Tuba Büyüküstün İnstagram

Tuba Büyüküstün İnstagram

Son dakika Tuba Büyüküstün instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tuba Büyüküstün instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tuba Büyüküstün instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tuba Büyüküstün İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tuba büyüküstün instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 53 tuba büyüküstün instagram haberi bulunmuştur. Tüm tuba büyüküstün instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Billur Kalkavan’ın cenazesi ne zaman, saat kaçta kalkacak? Kalkavan’ın cenaze töreni nerede, nereye defnedilecek?
Billur Kalkavan’ın cenazesi ne zaman, saat kaçta kalkacak? Kalkavan’ın cenaze töreni nerede, nereye defnedilecek? İstanbul'da hayatını kaybeden oyuncu Billur Kalkavan'ın (60) cenaze programı belli oldu. Peki, Billur Kalkavan'ın cenaze töreni ne zaman, saat kaçta, nerede? Billur Kalkavan cenazesi nerede defnedilecek?
17.10.2022 Magazin
Tuba Büyüküstün'den bu pozları eleştirenlere yanıt!
Tuba Büyüküstün'den bu pozları eleştirenlere yanıt! Tuba Büyüküstün sevgili Umut Evirgen ile tatildeki samimi pozlarını eleştirenlere yanıt verdi. Tuba Büyüküstün, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, 'Sevgili insanlar, yargılamayı çok mu seviyorsunuz? Bu size kendinizi oldugunuzdan daha iyi bir insan gibi mi hissettiriyor? ' dedi.
31.07.2018 Magazin
Kıskanç Tuba sevgilisine nefes aldırmıyor!
Kıskanç Tuba sevgilisine nefes aldırmıyor! Uzun süredir Umut Evirgen ile aşk yaşayan Tuba Büyüküstün'den sevgilisine şok bir yasak geldi. Tuba Büyüküstün, Umut Evirgen'e sosyal medya yasağı koydu.
31.10.2017 Magazin
Gözden düşen Tuba Büyüküstün'den flaş hamle!
Gözden düşen Tuba Büyüküstün'den flaş hamle! Sevgilisi Umut Evirgen’le adının karıştığı skandalın ardından gözden düşen Tuba Büyüküstün’den ilginç bir hamle geldi. Güzel oyuncu, Etiler’de aşkının işlettiği bir mekana ortak oldu.
5.10.2017 Magazin
Tuba Büyüküstün 2005'e geri döndü!
Tuba Büyüküstün 2005'e geri döndü! Fırtınalı beraberliğiyle magazin gündemini sallayan oyuncu Tuba Büyüküstün, kestirdiği kısacık saçlarına şekiller vermeye devam ediyor.
2.10.2017 Magazin
Tuba Büyüküstün'ün aşk tatili! Bakın kimle...
Tuba Büyüküstün'ün aşk tatili! Bakın kimle... Gece kulübü sahibi Umut Evirgen ve sevgilisi Tuba Büyüküstün Fransa'da tatile çıktı.
14.08.2017 Magazin
Onur Saylak, Tuba Büyüküstün'ü sildi!
Onur Saylak, Tuba Büyüküstün'ü sildi! Onur Saylak, boşandığı eski eşi Tuba Büyüküstün'ü resmen hayatından çıkardı...
28.07.2017 Magazin
Tuba Büyüküstün'ün aile saadeti
Tuba Büyüküstün'ün aile saadeti Tuba Büyüküstün, ikiz kızları ve babasının olduğu fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.
28.06.2017 Magazin
Tuba Büyüküstün'ü her yerden sildi!
Tuba Büyüküstün'ü her yerden sildi! Onur Saylak'ın ilk yönettiği filmi 'Daha'nın dün fragmanı yayınlandı. Filmin başrolündeki eski eşi Tuba Büyüküstün, ne afişte ne de fragmanda vardı. Onur Saylak, Tuba'yı sosyal medyada da takipten çıkarttı.
27.06.2017 Magazin
Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak'tan flaş gelişme!
Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak'tan flaş gelişme! Uzun bir süredir boşanacakları konuşulan Tuba Büyüküstün-Onur Saylak çiftinden flaş bir hamle geldi. Ünlü çift DAHA filminde buluştu. İşte Tuba Büyüküstün-Onur Saylak çifti arasında yaşanan son gelişmeler...
2.06.2017 Magazin
Tuba çıldırdı! Cesur ve Güzel final mi yapacak?
Tuba çıldırdı! Cesur ve Güzel final mi yapacak? Tuba Büyüküstün’le Kıvanç Tatlıtuğ arasında sete geç kalma krizi yaşandı. Cesur ve Güzel erken final mi yapacak?
7.05.2017 Televizyon
Tuba Büyüküstün: 'Elimden tutup sürüklediler'
Tuba Büyüküstün: 'Elimden tutup sürüklediler' ‘Pes etmek istedim’ Final bölümü yaklaşan Kara Para Aşk dizisinin başrolü Tuba Büyüküstün, Instagram sayfasından yayınladığı veda mesajında samimi itiraflarda da bulundu: “Zor bir yolculuk oldu...
24.06.2015 Magazin
Artık o da Instagram'da
Artık o da Instagram'da Tuba Büyüküstün instagram hesabı açtı ve ilk selfie’sini eşi Onur Saylak’la yaptı.
28.07.2014 Magazin
Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek birlikte mi? Açıklama geldi
Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek birlikte mi? Açıklama geldi 'Kara Para Aşk' dizisinde beraber oynayıp sevenlerinin gönlünde taht kuran, son olarak 'Sefirin Kızı'nda (2019-2021) birlikte kamera karşısına geçen Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek hakkında magazin gündemine bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı. Ünlü oyuncuların Paris'te birlikte vakit geçirdikleri iddia edilirken; Akyürek'in, Büyüküstün'ün başına taktığı bandanasını bileğinde taşıdığı öne sürüldü. Aşk iddialarına Tuba Büyüküstün'den açıklama geldi.
30.11.2022 Magazin
Tuba Büyüküstün en doğal haliyle büyüledi!
Tuba Büyüküstün en doğal haliyle büyüledi! Cesur ve Güzel, Kara Para Aşk, Sefirin Kızı, Asi ve Ihlamurlar Altında gibi yapımlarda rol alan Tuba Büyüküstün, başarılı oyunculuk performansının yanı sıra güzelliğiyle de sık sık adından söz ettirmişti. Sosyal medyayı aktif kullanan oyuncu, Instagram hesabında yaptığı son paylaşımla bir kez daha kendine hayran bıraktı.
17.05.2022 Magazin
Rıza Kocaoğlu'nun son halini gören şaşırıyor!
Rıza Kocaoğlu'nun son halini gören şaşırıyor! Kuzey Güney, İçerde, Çukur, Ya İstiklal Ya Ölüm gibi rol aldığı yapımlarda canlandırdığı karakterle hafızalara kazınan, Çukur dizisindeki 'Aliço' rolüyle gönüllerde taht kuran ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu son haliyle takipçilerini şaşırttı.
18.04.2022 Magazin
Ekin Mert Daymaz: Esmer seviyorum, sarışın denk geliyor
Ekin Mert Daymaz: Esmer seviyorum, sarışın denk geliyor Son olarak 'Hayaller ve Hayatlar' adlı dijital dizide rol alan Ekin Mert Daymaz, önceki akşam Cihangir'de görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden yakışıklı oyuncu, "Aşk hayatınız nasıl?" sorusuna da yanıt verdi.
8.04.2022 Magazin
Tuba Büyüküstün ve Murat Boz aynı karede!
Tuba Büyüküstün ve Murat Boz aynı karede! Oyuncu Tuba Büyüküstün ve Murat Boz arasındaki aşk söylentileri devam ederken, ikili yeni pozlarla Instagram’da boy gösterdi. Netflix’te yayınlanacak olan Another Self dizisinde birlikte rol alan ikili, hakkında çıkan aşk iddialarını reddetti.
13.10.2021 Magazin
Tuba Büyüküstün'ün hayatında kim var? Flaş iddia...
Tuba Büyüküstün'ün hayatında kim var? Flaş iddia... Geçtiğimiz yıl işletmeci Umut Evirgen'den ayrılan oyuncu Tuba Büyüküstün'ün özel hayatı hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.
25.05.2021 Magazin
'Sefirin Kızı'nda Neslihan Atagül'ün yerine gelecek isim belli oldu!
'Sefirin Kızı'nda Neslihan Atagül'ün yerine gelecek isim belli oldu! Oyuncu Neslihan Atagül'ün sağlık sorunları nedeniyle başrolünde yer aldığı diziye veda etmesinin ardından yerine gelen isim belli oldu.
19.01.2021 Magazin
Tuba Büyüküstün eski futbolcu Ali Güneş'le takipleşmeye başladı
Tuba Büyüküstün eski futbolcu Ali Güneş'le takipleşmeye başladı Uzun yıllar aşk yaşadığı Umut Evirgen'le karantina sürecinde yollarını ayıran Tuba Büyüküstün, önceki gün Instagram'da eski futbolcu Ali Güneş'le takipleşip yorumlaşmaya başladı.
12.09.2020 Magazin
Tuba Büyüküstün'den Umut Evirgen ile ilgili sitem dolu ayrılık açıklaması
Tuba Büyüküstün'den Umut Evirgen ile ilgili sitem dolu ayrılık açıklaması Eski sevgilisi Umut Evirgen ile birkaç ay önce ayrıldıklarını açıklayan oyuncu Tuba Büyüküstün, "Bırakın sanatçı olmayı insan olarak mahremiyetimize saygıyı hak etmiyor muyuz?" ifadelerini kullandı.
30.07.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tuba Büyüküstün İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tuba büyüküstün instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.