Tuba Büyüküstün Aşk

Tuba Büyüküstün Aşk

Son dakika Tuba Büyüküstün aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tuba Büyüküstün aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tuba Büyüküstün aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tuba Büyüküstün Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tuba büyüküstün aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 237 tuba büyüküstün aşk haberi bulunmuştur. Tüm tuba büyüküstün aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek birlikte mi? Açıklama geldi
Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek birlikte mi? Açıklama geldi 'Kara Para Aşk' dizisinde beraber oynayıp sevenlerinin gönlünde taht kuran, son olarak 'Sefirin Kızı'nda (2019-2021) birlikte kamera karşısına geçen Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek hakkında magazin gündemine bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı. Ünlü oyuncuların Paris'te birlikte vakit geçirdikleri iddia edilirken; Akyürek'in, Büyüküstün'ün başına taktığı bandanasını bileğinde taşıdığı öne sürüldü. Aşk iddialarına Tuba Büyüküstün'den açıklama geldi.
30.11.2022 Magazin
Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen evleniyor!
Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen evleniyor! Olaylı aşklarıyla gündem yaratan Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen’in evlilik kararı aldığı iddia edildi. 2018’in ilk haftasında Roma’da nikah kıyacak olan çiftin kutlaması ise Ferzan Özpetek’in evinde olacak.
1.11.2017 Magazin
Gözden düşen Tuba Büyüküstün'den flaş hamle!
Gözden düşen Tuba Büyüküstün'den flaş hamle! Sevgilisi Umut Evirgen’le adının karıştığı skandalın ardından gözden düşen Tuba Büyüküstün’den ilginç bir hamle geldi. Güzel oyuncu, Etiler’de aşkının işlettiği bir mekana ortak oldu.
5.10.2017 Magazin
Onur Saylak'tan çok sert açıklama!
Onur Saylak'tan çok sert açıklama! Oyuncu ve yönetmen Onur Saylak'ın, eski eşi Tuba Büyüküstün’ün, Umut Evirgen’le ilişkisinin kendisiyle evliyken başladığı iddialarına ilk kez cevap verdiği iddia edildi. 40 yaşındaki oyuncu, sosyal medya üzerinden sert bir açıklama ile haberi yalanladı.
24.09.2017 Magazin
Tuba Büyüküstün'ün aşk tatili! Bakın kimle...
Tuba Büyüküstün'ün aşk tatili! Bakın kimle... Gece kulübü sahibi Umut Evirgen ve sevgilisi Tuba Büyüküstün Fransa'da tatile çıktı.
14.08.2017 Magazin
Onur Saylak, Tuba Büyüküstün'ü sildi!
Onur Saylak, Tuba Büyüküstün'ü sildi! Onur Saylak, boşandığı eski eşi Tuba Büyüküstün'ü resmen hayatından çıkardı...
28.07.2017 Magazin
Tuba Büyüküstün'ü her yerden sildi!
Tuba Büyüküstün'ü her yerden sildi! Onur Saylak'ın ilk yönettiği filmi 'Daha'nın dün fragmanı yayınlandı. Filmin başrolündeki eski eşi Tuba Büyüküstün, ne afişte ne de fragmanda vardı. Onur Saylak, Tuba'yı sosyal medyada da takipten çıkarttı.
27.06.2017 Magazin
Tuba çıldırdı! Cesur ve Güzel final mi yapacak?
Tuba çıldırdı! Cesur ve Güzel final mi yapacak? Tuba Büyüküstün’le Kıvanç Tatlıtuğ arasında sete geç kalma krizi yaşandı. Cesur ve Güzel erken final mi yapacak?
7.05.2017 Televizyon
Gerçekte aşk yaşasalardı...
Gerçekte aşk yaşasalardı... Dizilerde aşklarıyla göz dolduran çiftler ‘Gerçek hayatta sevgili olabilir miydi?’ sorusuna astrolojiden yola çıkarak bir cevap aradık. Tuğçe Işınsu ise bu çiftlerin doğum haritalarına bakarak uyumlarını değerlendirdi
4.02.2017 Arşiv
Umut Evirgen'den Farah Zeynep Abdullah paylaşımı!
Umut Evirgen'den Farah Zeynep Abdullah paylaşımı! Daha önce Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun, Serenay Sarıkaya gibi ünlü isimlerle birlikte olan işletmeci Umut Evirgen'in adı son olarak oyuncu Farah Zeynep Abdullah ile aşk iddialarına karışmıştı. Yakın arkadaş olduklarını iddia eden ikiliden Evirgen, Abdullah ile çekilen siyah-beyaz karesini yayınlayarak; sosyal medyanın gündemine oturdu.
28.11.2022 Magazin
Umut Evirgen'den Farah Zeynep Abdullah ile paylaşım! Aşk iddiaları vardı
Umut Evirgen'den Farah Zeynep Abdullah ile paylaşım! Aşk iddiaları vardı Daha önce Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun, Serenay Sarıkaya gibi ünlü isimlerle birlikte olan işletmeci Umut Evirgen'in adı son olarak oyuncu Farah Zeynep Abdullah ile aşk iddialarına karıştı. Geçtiğimiz haftalarda sabaha kadar birlikte eğlenen ve sonrasında Evirgen'in evine giden ikili, yakın arkadaş olduklarını ifade etmişti. Ardından aynı konserden peş peşe paylaşımlar yapan ünlü çiftten Umut Evirgen, yakın arkadaşlarıyla verdiği pozu takipçileriyle paylaştı. O masada Abdullah'ın da olması dikkatlerden kaçmadı.
28.10.2022 Magazin
Alina Boz'dan flaş Umut Evirgen hamlesi! Rahatsız oldu
Alina Boz'dan flaş Umut Evirgen hamlesi! Rahatsız oldu Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun, Serenay Sarıkaya gibi ünlü isimlerle aşk yaşayan Umut Evirgen'den ilginç bir hamle geldi. Evirgen, geçtiğimiz haftalarda Sarıkaya ile yollarını ayırmıştı. Son olarak Alina Boz'u yakın takibe alan Evirgen, sosyal medyadan yorum üzerine yorum yaptı. Bu durumdan rahatsız olan Alina Boz hamlesini yaptı.
30.09.2022 Magazin
Murat Boz, Tuba Büyüküstün ve Serkan Altunorak mekan çıkışı görüntülendi! Çevirmeye takıldılar
Murat Boz, Tuba Büyüküstün ve Serkan Altunorak mekan çıkışı görüntülendi! Çevirmeye takıldılar Son olarak dijital bir platformda yayınlanan 'Zeytin Ağacı' adlı dizide Tuba Büyüküstün ile kamera karşısına geçen Murat Boz'un rol arkadaşı ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Hem Büyüküstün hem Boz aşk haberlerini yalanlarken; Murat Boz, Tuba Büyüküstün, Rıza Kocaoğlu ve Serkan Altunorak, geçtiğimiz gece Kuruçeşme'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Görüntü vermek istemeyen oyuncular hızlıca araçlarına binerken, Boz basın mensuplarıyla sohbet etti.
29.07.2022 Magazin
Tuba Büyüküstün ve Murat Boz birlikte mi? Murat Boz'dan açıklama geldi...
Tuba Büyüküstün ve Murat Boz birlikte mi? Murat Boz'dan açıklama geldi... Dijital platformda 'Another Self' dizisinde başrolü paylaşan ve sette tanışan Murat Boz ve Tuba Büyüküstün'ün aşk yaşadığı iddia edilmişti. Büyüküstün bu iddiayı yalanlamıştı Murat Boz'dan da konuyla ilgili bir açıklama geldi.
20.07.2022 Magazin
Tuba Büyüküstün en doğal haliyle büyüledi!
Tuba Büyüküstün en doğal haliyle büyüledi! Cesur ve Güzel, Kara Para Aşk, Sefirin Kızı, Asi ve Ihlamurlar Altında gibi yapımlarda rol alan Tuba Büyüküstün, başarılı oyunculuk performansının yanı sıra güzelliğiyle de sık sık adından söz ettirmişti. Sosyal medyayı aktif kullanan oyuncu, Instagram hesabında yaptığı son paylaşımla bir kez daha kendine hayran bıraktı.
17.05.2022 Magazin
Petek Ertüre ve sevgilisi Serdar Oal evleniyor
Petek Ertüre ve sevgilisi Serdar Oal evleniyor Petek Ertüre bir süredir birlikte olduğu iş insanı Serdar Oal ile evleniyor. Çift, 7 Ağustos’ta Bodrum’da nikâh masasına oturacak.
14.04.2022 Magazin
Ekin Mert Daymaz: Esmer seviyorum, sarışın denk geliyor
Ekin Mert Daymaz: Esmer seviyorum, sarışın denk geliyor Son olarak 'Hayaller ve Hayatlar' adlı dijital dizide rol alan Ekin Mert Daymaz, önceki akşam Cihangir'de görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden yakışıklı oyuncu, "Aşk hayatınız nasıl?" sorusuna da yanıt verdi.
8.04.2022 Magazin
Tuba Büyüküstün ile Murat Boz aylar sonra aynı karede!
Tuba Büyüküstün ile Murat Boz aylar sonra aynı karede! Aşk yaşadıkları konuşulan ancak iddiaları yalanlayan Tuba Büyüküstün ile Murat Boz, aylar sonra aynı karede görüntülendi.
18.01.2022 Magazin
Tuba Büyüküstün'den 'Murat Boz' sorusuna yanıt!
Tuba Büyüküstün'den 'Murat Boz' sorusuna yanıt! Son olarak 'Sefirin Kızı' adlı dizide izleyici karşısına çıkan Tuba Büyüküstün, Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında Atlas Sineması’nda düzenlenen “Oyuncu Bakış Açısıyla Toplumsal Olayların Sinemaya Etkisi“ konulu söyleşiye katıldı. Çıkışta muhabirlerle sohbet eden oyuncu, ‘Another Self’ dizisinde birlikte rol aldığı ve adının aşk dedikodularına karıştığı şarkıcı Murat Boz hakkında da konuştu.
11.11.2021 Magazin
Tuba Büyüküstün ve Murat Boz aynı karede!
Tuba Büyüküstün ve Murat Boz aynı karede! Oyuncu Tuba Büyüküstün ve Murat Boz arasındaki aşk söylentileri devam ederken, ikili yeni pozlarla Instagram’da boy gösterdi. Netflix’te yayınlanacak olan Another Self dizisinde birlikte rol alan ikili, hakkında çıkan aşk iddialarını reddetti.
13.10.2021 Magazin
Tuba Büyüküstün'den Murat Boz açıklaması
Tuba Büyüküstün'den Murat Boz açıklaması Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, Netflix'in Murat Boz ile adının aşk dedikodularına karışmasının ardından ilk kez konuştu.
11.10.2021 Magazin
Umut Evirgen ile aşk yaşadığı konuşulan Serenay Sarıkaya'dan açıklama
Umut Evirgen ile aşk yaşadığı konuşulan Serenay Sarıkaya'dan açıklama Umut Evirgen, Tuba Büyüküstün'ün ardından birlikte olduğu bir diğer oyuncu Melisa Şenolsun'dan geçtiğimiz ay ayrılmıştı. Serenay Sarıkaya, kendisi için mekan kapattığı bile konuşulan ünlü işletmeci Evirgen ile aşk yaşadığı söylentileri hakkında konuştu.
11.09.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tuba Büyüküstün Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tuba büyüküstün aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.