Gazete Vatan Logo

TOKİ Hakkari kura sonuçları 2022 isim listesi belli oldu mu? Hakkari TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, nasıl ve nereden sorgulanır?

Hakkari TOKİ kuraları canlı izle için yapılan aramalar arttı. Hakkari TOKİ sosyal konut kura sonuçları ne zaman, saat kaçta belli olacak? sorularına ev sahibi olma hayali kura vatandaşlar tarafından yanıt aranıyor. TOKİ kuraları 7 Kasım'dan itibaren çekilmeye başlandı. Şırnak, Kars, Siirt, Batman, Iğdır ve Ardahan kura çekilişlerinin ardından sıra Hakkari’ye geldi. Peki, Hakkari TOKİ kura sonuçları 2022 açıklandı mı, isim listesi belli oldu mu? TOKİ Hakkari sosyal konut kura çekilişi canlı yayını nasıl izlenecek?

TOKİ Hakkari kura sonuçları 2022 isim listesi belli oldu mu? Hakkari TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, nasıl ve nereden sorgulanır?

TOKİ sosyal konut projeleri kapsamında bugün Hakkari’de kuralar çekilecek. Hakkari'de yapılacak 804 sosyal konutların kura çekim detayları araştırılıyor. TOKİ Sosyal Konut Projesi ile Hakkari merkezde 300, Durankaya'da 144, Çukurova'da 200 ve Yüksekova'da 160 konut yapılacak. Peki, TOKİ Hakkari kura sonuçları 2022 isim listesi belli oldu mu, ne zaman-saat kaça açıklanacak?

HAKKARİ TOKİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Hakkari TOKİ sosyal konut projesi için kura çekimi 15 Kasım 2022 Salı günü yapılacak. TOKİ'nin kurumsal hesabından yapılan açıklamada TOKİ kura çekiminin 15 Kasım'da gerçekleştirileceği bilgisi paylaşıldı.

TOKİ HAKKARİ KURA ÇEKİMİ CANLI NASIL İZLENİR?

Hakkari TOKİ kuraları TOKİ'nin Youtube kanalından saat 10.00'dan sonra canlı izlenebilecek.

HAKKARİ TOKİ KURA SONUÇLARI SORGULAMA

Kura çekimini canlı olarak izleyemeyecek olan kişiler ise çekiliş tamamlandıktan sonra TOKİ’nin resmi internet adresi üzerinden sorgulama yapabilecekler.

TOKİ KURA SONUCU SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

E-DEVLET TOKİ SONUCU SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

Haberin Devamı

BAŞVURU ÜCRETİ İADESİ NE ZAMAN YAPILACAK?

"Başvuru dönemi içinde" başvuru bedelini alarak başvurusunu iptal edebilir. Daha sonra asil hak sahibi olmayanların başvuru bedelleri kuradan sonra 5 işgünü sonra iade edilecek. Başvurusu iptal edilenler de kurayı beklemeden başvuru bedelini iade alabilecekler.