Ttb

Ttb

Son dakika TTB haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TTB ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TTB haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ttb

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ttb gelişmeleri de dahil olmak üzere 131 ttb haberi bulunmuştur. Tüm ttb haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da sağlıkçılardan 'Beyaz Yürüyüş'; Parkinson hastası emekli doktor bir kilometre en önde yürüdü!
Adana'da sağlıkçılardan 'Beyaz Yürüyüş'; Parkinson hastası emekli doktor bir kilometre en önde yürüdü! Adana'da çok sayıda sağlık çalışanı, 14 Mart Tıp Bayramı'nda şiddetsiz, güvenli, güvenceli, demokratik bir yaşam talebi ile 'Beyaz Yürüyüş' düzenledi. Parkinson hastalığı nedeniyle 11 yıl önce çocuk cerrahlığını bırakan Dr. Saadettin Güney (59) de Adana Tabip Odası'nın flaması ile 1 kilometre yürüyerek meslektaşlarına destek verdi.
14.03.2024 Adana
TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı tahliye edildi
TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı tahliye edildi Türk Tabipleri Birliği (TTB) Merkez Konseyi Başkanı Şebnem Korur Fincancı, akşam saatlerinde Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan tahliye edildi.
11.01.2023 Gündem
Şebnem Korur Fincancı kimdir, ne dedi, neden tutuklanmıştı? TBB Başkanı Şebnem Fincan Korur tahliye oldu mu?
Şebnem Korur Fincancı kimdir, ne dedi, neden tutuklanmıştı? TBB Başkanı Şebnem Fincan Korur tahliye oldu mu? TSK'ya yönelik açıklamaları nedeniyle, 'Terör örgütü propagandası yapmak' suçundan yargılanan TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı, 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılarak tahliyesine karar verildi. Peki, Şebnem Korur Fincancı kimdir, ne dedi, neden tutuklanmıştı?
11.01.2023 Gündem
TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı’nın yargılandığı davada karar verildi
TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı’nın yargılandığı davada karar verildi TSK'ya yönelik açıklamaları nedeniyle, 'Terör örgütü propagandası yapmak' suçundan yargılanan TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı, 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılarak tahliyesine karar verildi.
11.01.2023 Gündem
TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın tutukluluk halinin devamına karar verildi
TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın tutukluluk halinin devamına karar verildi Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) yönelik açıklamaları nedeniyle hakkında "Terör örgütü propagandası yapmak" suçundan yargılanan Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın tutukluluk halinin devamına karar verildi. Duruşma 29 Aralık'a ertelenirken, Fincancı ve avukatları, savcının mütalaasına karşı son savunmalarını yapacak.
23.12.2022 Gündem
TTB Başkanı Fincancı'nın 7 yıl 6 aya kadar hapsi istendi
TTB Başkanı Fincancı'nın 7 yıl 6 aya kadar hapsi istendi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, TTB Başkanı Fincancı hakkında, iddianame hazırladı. Savcılık, Fincancı'nın 'terör örgütü propagandası yapmak' suçundan 7 yıl 6 aya kadar hapsini talep etti.
25.11.2022 Gündem
Başsavcılık, TTB Başkanı Fincancı'nın görevden alınması için davaname hazırladı
Başsavcılık, TTB Başkanı Fincancı'nın görevden alınması için davaname hazırladı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı ve TTB merkez yönetiminin görevden alınması için davaname hazırladı. Başsavcılık dava talebinde Merkez Konseyi Başkanlığı üyelerinin de görevlerine son verilmesini istedi.
28.10.2022 Gündem
Tutuklanan TTB Başkanı Fincancı'nın ilk ifadesi ortaya çıktı
Tutuklanan TTB Başkanı Fincancı'nın ilk ifadesi ortaya çıktı Tutuklanarak cezaevine gönderilen Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı ifadesinde, "Canlı bağlantı için arayan kişiyi tanımıyordum. Yine söz konusu yayın kuruluşunun PKK silahlı terör örgütünün irtibatlı ve geçmiş haberlerini, yayınlarını bilmiyorum" dedi.
27.10.2022 Gündem
TTB başkanı ne dedi? TTB başkanı Şebnem Korur Fincancı neden gözaltına alındı? TTB nedir?
TTB başkanı ne dedi? TTB başkanı Şebnem Korur Fincancı neden gözaltına alındı? TTB nedir? Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı. Söz konusu gelişmenin ardından TTB başkanı ne dedi, TTB nedir? TTB başkanı Şebnem Korur Fincancı neden gözaltına alındı? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
27.10.2022 Gündem
TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı TSK'nın terör operasyonlarında kimyasal silah kullandığını iddia eden Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı, İstanbul'da gözaltına alındı.
26.10.2022 Gündem
Bahçeli: TTB'nin kapısına kilit vurulması tarihi önemde addediyorum
Bahçeli: TTB'nin kapısına kilit vurulması tarihi önemde addediyorum MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Şerefli Türk hekimlerini hariç tutuyorum, Türk Tabipleri Birliği'nin (TTB) başkan ve yöneticileri hakkında en ağır cezai işlemlerin tatbik ve temin edilerek, bu birliğin kapısına kilit vurulmasını, doktorlarımızın bu kuruma mecburi üyelik şartlarının kaldırılarak özgürleşmelerini tarihi önemde addediyorum" dedi.
25.10.2022 Siyaset
Bakan Soylu: TTB Başkanı alçakça iftira atıp, PKK’nın propagandasına yeltendi
Bakan Soylu: TTB Başkanı alçakça iftira atıp, PKK’nın propagandasına yeltendi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türk Tabipler Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı’nın PKK ile mücadelede 'kimyasal silah kullanıldığı' yönündeki açıklamasına tepki göstererek, "Türk Tabipler Birliği Başkanı her zaman yaptığı işi yaptı. Türk devletine, Türk Silahlı Kuvvetlerine iftira attı. Bir kimyasal silah iftirası, bu alçakça iftirayı atıp, PKK’nın propagandasını yapmaya yeltendi" dedi.
20.10.2022 Gündem
Eylemde taşkınlığa müdahale eden polise tokat atan astsubay tutuklandı
Eylemde taşkınlığa müdahale eden polise tokat atan astsubay tutuklandı Sağlık çalışanlarına destek gerekçesi ile dün TTB'nin İstanbul Çapa'daki eylemine giden ve burada taşkınlık yapan gruba müdahale eden polise tokat attığı belirlenen astsubay tutuklanarak cezaevine gönderildi.
8.07.2022 Gündem
Doktorlar neden grevde (7-8 Temmuz), bugün hastaneler de grev mi var? 7-8 Temmuz doktorlar çalışıyor mu, Grev Kaç Gün Sürecek?
Doktorlar neden grevde (7-8 Temmuz), bugün hastaneler de grev mi var? 7-8 Temmuz doktorlar çalışıyor mu, Grev Kaç Gün Sürecek? 7-8 Temmuz doktorlar grevde mi, doktorlar neden grevde? Sorularına yanıt aranıyor.  Konya Şehir Hastanesi'nde görevi sırasında katledilen Dr. Ekrem Karakaya'nın hayatını kaybetmesi sonucu sağlık meslek örgütleri greve çıktı. Peki, Doktorlar 7-8 Temmuz'da görev yapacak mı, hastaneler açık mı, grev kaç gün sürecek?
7.07.2022 Gündem
Sağlık sektöründe çalışanları ilgilendiriyor! 1 Temmuz itibarıyla başlıyor, yüzde 87...
Sağlık sektöründe çalışanları ilgilendiriyor! 1 Temmuz itibarıyla başlıyor, yüzde 87... Sağlık sektöründe çalışan yüzbinlerce kişiyi ilgilendiren gelişme! Sağlık sigortası hizmeti veren şirketlere kötü haber! 1 Temmuz itibarıyla başlıyor. TTB-HUV katsayı listesi ve işyeri hekimliği asgari sözleşme ücretleri, sigorta sektörünün gündemine oturdu. Türk Tabipler Birliği’nin açıkladığı yeni tarife sağlık sigortası sektörüne ciddi yükler getirecek. Sektör, artan maliyetleri her ne kadar yeni poliçelere yansıtacak olsa da, geçmiş dönem poliçe yüklerini taşımak zorunda kalacak. Yeni fiyatların öngörülmeyen bir ek maliyet yaratacağını dile getiren sektör temsilcileri, şirketlerin sermaye anlamında zorlanabileceğini vurguluyor. Sigortada ikinci trafik vakası yaşatacak gelişmenin detayları...
29.06.2022 Ekonomi
Beyaz Yürüyüş mitingi ne zaman? Doktorlar ne zaman eylem yapacak? Doktorların talepleri ne?
Beyaz Yürüyüş mitingi ne zaman? Doktorlar ne zaman eylem yapacak? Doktorların talepleri ne? TTB’den Beyaz Yürüyüş mitingi! Doktorların gerçekleştirecekleri ‘Beyaz Yürüyüş’ mitingi pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Doktorların taleplerini dile getirecekleri mitingle toplumdan destek isteyecekler. Peki, Beyaz Yürüyüş mitingi ne zaman? Doktorlar ne zaman eylem yapacak? Doktorların talepleri ne? İşte detaylar…
28.05.2022 Memur
Doktorların grevi kaç gün sürecek, ne zaman bitiyor? 16 Mart doktorlar grevde mi, grev bitti mi?
Doktorların grevi kaç gün sürecek, ne zaman bitiyor? 16 Mart doktorlar grevde mi, grev bitti mi? Doktor grevi kaç gün sürecek, doktorlar grevde mi 16 Mart? Sağlıkta şiddet yasasının ve ücretlerinin düzenlenmesini talep eden doktorlar, hemşireler ve aile hekimleri greve gitti. Acil servis hariç olmak üzere hastaneler ve aile sağlığı merkezleri grev boyunca hizmet vermeyecek. Peki, Doktorların grevi ne zaman bitiyor, devam ediyor mu?
16.03.2022 Sağlık
Doktorlar grevde mi 15 Mart? Bugün randevular ne olacak, sağlık ocakları ve hastaneler açık mı? Doktorlar neden, kaç gün grevde?
Doktorlar grevde mi 15 Mart? Bugün randevular ne olacak, sağlık ocakları ve hastaneler açık mı? Doktorlar neden, kaç gün grevde? “Doktorlar grevde mi 15 Mart 2022, doktorların grevi kaç gün sürecek?” Hekimler ve sağlık çalışanları hak ettikleri ücretler ve çalışma koşulları, sağlıkta şiddete karşın etkin yasanın kabulü ve salgının meslek hastalığı olarak kabul edilmesi gibi nedenler başta olmak üzere grev yapıyor. TTB ve Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu tarafından alınan grev kararı devam ediyor. Peki, doktorlar neden iş bırakıyor, hastane randevuları iptal mi edildi? Hastaneler grevde mi, açık mı?
15.03.2022 Sağlık
15 Mart doktorlar grevde mi, yarın hastane randevuları iptal mi? Hastaneler grevde mi?
15 Mart doktorlar grevde mi, yarın hastane randevuları iptal mi? Hastaneler grevde mi? 15 Mart doktorlar grevde mi, sorusuna yanıt aranıyor. Türk Tabipleri Birliği ve Tabipler Odaları yaptıkları basın açıklaması sonrasında yarın hastanelerin açık olup olmadığı, hastane randevularının iptal olup olmadığı sorgulanıyor.
14.03.2022 Sağlık
Doktorlar grevde mi, neden grev yapıyor? Bugün 14 MART 2022 hastaneler açık mı, doktorlar kaç gün grevde?
Doktorlar grevde mi, neden grev yapıyor? Bugün 14 MART 2022 hastaneler açık mı, doktorlar kaç gün grevde? Doktorlar kaç gün grevde, bugün neden grev yapıyor? Türk Tabipleri Birliği (TTB) ve Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu (AHEF) öncülüğünde Şubat ayında acil hizmetler dışında üç gün iş durduruldu. Hekimler sorunlarına yönelik greve gidiyor. TTB 14-15 Mart'ta, AHEF ise 14-16 Mart arasında yeniden grev yapacağını duyurdu. 14 Mart hastaneler açık mı, 15 Mart yarın da doktorlar iş mi bırakıyor?
14.03.2022 Sağlık
Bugün doktorlar grevde mi, hastaneler kapalı mı, açık mı? 14-15 Mart doktorlar çalışıyor mu, aile hekimleri de grev mi yapıyor?
Bugün doktorlar grevde mi, hastaneler kapalı mı, açık mı? 14-15 Mart doktorlar çalışıyor mu, aile hekimleri de grev mi yapıyor? Bugün doktorlar grevde mi, 14 Mart doktorlar çalışıyor mu? sorularına yanıt aranıyor. Türk Tabipleri Birliği (TTB) ve Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu (AHEF) tarafından yapılan grev duyurusunun ardından vatandaşlar arama motorlarına yöneldi. Hastanelerde muayene olmaya gidecekler, aile hekimleri ilaç yazdıracaklar 14-15 Mart’ta görev olup olmadığını sorguluyor. Peki, bugün hastaneler açık mı, Aile hekimleri grevde mi?
14.03.2022 Sağlık
Haritanın kırmızıya döndüğü ilde vakalar 5 kat arttı, flaş uyarı geldi! Yüzde 60...
Haritanın kırmızıya döndüğü ilde vakalar 5 kat arttı, flaş uyarı geldi! Yüzde 60... Koronavirüsle mücadele devam ediyor, Omicron varyantı ise tüm hızıyla yayılıyor. Yetkililerden flaş uyarılar art arda gelirken, Diyarbakır'da kritik bir gelişme yaşandı. Sağlık Bakanlığı’nın koronavirüs vaka haritasında artışın sürdüğü ilde, Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasındaki haritada kırmızıya döndü. İç Hastalıkları ve Tıbbi Onkoloji Uzmanı Dr. Halis Yerlikaya, "Kentte 5 katlık artışla karşı karşıyayız. Test pozitiflik oranı yüzde 60’lara varmış, günlük hasta sayısı ise 3 binlere yaklaşmış durumda" uyarısında bulundu.
5.02.2022 Gündem
Kanser tedavisi gören aile hekimi, koronavirüsten öldü
Kanser tedavisi gören aile hekimi, koronavirüsten öldü Bursa’da, Güllük Aile Sağlığı Merkezi’nde aile hekimi olarak görev yapan ve kanser tedavisi de gören Zehra Öztürk (50), koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
28.01.2022 Yaşam
Türkiye Barolar Birliği'nde yeni dönem!
Türkiye Barolar Birliği'nde yeni dönem! Türkiye Barolar Birliği'nin 36'ncı Olağan Genel Kurulu'nda, Erinç Sağkan yeni başkan seçildi.
5.12.2021 Gündem
Koronavirüs tedavisi gören diyetisyen hayatını kaybetti
Koronavirüs tedavisi gören diyetisyen hayatını kaybetti Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli diyetisyen Şerife Nurdoğdu, koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
29.11.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ttb ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ttb haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.