Kayıp Kız

Kayıp Kız

Son dakika kayıp kız haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kayıp kız ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kayıp kız haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kayıp Kız

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kayıp kız gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.241 kayıp kız haberi bulunmuştur. Tüm kayıp kız haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tuzla'da 5 gün önce kaybolan genç kız bulundu! 8 kişi gözaltına alındı, korkunç detaylar ortaya çıktı
Tuzla'da 5 gün önce kaybolan genç kız bulundu! 8 kişi gözaltına alındı, korkunç detaylar ortaya çıktı Tuzla'da 2 Temmuz'da kaybolan zihinsel engelli 18 yaşındaki Elif Zehra İ. Gebze'de bulundu. Elif Zehra İ.'nin kaybolmasına ilişkin yürütülen soruşturmada ise 8 kişi gözaltına alındı. 5 gündür kızını arayan anne Gülten Bozkızıl, "Çocuğumun üzerinde sigara söndürülmüş. Vücudunun bazı yerlerinde çizikler var. Ekipler eve baskın yaptığında benim kızım yatak odasında oturmuş şekilde duruyordu" dedi.
7.07.2023 Gündem
Sokak ortasında kaçırılan kız çocuğu her yerde aranıyor
Sokak ortasında kaçırılan kız çocuğu her yerde aranıyor Adıyaman’da, evlerinin önündeki sokakta bir şahıs tarafından kaçırılan 4 yaşındaki kız çocuğu her yerde aranıyor. Polis ve jandarma ekipleri kız çocuğunu bulmak için kentte alarma geçti.
18.01.2023 Vatan TV
'Kayınpederim bana da cinsel saldırıda bulundu' dedi! Müslüme'nin annesinden şok itiraf
'Kayınpederim bana da cinsel saldırıda bulundu' dedi! Müslüme'nin annesinden şok itiraf Mersin'in Gülnar ilçesinde 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın ölümüne ilişkin haklarında çeşitli suçlardan dava açılan biri tutuklu 4 aile yakınının yargılanmasına devam edildi. Duruşmada Müslüme'nin annesi, kayınpederinin kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu iddia etti.
10.01.2023 Yaşam
Otizmli Emine, 7 gündür kayıp
Otizmli Emine, 7 gündür kayıp Samsun'un Çarşamba ilçesinde, otizmli Emine Ayhan'dan (10) 7 gündür haber alınamıyor. Küçük kız için Yeşilırmak havzasında helikopter destekli arama çalışması yürütülüyor. Yeşilırmak kenarında küçük kıza ait tişört bulunduğu belirtildi.
14.07.2022 Yaşam
Kaybolan engelli genç kız bulundu!
Kaybolan engelli genç kız bulundu! Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde evden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan engelli Fatoş Rey (23) Datça’da bulundu.
20.06.2022 Yaşam
15 yaşındaki kızdan 2 gündür haber yok! Ailesinin çaresiz bekleyişi
15 yaşındaki kızdan 2 gündür haber yok! Ailesinin çaresiz bekleyişi Bursa’nın Karacabey ilçesinde 2 gündür kendisinden haber alınamayan 15 yaşındaki Kezban Sakçak'ın bulunması için ekipler arama kurtarma çalışması başlattı.
31.05.2022 Yaşam
14 yaşındaki kayıp kız çocuğu ölü bulundu
14 yaşındaki kayıp kız çocuğu ölü bulundu Malatya’da kayıp olarak aranan 14 yaşındaki kız çocuğu ölü olarak bulundu.
24.02.2022 Yaşam
4 yaşındaki kız çocuğu 2 yıldır kayıptı gizli bölmede bulundu!
4 yaşındaki kız çocuğu 2 yıldır kayıptı gizli bölmede bulundu! Cayuga Heights kasabasındaki evinden kayıp olduğu bildirildiğinde küçük kız çocuğu 4 yaşındaydı. 2019'dan beri kayıp olan ve her yerde aranan 6 yaşındaki kız çocuğu New York'ta bir evin merdivenlerinin altındaki gizli bölmede sağ ve iyi durumda bulundu.
16.02.2022 Dünya
Müslüme Yağal ölüm sebebi ne, Müslüme'nin dedesi neden tutuklandı? Anne Selvi Yağal'dan son açıklama!
Müslüme Yağal ölüm sebebi ne, Müslüme'nin dedesi neden tutuklandı? Anne Selvi Yağal'dan son açıklama! Mersin'de 10 gün boyunca dağlık alanda arandıktan sonra ölü bulunan Müslüme'nin annesi Selvi Yağal, günler süren sorgunun ardından serbest kaldı. Selvi Yağal Müslüme’nin dedesinin tutuklanmasıyla ilgili soruya "Biz de bilmiyoruz" cevabını verdi. Peki, Müslüme’nin dedesi neden tutuklandı? Müslüme neden öldü, ölüm nedeni ne, katili kim?
24.11.2021 Gündem
Müslüme bulundu mu? Müslüme nasıl ve neden öldü, Müslüme bebeği kim öldürdü?
Müslüme bulundu mu? Müslüme nasıl ve neden öldü, Müslüme bebeği kim öldürdü? Mersin’de ortadan kaybolan ve 10 gün boyunca didik didik aranan Müslüme Yagal’dan acı haber geçtiğimiz gün geldi. 2,5 yaşındaki Müslüme ailesiyle ikamet edecekleri çadır önünde oyun oynarken bir anda ortadan kaybolmuş, ardından binlerce kişinin seferber olduğu arama kurtarma çalışmaları başlamıştı. Peki, Müslüme neden ve nasıl öldü? Müslüme Yağal’ı kim öldürdü, katili kim?
20.11.2021 Gündem
Avustralya’da 18 gündür aranan 4 yaşındaki kız çocuğu bulundu
Avustralya’da 18 gündür aranan 4 yaşındaki kız çocuğu bulundu Batı Avustralya (WA) eyaletinde 16 Ekim’den bu yana aranan 4 yaşındaki Cleo Smith’in Carnarvon kasabasındaki bir evde "sağlıklı" olarak bulunduğu açıklandı.
3.11.2021 Dünya
Dünyanın konuştuğu kayıp kız Gabrielle Petito'dan kötü Haber geldi! FBI haberi resmen doğruladı...
Dünyanın konuştuğu kayıp kız Gabrielle Petito'dan kötü Haber geldi! FBI haberi resmen doğruladı... Son dakika haberine göre; Nişanlısı ile karavan gezisine çıktıktan sonra ortadan kaybolan 22 yaşındaki Gabrielle Petito'dan kötü haber geldi. Günlerdir aranan Petito'nun cansız bedenine ulaşıldı. FBI ülke basınında çıkan haberleri doğruladı.
20.09.2021 Dünya
Kaybolan zihinsel engelli Şirin Dilan'dan iyi haber!
Kaybolan zihinsel engelli Şirin Dilan'dan iyi haber! Ankara'da bahçedeki kedilerin su kabını değiştirmek için evden çıktıktan sonra kaybolan zihinsel engelli Şirin Dilan Erdoğdu, 16 saat sonra bir parkta bulundu. Kızının sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Türkan Erbil, “Kaçırılma gibi bir durum yok" dedi.
5.08.2021 Gündem
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri! Oyuncu, yönetmen ve seslendirme sanatçısı Nedret Güvenç 90 yaşında hayatını kaybetti. Nedret Güvenç, 1998 yılında Kültür Bakanlığı’nca verilen Devlet Sanatçısı unvanını almış, Türkiye'nin 2009 Dünya Tiyatro Günü bildirisini yazmıştı. Peki, Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
1.08.2021 Gündem
Gelini öz kızı çıktı! 20 yıllık gizem düğün günü çözüldü...
Gelini öz kızı çıktı! 20 yıllık gizem düğün günü çözüldü... Akıllara durgunluk veren olay Çin'de yaşandı. Anne, oğlunun düğününde gelininin yıllardır kayıp olan kızı olduğunu öğrendi.
7.04.2021 Dünya
Kick boks sporcusu Betül'den 13 gündür haber yok!
Kick boks sporcusu Betül'den 13 gündür haber yok! Muğla’nın Milas ilçesinde kick boks sporcusu 14 yaşındaki Nesibe Betül Tüysüz'den 13 gündür haber alınamıyor.
13.02.2021 Gündem
Sevgilisinden hamile kalan 13 yaşındaki çocuk öldürüldü!
Sevgilisinden hamile kalan 13 yaşındaki çocuk öldürüldü! Polonya'da 13 yaşındaki bir kız çocuğu, hamile kaldığı 14 yaşındaki erkek arkadaşı tarafından öldürüldü. Yapılan otopside hamile olduğu kesinleşen küçük çocuk gözyaşları arasında toprağa verilirken, katil zanlısının ise yaşının küçük olması dolayısıyla ıslahevine konulması bekleniyor.
23.01.2021 Dünya
17 yaşındaki kayıp Damla her yerde aranıyor
17 yaşındaki kayıp Damla her yerde aranıyor Düzce'nin Gölyaka ilçesinde polis ve jandarma ekipleri, kaybolan 17 yaşındaki Damla'yı bulmak için harekete geçti.
21.07.2020 Yaşam
Polis her yerde arıyordu! 12 yaşındaki kız çocuğu bakın nerede bulundu
Polis her yerde arıyordu! 12 yaşındaki kız çocuğu bakın nerede bulundu Karaman'da ailesi tarafından kayıp başvurusunda bulunulan 12 yaşındaki kız çocuğu, 10 saatlik arama-kurtarma çalışmasının ardından evlerinin yakınındaki ağılın avlusunda uyurken bulundu. Küçük kızın bulunması başta ailesi olmak üzere herkesi sevince boğdu.
30.04.2020 Yaşam
Kayıp kız çocuğu ormanlık alanda bulundu
Kayıp kız çocuğu ormanlık alanda bulundu Mersin’in Mut ilçesinde dün akşamdan bu yana kayıp olarak aranan 17 yaşındaki kız çocuğu, jandarma ekiplerince evinden 2 kilometre uzaklıktaki ormanlık alanda bulundu.
24.04.2020 Gündem
Bugün Arka Sokaklar var mı? Arka Sokaklar yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? 550. bölüm detayları
Bugün Arka Sokaklar var mı? Arka Sokaklar yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? 550. bölüm detayları Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisi takipçileri internette Bugün Arka Sokaklar var mı? Arka Sokaklar yeni bölümü yayınlanacak mı? sorularını aratıyor. Peki, Bugün Arka Sokaklar var mı? Arka Sokaklar yeni bölümü yayınlanacak mı? Arka Sokaklar yeni bölümü ne zaman? İşte Arka Sokaklar ile ilgili merak edilenler...
17.04.2020 Gündem
Arka Sokaklar'dan yeni fragman
Arka Sokaklar'dan yeni fragman Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokakların 549. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! İşte detaylar...
9.04.2020 Televizyon
Gülistan, 'Kendimi Munzura atmaya gidiyorum' demiş
Gülistan, 'Kendimi Munzura atmaya gidiyorum' demiş Tunceli'de 5 Ocak gününden bu yana kayıp olan üniversite öğrencisi Gülistan Doku'yu (21) arama çalışmaları, sürerken olayla ilgili detaylara DHA ulaştı. Genç kızın kaybolmadan bir gün önce yurtta bulunan arkadaşına, "Beni yalnız bırakmayın. İyi değilim. Kendimi Munzura atmaya gidiyorum" dediği öğrenildi.
15.01.2020 Gündem
Kayıp kız gönderdiği video ile annesine sitem etti!
Kayıp kız gönderdiği video ile annesine sitem etti! Kayıp kız gönderdiği video ile annesine sitem etti!
24.12.2019 Haber
Kayıp kız gönderdiği video ile annesine sitem etti!
Kayıp kız gönderdiği video ile annesine sitem etti! Sakarya'da 2,5 yıldır kayıp kızının kendisine gönderdiği videoyu izleyen anne kahroldu. Kayıp kız videoda, "Her şeyim yerinde, iyiyim. Mutluyum. Silin atın beni, ben hayatımdan nasıl sildiysem sizi siz de beni silin." ifadelerini kullandı.
24.12.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kayıp Kız ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kayıp kız haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.