THY Emlak Konut Arnavutköy başvuru sonuçları açıklandı mı, Emlak Konut THY kura çekilişi ne zaman? Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2023?
THY Emlak Konut Arnavutköy başvuru sonuçları açıklandı mı, Emlak Konut THY kura çekilişi ne zaman? Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? THY emlak konut çekilişi ne zaman, Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları ne zaman açıklanacak? THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekilişi ve sonuçları başvuru yapan vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. THY Emlak Konut Yenişehir projesi kura çekilişine gözler çevrilmişken THY Emlak Konut Arnavutköy Projesi kura çekimi ne zaman, Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları açıklandı mı? sorularına da yanıt aranmaya devam ediliyor.
29.07.2023 Ekonomi
TOKİ Kütahya kura çekimi! Kütahya TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi açıklandı mı, TOKİ Kütahya kura sonuçları nasıl sorgulanır?
TOKİ Kütahya kura çekimi! Kütahya TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi açıklandı mı, TOKİ Kütahya kura sonuçları nasıl sorgulanır? Kütahya TOKİ kura çekiliş sonuçları ve isim listesi aramaları yoğunlaştı. Kütahya TOKİ kuraları merakla bekleniyor.  Sosyal konut kapsamında yapılan TOKİ kuraları devam ediyor, şu ana kadar 64 ilde noter huzurunda çekilen kuralarda hak sahipleri belli oldu. Kurada 3 bin 831 şehit ailesi ve gazi, 12 bin 623 engelli vatandaş, 38 bin 239 emekli, 65 bin 915 genç ve 44 bin 58 diğer kategorideki vatandaşlar olmak üzere toplamda 164 bin 666 vatandaş hak sahibi oldu. Çekiliş sırası şimdi Kütahya’da. Peki, Kütahya TOKİ kura çekimi ne zaman, saat kaçta? TOKİ Kütahya sosyal konut kura çekilişi canlı yayını nasıl izlenecek? Kütahya TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi açıklandı mı, TOKİ Kütahya kura sonuçları nasıl sorgulanır?
3.02.2023 Ekonomi
Burdur TOKİ sonuçları 2023! Ağlasun, Bucak, Çavdır, Gölhisar, Merkez www.toki.gov.tr Burdur çekiliş sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır, TOKİ Burdur kura sonuçları 2023 açıklandı mı?
Burdur TOKİ sonuçları 2023! Ağlasun, Bucak, Çavdır, Gölhisar, Merkez www.toki.gov.tr Burdur çekiliş sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır, TOKİ Burdur kura sonuçları 2023 açıklandı mı? Burdur TOKİ kura sonuçları aramaları yoğunlaştı. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan TOKİ'nin İlk Evim İlk İş Yerim projesi kapsamında, kura çekilişleri Burdur için devam ediyor. Burdur'un Ağlasun, Bucak, Çavdır, Gölhisar, Merkez ve Tefenni ilçelerinde 1+1, 2+1, 3+1 ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar “Burdur TOKİ sonuçları ne zaman açıklanacak?”, “Burdur TOKİ çekilişi kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır?” sorularına yanıt arıyor. İşte Burdur TOKİ çekilişi canlı yayın akranı ve Burdur TOKİ kura sonuçları…
25.01.2023 Ekonomi
Kocaeli TOKİ kura sonuçları! TOKİ Kocaeli kura çekilişi sonuçları canlı yayında çekildi: TOKİ İzmit Kocaeli kura çekimi sonuçları nasıl sorgulanır?
Kocaeli TOKİ kura sonuçları! TOKİ Kocaeli kura çekilişi sonuçları canlı yayında çekildi: TOKİ İzmit Kocaeli kura çekimi sonuçları nasıl sorgulanır? Kocaeli TOKİ kura sonuçları ve isim listesi için sorgulamalar başladı. TOKİ kura tarihlerinde 6. etap kura çekilişlerinde sıra Kocaeli’de. 18 - 21 Ocak tarihleri kapsamında TOKİ kuraları Kocaeli'de gerçekleştirilecek. İzmit Atatürk Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Kocaeli TOKİ kura çekilişlerinde hak sahipleri sorgulanıyor. Peki, TOKİ İzmit Kocaeli kura çekimi sonuçları nasıl sorgulanır? Kocaeli TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklandı? İşte TOKİ Kocaeli kura çekilişi sonuçları detayları…
18.01.2023 Ekonomi
TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye kura sonuçları isim listesi! Şanlıurfa TOKİ sonuçları açıklandı mı? 2+1 3+1 Şanlıurfa TOKİ kura sonuçları sorgulama
TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye kura sonuçları isim listesi! Şanlıurfa TOKİ sonuçları açıklandı mı? 2+1 3+1 Şanlıurfa TOKİ kura sonuçları sorgulama Şanlıurfa Eyyübiye TOKİ kura sonuçları isim listesi açıklandı mı, TOKİ Şanlıurfa kura sonuçları nasıl sorgulanır? Şanlıurfa TOKİ kura çekimi sonuçları araştırmaları arttı. Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde iki gün sürecek 4250 konutun kura çekimi bugün başladı. Şanlıurfa TOKİ kura sonuçlarını sorguluyor. İşte Şanlıurfa TOKİ sonuçları hakkında merak edilenler…
15.11.2022 Ekonomi
TOKİ Hakkari kura sonuçları 2022 isim listesi belli oldu mu? Hakkari TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, nasıl ve nereden sorgulanır?
TOKİ Hakkari kura sonuçları 2022 isim listesi belli oldu mu? Hakkari TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, nasıl ve nereden sorgulanır? Hakkari TOKİ kuraları canlı izle için yapılan aramalar arttı. Hakkari TOKİ sosyal konut kura sonuçları ne zaman, saat kaçta belli olacak? sorularına ev sahibi olma hayali kura vatandaşlar tarafından yanıt aranıyor. TOKİ kuraları 7 Kasım'dan itibaren çekilmeye başlandı. Şırnak, Kars, Siirt, Batman, Iğdır ve Ardahan kura çekilişlerinin ardından sıra Hakkari’ye geldi. Peki, Hakkari TOKİ kura sonuçları 2022 açıklandı mı, isim listesi belli oldu mu? TOKİ Hakkari sosyal konut kura çekilişi canlı yayını nasıl izlenecek?
15.11.2022 Ekonomi
Şanlıurfa TOKİ sonuçları açıklandı!  Şanlurfa TOKİ kura sonuçları nereden öğrenilir? Şanlıurfa TOKİ, Ceylanpınar, Bozova, Suruç, Hilvan sonuçları isim listesi!
Şanlıurfa TOKİ sonuçları açıklandı! Şanlurfa TOKİ kura sonuçları nereden öğrenilir? Şanlıurfa TOKİ, Ceylanpınar, Bozova, Suruç, Hilvan sonuçları isim listesi! TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde kuralar Şanlıurfa’da çekildi. TOKİ tarafından açıklanan kura takvimine göre bugün Şanlıurfa ve Van’da TOKİ kurası heyecanı yaşandı. Canlı yayında yapılan kura çekilişleri sonrasında isim listeleri de belli oldu. Peki, Şanlurfa TOKİ kura sonuçları nereden öğrenilir? Şanlıurfa TOKİ, Ceylanpınar, Bozova, Suruç, Hilvan sonuçları isim listesi!
13.11.2022 Ekonomi
TOKİ inşaatı hangi illerde başlayacak, TOKİ sosyal konut projesi kura çekimi ne zaman 2022?
TOKİ inşaatı hangi illerde başlayacak, TOKİ sosyal konut projesi kura çekimi ne zaman 2022? Cumhuriyet tarihinin en büyük konut, iş yeri ve arsanın temel atma töreni Cumhurbaşkanı Erdoğan katılımıyla bugün gerçekleşecek. Türkiye'nin 81 ilinde inşa edilecek 2+1, 3+1 konutlar için en uygun fiyatlar ve ödeme seçenekleri sunan TOKİ, yüzde 10 peşinat ve 240 ay vade ile dar gelirlileri ev sahibi yapacak. Peki, TOKİ inşaatı hangi illerde başlayacak, TOKİ sosyal konut projesi kura çekimi ne zaman 2022?
25.10.2022 Ekonomi
TOKİ ödemeleri sabit mi? TOKİ ödemeleri yılda iki kez artacak mı? TOKİ ödeme miktarı nasıl belirlenecek? İşte TOKİ ödeme planı!
TOKİ ödemeleri sabit mi? TOKİ ödemeleri yılda iki kez artacak mı? TOKİ ödeme miktarı nasıl belirlenecek? İşte TOKİ ödeme planı! TOKİ Sosyal Konut başvuruları devam ederken başvuru yapacak çoğu kişinin aklında TOKİ ödemeleri ile ilgili pek çok soru bulunuyor. Başvuru şartları ve ödeme planı geçen hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmıştı. Başvurularını yapmak isteyenler TOKİ sosyal konut ödemelerinin sabit mi olacağını, artış oranının nasıl ve hangi oranın baz alınarak yapılacağını araştırıyor. Peki, TOKİ ödemeleri sabit mi? TOKİ ödemeleri yılda iki kez artacak mı? TOKİ ödeme miktarı nasıl belirlenecek? TOKİ ödeme planı nasıl olacak? TOKİ ödemeleri memur maaşı artış oranında artacak mı? İşte TOKİ ödeme planı ve vatandaşın merak ettiği soruların yanıtları…
19.09.2022 Ekonomi
En ince ayrıntısına kadar TOKİ Sosyal Konut Projesi! Bakanlık tek tek cevapladı! TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular!
En ince ayrıntısına kadar TOKİ Sosyal Konut Projesi! Bakanlık tek tek cevapladı! TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular! Milyonlarca kişinin beklediği TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuru süreci başladı! Başvuru sürecinin baladığı günden bu yanan rekor başvuru yapılan TOKİ’nin ucuz konut kampanyasına başvurular artarak devam ediyor. Proje kapsamında toplamda 500 bin sosyal konut, 250 bin konut arsası ve 50 bin iş yeri yapılacak. Projeye başvuru yapmak isteyip, özel durumu ile ilgili aklında pek çok soru işareti olan vatandaşlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı merak edilen 25 soruya yanıt verdi. İşte TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular!
18.09.2022 Ekonomi
TOKİ müşteri hizmetleri numarası kaç? İşte TOKİ bilgi hattı numaraları ve TOKİ telefon numarası bilgileri!
TOKİ müşteri hizmetleri numarası kaç? İşte TOKİ bilgi hattı numaraları ve TOKİ telefon numarası bilgileri! Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Sosyal Konut Projesi başvuruları geçen hafta başladı. Dar gelirliyi ev sahibi yapmak ve kira yükünden kurtarmak amacıyla başlatılan kampanyada ilk hafta geride kalırken, başvurulara ilgi her geçen gün büyüyerek devam ediyor. 2+1 ve 3+1 seçenekli olarak başlatılan ve 81 ilde yapılacak dev konut projesi ile ilgili pek çok kişi bir yandan maliyet ve ödeme konusunda araştırmalarına devam ederken bir yandan da başvurularını yapmaya devam ediyor. TOKi ile ilgili pek çok kişi aklındaki soruları TOKİ uzmanlarına danışmak ve ayrıntılı bilgi alabilmek için TOKİ’nin iletişim hattı numaralarını araştırıyor. Peki, TOKİ müşteri hizmetleri numarası kaç? İşte TOKİ bilgi hattı numaraları ve TOKİ telefon numarası bilgileri!
18.09.2022 Ekonomi
TOKİ kuraları ne zaman belli olacak? TOKİ kura çekimi ne zaman 2022? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?
TOKİ kuraları ne zaman belli olacak? TOKİ kura çekimi ne zaman 2022? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ Sosyal Konut Projesi yoğun ilgi görüyor. TOKİ tarafından dar gelirli için üretilecek 2+1 ve 3+1 konutlar için başvurular yapılıyor. Kampanyanın ilk gününden başlayan yoğunluk devam ederken başvurularını gerçekleştiren vatandaşlar da kura çekilişinin ne zaman yapılacağını araştırıyor. Peki, TOKİ kuraları ne zaman belli olacak? TOKİ kura çekimi ne zaman 2022? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…
18.09.2022 Ekonomi
Kemalpaşa TOKİ kura çekimi ne zaman? TOKİ İzmir Kemalpaşa kura sonuçları ne zaman açıklanacak, Kemalpaşa TOKİ başvurusu bitti mi?
Kemalpaşa TOKİ kura çekimi ne zaman? TOKİ İzmir Kemalpaşa kura sonuçları ne zaman açıklanacak, Kemalpaşa TOKİ başvurusu bitti mi? TOKİ İzmir Kemalpaşa Çambel kura çekilişi ne zaman, TOKİ İzmir Kemalpaşa Çambel kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ İzmir Kemalpaşa Çambel 2. ve 3. etap projeleri kapsamında 287 adet konut satışa sunuldu. 11 Nisan’da başlayan başvurular bugün sona erecek. Peki, Kemalpaşa TOKİ kura çekimi ne zaman? TOKİ İzmir Kemalpaşa kura sonuçları ne zaman açıklanacak, Kemalpaşa TOKİ başvurusu bitti mi?
15.04.2022 Ekonomi
TOKİ kura çekilişi ne zaman yapılacak?
TOKİ kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ ucuz konut projesi için başvurularda artık sona gelindi.6 Mart'ta başlayan başvurular 19 Nisan'da sona erecek.Başvurularını tamamlayan binlerce kişi ise "TOKİ kura çekilişi ne zaman?" sorusuna yanıt arıyor.
11.04.2019 Ekonomi