Yakıt

Yakıt

Son dakika yakıt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yakıt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yakıt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yakıt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yakıt gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.508 yakıt haberi bulunmuştur. Tüm yakıt haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gazze'de katliam yapan İsrail Yemen'e saldırdı
Gazze'de katliam yapan İsrail Yemen'e saldırdıGazze'de 7 Ekim'den beri katliamlarına devam eden İsrail'i dün Husiler İHA ve balistik füzeyle vurdu. Saldırı sonrası yerel medya İran'ın vekil güçlerinin 5 bin İHA'lık devasa bir saldırı için geri sayıma geçtiğini bildirdi. Yemen'e peş peşe saldırılar gerçekleşti. Yemen saldırıdan İsrail'i sorumlu tuttu.
20.07.2024Dünya
Bakan Bayraktar açıkladı: Rize açıklarında sondaja başlamayı hedefliyoruz
Bakan Bayraktar açıkladı: Rize açıklarında sondaja başlamayı hedefliyoruzEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Karadeniz’de keşiflere ihtiyacımız var. Bu anlamda Rize açıklarında arama programımız da var. Petrol rafinesi olduğunu düşündüğümüz alanda sondaja başlamayı hedefliyoruz" dedi.
14.07.2024Ekonomi
Türksat 6A'nın fırlatılmasında geri sayım başladı
Türksat 6A'nın fırlatılmasında geri sayım başladıUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Türksat 6A uydumuzu artık fırlatma merkezinden Falcon 9 roketi ile ABD yerel saati ile 8 Temmuz 2024 saat 17.20'de, Türkiye saati ile 8 Temmuz'u 9 Temmuz'a bağlayan gece 00.20'de uzaya gönderecek şekilde geri sayıma başladık" dedi.
5.07.2024Ekonomi
Mekanik biyolojik ayrıştırma tesisi geri dönüşümle hem çevreyi koruyor hem de ekonomiye katkı sağlıyor
Mekanik biyolojik ayrıştırma tesisi geri dönüşümle hem çevreyi koruyor hem de ekonomiye katkı sağlıyorGaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı ve İller Bankası iş birliğinde Avrupa Birliği'nce desteklenerek inşa edilen “Mekanik Biyolojik Ayrıştırma Tesisi” sağladığı geri dönüşümle çevreyi koruyor, ekonomiye katkı sağlıyor.
28.06.2024Gaziantep
İBB Başkanı İmamoğlu: Önceki genel başkanımızla buluşuruz, buluşacağız
İBB Başkanı İmamoğlu: Önceki genel başkanımızla buluşuruz, buluşacağızİstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşüp görüşmeyeceğine ilişkin, "Biz, önceki dönem genel başkanımızla buluşuruz, buluşacağız. Bugün olur, bir hafta sonra olur. Bizim böyle bir derdimiz yok" dedi.
26.06.2024Gündem
Türkiye'de yılın otomobili 'Togg T10X' seçildi
Türkiye'de yılın otomobili 'Togg T10X' seçildiOtomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) tarafından bu yıl 9’uncu kez gerçekleştirilen 'Türkiye'de Yılın Otomobili' yarışmasında Togg T10X yılın otomobili olarak seçildi. Düzenlenen yarışma sonucunda OGD üyelerinin oylarıyla Togg T10X, 2630 puan alarak finale kalan 7 otomobil arasında birinci oldu.
26.06.2024Ekonomi
Togg T10X, "Türkiye'de Yılın Otomobili" oldu
Togg T10X, "Türkiye'de Yılın Otomobili" olduOtomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) tarafından bu yıl 9'uncusu düzenlenen "Türkiye'de Yılın Otomobili 2024" yarışmasını Togg T10X kazandı.
25.06.2024Ekonomi
Çevrecilerden yeni eylem: Stonehenge taşlarına boya püskürttüler
Çevrecilerden yeni eylem: Stonehenge taşlarına boya püskürttülerİngiltere'de çevreci grup "Just Stop Oil" aktivistleri, UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde bulunan ünlü Stonehenge anıtına turuncu toz boya püskürttü.
19.06.2024Dünya
Bakanlıktan bayram trafiğine yakın takip
Bakanlıktan bayram trafiğine yakın takipUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kurban Bayramı tatilinde karayolu trafiğinin Akıllı Ulaşım Sistemleri (AUS) ile anlık olarak yakından takip edildiğini söyledi.
15.06.2024Gündem
Çinli markalara yüzde 40 ek vergi uygulaması başlıyor
Çinli markalara yüzde 40 ek vergi uygulaması başlıyorTürkiye, Çin’den ithal edilen tüm otomobillere ilave yüzde 40 gümrük vergisi uygulamaya başlayacak.
9.06.2024Ekonomi
Adana'da feci trafik kazası! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Adana'da feci trafik kazası! Çok sayıda ölü ve yaralı varAdana'da otoyolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bariyerlere çarptı. Kazanın etkisiyle yerinden çıkan bagaj kapağının karşı şeride fırlayıp başka bir araca çarpması sonucu 1 kişi ölürken, 8 kişi yaralandı.
6.06.2024Adana
SOCAR Türkiye'den açıklama: Ham petrolü İsrail'e sattığımız yönündeki ithamlar asılsızdır
SOCAR Türkiye'den açıklama: Ham petrolü İsrail'e sattığımız yönündeki ithamlar asılsızdırSOCAR Türkiye gündemdeki iddialara yönelik yazılı bir açıklama yaptı.
3.06.2024Ekonomi
Türksat 6A, ABD yolunda! Bakan Uraloğlu açıkladı
Türksat 6A, ABD yolunda! Bakan Uraloğlu açıkladıUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türksat 6A’nın yapım ve test aşamalarının tamamlandığını paketlenme sürecine geçildiğini belirterek ABD Florida’da bulunan Cape Canaveral Hava Kuvvetleri İstasyonu'na gönderilmek üzere 4 Haziran Salı günü Ankara’dan yola çıkacağını açıkladı.
2.06.2024Adana
Bakan Yerlikaya duyurdu: 3 organize suç örgütü çökertildi
Bakan Yerlikaya duyurdu: 3 organize suç örgütü çökertildiİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Aydın, Erzurum ve Karaman merkezli 5 ilde Jandarma tarafından düzenlenen 'Kuyu-2' Operasyonları'nda Aydın’da Hakan Gürel’in, Erzurum'da Erkan Yaprak ve Muhammet Tokyay'ın, Karaman’da İbrahim Öztürk’ün elebaşılığını yaptığı 3 suç örgütü çökertildi.
31.05.2024Gündem
Emine Erdoğan'dan İsrail tepkisi: Mazlumların çığlığı, vicdanlarımızda yankılanıyor
Emine Erdoğan'dan İsrail tepkisi: Mazlumların çığlığı, vicdanlarımızda yankılanıyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki Refah kentinde bulunan çadır kampa düzenlediği hava saldırısına sert tepki gösterdi. Emine Erdoğan, "Yanarak can veren mazlumların çığlığı, vicdanlarımızda yankılanıyor! Bu vahşetin tanığı olmanın verdiği derin üzüntünün ve içimizdeki öfkenin tarifi yok." dedi.
27.05.2024Gündem
Sığırcıklar pisti sardı! Uçuş trafiği durdu
Sığırcıklar pisti sardı! Uçuş trafiği durduSabiha Gökçen Havalimanı'nda pist üzerinde çok sayıda sığırcık gözükmesi üzerine hava trafiğini olumsuz etkiledi. Bunun üzerine havalimanına iniş yapmak isteyen uçaklara iniş izni verilmezken, uçaklar havada tur attıktan sonra İstanbul Havalimanı'na iniş yapmak zorunda kaldığı açıklandı.
21.05.2024Gündem
İlk üç ayda yabancı turist harcamalarında artış
İlk üç ayda yabancı turist harcamalarında artışTürkiye’deki yabancı kartlı işlemlerin 2024’ün ilk çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla ciro bazlı yüzde 7, adet bazlı ise yüzde 16 büyüdüğü açıklandı. Bireysel yabancı kartlı ödemelerin ülke bazlı dağılımı incelendiğinde İngiltere menşeli kartlar ciroda zirvede yer aldı. Mısır menşeli kartlar ise geçen yıla göre büyüme rekoru kırdı. Yabancıların en çok harcama yaptığı şehirler sırasıyla İstanbul Antalya, İzmir, Ankara ve Muğla oldu.
16.05.2024Ekonomi
Akaryakıtta tek fiyat dönemi!
Akaryakıtta tek fiyat dönemi!Akaryakıtta tek fiyat uygulaması başladı. Bu adımı tüketiciler ve akaryakıt bayi istasyonları nasıl buldu? İşte dikkat çeken detaylar...
16.05.2024Ekonomi
MHP lideri Bahçeli: Mehmet Şimşek'in arkasındayız
MHP lideri Bahçeli: Mehmet Şimşek'in arkasındayızPartisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, "Polemik üretenler boşa heveslenmesin. Hazine ve Maliye Bakanımızın her zaman arkasındayız. Bir şeyi söylemek istersem doğrudan söylerim." ifadelerini kullandı. Bahçeli, 'Açıkça ifade etmek isterim ki İsrail'in Gazze'de işlediği soykırımın takipçisi bizzat Türkiye'dir. 35 bine yakın Filistinli kardeşimiz terör devleti İsrail'in saldırılarında hayatını kaybetmiştir. Dökülen kanları inşallah yerde kalmayacaktır. ' dedi.
30.04.2024Gündem
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı Mart ayında yüzde 17,1 arttı
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı Mart ayında yüzde 17,1 arttıTÜİK verilerine göre Mart ayında 226 bin 617 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.
25.04.2024Ekonomi
Türkiye'nin ilk İstif sınıfı gemisi TCG İstanbul göreve hazır
Türkiye'nin ilk İstif sınıfı gemisi TCG İstanbul göreve hazırTCG İstanbul fırkateyninin yaklaşık 1 ay sonra göreve başlaması bekleniyor. İstanbul Tersanesi'nde TCG İstanbul Fırkateyni'nin üretim süreci, özellikleri ve hedefleri anlatılırken, Atatürk'ün yatı Savarona'nın restorasyon süreci hakkında da bilgiler verildi. Tersane komutanı Tuğamiral Recep Erdinç Yetkin , "Gelişmiş ve yetkin komuta kontrol sistemleriyle ve artan sensör ve silahlarıyla çok etkin bir vuruş gücüne sahip olacaktır. Yüzde 80 yerlilik oranı bulunmaktadır. Tek eksik noktamız olan ana tahrik sistemleri yani makineleri de büyük bir gayretle millileştirme, yerlileştirme yolunda devam ediyoruz" dedi.
24.04.2024Gündem
İTO sanayiciye arsa önerecek! Yeni sistem kuruluyor
İTO sanayiciye arsa önerecek! Yeni sistem kuruluyorİstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, “İstanbul'da sanayi arsası konusunda bir çalışma yapıyoruz. Şöyle bir hedefimiz var. İstanbul'da sanayi arsası satın almak artık çok kolay değil. Var olan çok pahalı. Biz bütün Trakya'yı, Çanakkale, Bursa, Sakarya ve bütün çevredeki Organize Sanayi Bölgeleri'ni canlı izleyen, OSB radarı gibi çalışacak bir sistem kurguluyoruz” dedi.
22.04.2024Ekonomi
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildirYunanistan'ın Deniz Parkı ilan etme girişimi hakkında konuşan MSB Kaynakları, "Bakanlık olarak Ege Denizi’nde hak, alaka ve menfaatlerimizi korumak ve Yunanistan’ın tek taraflı statü oluşturma çabalarını engellemek maksadıyla teyakkuz halinde bulunmaktayız." ifadelerini kullandı. Bakanlık kaynakları, Kürecik’teki NATO radarının İran’ın İsrail’i vurduğu sırada İsrail’e bilgi aktarıp aktarmadığı yönündeki iddialarla ilgili, "Bu radar sisteminden elde edilen bilgiler NATO prosedürleri çerçevesinde müttefiklerle paylaşılmakta, NATO müttefiki olmayan ülkelerle paylaşımı söz konusu değildir” dedi.
18.04.2024Gündem
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyizTicaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. "Orta Vadeli Plan ile yol haritamızı belirledik" diyen Bolat, "Hedef dış ticaret açıklarının ve cari açığının azaltılması, istikrarlı ve orta düzeyli büyüme trendine girmekti. Şu an hedeflerimizin ilerisindeyiz." dedi. Gazze'ye ihracat tartışmalarına da değinen Bakan Bolat, "Türkiye, İsrail'e jet yakıtı satmıyor. Sosyal medya üzerinden büyük bir yalan uydurdular." dedi.
17.04.2024Ekonomi
Elektrikli arabalarda talep patlaması yaşandı!  150 TL'ye 350 km menzil! İşte piyasada en çok talep gören modeller
Elektrikli arabalarda talep patlaması yaşandı! 150 TL'ye 350 km menzil! İşte piyasada en çok talep gören modellerElektrikli araba almak isteyen vatandaşların merak ettiği tüm detaylar ortaya çıktı. Elektrikli araçlar dünyada ve Türkiye’de her geçen sürede daha da yayınlaşmaya devam ediyor. Bu satış rakamlarına da yansıyor. Elektrikli araç satışları bu yılın ocak-mart döneminde geçen senenin aynı dönemine göre 3,5 kat artış gösterdi. Peki piyasada fiyatı en düşük elektrikli araçlar hangileri? En çok tercih edilen modeller neler? Şu anda ortalama bir araç ne kadar sürede şarj oluyor? Şarj süreleri daha da kısalır mı? İşte detaylar...
16.04.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yakıt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yakıt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.