Tornado

Tornado

Son dakika tornado haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tornado ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tornado haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tornado

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tornado gelişmeleri de dahil olmak üzere 155 tornado haberi bulunmuştur. Tüm tornado haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zonguldak'ta gemi battı! Kayıp mürettebatın son mesajı ortaya çıktı
Zonguldak'ta gemi battı! Kayıp mürettebatın son mesajı ortaya çıktı Kuvvetli fırtına ve yağışın ardından Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde batan gemideki kayıp 11 mürettebatı arama çalışmaları günün ilk ışıklarıyla birlikte devam ediyor. Rusya'dan İzmir Aliağa Limanı'na yük taşıyan ve sığındığı Kdz. Ereğli Limanı'nda batan Kafkametler adlı geminin telsizcisi Mustafa Nacar'ın olay anında ailesine mesaj attığı ortaya çıktı. Bugün ilk kez bot ve dalgıçlarla gerçekleştirilen gemi ve mürettebatı arama çalışmalarında, gemi batığını yerinin tespit edildiği belirtildi.
21.11.2023 Gündem
Almanya, ABD'den F-35 savaş uçağı alacak
Almanya, ABD'den F-35 savaş uçağı alacak Almanya, ABD'den F-35 savaş uçakları alımı da dahil olmak üzere 100 milyar euroluk özel fondan finanse edilecek savunma projelerine yeşil ışık yaktı.
14.12.2022 Dünya
ABD'den F-35 satışına onay! Dikkat çeken detay, Almanya...
ABD'den F-35 satışına onay! Dikkat çeken detay, Almanya... ABD Dışişleri Bakanlığı, Almanya'ya 35 adet F-35 jeti, yedek parça ve mühimmat satılmasına onay verdiğini açıkladı. 8,4 milyar dolar tutması beklenen anlaşma, kongre tarafından itiraz gelmemesi durumunda hayata geçirilebilecek.
29.07.2022 Dünya
Avrupa’da F-35 gerilimi! Almanya ve Fransa karşı karşıya geldi! Atom bombası taşıyan Tornado...
Avrupa’da F-35 gerilimi! Almanya ve Fransa karşı karşıya geldi! Atom bombası taşıyan Tornado... Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinin ardından tüm Avrupa savaş durumuna geçti. Almanya, Avrupa’nın en büyük silahlanmasına gitme kararı aldı. Daha önce atom bombası taşıma kabiliyetine sahip Tornado uçaklardan satın alacağını duyuran ülke, son anda karar değiştirerek F-35 satın alacağını açıkladı. Berlin yönetiminin bu kararı, Fransa’yı rahatsız etmiş durumda. Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın bu kararda etkili olduğunu ifade eden Güvenlik Uzmanı Rafael Loss, “Alman ordusunu 100 milyar euro çapında bir yatırımla güçlendirmeye karar vermesinin ardından gerekli maddi kaynak bulundu” dedi.
18.03.2022 Gündem
F-35 uçakları için Almanya'dan flaş karar!
F-35 uçakları için Almanya'dan flaş karar! Son dakika haberine göre; Alman hükümetinden kaynaklar, Berlin yönetiminin F-35 savaş uçakları almak için prensipte anlaştığını duyurdu.
14.03.2022 Dünya
Kasırgalar kasabayı yok etti! Eşine az rastlanacak dehşet: 100'den fazla ölüm...
Kasırgalar kasabayı yok etti! Eşine az rastlanacak dehşet: 100'den fazla ölüm... Kasırgalar ABD'yi vurdu. Kasırgaların meydana getirdiği yıkımın boyutları yavaş yavaş belli oluyor. CNN'e konuşan görgü tanıkları yaşadıkları dehşeti anbean anlattı ve eşine az rastlanacak dehşeti gözler önüne serdi.
13.12.2021 Dünya
Hortum nasıl oluşur? Hortum neden olur?
Hortum nasıl oluşur? Hortum neden olur? ABD'de Arkansas, Illinois, Kentucky, Missouri ve Tennessee olmak üzere beş eyalette en az 24 kasırga bildirildi. ABD'nin Arkansas eyaletine bağlı Monette kentinde şiddetli fırtına ve yağış etkili olurken kentin farklı noktalarında hortumlar meydana geldi. ABD'nin Kentucky eyaletini vuran bir kasırganın ardından en az 50 kişinin öldüğü açıklandı. Hortumlar korku dolu anlara neden oldu. Peki, Hortum nasıl oluşur? İşte detaylar…
11.12.2021 Gündem
Skoda yeni Octavia'dan yılda 20 bin satacak!
Skoda yeni Octavia'dan yılda 20 bin satacak! Skoda'nın tamamen yenilenen Octavia modeli Türkiye’de lansmana özel 299.800 TL’den başlayan fiyatlarla satışa başladı.
24.12.2020 Otomobil
Meteoroloji radar görüntüleri! Yağmur devam edecek mi?  İl il hava radar görüntüleri
Meteoroloji radar görüntüleri! Yağmur devam edecek mi? İl il hava radar görüntüleri Meteoroloji'den yapılan uyarının ardından İstanbul'da sağanak ve dolu etkili oldu. Yağıştan hemen önce boğaz ve çevresindeki siyah bulutlar gündüzü geceye çevirdi. İstanbul'da aralıklı sağanak olarak başlayan yağış devam ediyor. Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Yağış nedeniyle D-100 kara yolu ve TEM oto yolunda trafik yoğunluğu oluştu. Bu haberlerin ardından pek çok kişi de meteoroloji hava radarını araştırıyor. Peki, Yağmur devam edecek mi? Yağmur ne zaman duracak? İşte il il Meteoroloji radar görüntüleri...
29.09.2020 Gündem
Husiler, helikopteri füzeyle vurdular!
Husiler, helikopteri füzeyle vurdular! En az 30 yıllık Sovyet füzelerini modifiye eden Husiler, Suudi Arabistan helikopterini sınırda hedef aldı. Görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.
2.12.2019 Dünya
İngiliz mahkemesinin Suudi Arabistan'a silah satışını durduracak karar
İngiliz mahkemesinin Suudi Arabistan'a silah satışını durduracak karar Sivil toplum örgütü "Silah Satışına Karşı Kampanya"nın (CAAT) başvurusu üzerine, Temyiz Mahkemesinin, İngiltere'nin Suudi Arabistan'a silah satışını durduracak karar almasını "tarihi" olarak nitelendirdi.
20.06.2019 Dünya
'ABD, F-35'leri vermezse kendisi zararlı çıkar'
'ABD, F-35'leri vermezse kendisi zararlı çıkar' Prof. Dr. Sencer İmer, ABD'nin F-35'leri vermemesi durumunda zararlı çıkacağını belirterek, "Türkiye S-400'leri alarak her türlü hava saldırısına, bombalamaya karşı kendini güven altına almış oluyor, F-35 ihtiyacını ise başka yerlerden karşılayabilir." dedi.
23.04.2019 Dünya
Suudi Arabistan savaş uçağı düştü
Suudi Arabistan savaş uçağı düştü Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçleri bünyesinde bir savaş uçağının "teknik arıza" nedeniyle Suudi Arabistan'ın Yemen sınırındaki Asir bölgesinde düştüğü, 2 pilotun kurtulduğu bildirildi.
12.07.2018 Dünya
İngilizler Rumları gücendirmiş
İngilizler Rumları gücendirmiş Operasyona 4 adet Tornado uçağı ile katılan İngiltere, Güney Kıbrıs’taki Akrotiri Üssü’nden başlattığı harekâta ilişkin Rum Yönetimi’ne herhangi bir bilgi vermedi. Londra’nın bu davranışına gücenen Rumlar, bilgiyi doğruladı. Güney Kıbrıs Yönetimi, “Operasyona herhangi bir şekilde dahil olmadık” dedi.
15.04.2018 Dünya
İngiltere Başbakanı Theresa May de 'vur' emri verdi!
İngiltere Başbakanı Theresa May de 'vur' emri verdi! İngiltere Başbakanı Theresa May, ABD ile Fransa ve İngiltere'nin, Suriye rejiminin kimyasal silah kapasitesi hedeflerini vurmasına ilişkin, "Suriye rejimini kimyasal silah kullanmaktan caydırmak için güç kullanmak dışında pratik bir alternatif yoktu." dedi.
14.04.2018 Dünya
ABD, İngiltere ve Fransa, Suriye'yi bombaladı
ABD, İngiltere ve Fransa, Suriye'yi bombaladı ABD sabaha karşı İngiltere ve Fransa ile birlikte Suriye’yi vurdu. 105 füze ile Suriye’nin kimyasal tesisleri, laboratuvarları ve askeri depoları hedef alındı. Trump, ‘Barbarlığa karşı güçlerimizi birleştirdik’ dedi
14.04.2018 Dünya
Almanya'da askeri helikopter kaza yaptı: 1 ölü
Almanya'da askeri helikopter kaza yaptı: 1 ölü Almanya'nın Bayern eyaletine bağlı Hafurt-Schweinfurt Havaalanında, Alman Hava Kuvvetlerine ait bir helikopterin kuleye çarpması sonucu 1 kişi hayatını çarptı
10.04.2018 Dünya
Suriye’yi Güney Kıbrıs’tan vuracaklar!
Suriye’yi Güney Kıbrıs’tan vuracaklar! Kimyasal katliam iddiasının ardından Trump, ‘24-48 saat içinde çok önemli kararlar alacağız’ demişti. ABD’nin Suriye’yi Güney Kıbrıs açıklarındaki savaş gemisiyle vurmayı planladığı, İngiltere ve Fransa’nın da destek vereceği iddia edildi
10.04.2018 Gündem
Gizli rapor gerçeği ortaya çıkardı! Alman jetleri...
Gizli rapor gerçeği ortaya çıkardı! Alman jetleri... Alman Hava Kuvvetleri bünyesinde bulunan Tornado uçaklarının NATO misyonlarına katılmak için elverişsiz olduğu ileri sürüldü.
31.03.2018 Dünya
Alman ordusu perişan halde
Alman ordusu perişan halde NATO'nun en büyük ordularından birine sahip olan Almanya, bugünlerde uçamayan uçakları, çalışmayan tankları ve Nazi hayranı askerleriyle gündeme geliyor.
3.02.2018 Dünya
Cinsel içerikli 73 sahte 'ilaç' tespit edildi
Cinsel içerikli 73 sahte 'ilaç' tespit edildi Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumunca (TİTCK) yapılan denetimlerde, ilaç gibi lanse edilerek piyasaya sürülen 73 sahte-kaçak ürün tespit edildi. Yapılan analizlerde, söz konusu ürünlerin çoğunun cinsel gücü artırmada kullanılan sildenafil sitrat, tadafil ve verdanafilin gibi ilaç etken maddelerini yüksek oranlarda içerdiği belirlendi.
21.09.2017 Yaşam
Almanya ile Ürdün arasında 'askerlerin statüsü' anlaşmazlığı
Almanya ile Ürdün arasında 'askerlerin statüsü' anlaşmazlığı Almanya'nın, İncirlik üssünden çekerek Ürdün'de konuşlandırmaya başladığı askerleri için "dokunulmazlık" istediği, ancak bu konuda Ürdün yönetimiyle anlaşma sağlanamadığı ifade edildi.
26.08.2017 Dünya
Alman Tornadolarının İncirlikten çekilmesi tamamlandı
Alman Tornadolarının İncirlikten çekilmesi tamamlandı Almanya, 2016'nın ocak ayından bu yana İncirlik Üssünde bulunan Tornado keşif uçaklarının geri çekilme işlemini tamamladı.
29.09.2021 Gündem
İncirlik'te, 'tank avcısı' hareketliliği
İncirlik'te, 'tank avcısı' hareketliliği ABD-Türk Ortak Savunma tesisi olan Adana'daki İncirlik Üssü'nde, ABD Hava Kuvvetleri'nin DEAŞ'a karşı zırhlı araçların imhasında kullandığı A10 tipi savaş uçaklarının hava trafiği dikkat çekti.
29.09.2021 Gündem
'Suudi Arabistan'a silah satışı yasalara uygun'
'Suudi Arabistan'a silah satışı yasalara uygun' Londra Yüksek Mahkemesi, İngiltere'nin Suudi Arabistan'a yönelik silah satışının ‘yasalara uygun' olduğuna hükmetti.
10.07.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Tornado ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tornado haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.