suç aleti pompalı tüfek bulunamadı.
13.06.2021 Gündem
Babasının iş ortağıyla kaçtı! Sonu kanlı bitti
Babasının iş ortağıyla kaçtı! Sonu kanlı bitti Denizli’de yaşayan ve babasının iş ortağı Oytun Tengiz’le İzmir’e kaçan Kadriye Tengiz, ailesiyle barışmak için döndüğü baba evinde dehşeti yaşadı.
8.06.2021 Yaşam
Baba dehşeti! 20 yaşındaki kızını tüfekle vurdu
Baba dehşeti! 20 yaşındaki kızını tüfekle vurdu Denizli'nin Buldan ilçesinde, babası tarafından pompalı tüfekle vurulan 20 yaşındaki Kadriye Esenay Akçaöz ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan genç kızın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.
6.06.2021 Yaşam
Gece yarısı dehşet! Eşinin eski erkek arkadaşını vurdu
Gece yarısı dehşet! Eşinin eski erkek arkadaşını vurdu Kahramanmaraş'ta Selahattin A. (32), eşinin eski erkek arkadaşı Mehmet Ç.'yi (42) pompalı tüfekle vurdu. Göğsüne isabet eden saçmalarla ağır yaralanan Mehmet Ç. hastaneye kaldırılırken, Selahattin A. ise polis tarafından olayda kullandığı silahla gözaltına alındı.
28.07.2020 Yaşam
Annesini silahla vurdu sonra polis ve bekçilere de ateş açtı
Annesini silahla vurdu sonra polis ve bekçilere de ateş açtı Uşak'ın Eşme ilçesinde, iddiaya göre akli dengesi yerinde olmayan bir kişi annesini silahla vurduktan sonra, olay yerine gelen polis ve bekçilere de tüfekle ateş açtı. saçmaların isabet ettiği 1 polis ile 2 bekçi yaralandı. şüpheli gözaltına alınırken, hastaneye kaldırılan anne ve güvenlik görevlilerinden bir bekçinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
11.06.2020 Yaşam
Afyonkarahisar'da hayvan otlatma tartışması: 1 ölü, 1 yaralı
Afyonkarahisar'da hayvan otlatma tartışması: 1 ölü, 1 yaralı Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde A.B. ve oğlu R.B., hayvan otlatma yüzünden çıkan tartışmada Abdil Koca ve kendisine motosikletle yemek getiren oğlu Muhammed Kocayı (23) tüfekle vurdu. Abdil Koca yaralanırken oğlu Muhammed Koca yaşamını yitirdi. Tüfekle ateş açıp kaçan baba ve oğlu ise yakalanıp, gözaltına alındı.
4.06.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tüfekle Vurdu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tüfekle vurdu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.