Toplama

Toplama

Son dakika toplama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan toplama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını toplama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Toplama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan toplama gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.393 toplama haberi bulunmuştur. Tüm toplama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Altınay Savunma hangi bankalarda var, Altınay Savunma halka arz kaç lot verir? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz ne zaman, katılım endeksine uygun mu?
Altınay Savunma hangi bankalarda var, Altınay Savunma halka arz kaç lot verir? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz ne zaman, katılım endeksine uygun mu? Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) onayıyla milli projelerde yer alan Altınay Savunma Teknolojileri, hissesi 32 liradan halka arz olacak. Altınay Savunma Teknolojilerinin halka arz büyüklüğünün yaklaşık 1,9 milyar lira, halka açıklık oranının ise yüzde 25 olması öngörülüyor. Peki, Altınay Savunma halka arz katılım endeksine uygun mu, Altınay Savunma Teknolojileri ne zaman halka arz olacak? Altınay Savunma halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var?
4.05.2024 Ekonomi
Koç Metalurji halka arz ne zaman, katılım endeksine uygun mu? Koç Metalurji Koç'un mu, kimin, koç metalurji kaç lot verir, hangi bankalarda var?
Koç Metalurji halka arz ne zaman, katılım endeksine uygun mu? Koç Metalurji Koç'un mu, kimin, koç metalurji kaç lot verir, hangi bankalarda var? Koç Metalurji Halka Arz A.Ş halka arz oluyor. Yatırımcılar, Koç Metalurji şirketinin talep toplama tarihlerini ve diğer detayları araştırmaya başladı. SPK bültenine göre, Koç Metalurjinin pay başına 20,50 liradan halka arzına onay verildi. Peki, Koç Metalurji halka arz ne zaman, kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu?
4.05.2024 Ekonomi
Koton halka arz ne zaman işlem görecek? (Koton halka arz sonuçları): Kişi başı Koton halka arz kaç lot verdi, Koton ne zaman borsada işlem görecek?
Koton halka arz ne zaman işlem görecek? (Koton halka arz sonuçları): Kişi başı Koton halka arz kaç lot verdi, Koton ne zaman borsada işlem görecek? Koton Mağazacılık halka arz yoluyla 795.500.000 TL olan mevcut sermayesini 34.150.000 TL artırarak 829.650.000 TL’ye çıkaracak. Paylar, bireysel yatırımcılara eşit dağıtılacak, pay talebinde de T1 ve T2 bakiyeleri kullanılamayacak. Peki, Koton ne zaman borsada işlem görecek, KOTON halka arz kaç lot verdi? KOTON halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman işlem görecek?
4.05.2024 Ekonomi
Havaların ısınmasıyla kadınların 'ot' mesaisi başladı!
Havaların ısınmasıyla kadınların 'ot' mesaisi başladı! Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde kadınlar, bahar mevsimi ile sarı çiçekler açan ovada, peynir ve çeşitli yemek yapımında kullanılan otları toplamaya başladı.
1.05.2024 Gündem
Cezaevi firarisi, bekçilerin dikkati sayesinde yakalandı
Cezaevi firarisi, bekçilerin dikkati sayesinde yakalandı Adana’da çarşı ve mahalle bekçilerinin kafeden çıkarken hareketlerinden şüphelenip, durdurduğu Şener Sarı’nın (56) çeşitli suçlardan 20 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı belirlendi. Cezaevi firarisi olduğu da öğrenilen Sarı, cezaevine gönderildi.
30.04.2024 Adana
Lila Kağıt hisse fiyatı: Lila Kağıt halka arz ne zaman? LILAK koduyla Lila Kağıt hangi bankalarda var?
Lila Kağıt hisse fiyatı: Lila Kağıt halka arz ne zaman? LILAK koduyla Lila Kağıt hangi bankalarda var? Sermaye Piyasası Kurulu onay verdi ve Lila Kağıt Halka arz oluyor. Yatırımcılar da Lila Kağıt hisse fiyatı ve talep toplama tarihlerini de araştırmaya başladı. Halka arz büyüklüğü 4,48 milyar lira olan LILAK kodlu Lila Kağıt toplamda 120.000.000 lot dağıtacak. Katılım endeksine uygun olup olmadığı araştırılan Lila Kağıt hangi bankalarda var?
29.04.2024 Ekonomi
Koton halka arz katılım endeksine uygun mu, Koton Mağazacılık halka arz ne zaman, kaç lot verir? Koton halka arz talep toplama tarihleri
Koton halka arz katılım endeksine uygun mu, Koton Mağazacılık halka arz ne zaman, kaç lot verir? Koton halka arz talep toplama tarihleri Koton Mağazacılık halka arz oluyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayı ile Koton Mağazacılık Tekstil San. ve Tic. A.Ş. halka arz haberini duyurdu. Peki, Koton Mağazacılık halka arz talep toplama ne zaman, kaç lot verir, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu?
27.04.2024 Ekonomi
Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var > kaç lot verir, Lila Kağıt ne zaman halka arz olacak? Halka arz büyüklüğü 4,48 Milyar olacak Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu?
Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var > kaç lot verir, Lila Kağıt ne zaman halka arz olacak? Halka arz büyüklüğü 4,48 Milyar olacak Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? Lila Kağıt'ın halka arz olup olmadığı ve katılım endeksine uygunluğu ve kaç lot vereceğine yönelik detaylar sorgulanıyor.  Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş. halka arz büyüklüğü 4,48 Milyar TL olacak. İşte Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot verir? Lila Kağıt halka arz tarihi ve fiyatı > Lila Kağıt halka arz ne zaman, katılım endeksine uygun mu? Sorularının yanıtı…
27.04.2024 Ekonomi
Adana Demirspor - Galatasaray maçında rekor üstüne rekor! Sarı-kırmızılılar adım adım şampiyonluğa: 0-3
Adana Demirspor - Galatasaray maçında rekor üstüne rekor! Sarı-kırmızılılar adım adım şampiyonluğa: 0-3 Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray deplasmanda karşılaştığı Adana Demirspor'u 3-0 mağlup etti. Galatasaray bu galibiyetle Süper Lig’de puanını 93’e çıkardı ve lig tarihinde Fenerbahçe’ye ait olan en fazla puan toplama rekorunu egale ederken Süper Lig'deki yenilmezlik serisini de 22'ye çıkardı. Sarı-kırmızılılar Süper Lig’de üst üste 15. maçından galip ayrıldı ve kendisine ait galibiyet serisi rekorunu da geliştirmiş oldu. Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi maçta attığı golle Süper Lig’deki gol sayısını 21’e çıkardı ve yarışta zirveye yerleşti.
26.04.2024 Galatasaray
Excel'de En Çok Kullanılan Formüller Nelerdir?
Excel'de En Çok Kullanılan Formüller Nelerdir? Excel formülleri insanların tablolar üzerinde daha rahat bir şekilde çalışmasına olanak sağlamaktadır. Detaylı bir şekilde Excel kullanmak isteyenler için Excel formülleri mutlaka bilmesi gereken önemli detaylar arasında yer almaktadır. Excel formülleri kolay hesaplama yapabilme olanağı sunduğu gibi tabloları daha iyi anlamaya da yardımcı olmaktadır. Bundan dolayı Excel kullanmayı düşünen kişiler en azından Excel’de en sık kullanılan formüller hakkında bilgi sahibi olmalıdır. 
22.04.2024 Gündem
Belediye müdürü polise tabanca çekip, tehdit etti!
Belediye müdürü polise tabanca çekip, tehdit etti! Adana’nın Seyhan ilçesinin Telli dere Mahallesi'nde uygulamadan kaçtıktan sonra yakalanınca ekiplere direnip görevli polislere belindeki tabancayı çıkararak "Siz kimsiniz? Sizi geberteceğim" diye tehdit edip, tutuklanan Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Selahattin Şaş'ın ifadesinde, “Ben koltukta uyuyordum. Biber gazını yiyince uyandım. Polise karşı herhangi bir mukavemetim olmadı. Ben bir şey yapmadım” diyerek kendini savunduğu açıklandı.
22.04.2024 Gündem
Alarko bilanço tarihi 2024 ne zaman açıklanacak? Alarko bilanço açıklama tarihi 2024 belli oldu mu, ne kadar?
Alarko bilanço tarihi 2024 ne zaman açıklanacak? Alarko bilanço açıklama tarihi 2024 belli oldu mu, ne kadar? Alarko Holding A.Ş. (ALARK) için açıklanan son hedef fiyat 20 Şubat 2024 tarihinde geldi. Borsada işlem gören şirketlerin bilanço tarihleri gündemde yer alıyor.  Yatırımcılar açısından önemli veri kaynağı olan bilançoların ne zaman açıklanacağı sorgulanıyor.
18.04.2024 Ekonomi
Rönesans GYO halka arz başlıyor! Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu?
Rönesans GYO halka arz başlıyor! Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu? Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz oluyor. 17-18-19 Nisan tarihlerinde talep toplayacak şirketin hisseleri pay başına 135 liradan halka arz edilecek. Toplam 4.5 milyar TL büyüklüğündeki halka arzın gerçekleşmesi ile Rönesans Gayrimenkul Yatırım’ın halka açıklık oranı yüzde 10.08 olacak. Halka arz gelirlerinin yüzde 60-65’iyle borç ödemesi yapılacağı, yüzde 15-20’sinin ise Maltepe Park projesine yatırılacağı belirtildi.
17.04.2024 Ekonomi
İYİ Parti'de 'ağabey formülü' tartışması... Yeni isimler aday olacak mı?
İYİ Parti'de 'ağabey formülü' tartışması... Yeni isimler aday olacak mı? İYİ Parti, 27 Nisan'da olağanüstü kongreye gidiyor. Kongreye 11 gün kala partide başkanlık için 'ağabey formülü' gündeme geldi. Başkanlık yarışında yeni isimler aday olacak mı, kimlerin isimleri ön planda? İYİ Parti'deki son kulis bilgilerini CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova paylaştı.
16.04.2024 Gündem
TFF Başkanı 'seçime git' talebini reddetti! Süper Lig ekipleri noter huzurunda imza toplayacak
TFF Başkanı 'seçime git' talebini reddetti! Süper Lig ekipleri noter huzurunda imza toplayacak Süper Lig kulüpleri, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin seçimli genel kurula gitmesini istedi.
6.04.2024 Futbol
Rönesans GYO halka arz 2024: Rönesans GYO katılım endeksine uygun mı? Rönesans GYO kaç lot verir?
Rönesans GYO halka arz 2024: Rönesans GYO katılım endeksine uygun mı? Rönesans GYO kaç lot verir? Halka arz takvimi Nisan ayında güncellendi. Mart ayından sonra Borsa İstanbul'da işlem görmeye hazırlanana hisse senetleri listesini Sermaye Piyasası Kurulu açıkladı. İşlemlere son olarak Rönesans GYO halka arz eklendi. Peki, Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz talep toplama ne zaman, kaç lot verir, hangi bankalarda var?
6.04.2024 Ekonomi
Barajların su miktarı dikkat çekti! Dünya kuraklığa gidiyor
Barajların su miktarı dikkat çekti! Dünya kuraklığa gidiyor Barajların su miktarı hakkında konuşan Diyarbakır'ın Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kılıç, 7 barajda doluluk oranlarında 2 katın üzerinde artış yaşandığını söyledi. Kılıç, “Bölgemizde son zamanlarda barajlarda su seviyesinin arttığını gördük. Bu bizi sakın ola tedbir almaktan vazgeçirmesin. Maalesef dünya küresel ısınmadan dolayı kuraklığa gidiyor"dedi.
4.04.2024 Gündem
Odine ne zaman tavan bozar? Odine tavanda bekleyen lot sayısı
Odine ne zaman tavan bozar? Odine tavanda bekleyen lot sayısı Odine Solutions Teknoloji  halka arzı Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) talep toplama 13 Mart’ta başladı, 15 Mart’a kadar devam etti. Şirket, telekomünikasyon sektörüne yön veren, öncü kuruluşlarla birlikte yenilikçi projeler üzerinde çalışmalar yürütüyor. Odine Solutions Teknoloji hissesi halka arz fiyatı 30 TL olarak belirlendi. Odine Solutions Teknoloji halka arzında bireysel yatırımcıya en fazla 9 adet lot pay dağıtımı gerçekleşti.
3.04.2024 Gündem
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu İstanbul Gayrettepe’de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında yangın çıktı. İstanbul Valiliği'nin gece kulübündeki yangına ilişkin yaptığı açıklamada, "Yangın, itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürülürken olayda 29 kişi hayatını kaybetmiştir. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 kişinin tedavileri devam etmektedir” denildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Gayrettepe'deki yangınla ilgili İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı telefonla arayarak bilgi aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı. Sağlık Bakanı Koca, yangına 26 adet ambulans ve 1 Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) timinin görevlendirildiğini duyurdu. Gece kulübündeki yangına ilişkin iş yeri sahipleri ve sorumlu müdürle birlikte toplam 8 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan yangının çıkış nedeni de belli oldu.
2.04.2024 Gündem
Fenerbahçe kongresi saat kaçta, 2 Nisan Fenerbahçe kongre ne zaman?
Fenerbahçe kongresi saat kaçta, 2 Nisan Fenerbahçe kongre ne zaman? Ali Koç yaptığı açıklamada, "Anormalliği normalleştirdiğimiz için bu noktaya kadar geldik. 2 Nisan'da kongre üyelerimizle tüm ihtimalleri istişare edeceğiz. Bütün sponsorlarımızla görüştük, yazılı onaylarını aldık, biz neredeysek onlar orada olacaklar." ifadelerini kullandı. Peki, Fenerbahçe kongresi saat kaçta?
1.04.2024 Gündem
Odine Solutions Teknoloji ne zaman işlem görecek? Odine Solutions işlem tarihi: Odine Solutions kaç lot verdi?
Odine Solutions Teknoloji ne zaman işlem görecek? Odine Solutions işlem tarihi: Odine Solutions kaç lot verdi? Odine Solutions halka arz sonuçları açıklandı mı, Odine Solutions ne zaman işlem görecek? Odine Solutions Teknoloji halka arzı 13-14-15 Mart tarihleri arasında yapıldı. Talep girişinde bulunan yatırımcılar Odine Solutions halka arz sonuçlarını öğrendikten sonra 30,00 TL hisse fiyatıyla halka arz edilen Odine Solutions’ın borsada ne zaman işlem göreceğini araştırmaya başladı. Peki, 'ODINE' adıyla Odine Solutions ne zaman işlem görecek?
20.03.2024 Ekonomi
Kozan’da afiş kirliliği sona erdi
Kozan’da afiş kirliliği sona erdi Adana'nın Kozan ilçesinde ilçe seçim kurulu tarafından, çevre kirliliği oluşturan ve trafik sorunlarına yol açan afişler toplatılmaya başlandı.
13.03.2024 Adana
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik ile AK Parti ve MHP Milletvekillerinin de katıldığı lansman ile Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, projelerini ‘Yüreğir’e Yakışacak” başlığı altında açıkladı.
11.03.2024 Adana
35 kişi hayatını kaybetmişti! Perde betonu kesmişler
35 kişi hayatını kaybetmişti! Perde betonu kesmişler 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta 35 kişinin hayatını kaybettiği Ezgi Apartmanı'nın nihai bilirkişi raporunda, perde beton duvarının yapılmadığından dolayı asli kusurlu gösterilen fenni mesul Mehmet Tekin'in talebiyle, 1'inci Sulh Hukuk Mahkemesi'nin görevlendirdiği bilirkişi, perde betonun yapıldıktan sonra kesildiğini tespit etti. Yeni rapor, dava dosyasına girdi.
5.03.2024 Gündem
Kahramanmaraş’ta 35 kişinin öldüğü Ezgi Apartmanı’nda perde betonu da kesmişler
Kahramanmaraş’ta 35 kişinin öldüğü Ezgi Apartmanı’nda perde betonu da kesmişler Kahramanmaraş’ta 35 kişinin hayatını kaybettiği Ezgi Apartmanı'nın nihai bilirkişi raporunda, perde beton duvarının yapılmadığından dolayı asli kusurlu gösterilen fenni mesul Mehmet Tekin'in talebiyle, 1'inci Sulh Hukuk Mahkemesi'nin görevlendirdiği bilirkişi, perde betonun yapıldıktan sonra kesildiğini tespit etti. Yeni rapor, dava dosyasına girdi.
5.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Toplama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki toplama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.