Toz Bulutu

Toz Bulutu

Son dakika toz bulutu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan toz bulutu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını toz bulutu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Toz Bulutu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan toz bulutu gelişmeleri de dahil olmak üzere 238 toz bulutu haberi bulunmuştur. Tüm toz bulutu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erozyon Nedir, Neden Olur? Erzoyon Nasıl Önlenebilir?
Erozyon Nedir, Neden Olur? Erzoyon Nasıl Önlenebilir? Doğal afetler arasında yer alan unsurlardan biriside erozyon olarak bilinir. Bazı bölgelerde sıkça erozyon görmek mümkündür. Tabi bunun nedeni bölgenin yapısı ve doğal etkenlerden kaynaklıdır. Özellikle bitki örtüsünün yetersiz olan yerlerde erozyon yaşanması yüksek ihtimaldir. Zaten burada insana oldukça büyük bir iş düşer. Alınacak tedbirler ile erozyonu önleme şansı her zaman için vardır. 
22.04.2024 Gündem
Afrika'dan gelen toz taşınımı Adana'da etkili oldu! "Boğaz ve burun tıkanıklığı yaşıyoruz"
Afrika'dan gelen toz taşınımı Adana'da etkili oldu! "Boğaz ve burun tıkanıklığı yaşıyoruz" Suriye'nin Sahra Çölü üzerinden kuvvetli rüzgarla birlikte Türkiye'ye giriş yapan toz fırtınası Adana'da etkili oldu.
19.04.2024 Adana
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı. Dünya üzerinde görülmemiş şekilde 7 üzerinde iki deprem peş peşe geldi. Güneydoğu’da 11 kent yerle bir oldu, 14 milyon kişi doğrudan etkilendi. 53 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Rakamların anlatmaya kifayetsiz kaldığı felaketten geriye, milyonlarca enkaz, yüz binlerce yaralı, gözü yaşlı insanlar ve hiç dinmeyecek acılar kaldı. Öte yandan depremin etkilerinden kurtulmaya çalışanlar yaşadıklarını anlattı.
6.02.2024 Gündem
Depremde hasar almış 5 katlı bina çöktü! Enkaz altında arama kurtarma çalışması başlatıldı
Depremde hasar almış 5 katlı bina çöktü! Enkaz altında arama kurtarma çalışması başlatıldı Diyarbakır’ın Sur ilçesinde daha önce depremlerde ağır hasar aldığı için boşaltılan 5 katlı bir bina çöktü. Olay yerine sevk edilen ekipler, enkaz altında canlı olması ihtimaline karşı çalışma başlattı.
7.12.2023 Gündem
Okulda panik anları! Bahçedeki öğrenciler koşarak kaçtı
Okulda panik anları! Bahçedeki öğrenciler koşarak kaçtı Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir ilkokulun yanındaki ağır hasarlı binanın kontrollü yıkımı sırasında oluşan toz bulutu ve etrafa saçılan parçalar nedeniyle bahçedeki öğrenciler koşarak kaçtı.
7.12.2023 Gündem
İstanbul Şirinevler'deki patlamada ölü sayısı 3'e yükseldi
İstanbul Şirinevler'deki patlamada ölü sayısı 3'e yükseldi Bahçelievler'de 6 katlı bir binada doğalgaz kaynaklı meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e yükseldi.
28.09.2023 Gündem
Konya'da 4.8 büyüklüğünde deprem! AFAD duyurdu
Konya'da 4.8 büyüklüğünde deprem! AFAD duyurdu Konya'nın Kulu ilçesinde 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi. 6 Şubat depremlerinden sonra uzmanlar Türkiye’nin kaydığı yönünde açıklamalar yapmıştı. Bu kaymanın Konya'da yaşanan depremleri tetikleme ihtimali var mı? Prof. Dr. Murat Utkucu 'harita' detayına dikkat çekerek gerçeği açıkladı.
29.08.2023 Gündem
Türkiye için toz alarmı yapıldı! Dışarı çıkmayın uyarısı geldi
Türkiye için toz alarmı yapıldı! Dışarı çıkmayın uyarısı geldi Türkiye’nin Karadeniz dışındaki tüm bölgelerinin İsrail ve Suudi Arabistan’dan gelen yoğun ‘toz bulutu’ etkisi altında olduğunu belirten uzmanlar, özellikle yaşlı, hamile ve solunum yolu rahatsızlığı olanları maskesiz dışarı çıkmamaları konusunda uyardı.
19.08.2023 Gündem
Yüksekova karanlığa büründü, araçlar far yakarak ilerleyebildi
Yüksekova karanlığa büründü, araçlar far yakarak ilerleyebildi Hakkari'nin Yüksekova ilçesi gündüz vakti karanlığa bürünürken, araçlar far yakarak ilerleyebildi, dağlar toz bulutu içinde kayboldu.
19.05.2023 Yaşam
Avcılar'da bina yıkım sırasında çöktü! Bitişiğindeki bina ve iş yeri zarar gördü
Avcılar'da bina yıkım sırasında çöktü! Bitişiğindeki bina ve iş yeri zarar gördü Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmesine karar verilen binanın yıkımı yapılırken bina büyük bir gürültüyle çöktü. Şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken yıkılan binanın bitişiğindeki binadaki daireler ile bir işyeri zarar gördü.
28.04.2023 Yaşam
Beyoğlu’nda 5 katlı metruk bina çöktü
Beyoğlu’nda 5 katlı metruk bina çöktü Beyoğlu Karaköy’de 5 katlı metruk binada yaşanan kısmi çökme nedeniyle yol araç ve yaya trafiğine kapatılmıştı. Metruk bina, çevrede alınan önlemlerin ardından çöktü. Binanın yıkımı sırasında can kaybı ya da yaralanma olmadı.
6.04.2023 Gündem
Büyük kavuşma! Oğlumu bulmak için 4 saat yürüdüm ama hastanede yoktu’
Büyük kavuşma! Oğlumu bulmak için 4 saat yürüdüm ama hastanede yoktu’ Konya’da yaşayan Tican ailesi bebek bekliyordu. Doğumdan önce Hatay’da yaşayan ailelerini ziyaret etmek istediler. Fakat anne beklediğinden daha erken doğum yaptı ve oğlu Umut Yunus’u Hatay’da dünyaya getirdi. Aile Hatay’da depreme yakalandı. Deprem sonrasında yaşadıkları ise tam bir mücadele öyküsü...
19.03.2023 Yaşam
Kayseri'de peş peşe korkutan depremler!
Kayseri'de peş peşe korkutan depremler! AFAD'dan alınan bilgiye göre; Kayseri'nin İncesu ilçesinde 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli ise depremin büyüklüğünü 4.9 olarak duyurdu. Öte yandan dakikalar sonra aynı bölgede 4.3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Kayseri Hacılar ilçesinde ise 4.4 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.
7.03.2023 Gündem
'Depreme dayanıklı' binalar neden çöktü? ABD basını sordu, mühendisler o soruna işaret etti
'Depreme dayanıklı' binalar neden çöktü? ABD basını sordu, mühendisler o soruna işaret etti Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6'lık yıkıcı deprem tüm dünyanın gündeminde yer almaya devam ediyor. Binlerce kişinin hayatını kaybetmesine neden olan depremlerde, yıkılan binaların müteahhitleri hakkında soruşturma başlatıldı. ABD'li gazete New York Times, Türkiye'deki binaların 'depreme dayanıklı' olarak satılmasına rağmen yine de yıkıldığını yazdı. İşte haberin detayları...
14.02.2023 Dünya
Deprem sırasında apartmanın yıkılması güvenlik kamerasında!
Deprem sırasında apartmanın yıkılması güvenlik kamerasında! Adana'nın Çukurova ilçesi Yurt Mahallesi'ndeki Sinem Apartmanı'nın yıkıldığı an, bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde bir başka binadan deprem anında dışarı çıkarak bindikleri otomobille kaçmaya çalışan vatandaşlar yer alıyor. Sinem Apartmanı, vatandaşların otomobillerine bindiği sırada bir anda yıkılıyor. Apartmanın yıkılışıyla birlikte büyük bir toz bulutu oluşuyor.
9.02.2023 Vatan TV
Yer: Kahramanmaraş- Elbistan! Depremde dehşete düşüren anlar
Yer: Kahramanmaraş- Elbistan! Depremde dehşete düşüren anlar Kahramanmaraş'ta art arda 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem sonrası dehşet veren görüntülere her geçen saat bir yenisi daha ekleniyor. Kahramanmaraş Elbistan'da ikinci depremde binaların yıkılma anları saniye saniye araç kamerasına yansıdı.
7.02.2023 Gündem
Toz taşınımı Hatayda etkili oldu
Toz taşınımı Hatayda etkili oldu Suriye kaynaklı toz taşınımı Hatayda yaşamı olumsuz etkiledi.
31.10.2022 Yaşam
Şehir toz bulutunda kayboldu! "İnşallah kısa sürede biter"
Şehir toz bulutunda kayboldu! "İnşallah kısa sürede biter" Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde dağlar, akşam saatlerinde rüzgarın etkisiyle oluşan toz bulutunun içende kayboldu.
8.08.2022 Yaşam
Suriye'den gelen toz bulutu birçok kenti esir aldı! Meteoroloji uzmanından uyarı gecikmedi
Suriye'den gelen toz bulutu birçok kenti esir aldı! Meteoroloji uzmanından uyarı gecikmedi Suriye'den gelen toz taşınımı bugün Türkiye'de birçok kentte etkisini gösterdi. Gökyüzünün kızıla döndüğü ve görüş mesafesinin düştüğü doğa olayının akşam saatine kadar sürmesi beklenirken araçları kirlenen sürücüler ise oto yıkamacıların yolunu tuttu. Konuyla ilgili uyarıda bulunan CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, "Bu ortamda mutlaka maske takılması lazım. Mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayalım. Toz taşınımı bu aylarda bu etkisini sürdürüyor. Mart ayında başlar, temmuz ayına kadar sürer" dedi
3.06.2022 Gündem
Meteoroloji'den kritik uyarı! Suriye üzerinden geldi, etkisini gösterdi! Vatandaş evine kapandı
Meteoroloji'den kritik uyarı! Suriye üzerinden geldi, etkisini gösterdi! Vatandaş evine kapandı Meteoroloji'nin uyarıları üzerine Şanlıurfa'da Suriye üzerinden gelen toz taşımını etkisini gösterdi. Görüş mesafesinin düştüğü anlarda vatandaşlar tozdan etkilenmemek için evlerine kapandı. Öte yandan meteoroloji toz taşımına ilişkin yeni uyarılarda bulundu. Açıklamaya göre çok sayıda bölgemizde etkili olacak...
2.06.2022 Gündem
Toz taşınımı etkili oluyor! Yetkililerden dışarı çıkmayın uyarısı
Toz taşınımı etkili oluyor! Yetkililerden dışarı çıkmayın uyarısı Gece saatlerinde Suriye üzerinden gelen toz taşınımı Şanlıurfa’nın sınır ilçelerini etkisi altına aldı.
22.05.2022 Gündem
İki bölgede etkili oldu, peş peşe uyarılar yapıldı!
İki bölgede etkili oldu, peş peşe uyarılar yapıldı! Mısır ve Suriye üzerinden ülkemize giriş yapan toz taşınımı Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde etkili oldu. Görüş mesafesi ve hava kalitesinin düşmesine neden olan toz taşınımıyla ilgili valilikler ve Meteroloji 15. Bölge Müdürlüğü tedbirli olunması konusunda halkı uyardı.
19.04.2022 Gündem
Şanlıurfa’da toz fırtınası!
Şanlıurfa’da toz fırtınası! Şanlıurfa merkez ve sınır ilçelerinde etkili olan toz fırtınası, hayatı olumsuz etkiledi.
19.04.2022 Yaşam
Bahçeli'den ABD'ye çok sert FETÖ tepkisi: Yırtılıp atılacak kağıt parçasıdır
Bahçeli'den ABD'ye çok sert FETÖ tepkisi: Yırtılıp atılacak kağıt parçasıdır MHP lideri Devlet Bahçeli, sığınmacı polemiğiyle ilgili "Bayram günlerinde ülkelerine gidebilen Suriyelilerin geri dönmelerine artık hiç gerek yoktur. Asayişi kimler bozuyorsa derhal sınır dışı edilmeli" ifadelerini kullandı. ABD Dışişleri Bakanlığı, 2021 yılı İnsan Hakları Raporu’na da tepki gösteren Bahçeli, “Bu rapor müsveddesinde Türkiye haksızlığa uğramıştır. Bize göre ABD Dışişleri Bakanlığı'nın yayınladığı rapor bir FETÖ komplosudur” dedi.
19.04.2022 Siyaset
Araçların üzerinde dikkat çeken görüntü! Türkiye’ye giriş yaptı...
Araçların üzerinde dikkat çeken görüntü! Türkiye’ye giriş yaptı... Afrika üzerinden Türkiye’ye giriş yapan toz bulutları, Akdeniz havzasını da etkisi altına alarak Mersin’e ulaştı, araçların üzeri dikkat çekti.
18.04.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Toz Bulutu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki toz bulutu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.