Torpil

Torpil

Son dakika torpil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan torpil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını torpil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Torpil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan torpil gelişmeleri de dahil olmak üzere 473 torpil haberi bulunmuştur. Tüm torpil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Gündem
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesaplarından 'sıkça sorulan sorular' etiketi ile açıklama yayınladı. Selçuk Bayraktar, 'Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır.' ifadelerine yer verdi.
12.04.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Yeniden yükselişi arzulayan bir İstanbul var
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Yeniden yükselişi arzulayan bir İstanbul var AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik’ de sivil toplum kurumlarının temsilcileriyle biraraya geldi. Toplantıda konuşan Kurum, "Karşımızda her yeri sevgisizlikten, sadakatsizlikten dolayı yönetilemeyen kocaman bir şehir var ve fetret döneminden kurtulmayı bekleyen yeniden yükselişi arzulayan bir İstanbul var. Hak ettiği eserleri arayan aziz İstanbul halkı var. Biz bunun için çalışacağız." diye konuştu. Kurum, program sonrası Pendikspor'u da ziyaret etti. 
12.02.2024 Gündem
Vedat Milor: Benim kalbime giden yol midemden geçmedi…
Vedat Milor: Benim kalbime giden yol midemden geçmedi… Gastronomi dünyasının belki de en bilinen ismi Vedat Milor, Hürriyet'ten Hakan Gence'nin Youtube programına konuk oldu. Milor, programda; yemekten, lezzete, yemek konusunda seçici olmadan, yediği ilginç tatlara kadar birçok açıklama yaptı.
7.02.2024 Magazin
Bahçesine giren eski eniştesini öldürmüştü: Karartı görünce o yöne ateş ettim
Bahçesine giren eski eniştesini öldürmüştü: Karartı görünce o yöne ateş ettim Eskişehir'de evinin bahçesine giren eski eniştesi Aydın Ercan'ı (43) av tüfeği ile öldüren Esma Sezen'i (43) azmettirdiği iddiasıyla gözaltına alınan Ali Gürdoğan (64) ile cinayete yardım ettiği iddia edilen Murat Çotuk (40), tutuklandı. Esma Sezen, ifadesinde, "Evin giriş kapısının karşısında bir karartı görünce o yöne ateş ettim. O an ne gördüğümü bilmeden ateş ettim. Jandarma bana söyleyene kadar neye ateş ettiğimi bilmiyordum" dedi.
21.12.2023 Gündem
MasterChef'te torpil iddiası! Sergen stüdyoyu terk etti!
MasterChef'te torpil iddiası! Sergen stüdyoyu terk etti! MasterChef All Star ödül oyunu gecesinde yaşanan tartışma bölüme damgasını vurdu. Oyunlar başlamadan yapılan değerlendirme esnasında yarışmacılar arasında tartışma çıktı. Masterchef'in ekrana gelen son bölümünde yarışmacılar ödül oyunu için mücadele etti. Haftayı 3-0'lık galibiyetle kapatan kırmızı takım ve mavi takımda gerilim yaşandı. Tansiyonun oldukça yükseldiği tartışmaya şefler müdahale etti. Tartışması devam ederken Sergen stüdyoyu terk etti.
19.08.2023 Televizyon
Aidat ödemelerinde kritik 'kira' detayı! Fahiş artışlar sonrası dikkat çeken açıklama geldi
Aidat ödemelerinde kritik 'kira' detayı! Fahiş artışlar sonrası dikkat çeken açıklama geldi Bina ve site aidatları için son dakika açıklaması geldi. Kirayla yarışan fahiş aidatlar için hükümet harekete geçti. Aidatlara çekidüzen verecek yasal çerçeve hazırlanıyor. Site yönetimlerinde şaibe ortadan kalkacak. Yönetim profesyonellere devredilecek, denetimi bakanlık yapacak. Torpil ve şaibe ortadan kalkacak. Sertifika almış tesis yönetim şirketleri site yönetimlerine talip olabilecek. Şirketlerin denetimini de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bağımsız denetçilerle birlikte yapacak. Sitelerin bütçeleri, nereye harcama yapıldığı, ne kadar aidat toplandığı her yıl denetlenecek. Defterleri incelenecek. Öte yandan kritik kira detayı ile ilgili de açıklama geldi. İşte site ve apartman aidatları ile ilgili detaylar...
9.08.2023 Ekonomi
Fahiş site aidatına neşter vuruluyor! Belgesi olmayan kapanacak
Fahiş site aidatına neşter vuruluyor! Belgesi olmayan kapanacak Bina ve site aidatları için son dakika açıklaması geldi. Kirayla yarışan fahiş aidatlar için hükümet harekete geçti. Aidatlara çekidüzen verecek yasal çerçeve hazırlanıyor. Site yönetimlerinde şaibe ortadan kalkacak. Yönetim profesyonellere devredilecek, denetimi bakanlık yapacak. Torpil ve şaibe ortadan kalkacak. Sertifika almış tesis yönetim şirketleri site yönetimlerine talip olabilecek. Şirketlerin denetimini de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bağımsız denetçilerle birlikte yapacak. Sitelerin bütçeleri, nereye harcama yapıldığı, ne kadar aidat toplandığı her yıl denetlenecek. Defterleri incelenecek. İşte milyonları ilgilendiren detaylar...
8.08.2023 Ekonomi
HDP'nin Okmeydanı temsilciliğine operasyon
HDP'nin Okmeydanı temsilciliğine operasyon HDP'nin Okmeydanı temsilcilik binasına yapılan operasyonda terör örgütü üyelerinin posterleri ile yasadışı eylemlerde kullanılacağı belirtilen malzemeler ele geçirildi.
17.06.2023 Gündem
Fatih Erbakan: Asgari ücret işvereni de gözetecek şekilde en az 15 bin lira olmalı
Fatih Erbakan: Asgari ücret işvereni de gözetecek şekilde en az 15 bin lira olmalı Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ara zam görüşmeleri başlayan asgari ücrete ilişkin yaptığı açıklamada, işverene de destek verilerek asgari ücretin en az 15 bin liraya yükseltilmesi gerektiğini söyledi.
13.06.2023 Ekonomi
'MİT'e alacağız' yalanıyla kandırmışlardı! Sanık: Kendimi istihbaratçı olarak tanıtmadım
'MİT'e alacağız' yalanıyla kandırmışlardı! Sanık: Kendimi istihbaratçı olarak tanıtmadım Konya'da 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' yalanıyla kandırılan lise öğrencisi G.A.’ya (17) cinsel istismarda bulunan elektrik ustası Ahmet Mandal (35), duruşmadaki savunmasında, ''Benim MİT veya başka bir istihbarat kuruluşuyla bağlantım yoktur. Kendimi istihbaratçı olarak tanıtmadım” dedi. Aynı davada haklarında 37'şer yıl hapis cezası istenen okul müdürleri Harun Avcu (57) ile Asuman Sahar Koleri (48) ise Mandal'ın kendisini MİT elemanı olarak tanıttığını öne sürdü.
1.06.2023 Gündem
Kız kardeşine mesaj gönderen kişiyi öldürdü, kardeşini ağır yaraladı!
Kız kardeşine mesaj gönderen kişiyi öldürdü, kardeşini ağır yaraladı! Erzurum'da, kız kardeşine mesaj gönderdiğini öne sürdüğü Soner Yurdigül’ü (26) tabancayla vurarak öldürüp, kardeşi Serdar Yurdigül’ü (21) de ağır yaralayan İlhami Akın’ın (20) 'Kasten öldürmek', kendisinin ise ‘Azmettirmek’ suçundan tutuklu yargılandığı davada Sedat Akın (39), “Ben oğluma 'Bacağına sıkma, vücudunun üst kısmına sık' gibi bir ifade kullanmadım. Oğlumla bu konuda hiç muhabbetim olmadı, kendisine maktulü öldürmesi yönünde cümleler kurmadım” dedi.
27.04.2023 Yaşam
Bakan Varank: TOGG Avrupa’ya uyumlu testlerden başarıyla geçti
Bakan Varank: TOGG Avrupa’ya uyumlu testlerden başarıyla geçti Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ankara’da Lokman Hekim Üniversitesi Sağlık ve İlaç Teknoloji Merkezi Açılış Töreni’nde açıklamalarda bulundu.
5.04.2023 Ekonomi
Togg’da gülümseten diyalog! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Direksiyonda kim var önemli olan o
Togg’da gülümseten diyalog! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Direksiyonda kim var önemli olan o Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerli ve milli otomobil Togg’u Cumhurbaşkanlığı Külliyesi çevresinde sürdü. 34 EE 2071 plakalı Togg'u süren Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan da eşlik etti.
5.04.2023 Gündem
Buçe Buse Kahraman'ın menajerinden açıklama geldi!
Buçe Buse Kahraman'ın menajerinden açıklama geldi! Yalı Çapkını dizisinde Pelin karakterine hayat veren Buçe Buse Kahraman, senaryo gereği evli bir adamla aşk yaşayan kadını oynuyor. Rolünden dolayı sosyal medyada çirkin yorumlara maruz kalan ve 'torpil' iddiası yapılan oyuncunun menajeri Cem Tatlıtuğ, açıklama yaptı.
22.03.2023 Magazin
Miss Universe yarışmasının birincisi tarihe geçti!
Miss Universe yarışmasının birincisi tarihe geçti! Bu yıl 71’incisi düzenlenen Miss Universe yarışmasında kazananlar açıklandı. ABD’nin New Orleans şehrinde düzenlenen yarışmada güzeller boy gösterdi. Dünyayı saran savaş ve krizlerin etkisinde geçen yarışmadaki açıklamalar ve kostümler ilgi çekerken kazanan ABD’li güzel de tarihe geçmiş oldu.
15.01.2023 Magazin
MHK'den 3 hakeme 'Düdüğünüzü asın VAR'a geçin' teklifi
MHK'den 3 hakeme 'Düdüğünüzü asın VAR'a geçin' teklifi Merkez Hakem Kurulu; tecrübeli isimlerden Hüseyin Göçek, Suat Arslanboğa ve Burak Şeker'e Video Asistan Hakemliğine geçmelerini teklif etti.
12.12.2022 Süper Lig
Hulusi Kentmen kimdir? Google Hulusi Kentmen’i unutmadı!
Hulusi Kentmen kimdir? Google Hulusi Kentmen’i unutmadı! Yeşilçam’ın ‘Baba’ karakterlerinden Hulusi Kentmen, Google’da Doodle oldu. Google’ın anasayfasında anılan Hulusi Kentmen, Doodle açıklamasında, Türk sinemasının Yeşilçam döneminin en sevilen ve en üretken oyuncularından biriydi. Yeşilçam filmlerinin 'babası' olarak anılmaya başlandı. Bugün Türkiye’de sert ama babacan bir kişiliği belirtmek için hala “Hulusi Kentmen gibi” ifadesi yaygın olarak kullanıyor.” ifadelerine yer verildi. Peki, Hulusi Kentmen kimdir, ne zaman öldü? Hulusi Kentmen filmleri!
1.11.2022 Kültür Sanat
Demet Akalın Miss Turkey yorumu ne, Neşe Erberk Akalın’a ne dedi?
Demet Akalın Miss Turkey yorumu ne, Neşe Erberk Akalın’a ne dedi? Demet Akalın, 19 numarayla yarışan Nursena Say'ın Miss Turkey 2022'de birinci seçilmesinin ardından yaptığı açıklamada torpil göndermesi yaptı. Neşe Erberk'in kızının dereceye girip kendi favori yarışmacının dereceye girmemesi üzerine Akalın, "Şu kızı harcadınız" dedi. Akalın'ın iddialarına Neşe Erberk’ten yanıt geldi.
22.09.2022 Televizyon
CHP'li Özel: İmam hatiplilerle ilgili maksadını aşmış bir espri
CHP'li Özel: İmam hatiplilerle ilgili maksadını aşmış bir espri CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, şarkıcı Gülşen'in imam hatiplilere yönelik sözlerine ilişkin, "Hiçbir okula yapılmaması gerektiği gibi bu okullarla ilgili de öyle bir, espri de olsa şaka da olsa, tanımlama doğru değil. Nasıl bir açıklama yapıldı, bilmiyorum ama mutlaka düzeltilecektir. Maksadını aşmış bir espri" dedi.
25.08.2022 Gündem
Karamollaoğlu: Yüz binlerce gencimizin umudu çalındı
Karamollaoğlu: Yüz binlerce gencimizin umudu çalındı Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) ile ilgili iddialara yönelik, "KPSS sınavları yeni bir skandala sahne oldu. Çalındı mı, verildi mi, belli kesimlere torpil mi geçildi; ne yapıldıysa yapıldı. Maalesef yine burada bir hile gündeme geldi. İktidar bu konuda da sınıfta kaldı. Yüz binlerce gencimizin umudu çalındı, hayalleri yıkıldı" dedi.
3.08.2022 Siyaset
İş arayan herkesi doğrudan ilgilendiriyor! Formül basit, uygulayan olumlu sonuç alıyor, mülakat, maaş ve...
İş arayan herkesi doğrudan ilgilendiriyor! Formül basit, uygulayan olumlu sonuç alıyor, mülakat, maaş ve... İş arayanlar dikkat! Tek tek açıklandı. İş görüşmelerinden olumlu sonuç almanın yollu belli oldu. Günümüz şartlarında iş arayan çok sayıda kişi bulunuyor. TÜİK verilerine göre, Türkiye'de işsizlik oranı, nisanda bir önceki aya göre 0,1 puanlık artışla yüzde 11,3 seviyesinde gerçekleşti.15 yaş ve üstü kişilerde işsiz sayısı 2022 yılı nisan ayında bir önceki aya göre 65 bin kişi artarak 3 milyon 853 bin kişi oldu. İşsizlik oranı ise 0,1 puanlık artış ile yüzde 11,3 seviyesinde gerçekleşti. İşsizlik oranı erkeklerde yüzde 9,7 iken kadınlarda yüzde 14,5 olarak tahmin edildi. Her geçen gün artan iş arayan kişilere, iş değiştirmek isteyenler ve yeni mezun kişiler de eklenince, kişinin istediği işi bulma şansı azalıyor. Peki nasıl bir yol izlenerek iş arayan diğer kişilerden ayrılmak mümkün olur? Formül basit ve adım adım uygulandığında iş görüşmelerinde olumlu sonuç almak mümkün oluyor.
21.07.2022 Çalışma Hayatı
PKK’nın şehir yapılanması Ateşin Çocuklarına darbe: 26 gözaltı
PKK’nın şehir yapılanması Ateşin Çocuklarına darbe: 26 gözaltı Jandarma Genel Komutanlığı, Mersin merkezli 5 ilde terör örgütü PKK’nın şehir yapılanması Ateşin Çocuklarına operasyon düzenledi. Operasyonlarda 26 örgüt mensubu gözaltına alınırken, çok sayıda yangın çıkarma amacı ile kullanılan torpil barut, havai fişek ve dijital doküman ele geçirildi.
11.06.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uyarısı Yunanistan’da paniğe yol açtı! Canlı yayında skandal sözler, 'Önce köprüleri yıkacağız'
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uyarısı Yunanistan’da paniğe yol açtı! Canlı yayında skandal sözler, 'Önce köprüleri yıkacağız' Efes-2022 Tatbikatı’nı yerinde takip eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Yunanistan’a yaptığı uyarılar, hükümetin soğukkanlı görünme çabalarına rağmen Atina’da panik etkisi yarattı. Yunan başkentinde Ege’de ‘sıcak olay’ yaşanması ihtimaline dair korku iyice arttı. Bakanlardan peş peşe açıklamalar gelirken Yunan televizyonuna çıkan emekli koramiral, skandal sözlere imza attı.
11.06.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Torpil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki torpil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.