Tuba

Tuba

Son dakika tuba haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tuba ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tuba haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tuba

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tuba gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.263 tuba haberi bulunmuştur. Tüm tuba haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü astrologdan burçlara özel esmalar: Auranız parlasın dedi, 12 burca özel okunacak duaları açıkladı!
Ünlü astrologdan burçlara özel esmalar: Auranız parlasın dedi, 12 burca özel okunacak duaları açıkladı! Nisan ayı boyunca burçlar kuşağında yaşanacak değişimler, gökyüzü olayları gündelik hayatımızı da etkiliyor. Ancak ünlü astrolog ve araştırmacı Tuba Özçelik, sosyal medya hesabından burçlara özel duaları ve okunacak esmaları paylaştı. Auranız parlasın diyerek paylaşım yapan Özçelik'ten Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcuna özel esmalar...
18.04.2024 Astroloji
Bayramda tatilcilere uyarı geldi! Beslemeyin
Bayramda tatilcilere uyarı geldi! Beslemeyin Deniz Kaplumbağaları Araştırma Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi (DEKAMER) Müdürü Prof. Dr. Yakup Kaska, Muğla'nın Fethiye, Dalaman, Köyceğiz ve Ortaca ilçelerinde 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde yaklaşık 200 bin kişinin gelmesi beklenirken caretta carettalar hakkında uyarılarda bulundu. Kaska, caretta carettalara dokunulmaması, elle beslenilmemesi ve denize naylon poşet atılmamasının altını çizdi.
7.04.2024 Gündem
Bayram alışverişinden çıkan annenin ölümüne neden olan sürücü tutuklandı!
Bayram alışverişinden çıkan annenin ölümüne neden olan sürücü tutuklandı! Bursa'nın Osmangazi ilçesinde kızlarına bayramlık almaya giden anne Tuba Çival’in ölümüne, kızları M.Ç. ile R.Ç.'nin yaralanmasına neden olan sürücü Recep Öztok tutuklandı. Gözaltına alınan Öztok, kendisine "Aşırı hızlı gidiyordu, suçlu bu adam" diyenlere ağlayarak,"Sayaç mı var sende, söylesene bana" dedi.
3.04.2024 Gündem
Kızlarına bayramlık almaya giden anneye yaya geçidinde otomobil çarptı
Kızlarına bayramlık almaya giden anneye yaya geçidinde otomobil çarptı Bursa'da yaya geçidinde otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Tuba Çival'in (39), aynı kazada yaralanan kızları M.Ç. (7) ile R.Ç.'ye (14) bayramlık kıyafet almak için alışverişe çıktığı öğrenildi.
2.04.2024 Gündem
TÜBA-TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri Yarışması için başvurular devam ediyor
TÜBA-TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri Yarışması için başvurular devam ediyor TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında Türkiye Bilimler Akademisi yürütücülüğünde düzenlenen TÜBA-TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri için başvurular 15 Mart tarihine kadar devam ediyor.
4.03.2024 Yaşam
Pucca'dan Tuba Ünsal'a yanıt geldi! “Aaa yeter, yasal hakkımı kullanacağım”
Pucca'dan Tuba Ünsal'a yanıt geldi! “Aaa yeter, yasal hakkımı kullanacağım” Ev sahibiyle mahkemelik olan 'Pucca' Selen Pınar Işık'ın eski kiracısı olduğunu söyleyen oyuncu Tuba Ünsal, "Yıllarca benim evimde kiracımdı Pucca. 'Evimi mahvetti' demek az kalır" ifadelerini kullandı. 'Pucca' Ünsal'ın iddialarına yanıt verdi.
13.02.2024 Magazin
Tuba Ünsal'dan eski kiracısı Pucca'ya sitem! 'Yaşadığı tüm travmaların cezasını eve kesti'
Tuba Ünsal'dan eski kiracısı Pucca'ya sitem! 'Yaşadığı tüm travmaların cezasını eve kesti' Jale Tuncer' isimli ev sahibiyle mahkemelik olan 'Pucca' ismiyle tanınan sosyal medya fenomeni Selen Pınar Işık'ın eski kiracısı olduğunu söyleyen oyuncu Tuba Ünsal, "Yıllarca benim evimde kiracımdı Pucca. 'Evimi mahvetti' demek az kalır" ifadelerini kullandı.
12.02.2024 Magazin
Tuba Büyüküstün'ün çocukları Toprak ve Maya büyüdü! Tıpkı babasına benziyor
Tuba Büyüküstün'ün çocukları Toprak ve Maya büyüdü! Tıpkı babasına benziyor Yarın Yokmuş Gibi dizisiyle ekrana dönen 41 yaşındaki Tuba Büyüküstün sık sık ikiz kızları paylaşım yapıyor. Tuba Büyüküstün'ün ikiz kızları büyüdü. Geçtiğimiz günlerde 12 yaşına basan kızlarının doğum günlerini sosyal medya hesabından paylaştığı kareler ile kutlayan Tuba Büyüküstün'e beğeni ve yorum yağmıştı. İşte Yarın Yokmuş Gibi dizisinin yıldızı Tuba Büyüküstün'ün kızları Maya ve Toprak...
11.02.2024 Magazin
Erkelerde 30'lu veya 40'lı yaşlarda başlıyor, ömür boyu devam ediyor! Libidoda azalma ve enerji düşüklüğü varsa dikkat!
Erkelerde 30'lu veya 40'lı yaşlarda başlıyor, ömür boyu devam ediyor! Libidoda azalma ve enerji düşüklüğü varsa dikkat! Erkeklerde testosteron seviyelerindeki düşüşü tanımlayan andropoz, ‘’erkek menopozu“ olarak açıklanmaya çalışılsa da hala yeterince anlaşılmayan ve tanınmayan bir süreçtir. Andropozun etkileri bireyden bireye değişiklik gösterip, yaşam tarzı, genetik faktörler ve çevresel etmenlere de bağlıdır. Hormonal temelli olsa da kişiyi fiziksel ve psikolojik olarak da etkiler. Psikiyatri uzmanı Dr. Tuba Erdoğan andropozun erkeklerde hangi psikolojik değişikliklere yol açtığını sıralarken, andropozun yaşlanma sürecinin doğal bir parçası olduğunu kadınlardaki menopoz gibi evrensel ve patalojik bir durum olmadığının da altınız çizdi.
4.02.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 36 saatte 54 terörist yok edildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 36 saatte 54 terörist yok edildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 100. Yıl TÜBİTAK ve TÜBA Bilim Ödülleri Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Türkiye'nin şahlanışına set çekmeyi amaçlayan menfur terör saldırılarının, kutlu yürüyüşümüzü asla durduramayacağının bilinmesini istiyorum. 12 evladımız şehit oldu, Allah rahmet etsin. Tüm ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Ama bakın 36 saatte 54 terörist yok edildi. Çünkü bizim bu şehitlerimizin kanları asla yerde kalmayacak" dedi.
27.12.2023 Gündem
Defne Samyeli'den Umut Evirgen cevabı! 'Alina'yı da tanırım'
Defne Samyeli'den Umut Evirgen cevabı! 'Alina'yı da tanırım' İşletmeci Umut Evirgen'in Tuba Büyüküstün'le ilişkisinin bitme sebebi olarak gösterilen Defne Samyeli, geçtiğimiz gün GQ Türkiye'nin ödül töreninde görüntülendi. 2 Aralık'ta Alina Boz ile dünyaevine giren Evirgen ile ilgili sorular ise Samyeli'den dikkat çeken açıklama geldi.
20.12.2023 Magazin
Bağırsakta büyüyen bebek olayı nedir? Bağırsakta bebek mümkün mü, tıbben bağırsakta gebelik ne anlama geliyor?
Bağırsakta büyüyen bebek olayı nedir? Bağırsakta bebek mümkün mü, tıbben bağırsakta gebelik ne anlama geliyor? Mide kramplarından şikayetçi olup doktora giden 37 yaşındaki kadın 23 haftalık hamile olduğunu öğrendi ve bebek bağırsaklarında büyüyordu. Söz konusu olayın ardından vatandaşlar Bağırsakta büyüyen bebek ile ilgili aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, Bağırsakta büyüyen bebek olayı nedir, bağırsakta bebek mümkün mü, tıbben bağırsakta gebelik ne anlama geliyor?
13.12.2023 Sağlık
Tuba Ünsal'ın eski sevgilisine eşinden zina davası!
Tuba Ünsal'ın eski sevgilisine eşinden zina davası! Elisabeth Mas Vall ile evli olan Caner Karaloğlu ile aşk yaşaması bir dönem gündem olurken model ve oyuncu Tuba Ünsal, son olarak ile evli Serdar Turan'la aşk yaşamaya başladı. Serdar Turan, 4 senelik eşi Çılga Turan’a boşanma davası açtı. Çılga Turan’dan karşı hamle gecikmedi.
7.11.2023 Magazin
Vizontele Tuba hangi yıl, hangi ilde çekildi? Vizontele Tuuba konusu nedir?
Vizontele Tuba hangi yıl, hangi ilde çekildi? Vizontele Tuuba konusu nedir? Vizontele Tuuba filmi hangi yıl çekildi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Türk sinemasının usta yönetmeni Yılmaz Erdoğan'ın filmi Vizontele Tuuba filminin başrollerinde İclal Aydın, Tolga Çevik, İdil Fırat, Tuba Ünsal gibi yıldız isimler yer alıyor. Sinema seyircisinin merakla araştırdığı soruların başında da "Vizontele Tuuba ne zaman çekildi?", "Vizontel Tuba hangi ilde çekildi?" geliyor.
31.10.2023 Televizyon
Katliam gibi kazada 16 kişi ölmüştü! Şoförün aldığı ceza belli oldu
Katliam gibi kazada 16 kişi ölmüştü! Şoförün aldığı ceza belli oldu Gaziantep'te 16 kişinin hayatını kaybettiği, 30 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin açılan davada otobüs şoförü Abdülkadir Memiş, iyi hal indirimi uygulanarak 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
21.09.2023 Gündem
'Lüks nedir?' videosuyla gündem olmuştu: Tuba Büyüküstün'den Paris paylaşımı
'Lüks nedir?' videosuyla gündem olmuştu: Tuba Büyüküstün'den Paris paylaşımı Tuba Büyüküstün'ün, geçen günlerde sosyal medyada paylaştığı ve 'Düşünüyorum, lüks nedir?' diye sorduğu videosu gündem olmuştu. Bir süredir Paris'te yaşayan ünlü oyuncu, lüks evinden bir paylaşım yaptı.
3.09.2023 Magazin
Korkunç kaza! 2 otomobil kavşakta çarpıştı: 1 ölü, 6 yaralı
Korkunç kaza! 2 otomobil kavşakta çarpıştı: 1 ölü, 6 yaralı Tokat'ta iki otomobilin kavşakta çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
24.07.2023 Gündem
Tuba Ünsal ile Serdar Turan ayrılığının perde arkası ortaya çıktı!
Tuba Ünsal ile Serdar Turan ayrılığının perde arkası ortaya çıktı! Tuba Ünsal, 1 yıllık sevgilisi Serdar Turan ile yollarını ayırmıştı. Tuba Ünsal ile Serdar Turan’ın ilişkinin ünlü işadamının Çılga Yeşilyaprak’la boşanma sürecinin yılan hikâyesine dönmesi nedeniyle bittiği öne sürülmüştü. Çılga Yeşilyaprak, Tuba Ünsal’la ilişkisi sona eren Serdar Turan’la formalite evliliği yaptığı iddialarına avukatı aracılığıyla yanıt verdi. İddiaların gerçek dışı olduğunu öne süren Yeşilyaprak, Tuba Ünsal ve Serdar Turan’ın ilişkisinin boşanma davası açılmadan 1 yıl önce başladığını iddia etti.
12.07.2023 Magazin
Tuba Ünsal ile Serdar Turan neden ayrıldı? İşte perde arkası
Tuba Ünsal ile Serdar Turan neden ayrıldı? İşte perde arkası Tuba Ünsal'ın 1 yıllık sevgilisi Serdar Turan’dan geçtiğimiz günlerde ayrıldığı ortaya çıktı. Ayrılığın perde arkası şimdi belli oldu. İlişkinin başlarında çıkan haberlerde Serdar Turan’ın boşanmış olduğu yazılmıştı.
10.07.2023 Magazin
Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarında final müsabakaları tamamlandı
Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarında final müsabakaları tamamlandı İki ayak ve bir finalden oluşan 2023 Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarının birinci ayağı 19-21 Mayıs tarihlerinde, 2.ayağı 2-4 Haziran tarihlerinde gerçekleşen 2023 Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarının final müsabakaları 23-25 Haziran tarihlerinde gerçekleşti.
26.06.2023 Diğer Sporlar
Eski sevgilisini kaçırıp, rezidansta işkence yapmıştı! İstenen ceza belli oldu
Eski sevgilisini kaçırıp, rezidansta işkence yapmıştı! İstenen ceza belli oldu Konya'nın Selçuklu ilçesinde eski sevgilisi Demet Aydın'ı (21) kaçırıp, rezidansta işkence yaptıkları suçlamasıyla tutuksuz yargılanan Murat Demirci (41) ile nişanlısı Sara Demir (24) ve arkadaşları Tuğba Demirci (22) için savcı, 32 yıl 6’şar ay hapis cezası istedi.
21.06.2023 Yaşam
Tuba Ünsal sevgilisi Serdar Turan ile böyle görüntülendi
Tuba Ünsal sevgilisi Serdar Turan ile böyle görüntülendi Güzelliği ve fit hali ile yıllara maydan okuyan oyuncu Tuba Ünsal, sevgilisi Serdar Turan ile Bodrum'da tatil yapıyor.
21.06.2023 Magazin
Tuba Büyüküstün gözü yaşlı paylaşımıyla merak uyandırmıştı! Açıklama geldi
Tuba Büyüküstün gözü yaşlı paylaşımıyla merak uyandırmıştı! Açıklama geldi Tuba Büyüküstün, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yayınladığı gözü yaşlı selfie ile dikkatleri üzerine çekmişti. Eski Eşi Onur Saylak ile evliliğinden dünyaya gelen ikizleri Maya ve Toprak ile Nişantaşı'nda görüntülenen ünlü oyuncu, hüzünlü paylaşımı hakkında açıklama yaptı.
19.06.2023 Magazin
Görünmez kaza! Tuba Ünsal'ın talihsiz bir an yaşadı
Görünmez kaza! Tuba Ünsal'ın talihsiz bir an yaşadı Geçtiğimiz aylarda Endonezya’nın Bali Adası’nda yaz sezonunu açan Tuba Ünsal ve sevgilisi yurda döndü. Tuba Ünsal, Türkiye’ye döner dönmez soluğu Bodrum’da aldı. Sevgilisiyle birlikte Bodrum’da tatil yapan Tuba Ünsal, iskeleden denize inerken talihsiz bir kaza geçirdi.
5.06.2023 Magazin
Oy verme işlemi bitimine dakikalar kala gelinlik ve damatlıkla geldiler
Oy verme işlemi bitimine dakikalar kala gelinlik ve damatlıkla geldiler Kocaeli’nin Derince ilçesinde Tuba-Kadir Marangoz çifti oy verme işleminin tamamlanmasına dakikalar kala sandığa gelinlik ve damatlıkla gelerek oy kullandı.
28.05.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Tuba ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tuba haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.