TOKİ İstanbul Arnavutköy kura çekimi ne zaman? TOKİ İstanbul Arnavutköy kura sonuçları nasıl ve nerden sorgulanır?
TOKİ İstanbul Arnavutköy kura çekimi ne zaman? TOKİ İstanbul Arnavutköy kura sonuçları nasıl ve nerden sorgulanır?   TOKİ kura çekim heyecanı devam ederken, İstanbul'dan 1 milyon 519 bin 300 kişinin başvurduğu çekilişler 6 ilçesinde gerçekleştirilecek. Avrupa yakasında bulunan Arnavutköy TOKİ için başvuruda bulunanlar, TOKİ İstanbul Arnavutköy kura çekilişi ne zaman? sorusuna yanıt aramaya başladı.
30.11.2022 Ekonomi
TOKİ Tuzla Aydınlı kura sonuçları ve canlı yayın ekranı | İstanbul Tuzla Aydınlı TOKİ kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? Tuzla Aydınlı Mahallesi Konaşlı Mevkii kura sonuçları sorgulama ekranı…
TOKİ Tuzla Aydınlı kura sonuçları ve canlı yayın ekranı | İstanbul Tuzla Aydınlı TOKİ kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? Tuzla Aydınlı Mahallesi Konaşlı Mevkii kura sonuçları sorgulama ekranı… Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) tarafından İstanbul Tuzla Aydınlı Mah. Konaşlı Mevki 508 Adet Konut Projesi'nde inşa ettirilen; 2+1 nitelikli 218 adet ve 3+1 nitelikli 290 adet olmak üzere toplamda 508 adet konutun hak sahipleri arasından Konut Belirleme Kurası bugün çekilecek. Peki, İstanbul Tuzla Aydınlı TOKİ kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? Tuzla Aydınlı Mahallesi Konaşlı Mevkii kura sonuçları sorgulama ekranı ve TOKİ Tuzla Aydınlı canlı yayın ekranı...
30.11.2022 Ekonomi
TOKİ İstanbul kurası ne zaman, saat kaçta? İstanbul Tuzla Aydınlı Mahallesi kura tarihi açıklandı!
TOKİ İstanbul kurası ne zaman, saat kaçta? İstanbul Tuzla Aydınlı Mahallesi kura tarihi açıklandı! TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde kura heyecanı devam ediyor. TOKİ Başkanlığı yeni kura takvimini duyurdu. İstanbul için yapılacak TOKİ konutlarının kura çekiliş tarihleri belli oldu. TOKİ İstanbul Tuzla Aydınlı Mahallesi Konaşlı Mevki 508 Adet Konut Projesi’nde inşa ettirilen 508 adet konutun kura tarihini duyurdu. Peki, TOKİ İstanbul kurası ne zaman, saat kaçta? İstanbul Tuzla Aydınlı Mahallesi kura tarihi hangi gün? İşte detaylar…
27.11.2022 Ekonomi
En ince ayrıntısına kadar TOKİ Sosyal Konut Projesi! Bakanlık tek tek cevapladı! TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular!
En ince ayrıntısına kadar TOKİ Sosyal Konut Projesi! Bakanlık tek tek cevapladı! TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular! Milyonlarca kişinin beklediği TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuru süreci başladı! Başvuru sürecinin baladığı günden bu yanan rekor başvuru yapılan TOKİ’nin ucuz konut kampanyasına başvurular artarak devam ediyor. Proje kapsamında toplamda 500 bin sosyal konut, 250 bin konut arsası ve 50 bin iş yeri yapılacak. Projeye başvuru yapmak isteyip, özel durumu ile ilgili aklında pek çok soru işareti olan vatandaşlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı merak edilen 25 soruya yanıt verdi. İşte TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular!
18.09.2022 Ekonomi
TOKİ Sancaktepe başvurusu nasıl yapılır? TOKİ Sancaktepe ev fiyatları belli oldu mu?
TOKİ Sancaktepe başvurusu nasıl yapılır? TOKİ Sancaktepe ev fiyatları belli oldu mu? TOKİ duyurdu! Başvurular 21 Mart’ta başlıyor! 420 konutluk proje için şartlar ve fiyatlar belli oldu. TOKİ’nin yurt dışında yaşayan vatandaşlara yönelik projesinde başvuru tarihi açıklandı. Peki, TOKİ Sancaktepe başvurusu nasıl yapılır? TOKİ Sancaktepe ev fiyatları belli oldu mu? TOKİ Sancaktepe projesi nerede? Sancaktepe TOKİ 2022 başvurusu nereden yapılır? İşte TOKi başvuruları için yapmanız gerekenler…
11.03.2022 Ekonomi
TOKİ kura çekilişleri ne zaman? TOKİ yüz bin konut kura tarihi ne zaman? 100 bin sosyal konut kura çekimi yeniden başlıyor!
TOKİ kura çekilişleri ne zaman? TOKİ yüz bin konut kura tarihi ne zaman? 100 bin sosyal konut kura çekimi yeniden başlıyor! Corona virüsü salgını nedeniyle alınan önlemler neticesinde 23 Mart’ta ertelenen TOKİ 100 Bin Yeni Sosyal Konut kura çekilişi yeniden başlıyor. TOKİ çekilişleri salgın nedeniyle canlı çekilmeye başlanmıştı ancak kurada çıkmayan vatandaşlar başvuru bedellerini almak için bankalara gidince yoğun yaşanmış ve kuralar ertelenmişti. TOKİ kura çekilişleri ne zaman? TOKİ yüz bin konut kura tarihi ne zaman?
24.04.2020 Gündem
TOKİ İstanbul Tuzla 3+1 kura çekilişi sona erdi| TOKİ kura çekilişi nereden takip edilir, sonuçlar nereden ilan edilecek?
TOKİ İstanbul Tuzla 3+1 kura çekilişi sona erdi| TOKİ kura çekilişi nereden takip edilir, sonuçlar nereden ilan edilecek? TOKİ İstanbul Tuzla kura çekilişi sonucunda dün 2+1 konutları sahibini buldu. TOKİ tuzla çekilişi 3+1, 4 bin konut kura çekimi ise 10:00'da başladı. Corona virüsü nedeni alınan önlemler kapsamında TOKİ İstanbul çekilişi seyircisiz gerçekleşti. Peki, TOKİ İstanbul Tuzla kura çekilişi nereden takip edilir, isim listesi nereden sorgulanır?
17.03.2020 Gündem
TOKİ çekilişi İstanbul: Tuzla TOKİ kura çekilişi ve sonuçları (16 Mart 2020) belli oldu mu? Tuzla (5 bin 750) konut projesi sonuçları nasıl sorgulanır?
TOKİ çekilişi İstanbul: Tuzla TOKİ kura çekilişi ve sonuçları (16 Mart 2020) belli oldu mu? Tuzla (5 bin 750) konut projesi sonuçları nasıl sorgulanır? TOKİ'nin yatay mimari anlayışıyla İstanbul başta olmak üzere 81 ilde 2 1 ve 3 1 planında yapacağı 100 bin sosyal konut için 24 Şubat'ta başlayan kuralar devam ediyor. Depreme dayanıklı, kimlikli, mahalle kültürünün yaşatılacağı ve yatay mimari esasıyla inşa edilecek sosyal konutlara, Türkiye genelinde vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Sosyal konutlara 1 milyon 211 bin 518 başvuru yapıldı. Toplamda 375 bin 953 ile en çok başvurunun yapıldığı İstanbul'da kuralar 16-20 Mart'ta çekilecek. Peki TOKİ İstanbul Tuzla Kura sonuçları nasıl ve nereden ilan edilecek? İstanbul TOKİ kura sonuçları isim listesi nasıl öğrenilir?
16.03.2020 Gündem
İstanbul TOKİ kura çekilişi (Tuzla TOKİ Kura sonuçları) ne zaman? TOKİ İstanbul Tuzla kura çekilişi sonuçları corona nedeniyle nasıl ilan edilecek?
İstanbul TOKİ kura çekilişi (Tuzla TOKİ Kura sonuçları) ne zaman? TOKİ İstanbul Tuzla kura çekilişi sonuçları corona nedeniyle nasıl ilan edilecek? İstanbul TOKİ kura sonuçları belirleme çekilişi için günler kaldı. 100 bin sosyal konut projesi kapsamında İstanbul Tuzla‘da yapılacak 5 bin 750 konut sahibi bekliyor. Noter huzurunda canlı olarak çekilen kura törenleri corona virüsü tedbiri bakımından sadece TOKİ’nin sosyal medya hesapları üzerinden takip edilecek. İstanbul TOKİ kura çekilişi ne zaman? TOK İstanbul Tuzla 5 bin 750 konut çekilişi nereden ve nasıl sorgulanacak? 2020 TOKİ İstanbul Tuzla Arnavutköy Başakşehir kura sonuçları ne zaman ilan edilecek?
14.03.2020 Gündem
TOKİ Körfez kura sonuçları (TOKİ körfez 1500 konutları) açıklandı mı? Körfez TOKİ 2020 kura isim listesi belli mi?
TOKİ Körfez kura sonuçları (TOKİ körfez 1500 konutları) açıklandı mı? Körfez TOKİ 2020 kura isim listesi belli mi? Kocaeli TOKİ kura sonuçları 2020 çekilişi saati merakla bekleniyor. Kocaeli ili Körfez ilçesinde yapılacak bin 500 konutun kura çekilişi saat 13.00’de olacak. TOKİ İzmit Körfez’de yapılacak bin 500 proje için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Noter huzurunda canlı çekilen kuralar, aynı zamanda TOKİ’nin sosyal medya hesapları üzerinden de izlenebilecek. Corona Virüsü tedbirleri nedeniyle çekişler sadece internet üzerinden takip edilecek. TOKİ Körfez çekiliş sonuçları isim listesi belli nasıl sorgulanır? TOKİ konutlarında sözleşme nasıl yapılır, konut seçimi nasıl olacak? TOKİ başvurusunda ismi çıkmayan kişilerin paraları ne zaman iade edilecek?
13.03.2020 Gündem
Bin 250 aile ev sahibi oldu! Kocaeli İzmit TOKİ sonuçları nasıl sorgulanır? TOKİ İzmit kura çekilişi sonuçları isim listesi sorgulama…
Bin 250 aile ev sahibi oldu! Kocaeli İzmit TOKİ sonuçları nasıl sorgulanır? TOKİ İzmit kura çekilişi sonuçları isim listesi sorgulama… TOKİ Kocaeli İzmit kura sonuçları belli oldu. Kocaeli'de, TOKİ tarafından yapılacak 3 bin konutun bin 250si için kura çekilişi ile hak sahipleri belirlendi. Kurada adları okunanlar, konut sahibi olmanın sevincini yakınlarıyla paylaştı. TOKİ tarafından yapılan Her Yıl 100 Bin Sosyal Konut projesi kapsamında Kocaelide yapılacak toplam 3 bin konuttan, bin 250’si İzmit’te inşa edilecek. Bin 250 konut için 17 bin 797 kişi başvuruda bulundu. İzmit Sekbanlı-Sepetçi köyü civarında yapılması planlanan bin 250 konutun 875 tanesi 2+1, 375 tanesi ise 3+1 olacak. Peki, Kocaeli İzmit TOKİ sonuçları nasıl sorgulanır? TOKİ İzmit kura çekilişi sonuçları isim listesi sorgulama…
11.03.2020 Gündem
Bursa'da TOKİ kura sonuçları heyecanı sona erdi! 2020 TOKİ Kestel ve Yıldırım kura çekiliş sonuçları (400 konut) nasıl ve nereden öğrenilir?
Bursa'da TOKİ kura sonuçları heyecanı sona erdi! 2020 TOKİ Kestel ve Yıldırım kura çekiliş sonuçları (400 konut) nasıl ve nereden öğrenilir? Bursa’da, Toplu Konut İdaresi tarafından Kestel ve Yıldırım ilçelerine yapılacak 400 konutun kura çekimi yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın koordinasyonu ve Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın desteğiyle Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yürütülen "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi" kapsamında Bursa'nın Kestel ilçesinde 250 ve Yıldırım ilçesinde inşa edilecek 150 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi. Şehit aileleri ve engelli vatandaşların da aralarında bulunduğu 13 bin 365 başvuruda 2+1 konutlar için 280 kişi, 21 bin 723 kişinin başvuruda bulunduğu 3+1 konutları için 120 vatandaş hak kazandı. 2020 TOKİ Kestel ve Yıldırım kura çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır? Bursa TOKİ kura sonuçları 2020 detayları…
9.03.2020 Gündem
TOKİ Bursa Yıldırım çekiliş heyecanı sona erdi! TOKİ Bursa Yıldırım çekiliş sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır?  (Bursa 2020 TOKİ Yıldırım projesi kura sonuçları 2020)
TOKİ Bursa Yıldırım çekiliş heyecanı sona erdi! TOKİ Bursa Yıldırım çekiliş sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? (Bursa 2020 TOKİ Yıldırım projesi kura sonuçları 2020) TOKİ Bursa Yıldırım kuraları sonuçlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın koordinasyonu ve Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın desteğiyle Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yürütülen "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi" kapsamında Bursa'nın Yıldırım ilçesinde inşa edilecek 150 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi. TOKİ Bursa Yıldırım sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? Bursa TOKİ 2020 çekiliş sonuçları detayları…
9.03.2020 Gündem
TOKİ Bursa Kestel sonuçları belli oldu, hak kazananlar mutlu! Noter huzurunda çekilen Bursa TOKİ 250 konut kura çekilişi isim listesi nasıl sorgulanır?
TOKİ Bursa Kestel sonuçları belli oldu, hak kazananlar mutlu! Noter huzurunda çekilen Bursa TOKİ 250 konut kura çekilişi isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ Bursa Kestel kuraları sonuçlandı. TOKİ kuralarının çekilmeye başlamasının ardından ev hayali kuran 250 hanenin sabırsızlıkla beklediği sonuçlar toki.gov.tr üzerinden ilan edildi. 100 bin sosyal konut projesi kapsamında şu ana kadar 10 bin kişi ev sahibi oldu. İlk kez ev sahibi olacağını söyleyen İsmail Demiray da "Yıllardan beri bekliyoruz. Daha önce 3 kere yazılmıştım, şimdi çıktı. Çok mutluyuz. Allah herkese nasip etsin." diye konuştu. Bursa Tofaş Salonu’nda başlayan kura çekilişi isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ Bursa kura sonuçları nereden takip edilecek?
9.03.2020 Gündem
Ankara TOKİ 2020 kura sonuçları! TOKİ Sincan Saraycık çekilişi sorgulama nasıl yapılır?
Ankara TOKİ 2020 kura sonuçları! TOKİ Sincan Saraycık çekilişi sorgulama nasıl yapılır? Ankara Sincan Saraycık TOKİ sonuçları belli oldu. 100 bin sosyal konut projesinde kuralar Ankara TOKİ çekilişiyle devam etti. Ankara kura sonuçları neticesinde 2 bin 300 konut sahibini buldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonu, Hazine ve Maliye Bakanlığının desteğiyle gerçekleştirilen "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi" kapsamında Ankara Sincan Kapalı Spor Salonu’nda çekilen kura sonuçları merak ediliyor. TOKİ Ankara Sincan Saraycık kura sonuçları 2020...
6.03.2020 Gündem
TOKİ Aksaray Merkez kura çekimi tamamlandı! TOKİ Aksaray çekilişinde 372 konut ev sahibi oldu- Aksaray TOKİ kura sonuçları isim listesi 2020
TOKİ Aksaray Merkez kura çekimi tamamlandı! TOKİ Aksaray çekilişinde 372 konut ev sahibi oldu- Aksaray TOKİ kura sonuçları isim listesi 2020 TOKİ Aksaray Merkez 372 konut için çekilen kuranın sonuçları açıklandı. 100 bin sosyal konut projesi kapsamında Aksaray’da yapılan 372 konut sahiplerini buldu. Aksaray Merkez kura çekimi 2020 netleşince, arama motorları üzerinden Aksaray TOKİ kura sonuçları isim listesi araştırılmaya başlandı. Aksaray TOKİ 2020 kura çekilişi sonuçları toki.gov.tr üzerinden listeleniyor. İşte Aksaray TOKİ çekilişi hakkında merak edilenler…
5.03.2020 Gündem
Kayseri TOKİ (Melikgazi Mimarsinan konut 700) kura sonuçları tam liste sorgulama (2020 TOKİ kura çekilişi)
Kayseri TOKİ (Melikgazi Mimarsinan konut 700) kura sonuçları tam liste sorgulama (2020 TOKİ kura çekilişi) TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan projesinde hak sahipleri belirlendi. Kadir Has Kongre Merkezi ve Spor Merkezi’nde gerçekleştirilen TOKİ kura sonuçları tam isim listesi belli oldu. Noter huzurunda çekilen kurada 2+1 ile 3+1 toplam 700 konut sahiplerini buldu. TOKİ 100 bin konut projesinde kura çekiliş devam edecek. TOKİ Kayseri kura çekilişi sonuçları hakkında merak edilenler…
5.03.2020 Gündem
TOKİ Kayseri kura çekimi 2020 sonuçları: TOKİ Kayseri Kocasinan Karpuzatan 550 konut çekilişi isim listesi
TOKİ Kayseri kura çekimi 2020 sonuçları: TOKİ Kayseri Kocasinan Karpuzatan 550 konut çekilişi isim listesi TOKİ Kayseri kura çekimi 2020 sonuçları ilan edildi. TOKİ Kayseri Kocasinan Karpuzatan kura çekilişi sona erdi. 100 bin sosyal konut prokesinde Kayseri'de yapılacak 550 konut sahiplerini buldu. Bugün saat 10:00'da Kadir Has Kongre Merkezi ve Spor Merkezi’nde noter huzurunda çekilen TOKİ Kayseri çekilişi sonuçları belli oldu. 2+1 ve 3+1 toplam 550 konut sahiplerini buldu. Kayseri TOKİ kura sonuçları nasıl ve nereden sorgulanır? TOKİ Kayseri kura çekilişi isim listesine nasıl bakılır? TOKİ 2020 kura çekimi ve TOKİ 2020 kura sonuçları...
3.03.2020 Gündem
TOKİ Konya çekiliş sonuçları isim listesi belli mi? TOKİ Konya Selçuklu projesinde bin 717 ev, sahibini buldu mu?
TOKİ Konya çekiliş sonuçları isim listesi belli mi? TOKİ Konya Selçuklu projesinde bin 717 ev, sahibini buldu mu? TOKİ Konya çekilişimi bugün saat 10’da Kongre ve Spor Merkezi Kapalı Spor Salonu’nda başladı. 100 bin sosyal konut kapsamında Konya’da yapılacak bin 717 proje için başvurusu kabul edilenlerin heyecanlı bekleyişi sürüyor. Noter huzurunda canlı çekilen kuralar, aynı zamanda TOKİ’nin sosyal medya hesapları üzerinden de takip edilebiliyor. TOKİ Konya çekiliş sonuçları isim listesi belli mi? TOKİ Konya Selçuklu projesinde bin 717 ev, sahibini buldu mu? Konya TOKİ çekilişi 2020 sonuçları nasıl sorgulanır?
3.03.2020 Gündem
500 konut için dün çekilen Muğla TOKİ sonuçları: TOKİ Muğla kura sonuçları 2020 isim ve fiyat listesi...
500 konut için dün çekilen Muğla TOKİ sonuçları: TOKİ Muğla kura sonuçları 2020 isim ve fiyat listesi... TOKİ Muğla kura sonuçları 2020 isim listesi belli oldu. 100 bin sosyal konut kapsamında Muğla’da yapılacak 500 konut sahibini buldu. Dar gelirli vatandaşı ev sahibi yapmak için başlatılan projelerde kura sonuçları teker teker belli oluyor. TOKİ Muğla kura çekilişi dün saat 10:00’da Muğla Menteşe Kapalı Spor Salon’unda Noter huzurunda canlı çekildi. Peki TOKİ Muğla kura sonuçları nasıl sorgulanır? Muğla TOKİ sonuçları hak kazanan listesinde kimler var?
29.02.2020 Gündem
TOKİ (100 bin sosyal konut) İzmir Aliağa 2020 hak sahipleri belli oldu! İzmir Aliağa TOKİ çekilişi kura sonuçları 2020
TOKİ (100 bin sosyal konut) İzmir Aliağa 2020 hak sahipleri belli oldu! İzmir Aliağa TOKİ çekilişi kura sonuçları 2020 TOKİ İzmir Aliağa kura sonuçları 2020 isim listesi belli oldu. Dar gelirli vatandaşı ev sahibi yapmak için başlatılan projenin İzmir Aliağa ilçesindeki ayağı sona erdi, 750 konutun sahibi belli oldu. TOKİ kura çekilişlerinin başladığı ilk şehir İzmir’deki 100 bin sosyal konut projesinde sona geldi. Karabağlar, Seferihisar, Aliağa çekilişleri tamamlandı. TOKİ İzmir Aliağa kura çekilişi dün saat 13:00’de Aliağa Belediyesi Enka Kapalı Spor Tesisleri’nde yapıldı. Noter huzurunda canlı çekilecek kuranın sonunda dar gelirli 750 kişi ev sahibi oldu. Peki TOKİ İzmir Aliağa kura sonuçları nasıl sorgulanır? İzmir Aliağa TOKİ kura çekilişinde hak kazananlar kimler?
27.02.2020 Gündem
TOKİ Seferihisar sonuçları belli oldu! TOKİ İzmir Seferihisar kura sonuçlarına göre hak sahipleri kim? (İzmir Seferihisar TOKİ sonuçları)
TOKİ Seferihisar sonuçları belli oldu! TOKİ İzmir Seferihisar kura sonuçlarına göre hak sahipleri kim? (İzmir Seferihisar TOKİ sonuçları) Dar gelirli vatandaşı ev sahibi yapan TOKİ projelerinde kuralar çekiliyor. TOKİ kura çekilişinin ilki İzmir Karabağ projesi için dün çekildi. Seferihisar ilçesinde gerçekleştirilecek olan bin konut projesi çekilişi bugün saat 11:00'de Seferihisar Belediye Düğün Salonu'nda yapılacak. Noter huzurunda çekilecek kura sonuçları, TOKİ’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak takip edilebilecek. İşte İzmir Seferihisar TOKİ çekilişi hakkında merak edilenler…
25.02.2020 Gündem
TOKİ sonuçları sorgulama rehberi: TOKİ kura sonuçları nasıl kontrol edilir, ödemeler ne zaman yapılır, TOKİ para iadesi ne zaman başlar?
TOKİ sonuçları sorgulama rehberi: TOKİ kura sonuçları nasıl kontrol edilir, ödemeler ne zaman yapılır, TOKİ para iadesi ne zaman başlar? TOKİ 100 bin sosyal konut projesinde ilk hak sahipleri belli oldu. TOKİ çekilişi dün İzmir Karabağlar projesiyle başladı, hazirana kadar devam edecek. 1 milyon 197 bin 982 vatandaşın başvurduğu TOKİ projesinde kura çekilişleri noter huzurunda, canlı olarak yapılıyor. Peki TOKİ kura sonuçları nasıl kontrol edilir? Kurada çıkmayanların para iadesi nasıl yapılır? Kurada çıkanlar ne zaman sözleşmelerini imzalayacak?
25.02.2020 Gündem
Noter huzurunda çekilecek TOKİ kura çekimi tarihleri proje proje belli oldu! TOKİ (Toplu Konut) çekiliş sonuçları ne zaman belli olur?
Noter huzurunda çekilecek TOKİ kura çekimi tarihleri proje proje belli oldu! TOKİ (Toplu Konut) çekiliş sonuçları ne zaman belli olur? TOKİ, 2020 kura çekimi tarihlerini açıkladı. 1 milyon 197 bin 982 vatandaşın başvurduğu TOKİ projelerinde sona yaklaşıldı. 100 bin konut projesinde başvurusu kabul edilenlerin isim listesinin belli olmasının ardından, TOKİ hangi projenin ne zaman çekileceğini açıkladı. TOKİ tarafından yapılan açıklama sonra vatandaşlar, başvurdukları projelerin kura çekimi tarihlerini araştırmaya başladı. TOKİ tarafından yapılan açıklamada, ilk kura çekilişinin İzmir Karabağ Projesi olduğu ve 24 Şubat'ta çekileceği bildirildi. İşte kura çekimi 2020 hakkında merak edilenler…
20.02.2020 Gündem
TOKİ evleri (3+1/2+1) kuraları ne zaman, nasıl yapılacak? TOKİ ne zaman belli olacak?
TOKİ evleri (3+1/2+1) kuraları ne zaman, nasıl yapılacak? TOKİ ne zaman belli olacak? TOKİ tarafından açıklanan kura çekim tarihlerinin ardından ‘’TOKİ ne zaman çekilecek 2020?’’ sorusunda artış oldu. 1 milyon 137 bin 982 vatandaşın meraklı bekleyişi sona erdi. Dar gelirli vatandaşı ev sahibi yapan projelerde sona yaklaşılıyor. Vatandaşlar yüzde 10 peşinat, 240 ay vade ve 0.46 faiz oranlarıyla ev sahibi olabilecek. Başvuru sayısı az olduğundan hak sahibi belirleme kurası çekilmeyecek bazı projeler de oldu. TOKİ kuraları ne zaman? İşte proje bazlı TOKİ Sosyal Konut kura çekim tarihleri…
19.02.2020 Gündem