Tom Cruise

Tom Cruise

Son dakika Tom Cruise haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tom Cruise ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tom Cruise haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tom Cruise

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tom cruise gelişmeleri de dahil olmak üzere 344 tom cruise haberi bulunmuştur. Tüm tom cruise haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü oyuncudan acı haber! Uçak kazasında iki kızıyla birlikte hayatını kaybetti
Ünlü oyuncudan acı haber! Uçak kazasında iki kızıyla birlikte hayatını kaybetti Karayipler'de geçtiğimiz perşembe günü okyanusa düşen küçük uçakta iki kızıyla birlikte hayatını kaybeden kişinin, ünlü bir oyuncu olduğu açıklandı. Gerçek adı Christian Klepser olan Christian Oliver (51), George Clooney ve Tom Cruise gibi Hollywood yıldızlarının da rol aldığı filmlerde kamera karşısına geçmişti.
6.01.2024 Magazin
'Görevimiz Tehlike' Türkiye'de çekilecekti! Bakan Ersoy'dan konuyla ilgili açıklama geldi
'Görevimiz Tehlike' Türkiye'de çekilecekti! Bakan Ersoy'dan konuyla ilgili açıklama geldi Tom Cruise'un başrolünde yer aldığı 'Görevimiz Tehlike' serisinin devam filminin bir kısmı Türkiye'de çekilecekti. Bazı görüntülerin sızması sonrası Türkiye çekimlerinin iptal edildiği gündeme gelmişti. Bakan Ersoy bu konuyla ilgili açıklama yaptı.
31.07.2023 Magazin
Shakira, Gerard Pique ile ayrılık sonrası yeni aşkı ile görüntülendi
Shakira, Gerard Pique ile ayrılık sonrası yeni aşkı ile görüntülendi Gerard Pique ile Shakira’nın uzun yıllardır devam eden ilişkisi ihanet nedeniyle sona ermişti. Ayrılığın ardından adı Tom Cruise, Lewis Hamilton ve Jimmy Butler ile görüntülenen Shakira, son olarak genç meslek taşı ile samimi bir şekilde görüntülendi.
29.07.2023 Magazin
Shakira, Lewis Hamilton'ı seçti!
Shakira, Lewis Hamilton'ı seçti! Ünlü futbolcu Gerard Pique ile olaylı bir şekilde yollarını ayıran Shakira, geçtiğimiz haftalarda Formula 1 yarışında Tom Cruise ile görüntülenmiş ve ikilinin aşk yaşadığı iddia edilmişti. Shakira cephesinden gelen açıklamalarla yalanlanan bu iddiaların ardından, şarkıcı; F1 yıldızı Lewis Hamilton ile de kameralara yansımıştı. İkiliden geçtiğimiz gün gelen bir hamle yeni spekülasyonların ortaya çıkmasına yol açarken; Tom Cruise cephesinden yeni bir açıklama geldi.
7.06.2023 Magazin
Shakira ile Lewis Hamilton birlikte mi?
Shakira ile Lewis Hamilton birlikte mi? Ünlü futbolcu Gerard Pique ile olaylı bir şekilde yollarını ayıran Shakira, geçtiğimiz haftalarda Formula 1 yarışında Tom Cruise ile görüntülenmiş ve ikilinin aşk yaşadığı iddia edilmişti. Shakira cephesinden gelen açıklamalarla yalanlanan bu iddiaların ardından, şarkıcı; F1 yıldızı Lewis Hamilton ile de kameralara yansımıştı. İkilinin romantik bir ilişki yaşayıp yaşamadığı merak edilirken, ünlü isimlerden aşk söylentilerini güçlendiren bir hamle geldi.
6.06.2023 Magazin
Shakira ile Tom Cruise aşk mı yaşıyor? Ünlü şarkıcının cephesinden ilk açıklama
Shakira ile Tom Cruise aşk mı yaşıyor? Ünlü şarkıcının cephesinden ilk açıklama Uzun yıllardır birlikte olduğu futbolcu Gerard Pique ile olaylı bir şekilde yollarını ayıran Shakira, Formula 1 yarışında dünyaca ünlü aktör Tom Cruise ile görüntülenmiş; ikilinin iyi vakit geçirdiği anların kameralara yansıması ise "Yeni bir aşk mı doğuyor?" sorusunu akıllara getirmişti. Yaşananların ardından Kolombiyalı şarkıcının cephesinden ilk açıklama geldi.
12.05.2023 Magazin
Aşk iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu! 'Platonik aşkın olağanüstü gücünü hissettim'
Aşk iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu! 'Platonik aşkın olağanüstü gücünü hissettim' Dünyaca ünlü oyuncu Hayley Atwell'in, 2020'de çekimlerine başlanan yeni 'Görevimiz Tehlike' filminin setinde Tom Cruise ile yakınlaştığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Konuyla ilgili üç yıldır sessizliğini korusan ikiliden Atwell, ilk kez Cruise ile ilgili açıklama yaptı.
6.05.2023 Magazin
Milli Muharip Uçak dış basında böyle yankılandı: Büyük bir güç gösterisi
Milli Muharip Uçak dış basında böyle yankılandı: Büyük bir güç gösterisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Muharip Uçağın adının KAAN olduğunu açıkladı. Erdoğan'ın açıklamaları dünya basınında geniş yer bulurken düzenlenen tören için 'büyük bir güç gösterisi' yorumu yapıldı.
2.05.2023 Gündem
Tom Cruise şaşırttı! Nicole Kidman ile karşılaşmamak için gelmemiş
Tom Cruise şaşırttı! Nicole Kidman ile karşılaşmamak için gelmemiş Pazartesi günü sabaha karşı herkesin gözü törene katılanların ve o pırıltılı salonun üzerindeydi evet ama törene katılanlar kadar katılmayan bir kişi de çok dikkat çekti ve herkesin ‘neden yok’ sorusunu sormasına neden oldu. Üstelik bu ünlünün rol aldığı ve yapımcılıklarından birini de üstlendiği Film gecenin En İyi Film Oscarı adaylarından biriydi ve filmin Oscar şansı belki düşüktü ancak yine de herkes onun törende olacağını düşünmüştü.
14.03.2023 Magazin
Time Dergisi yılın kişisi kim oldu, yılın kişisi aday listesinde kimler var?
Time Dergisi yılın kişisi kim oldu, yılın kişisi aday listesinde kimler var? Dünyaca ünlü “TIME” dergisi, 1927’den beri her yıl düzenlediği “Yılın Kişisi” için okur oylamasının başladığını duyurdu. İşte yılın kişisi aday listesi…
30.11.2022 Dünya
Sungun Babacan kimdir? Sungur Babacan kaç yaşındaydı? Sungur Babacan’ın biyografisi!
Sungun Babacan kimdir? Sungur Babacan kaç yaşındaydı? Sungur Babacan’ın biyografisi! Türkiye'nin en önemli seslendirme sanatçılarından Sungun Babacan hayatını kaybetti. Babacan dünyaca ünlü birçok aktöre sesiyle hayat vermişti. 63 yaşında hayatını kaybeden Babacan Tom Hanks, John Travolta, Brad Pitt, Tom Cruise, Alec Baldwin gibi oyuncuların seslendirmelerini yapmıştı. Peki, Sungun Babacan kimdir? Sungur Babacan kaç yaşındaydı? Sungun Babacan hastalığı neydi? Sungun Babacan neden öldü? İşte Sungur Babacan’ın biyografisi!
Seslendirme Sanatçısı Sungun Babacan hayatını kaybetti
Seslendirme Sanatçısı Sungun Babacan hayatını kaybetti Seslendirme sanatçısı Sungun Babacan 64 yaşında hayatını kaybetti.
6.08.2022 Yaşam
Aslıhan Doğan ile Tom Cruise aynı karede!
Aslıhan Doğan ile Tom Cruise aynı karede! Aslıhan Doğan, eşi Arda Turan ile Wimbledon tenis turnuvasının finalini izlemek için Londra'ya gitti. Maçta Tom Cruise ile karşılaşan Doğan, ünlü aktör ile selfie çekti. Fotoğrafa filtre uygulayan Doğan'a yorum yağdı.
11.07.2022 Magazin
Ünlü müzisyen Dallas Good hayatını kaybetti
Ünlü müzisyen Dallas Good hayatını kaybetti Kanadalı rock-western grubu The Sadies'in vokalisti ve gitaristi Dallas Good 49 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü müzisyenin hayranları yasa boğuldu.
19.02.2022 Magazin
Edvina Sponza'dan İbrahim Kutluay cevabı! Buluşacaklardı ama...
Edvina Sponza'dan İbrahim Kutluay cevabı! Buluşacaklardı ama... Sosyetik güzel Edvina Sponza İbrahim Kutluay ile buluşacaktı. Ancak gazetecileri görünce Kutluay'ı uyardı, ardından evine döndü. Sponza, “İbrahim Kutluay’la yeniden birlikte misiniz?” sorusuna da yanıt verdi.
19.02.2022 Magazin
Tom Cruise'un eski menajeri konuştu! 'Evlilikleri uzun sürseydi bu benim için sürpriz olurdu'
Tom Cruise'un eski menajeri konuştu! 'Evlilikleri uzun sürseydi bu benim için sürpriz olurdu' Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Tom Cruise hakkında bilinmeyenlerini eski menajeri Eileen Berlin anlattı. Tom Cruise'un oyunculuk kariyerine ilk başladığı dönemlerini anlatan Eileen Berlin, "çok hırslı ve güvensiz" olduğunu söyledi.
19.02.2022 Magazin
İngiliz uzay şirketi, 2 yıl içinde uzayda film stüdyosu kurmayı planlıyor
İngiliz uzay şirketi, 2 yıl içinde uzayda film stüdyosu kurmayı planlıyor İngiliz uzay şirketi Space Entertainment Enterprise (SEE), 2024'te aktörlerin ve içerik üreticilerinin çekim yapabileceği dünyanın ilk film ve eğlence stüdyosunu Uluslararası Uzay Merkezi'nde (ISS) açmaya planladığını açıkladı.
21.01.2022 Dünya
Nicole Kidman'ı kızdıran soru! 'Bunu bir erkeğe soramazsınız'
Nicole Kidman'ı kızdıran soru! 'Bunu bir erkeğe soramazsınız' Javier Bardem ile başrolleri paylaştığı son filmi için The Guardian gazetesine konuşan Nicole Kidman, muhabirin eski eşi Tom Cruise hakkında soru sormasına sinirlendi. Soruyu cinsiyetçi bulan yıldız isim, "Bunu bir erkeğe sorabileceğinizden emin değilim" ifadelerini kullandı.
30.12.2021 Magazin
Nicole Kidman: Acı çekmekten korkmam
Nicole Kidman: Acı çekmekten korkmam Yıldız oyuncu Nicole Kidman, yaşadığı duygusal çatışmalar ile ilgili konuştu. Kidman, "Bazen acı çekerim, bazen neşelenirim. Acı çekmekten korkmam." ifadelerini kullandı.
13.10.2020 Magazin
ABD Başkanı Trump: Erdoğan ile çok iyi ilişkilerimiz var
ABD Başkanı Trump: Erdoğan ile çok iyi ilişkilerimiz var ABD Başkanı Trump, "Suriye ile Türkiye arasında askerlerimizi çektiğimde olanları düşünün. Herkes 'bu korkunç' dedi. Türkiye kesinlikle kendi işini kendi halledebilir. (Cumhurbaşkanı Recep Tayyip) Erdoğan ile çok iyi ilişkilerimiz var." açıklaması yaptı.
20.08.2020 Dünya
Kelly Preston kimdir? John Travolta’nın eşi Kelly Preston neden öldü, kanser miydi?
Kelly Preston kimdir? John Travolta’nın eşi Kelly Preston neden öldü, kanser miydi? John Travolta'nın oyuncu eşi Kelly Preston, 57 yaşında meme kanserinden hayatını kaybetti. İtalyan kökenli Amerikalı oyuncu ve şarkıcı John Travolta, eşi Kelly Preston'ın kansere yenildiğini sosyal medya hesabından doğruladı. Kelly Preston’un ölüm haberi Twitter’ın en çok konuşulan konularından biri oldu. Peki, John Travolta’nın eşi Kelly Preston kimdir, neden öldü?
13.07.2020 Gündem
Adrenochrome nedir, ne demek? Wayfair ile gündeme geldi! Adrenochrome kullananlar ünlüler kim? Adrenochrome üretimi nasıl yapılıyor?
Adrenochrome nedir, ne demek? Wayfair ile gündeme geldi! Adrenochrome kullananlar ünlüler kim? Adrenochrome üretimi nasıl yapılıyor? Wayfair iddialarının ardından, adrenochrome konusu da ülke gündemi arasındaki yerini aldı. ABD'li oyuncu Sandra Bullock'un çocuk derisinden elde edilen güzellik sırrını ifşa etmesinin ardından gündeme gelen konu, Wayfair skandalı sonrası yeniden tartışılmaya başlandı. Peki, Adrenochrome nedir? Adrenochrome üretimi nasıl yapılıyor?
13.07.2020 Gündem
Çocuğun derisinden elde ediliyor, böyle güzellik olur mu?
Çocuğun derisinden elde ediliyor, böyle güzellik olur mu? ABD’li oyuncu Sandra Bullock’un geçtiğimiz yıllarda yüzüne enjekte ettirdiği ’çocuk derisi’ sayesinde genç kaldığı yönündeki açıklaması yeniden gündeme geldi.
26.06.2020 Dünya
Şahan Gökbakar 35 kiloyu nasıl verdi?
Şahan Gökbakar 35 kiloyu nasıl verdi? Komedyen Şahan Gökbakar, 100 kilonun üzerine çıkınca eşi Selin Gökbakar’ın desteğiyle ketojonik diyete başlamıştı, bir yılda 35 kilo vermeyi başardı.
6.12.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tom Cruise ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tom cruise haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.