Tuba Büyüküstün Sevgilisi

Tuba Büyüküstün Sevgilisi

Son dakika Tuba Büyüküstün sevgilisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tuba Büyüküstün sevgilisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tuba Büyüküstün sevgilisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tuba Büyüküstün Sevgilisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tuba büyüküstün sevgilisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 107 tuba büyüküstün sevgilisi haberi bulunmuştur. Tüm tuba büyüküstün sevgilisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tuba Büyüküstün veda etti! Çiçek sorusuna verdiği cevap...
Tuba Büyüküstün veda etti! Çiçek sorusuna verdiği cevap... Oyuncu Tuba Büyüküstün, 'Sefirin Kızı' dizisinin final yapmasıyla Bodrum yaşantısını noktaladı. Ailesiyle vedalaştıktan sonra havalimanına geçen Büyüküstün, neden İstanbul'a döndüğünü ifade ederken; kendisine hediye gelen çiçekler hakkındaki soruya verdiği cevapla akıllarda soru işareti bıraktı.
13.05.2021 Magazin
Tuba Büyüküstün'den Ekin Mert Daymaz açıklaması!
Tuba Büyüküstün'den Ekin Mert Daymaz açıklaması! Tuba Büyüküstün'ün (38), kendisi gibi oyuncu olan Ekin Mert Daymaz (29) ile aşk yaşadığı öne sürülmüştü. Büyüküstün, hakkında çıkan haberler hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
27.11.2020 Magazin
Tuba Büyüküstün’ün sosyal medya reytingi
Tuba Büyüküstün’ün sosyal medya reytingi Tuba Büyüküstün, yeni açtığı YouTube hesabında 3 günde 9 bin aboneye ulaştı.
29.12.2019 Magazin
Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen hedef büyüttü!
Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen hedef büyüttü! Aşklarını ticarete de taşıyarak Levent'te Chicki Boom isimli bir mekan açan Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen, hedef büyüttü...
13.10.2019 Magazin
Plajda dikkatleri üstüne çekti
Plajda dikkatleri üstüne çekti Tuba Büyüküstün, sevgilisi Umut Evirgen ile gittiği New York’ta saçlarına rasta yaptırmıştı
11.08.2019 Magazin
Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen: Çok mutluyuz
Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen: Çok mutluyuz Oyuncu Tuba Büyüküstün ile işletmeci sevgilisi Umut Evirgen önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere takıldı
7.11.2018 Magazin
Tuba Büyüküstün'ün şaşırtan görüntüsü!
Tuba Büyüküstün'ün şaşırtan görüntüsü! Güzelliği ile bir döneme damga vuran Tuba Büyüküstün, makyajsız görüntüsüyle hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.
11.05.2018 Magazin
Davette el ele
Davette el ele TUBA Büyüküstün, sevgilisi Umut Evirgen ile önceki gün İstinyePark’ta bir davete katıldı.
28.03.2018 Magazin
Tuba Büyüküstün'ün sevgilisinden sürpriz paylaşım!
Tuba Büyüküstün'ün sevgilisinden sürpriz paylaşım! Tuba Büyüküstün ile sevgilisi Umut Evirgen, tatile çıktı.
20.12.2017 Magazin
Bebek'te ev tuttular!
Bebek'te ev tuttular! Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün ile işletmeci Umut Evirgen aşkı tam gaz devam ediyor.
13.10.2017 Magazin
Beraat etti
Beraat etti Tuba Büyüküstün sevgilisi Umut Evirgen’in bir muhabirin fotoğraf makinesini silah zoruyla gasp etmek suçlamasıyla yargılandığı davada tanıklık etti.
5.10.2017 Magazin
Gözden düşen Tuba Büyüküstün'den flaş hamle!
Gözden düşen Tuba Büyüküstün'den flaş hamle! Sevgilisi Umut Evirgen’le adının karıştığı skandalın ardından gözden düşen Tuba Büyüküstün’den ilginç bir hamle geldi. Güzel oyuncu, Etiler’de aşkının işlettiği bir mekana ortak oldu.
5.10.2017 Magazin
Tuba Büyüküstün 2005'e geri döndü!
Tuba Büyüküstün 2005'e geri döndü! Fırtınalı beraberliğiyle magazin gündemini sallayan oyuncu Tuba Büyüküstün, kestirdiği kısacık saçlarına şekiller vermeye devam ediyor.
2.10.2017 Magazin
Onur Saylak'tan çok sert açıklama!
Onur Saylak'tan çok sert açıklama! Oyuncu ve yönetmen Onur Saylak'ın, eski eşi Tuba Büyüküstün’ün, Umut Evirgen’le ilişkisinin kendisiyle evliyken başladığı iddialarına ilk kez cevap verdiği iddia edildi. 40 yaşındaki oyuncu, sosyal medya üzerinden sert bir açıklama ile haberi yalanladı.
24.09.2017 Magazin
Tuba Büyüküstün'ün aşk tatili! Bakın kimle...
Tuba Büyüküstün'ün aşk tatili! Bakın kimle... Gece kulübü sahibi Umut Evirgen ve sevgilisi Tuba Büyüküstün Fransa'da tatile çıktı.
14.08.2017 Magazin
Onur Saylak, Tuba Büyüküstün'ü sildi!
Onur Saylak, Tuba Büyüküstün'ü sildi! Onur Saylak, boşandığı eski eşi Tuba Büyüküstün'ü resmen hayatından çıkardı...
28.07.2017 Magazin
Tuba Büyüküstün, köy evine sığındı
Tuba Büyüküstün, köy evine sığındı Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün, sevgilisi Umut Evirgen'in tutuklanmasının ardından ailesiyle birlikte Muğla'nın Ula ilçesindeki bir köyde bulunan çiftlik evine geçti.
26.06.2017 Magazin
Sevgilisiyle yakalandı bu kez kaçmadı
Sevgilisiyle yakalandı bu kez kaçmadı Gönülçelen dizisinde Hasret rolüyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Tuba Büyüküstün Arnavutköy'de bir balık restoranında görüntülendiatv eranlarında yayınlanan Gönülçelen dizisinde Hasret rolüyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Tuba Büyüküstün Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından Arnavutköy'de bir balık restoranında görüntülendi...
28.03.2011 Magazin
Nişanlandı mı?
Nişanlandı mı? Özellikle Arap ülkelerinde büyük hayran kitlesi olan başarılı oyuncu Ortadoğu'da bir şampuan firmasının yüzü olduğunu ve 'Gönülçelen' dizisi bitmeden yeni bir projeye başlamak istemediğini açıkladı...
27.08.2010 Magazin
Rıza Kocaoğlu'nun son halini gören şaşırıyor!
Rıza Kocaoğlu'nun son halini gören şaşırıyor! Kuzey Güney, İçerde, Çukur, Ya İstiklal Ya Ölüm gibi rol aldığı yapımlarda canlandırdığı karakterle hafızalara kazınan, Çukur dizisindeki 'Aliço' rolüyle gönüllerde taht kuran ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu son haliyle takipçilerini şaşırttı.
18.04.2022 Magazin
Seren Serengil ve Yaşar İpek'e ceza! Şarkıcı Özay Bakır'ı, ölümle tehdit...
Seren Serengil ve Yaşar İpek'e ceza! Şarkıcı Özay Bakır'ı, ölümle tehdit... Şarkıcı Özay Bakır'ı, ölümle tehdit ve hakaret ettiği iddia edilen sanıklar Seren Serengil ve Yaşar İpek'in yargılandığı davada mahkeme, Serengil'i 3 bin 700 lira adli para cezasına, İpek'i ise 3 ay hapis cezasına çarptırdı.
14.04.2022 Magazin
Tuba Büyüküstün'den Umut Evirgen'e gönderme! 'Aman Serenay duymasın'
Tuba Büyüküstün'den Umut Evirgen'e gönderme! 'Aman Serenay duymasın' Oyuncu Tuba Büyüküstün, dijital platformda yayınlanacak olan 'Another Self' dizisiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Geçen sene işletmeci sevgilisi Umut Evirgen'den ayrılan Büyüküstün, hayatına kimseyi almamıştı. Güzel oyuncu sosyal medyada yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı. Büyüküstün, Evirgen'e göndermede mi bulundu? İşte detaylar...
14.04.2022 Magazin
Eser Yenenler'den çocuklarıyla alışveriş pozu!
Eser Yenenler'den çocuklarıyla alışveriş pozu! Oyuncu ve sunucu Eser Yenenler, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Berfu Yenenler'le mutlu evliliği devam eden iki çocuk babası ünlü isim, oğullarıyla alışveriş yaparken verdiği pozu paylaştı.
26.02.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tuba Büyüküstün Sevgilisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tuba büyüküstün sevgilisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.