Gazete Vatan Logo

Eşini katleden adamın paylaşımları dikkat çekti! 'Ölüm ne garip şey anne'

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi tarafından sokak ortasında vurulan kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Cinayetin detayları ortaya çıktı. Eski eşi Hülya Alkan'ı pompalı tüfekle vuran cani koca Ali Alkan'ın sosyal medya hesaplarında yaklaşık bir aydır "ölüm" ile ilgili paylaşımlar yaptığı ortaya çıktı.

Eşini katleden adamın paylaşımları dikkat çekti! 'Ölüm ne garip şey anne'

Olay sabah saatlerinde Manisa'nın Şehzadeler ilçesine bağlı Yarhasanlar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ali Alkan (40), takip ettiği boşanma aşamasındaki eşi Hülya Alkan'ı pompalı tüfekle vurdu.

Göğsüne saçmaların isabet ettiği Hülya Alkan, kanlar içerisinde yere yığılırken Ali Alkan aynı tüfekle kendini çenesinin altından vurarak intihar girişiminde bulundu. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ağır Hülya Alkan ve Ali Alkan ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsasultan Hastanesine kaldırılan Hülya Alkan burada hayatını kaybetti. eşini sokak ortasında vuran Ali Alkan'ın ise çenesinin tamamen parçalandığı ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

Hülya Alkan’ın 6 ay önce eşinden boşandığı öğrenildi. 3 çocuk sahibi olan Alkan’ın eşi Ali Alkan ile akraba oldukları için aynı soyadı taşımaya devam ettiği ortaya çıktı.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI DİKKAT ÇEKTİ

Haberin Devamı

Manisa’da sabah saatlerinde pompalı tüfekle işlenen cinayetin detayları ortaya çıktı. Eski eşi Hülya Alkan'ı pompalı tüfekle vuran cani koca Ali Alkan'ın sosyal medya hesaplarında yaklaşık bir aydır "ölüm" ile ilgili paylaşımlar yaptığı ortaya çıktı.

"ÖLÜM NE GARİP ŞEY ANNE"

Öte yandan eşini sokak ortasında öldüren Ali Alkan'ın sosyal medyada yaptığı paylaşımlar da dikkat çekti. Alkan'ın sürekli "ölüm" içerikli sözler paylaştığı ve cinayetten haftalar önce "Ölüm ne garip şey anne", "Kimsesiz olduğun zaman ölüm bile güzel geliyor insana" şeklinde sözler paylaştığı görüldü.