Trafik Magandası

Trafik Magandası

Son dakika trafik magandası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan trafik magandası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını trafik magandası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Trafik Magandası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan trafik magandası gelişmeleri de dahil olmak üzere 61 trafik magandası haberi bulunmuştur. Tüm trafik magandası haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da sel iki can aldı! Birçok ev ve iş yerini su bastı, yollar dereye döndü
İstanbul'da sel iki can aldı! Birçok ev ve iş yerini su bastı, yollar dereye döndü Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün İstanbul için yaptığı sağanak yağış uyarısının ardından özellikle İstanbul'un kuzey kesimlerinde sağanak yağmur sele dönüştü. Arnavutköy, Başakşehir ve Küçükçekmece'de etkili olan yağış nedeniyle birçok ev ve iş yerini su bastı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, selde iki kişinin hayatını kaybettiğini açıklarken Sağlık Bakanı Koca ise yağıştan 12 kişinin etkilendiğini duyurdu. İstanbul Valisi Davut Gül, CNN Türk'e yaptığı açıklamada, "Milletimizin başı sağolsun. Çok büyük geçmiş olsun. Metrekareye 125 kilogram yağış düştü" dedi. Öte yandan Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı sel felaketiyle ilgili 3 savcının görevlendirildiğini açıkladı.
6.09.2023 Gündem
Ticaret Bakanı Bolat duyurdu: Türkiye-Japonya arasındaki karşılıklı ticaretin 6 milyar dolara ulaşacağına inanıyoruz
Ticaret Bakanı Bolat duyurdu: Türkiye-Japonya arasındaki karşılıklı ticaretin 6 milyar dolara ulaşacağına inanıyoruz Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Japonya Ekonomi, Ticaret ve Sanayi Bakanı Yasutoshi Nishimura Türkiye ile Japonya arasında ticaret, yatırım ve ekonomik iş birliği konularını içeren ortak bir deklarasyon imzaladı. Bakan Bolat, "İki ülke arasındaki karşılıklı ticaretin 5 milyar doları aşmasından büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Bu sene sonunda da 6 milyar dolara ulaşacağımıza inanıyoruz" dedi.
5.09.2023 Ekonomi
Trafik magandası bu kez psikiyatristin yoluna çıktı! Her şeyi sosyal medyadan paylaştı
Trafik magandası bu kez psikiyatristin yoluna çıktı! Her şeyi sosyal medyadan paylaştı Arnavutköy'de otomobiliyle giden psikiyatrist, trafikte başka bir sürücü tarafından otomobille sıkıştırıldığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. 
5.09.2023 Yaşam
Trafik magandası cezadan kaçamadı! Sosyal medyadan paylaşılan görüntüler yakalattı
Trafik magandası cezadan kaçamadı! Sosyal medyadan paylaşılan görüntüler yakalattı Başakşehir'de önce drift atan bir sürücü daha sonra D-100 Karayolu üzerinde makas attı. Sürücünün o anları cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alınarak sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerin ardından şüpheliyi tespit eden polis ekipleri, sürücü E.O.’ya 29 bin 857 lira ceza yazdı.
16.08.2023 Gündem
Özgür Özberk trafik magandası tarafından darp edildi
Özgür Özberk trafik magandası tarafından darp edildi Oyuncu Özgür Özberk, yaya geçidinden süratli geçtiği için uyardığı sürücü tarafından darp edildiğini öne sürdü.
20.06.2023 Magazin
Trafikte tehlikeli anlar! Makas atıp sosyal medyada paylaştılar
Trafikte tehlikeli anlar! Makas atıp sosyal medyada paylaştılar İstanbul'da makas atarak araç kullanan iki trafik magandası, hem kendi hem de diğer sürücülerin hayatlarını tehlikeye attı.
13.11.2022 Yaşam
Trafik magandası bijon anahtarı ile dehşet saçtı! Kadın yolcuya aldırmadı
Trafik magandası bijon anahtarı ile dehşet saçtı! Kadın yolcuya aldırmadı Beyoğlu’nda trafikte yol verme tartışması yaşayan bir trafik magandası tartıştığı ve içerisinde kadın yolcusu olan taksinin yolunu kesti. Sürücüyü yumruklayan maganda kavgayı ayırmaya çalışan vatandaşlara da bijon anahtarıyla saldırdı. O anlar kameralara yansıdı.
15.06.2022 Yaşam
Trafik magandası bijon anahtarı ile dehşet saçtı!
Trafik magandası bijon anahtarı ile dehşet saçtı! Beyoğlu’nda trafikte yol verme tartışması yaşayan bir trafik magandası tartıştığı ve içerisinde kadın yolcusu olan taksinin yolunu kesti. Sürücüyü yumruklayan maganda kavgayı ayırmaya çalışan vatandaşlara da bijon anahtarıyla saldırdı. O anlar kameralara yansıdı.
15.06.2022 Yaşam
Sürücüye maganda şoku: Aracının aynasını kırdı!
Sürücüye maganda şoku: Aracının aynasını kırdı! Trafiğin yoğun olduğu saatte arkadan bir aracın emniyet şeridini ihlal ederek ilerlediğini görünce kendisine engel olup uyarmak istedi. Trafik magandası da Küçük’ün önünü keserek tehditler ve küfürler savurduktan sonra Küçük’ün araçta bulunan 2 çocuğunun gözü önünde aracının aynasını kırdı. O anlar Ali Naim Küçük’ün cep telefonu kamerasına yansıdı.
6.05.2022 Yaşam
Ataşehir’de sürücüye maganda şoku: Aracının aynasını kırdı
Ataşehir’de sürücüye maganda şoku: Aracının aynasını kırdı Ataşehir’de seyir halinde olan Ali Naim Küçük iddiaya göre, trafiğin yoğun olduğu saatte arkadan bir aracın emniyet şeridini ihlal ederek ilerlediğini görünce kendisine engel olup uyarmak istedi. Trafik magandası da Küçük’ün önünü keserek tehditler ve küfürler savurduktan sonra Küçük’ün araçta bulunan 2 çocuğunun gözü önünde aracının aynasını kırdı. O anlar Ali Naim Küçük’ün cep telefonu kamerasına yansıdı.
6.05.2022 Yaşam
Arabanın önünü kesip kadın sürücüyü darbetti
Arabanın önünü kesip kadın sürücüyü darbetti Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Sezin Tekinkaya (43), otomobilinin arkasında seyreden ve yola çıkmadığı için kornaya basan Mehmet Engin Y. tarafından darbedildi. Tekinkaya'nın şikayetçi olduğu Mehmet Engin Y.'nin otomobilini diğer aracın önüne kırdığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
25.03.2022 Gündem
Magandalar trafiği birbirine kattı
Magandalar trafiği birbirine kattı Beyoğlu'nda bir grup otomobilleriyle yol kapatıp yüksek sesli müzik eşliğinde dans etti. O anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.  
6.03.2022 Gündem
Trafik magandası yakalandı!
Trafik magandası yakalandı! İstanbul'da trafikte makas attığı ve kırmızı ışıkta durmadığı tespit edilen kamyonet sürücüsü Y.E. yakalandı.
19.09.2021 Yaşam
Trafik magandası sokakta dehşet saçtı! 6 kişi ölümden döndü
Trafik magandası sokakta dehşet saçtı! 6 kişi ölümden döndü Trafik magandası dehşet saçtı! Çok sayıda kişi ölümden döndü. İstanbul Esenyurt'ta, sürücüsünün ara sokağa süratli ve kontrolsüz girdiği hafif ticari araç, az kalsın yoldaki 2'si bisikletli çocuk 6 kişiyi eziyordu. Yaşanan korku dolu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
15.07.2021 Haber
Trafik magandası sokakta dehşet saçtı! 6 kişi ölümden döndü
Trafik magandası sokakta dehşet saçtı! 6 kişi ölümden döndü Trafik magandası dehşet saçtı! Çok sayıda kişi ölümden döndü. İstanbul Esenyurt'ta, sürücüsünün ara sokağa süratli ve kontrolsüz girdiği hafif ticari araç, az kalsın yoldaki 2'si bisikletli çocuk 6 kişiyi eziyordu. Yaşanan korku dolu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
15.07.2021 Gündem
Sultangazi'de trafik magandası kamerada!
Sultangazi'de trafik magandası kamerada! Sultangazi'de sokağa çıkma kısıtlamasın da trafikte tehlikeyi hareketler yapan sürücü, kameraya yansıdı. Kendi güvenliğini ve diğer sürücülerin güvenliğini hiçe sayan maganda, sokak ortasında adeta zigzag çizdi.
1.02.2021 Haber
Trafikte tartıştığı kadına dehşeti yaşatmıştı! İstenen ceza belli oldu
Trafikte tartıştığı kadına dehşeti yaşatmıştı! İstenen ceza belli oldu İstanbul Alibeyköy'de trafikte tartıştığı diş hekimi Sena Koçak Genç'e hakaret ettiği ve aracının kaportasına çıkıp ön camını kırdığı iddiasıyla tutuklanan Emre Etyemez hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcılık, üç şüpheli hakkında iddianame düzenledi. İddianamede şüpheli Emre Etyemez hakkında 4 ayrı suçtan 8 yıla kadar hapis istenirken, Emre Etyemez'in eşi ve baldızı hakkında ise 5'er yıla kadar hapis talep edildi.
9.09.2020 Gündem
İstanbul'da 'çiğ köfteli' kadın trafik magandası!
İstanbul'da 'çiğ köfteli' kadın trafik magandası! İstanbul’un çeşitli noktalarında otomobille seyir halindeyken tepsiden çiğ köfte yiyen kadın trafiği tehlikeye düşürdü. Tek bacağıyla bağdaş kuran, seyir halindeyken direksiyondan ellerini çekip oynayarak aracını kullanan kadın, o anları kaydettirip bir de sosyal medyadan paylaştı.
7.09.2020 Gündem
İstanbul-Tekirdağ yolunda şoke eden görüntü! Böyle araba sürdü
İstanbul-Tekirdağ yolunda şoke eden görüntü! Böyle araba sürdü İstanbul-Tekirdağ yolunda bir vatandaşın bacağını camdan sarkıtarak otomobil sürmesi görenleri hayrete düşürdü.
28.08.2020 Gündem
Çakarlı şehir eşkıyası tutuklandı! İfadesi ortaya çıktı
Çakarlı şehir eşkıyası tutuklandı! İfadesi ortaya çıktı İstanbul Hadımköy'de çakarlı aracıyla trafikte tartıştığı aracın önünü kesip sürücüsünü bıçakladığı iddiasıyla gözaltına alınan Muhammed Enes Uysal tutuklandı. Saldırganın adam öldürmeye tam teşebbüs suçlamasıyla yargılanacağı öğrenilirken, 8 kez bıçakladığı Dadaş Aras için ifadesinde, "Ben bıçağı elinden almak isterken boğuşma sırasında bir yerleri kesilmiş olabilir” demesi dikkat çekti.
24.08.2020 Yaşam
Karpuzlu maganda! 'Ceza göndersin devletimiz, 5 bin lira bir şey değil'
Karpuzlu maganda! 'Ceza göndersin devletimiz, 5 bin lira bir şey değil' İstanbul'da D-100 Karayolu ve TEM Otoyolu'nda çektiği videolarda makas atarak ilerleyen sürücü, kucağında karpuzla minibüs kullandı. Görüntüleri sosyal medyada yayınlayan karpuzlu trafik magandası, yaptığı canlı yayında bir sonraki çekeceği nargileli, çiğ köfteli videosunu anlatırken, "Ceza göndersin devletimiz. 5 bin lira bir şey değil, sıkıntı yok" diyerek takipçilerinden beğeni istedi.
6.06.2020 Gündem
Bu da karpuzlu trafik magandası!
Bu da karpuzlu trafik magandası! İstanbul'da D-100 Karayolu ve TEM Otoyolu'nda çektiği videolarda makas atarak ilerleyen sürücü, kucağında karpuzla minibüs kullandı. Takipçilerinden beğeni istedi.
6.06.2020 Haber
Genç kızın çığlıkları yürekler burktu!
Genç kızın çığlıkları yürekler burktu! Nevşehir’de 15 Ekim Salı günü gece saatlerinde otomobilin çarpması sonrasında hayatını kaybeden 23 yaşındaki Yasemin Gül’ün kaza anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
19.10.2019 Yaşam
Gözaltındaki şüpheli polis arabasıyla kaçtı!
Gözaltındaki şüpheli polis arabasıyla kaçtı! Konya'nın Kulu ilçesinde, dolandırıcılıktan gözaltına alınan şüpheli, polislerin trafikte tartıştıkları sürücüye işlem yapmak için inmesini fırsat bilip, sivil polis aracının direksiyonuna geçerek, kaçtı. O anlar, kameraya yansırken, sivil polis aracı terk edilmiş halde bulundu.
8.10.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Trafik Magandası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki trafik magandası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.