Shakira

Shakira

Son dakika shakira haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan shakira ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını shakira haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Shakira

haberleri sayfasında son dakika yaşanan shakira gelişmeleri de dahil olmak üzere 342 shakira haberi bulunmuştur. Tüm shakira haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira’nın bronz heykeli dikildi
Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira’nın bronz heykeli dikildi Ünlü şarkıcı Shakira’nın dev bronz heykeli doğduğu Kolombiya’da dikildi. Shakira heykel ile ilgili olarak, “Heykeltıraş Yino Marquez ve bölge sanat okulu öğrencilerin ve ülkemin insanlarına muazzam sanatsal yeteneklerinin bu örneği için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.
28.12.2023 Magazin
Shakira vergi kaçırdığını kabul etti!  8 yıl hapsi isteniyor
Shakira vergi kaçırdığını kabul etti! 8 yıl hapsi isteniyor Vergi kaçakçılığı suçlamasıyla İspanya'da yargılanan ve sekiz yıl iki ay hapsi istenen dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, ilgili davada hakkındaki suçlamaları kabul ederek, anlaşma yoluna gitti. Ünlü isim, daha önce yaptığı açıklamalarda suçsuzluğunu kanıtlayacağını belirterek, "Adaletin benden yana tecelli edeceğine inanıyorum" demişti.
21.11.2023 Magazin
Shakira: 'Kendimi Pique'ye adamıştım, ölüm bizi ayrına kadar sözüne inanıyordum'
Shakira: 'Kendimi Pique'ye adamıştım, ölüm bizi ayrına kadar sözüne inanıyordum' Gerard Pique ile Shakira'nın uzun yıllardır devam eden ilişkisi, eski futbolcunun ihaneti sebebiyle geçtiğimiz sene bitmişti. Ünlü şarkıcı, son röportajında ayrılığıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunarak, birliktelikleri boyunca kendini Pique'ye adadığını açıkladı.
23.09.2023 Magazin
Shakira'dan ‘bıçaklı’ intikam dansı! Ödül gecesine damgasını vurdu!
Shakira'dan ‘bıçaklı’ intikam dansı! Ödül gecesine damgasını vurdu! MTV Video Müzik Ödülleri gecesinden sahneye çıkan dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, dans performansıyla gecenin en çok konuşulan ismi oldu. Gerard Pique tarafından aldatılan Shakira'nın ödül gecesinde yaptığı dansı sosyal medyada "intikam dansı" olarak yorumlandı.
14.09.2023 Magazin
Shakira, Gerard Pique ile ayrılık sonrası yeni aşkı ile görüntülendi
Shakira, Gerard Pique ile ayrılık sonrası yeni aşkı ile görüntülendi Gerard Pique ile Shakira’nın uzun yıllardır devam eden ilişkisi ihanet nedeniyle sona ermişti. Ayrılığın ardından adı Tom Cruise, Lewis Hamilton ve Jimmy Butler ile görüntülenen Shakira, son olarak genç meslek taşı ile samimi bir şekilde görüntülendi.
29.07.2023 Magazin
Ünlü isimler yeni sosyal medya platformu 'Threads'e giriş yaptı
Ünlü isimler yeni sosyal medya platformu 'Threads'e giriş yaptı Twitter’a rakip olarak gelen Threads platformu,, Mark Zuckerberg tarafından piyasaya sürüldü. Bu platform ünlü isimlerin de dikkatini çekti. İşte Threads'e katılan magazin dünyasının ünlü isimleri...
6.07.2023 Magazin
Threads Instagram nedir? Threads Meta nasıl indirilir, Threads özelliği nedir? (Play Store-Google Play Threads indirme)
Threads Instagram nedir? Threads Meta nasıl indirilir, Threads özelliği nedir? (Play Store-Google Play Threads indirme) Threads nedir, Instagram Threads ne demek? Elon Musk'ın Twitter'ına rakip olarak piyasaya sürdüğü Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'ün Threads uygulaması, kullanıma girdi. Uygulamada ilk 4 saat içerisinde 5 milyondan fazla kişi hesap açtı. Hesap açanlar arasında, Shakira gibi ünlü isimlerin yanı sıra; HBO, Netflix ve NPR gibi markalar da vardı. Uygulamanın arayüzü Twitter'a benzetildi. Peki, Threadas nedir? Threadas uygulamasına nasıl giriliyor, Threads'e nasıl kayıt olunur? Instagram Threads ne demek?
6.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Robert De Niro torununun ölümüyle ilgili ilk kez konuştu!
Robert De Niro torununun ölümüyle ilgili ilk kez konuştu! Robert De Niro'nun kendisi gibi oyuncu olan büyük kızı Drena De Niro'nun 19 yaşındaki oğlu Leandro De Niro Rodriguez vefat etmişti. Usta oyuncu, torununun ölümü hakkında ilk kez konuştu.
4.07.2023 Magazin
Gerard Pique ile Shakira hakkında olay iddia!
Gerard Pique ile Shakira hakkında olay iddia! Gerard Pique ile Shakira uzun yıllar birlikteydi. Ünlü çiftin aşkı futbolcu Gerard Pique'nin ihanetiyle geçtiğimiz sene sona erdi. Yaşananlarla ilgili sık sık açıklama yapan ve şarkılarıyla eski aşkına göndermede bulunan şarkıcının, aslında Pique ile açık ilişkide oldukları iddia edildi.
4.07.2023 Magazin
İnkumu bayramın son günü doldu, araç geçişine izin verilmedi
İnkumu bayramın son günü doldu, araç geçişine izin verilmedi Bartın'ın 'mavi bayraklı' tek plajı İnkumu, tatilciler ile dolup, taştı. 20 bin aracın giriş yaptığı tatil beldesine giden yol, yoğunluk nedeniyle trafiğe kapatıldı.
1.07.2023 Yaşam
Shakira denizde kaza geçirdi! İki kişi kurtardı
Shakira denizde kaza geçirdi! İki kişi kurtardı Dünyanın en ünlü şarkıcılarından Shakira, dünyanın en iyi futbolcularından Gerard Pique ile evliliklerini yaşadıkları ihanet sonrası sonlandırmıştı!. Ünlü şarkıcı, çıktığı Kosta Rika tatilinde 9 yaşındaki Milan ve 7 yaşındaki Sasha ile birlikte deniz keyfi yaparken görüntülendi. Shakira o anlarda küçük bir kaza yaşadı.
1.07.2023 Magazin
Shakira'dan olay itiraf: Aldatıldığımı babam yoğun bakımdayken öğrendim!
Shakira'dan olay itiraf: Aldatıldığımı babam yoğun bakımdayken öğrendim! Gerard Pique ile Shakira'nın uzun yıllardır devam eden ilişkisi, eski futbolcunun ihaneti sebebiyle geçtiğimiz sene bitmişti. Yeni şarkılarında eski aşkına yaptığı göndermelerle gündemde olan Shakira, son röportajında ihanete uğradığını babası yoğun bakımdayken öğrendiğini söyledi.
27.06.2023 Magazin
Shakira'dan imalı şarkı geliyor: Ben daha ateşliyim!
Shakira'dan imalı şarkı geliyor: Ben daha ateşliyim! Gerard Pique ile Shakira'nın arasındaki sular durulmuyor. Ünlü çiftin boşanması dünya basınında büyük yankı uyandırdı. Daha önce Music Sessions Vol. 53' adlı şarkısında eski aşkına Rolex-Casio saatleriyle göndermede bulunan Shakira, yeni şarkısını çıkarmaya hazırlanıyor. Ünlü şarkıcıdan yeni bir intikam şarkısı geliyor.
22.06.2023 Magazin
Shakira'ya ihanet ettiği sevgilisiyle evleniyor!
Shakira'ya ihanet ettiği sevgilisiyle evleniyor! Shakira ve Gerard Pique’nin büyük aşkı ihanetle sonlanddı. Çiftin ayrılık süreci tüm dünyada yankı uyandırdı ve aylardır yaşananlar manşetlerden bir türlü inmek bilmedi. Gerard Pique'nin yeni sevgilisiyle arasında flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...
19.06.2023 Magazin
Shakira, Lewis Hamilton'ı seçti!
Shakira, Lewis Hamilton'ı seçti! Ünlü futbolcu Gerard Pique ile olaylı bir şekilde yollarını ayıran Shakira, geçtiğimiz haftalarda Formula 1 yarışında Tom Cruise ile görüntülenmiş ve ikilinin aşk yaşadığı iddia edilmişti. Shakira cephesinden gelen açıklamalarla yalanlanan bu iddiaların ardından, şarkıcı; F1 yıldızı Lewis Hamilton ile de kameralara yansımıştı. İkiliden geçtiğimiz gün gelen bir hamle yeni spekülasyonların ortaya çıkmasına yol açarken; Tom Cruise cephesinden yeni bir açıklama geldi.
7.06.2023 Magazin
Shakira ile Lewis Hamilton birlikte mi?
Shakira ile Lewis Hamilton birlikte mi? Ünlü futbolcu Gerard Pique ile olaylı bir şekilde yollarını ayıran Shakira, geçtiğimiz haftalarda Formula 1 yarışında Tom Cruise ile görüntülenmiş ve ikilinin aşk yaşadığı iddia edilmişti. Shakira cephesinden gelen açıklamalarla yalanlanan bu iddiaların ardından, şarkıcı; F1 yıldızı Lewis Hamilton ile de kameralara yansımıştı. İkilinin romantik bir ilişki yaşayıp yaşamadığı merak edilirken, ünlü isimlerden aşk söylentilerini güçlendiren bir hamle geldi.
6.06.2023 Magazin
Shakira ile Tom Cruise aşk mı yaşıyor? Ünlü şarkıcının cephesinden ilk açıklama
Shakira ile Tom Cruise aşk mı yaşıyor? Ünlü şarkıcının cephesinden ilk açıklama Uzun yıllardır birlikte olduğu futbolcu Gerard Pique ile olaylı bir şekilde yollarını ayıran Shakira, Formula 1 yarışında dünyaca ünlü aktör Tom Cruise ile görüntülenmiş; ikilinin iyi vakit geçirdiği anların kameralara yansıması ise "Yeni bir aşk mı doğuyor?" sorusunu akıllara getirmişti. Yaşananların ardından Kolombiyalı şarkıcının cephesinden ilk açıklama geldi.
12.05.2023 Magazin
Ünlü şarkıcı Shakira gazetecilere seslendi! 'Çocuklarımı takip etmeyin'
Ünlü şarkıcı Shakira gazetecilere seslendi! 'Çocuklarımı takip etmeyin' Gerard Pique ile Shakira'nın ilişkisi olaylı bitmişti. Shakira iki çocuğunu da alarak geçtiğimiz günlerde Barcelona'dan ayrılmıştı. Ünlü şarkıcı geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. Medyanın özel hayatına ilgisi nedeniyle çocuklarının takip edildiğini dile getiren şarkıcı, gazetecilere seslendi.
11.04.2023 Magazin
Shakira'yı aldatan Gerard Pique aldatıldı! Şoke eden aşk üçgeni
Shakira'yı aldatan Gerard Pique aldatıldı! Şoke eden aşk üçgeni Eski futbolcu Gerard Pique ile dünyaca ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, ihanet sebebiyle geçtiğimiz sene yollarını ayırmıştı. Ayrılığın ardından 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Clara Chia Marti ile aşkını ilan eden Pique'nin, genç sevgilisi tarafından ihanete uğradığı ve bu ihanetin sebebinin de bambaşka bir aşk üçgeni olduğu iddia edildi. İşte detaylar...
8.04.2023 Magazin
Shakira gözyaşlarıyla veda etti!
Shakira gözyaşlarıyla veda etti! Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira ve futbolcu Gerard Pique'nin olaylı ayrılığı magazin gündeminden düşmemişti. Shakira, ihanetin ardından ABD'nin Florida eyaletine taşınmaya karar verdi. Havaalanında görüntülenen ünlü şarkıcı, kendisini uğurlamaya gelen yakınlarına gözyaşlarıyla veda etti.
4.04.2023 Magazin
Shakira yeni aşkının peşinden gidiyor!
Shakira yeni aşkının peşinden gidiyor! Shakira ve Gerard Pique'nin ayrılığı sosyal medya gündeminden düşmüyor. Gerard Pique, iki çocuğunun annesi 46 yaşındaki Shakira’yı, aldattı. İhanet sonrasında Shakira, ünlü futbolcuya şarkı yazdı. Tam sular duruldu derken Shakira'dan bomba bir haber geldi. Ünlü şarkıcı ihaneti unutup yeni bir aşka yelken mi açtı? İşte detaylar...
2.04.2023 Magazin
Gerard Pique, Shakira ile ilgili konuşmadı! 'Mutluyum'
Gerard Pique, Shakira ile ilgili konuşmadı! 'Mutluyum' Ünlü şarkıcı Shakira ile eski futboldu Gerard Pique ihanet nedeniyle olaylı bir şekilde ayrılmış; bir dönem Barcelona'nın yıldızı olan Pique, üniversite öğrencisi Clara Chia Marti ile aşk yaşamaya başlamıştı. Ayrılıklarıyla çok konuşulan çiftten Gerard Pique, son verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
21.03.2023 Magazin
Shakira'nın şarkısı rekor üstüne rekor kırdı!
Shakira'nın şarkısı rekor üstüne rekor kırdı! Barcelona'nın eski defansı Gerard Pique ile dünyaca ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, 'ihanet' iddiaları sonrası yollarını ayırmıştı. Pique, kısa süre sonra 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Clara Chia Marti ile aşkını ilan etmişti. Shakira, kendisini aldatan Gerard Pique'ye gönderme yaptığı "Music Sessions Vol. 53" adlı şarkısı ile 14 Guinness Dünya Rekoru kırdı.
13.03.2023 Magazin
Nadal'ın raketi, Shakira’nın gitarı, Popescu'nun kramponu teşekkürler Bayram Tutumlu!
Nadal'ın raketi, Shakira’nın gitarı, Popescu'nun kramponu teşekkürler Bayram Tutumlu! Dünyaca ünlü menajer Bayram Tutumlu'nun depremzedeler için Rafael Nadal’ın raketini, ünlü şarkıcı Shakira’nın gitarını ve efsane futbolcu Popescu'nun 'UEFA Kupası' kramponlarını açık artırmaya sunması büyük alkış topladı.
13.03.2023 Futbol
Shakira'ya Gerard Pique'den yeni darbe!
Shakira'ya Gerard Pique'den yeni darbe! Kolombiyalı şarkıcı Shakira, iki çocuğunun babası, 12 yıllık sevgilisi, Barcelona'nın defansı Gerard Pique'den kendisini aldattığı için ayrılmıştı. İlişki bitse de yankısı hiçbir zaman bitmiyor. Son olarak bu konuda yeni bir iddia ortada dolaşmaya başladı. İşte detaylar...
10.03.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Shakira ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki shakira haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.